IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
    Еми ха дано от третия път да в се получи!
    Ама ще може след това да се кротнете, че докато рутите ГЕРБ, от клета майка България камък върху камак няма да остане.
    Пише се 'kleta majka Balgariq'.
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
      За пръв път от 12 години има реален шанс този Тулуп да падне завинаги от власт и е време народа да се вземе в ръце. Тиквата няма подкрепа от никого освен от политическите му инжинери в Германия. Той е компроментиран е Гроб са токсична партия от крадци и мошеници обслужващи руските олигархични интереси. Точно затова американците отсвириха крадливите руски калинки.
      Еми ха дано от третия път да ви се получи!
      Ама ще може ли след това да се кротнете, че докато рутите ГЕРБ, от клета майка България камък върху камак няма да остане.
      Last edited by Бързоходко; 26.04.2021, 16:27.

      Коментар




      • Сигнали за подмяна на бордовете с нови назначения на ГЕРБ бяха подадени още в първите дни на 45-ия парламент. Българският енергиен холдинг (БЕХ), под чиято “шапка” се намира цялата държавна енергетика - АЕЦ “Козлодуй”, ЕСО, НЕК, ”Мини Марица-изток” и др., получи ново ръководство за следващите три години. Само че новите директори не могат да ръководят. Вече стана ясно, че Софийският градски съд е спрял вписването им заради опит в управата да бъде вкарано лице, което не е участвало в конкурса - бившият пиар на БЕХ Александър Църноречки, син на бивш районен столичен кмет от ГЕРБ.



        С нови бордове са “Булгартрансгаз” и АЕЦ “Козлодуй”, а в тях влизат Владимир Уручев, бивш евродепутат от ГЕРБ, Илия Илиев, бивш главен секретар на МВР от времето на вътрешния министър Румен Петков, Снежана Йовкова-Маркова, съпруга на главния секретар на транспортното министерство и др. Сайтът еconomix.bg разкри и други съпруги на високопоставени "гербери" в бордовете. Кристина Стоянова в борда на ВМЗ-Сопот е съпруга на главния секретар на земеделското министерство. А Веселина Карамилева-Тодорова, чийто съпруг Тошко Тодоров е зам.-председател на Сметната палата, е в Ръководство въздушно движение (РВД) от 2015 насам.



        Изобщо много от новите членове са ветерани-”бордоваци” - като Анита Великова, преминала през Държавната консолидационна компания (ДКК) и “Плод-зеленчук”, а сега е в борда на “Кинтекс”. Случайни хора няма, избраниците в бордовете са били на различни държавни служби - като Васил Ризов, бивш зам.-председател на Държавната комисия по сигурността на информацията и шеф на дирекция “Сигурност” в земеделското министерство. Тихомир Иванов от борда на ВМЗ-Сопот пък е оглавявал Летище София, а преди това е отговарял за обществените поръчки. А преди да бъде избран в борда на “Напоителни системи”, Петър Тодоров е бил и в този на "Топлофикация", където е отговарял и за инвестициите. Тук да припомним и това: още през февруари бяха подновени членове в бордовете на 17 държавни фирми от сферата на транспорта, като БДЖ, НКЖИ, “Български пощи” и др.

        Коментар


        • Преди изборите трябва да има обединение на ИТН,ДБ,ИСМВ и БСП и да махнат недоразуменията Гешеф и Цацата. Нов изборен кодекс, изцяло машино гласуване и това много ще вдигне рейтинга на тези партии.

          Божков да не спи а да вади компромати или е постигнал вече тайна договорка с Боко да не му икарва кирливи ризи срещу бъдеща амнистия от властта.

          Мая Манолова да продължава с акциите и да вади кражбите на герберското и патрЕотично управление дори с предизборна цел, важно е народа да знае как е бил грабен от гробарите и кой е взел милионите от сделките.

          Христо Иванов да не спи и също да прави кампании. Има сериозна американска продкрепа за нов модел а не този за Борисоф. За пръв път от 12 години има реален шанс този Тулуп да падне завинаги от власт и е време народа да се вземе в ръце. Тиквата няма подкрепа от никого освен от политическите му инжинери в Германия. Той е компроментиран е Гроб са токсична партия от крадци и мошеници обслужващи руските олигархични интереси. Точно затова американците отсвириха крадливите руски калинки.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

            Моделът ГЕРБ го избира народа, а това че е престъпно управление са недоказани измислици на платените тролове. Явно народът не вярва на простотиите с чекмеджетата с пари и другите фалшифи новини от сайта на най-голямата мутра - Бабикян.
            Нормално Матеев да защитава така гробарите и да е на първа линя на амбразурата. В друга тема се хвали колко коли имал... нормално нали е герберско отроче и както казаха други колеги се облагодетелства от власта и мутренското управление.

            Драги народе време е да се измете това недоразумение ГРОБ веднъж завинаги. СТИГА СТРАХ!!! Боко е загубен щото баба Меркел сдава власта в Германия.

            Народе докато те крадът и живееш мизерно и те типъчат мутри и олигарски - Тиквата си пълни чекмеджета с ЗЛАТО И ПАЧКИ, заграбва бизнеси чрез марионетки, а Матеев си купува 6 коли и коли и беси в Габрово. Това са герберските калинки.

            Време е да се спрат всички европроекти на България да видим как ще оцелеят калинките на софрата.

            Матеев иска престъпното управление на гробарите с патриотите.

            Драги ми матейко що не питаш бащата на Шкембе Войвода и самият Шкембелия какви далавери правят от паспортите. И какви комисиони взимат от продажбите на воените имоти. Министър да взима комисиони от продажба на държавни имоти??? Има ли го това в нормалният свят. Ето това иска Матеев не за да има 6 коли а 66. Заграбени от пенсионерите и всички вас трудещи се българи.

            Време е с 200 да нае*ем банкянския тигър скрит в бункера си.

            Last edited by X_Y; 26.04.2021, 13:12.

            Коментар


            • Киро извинявай. Сега видях, че си цитирал, а не е твое лично мнение.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                ИЛИАН ВАСИЛЕВ



                Не приемам начина по който Слави прави политика, но в случая е прав. Деборисовизацията изисква мандат от избирателите и чисто мнозинство, а не такова което "виси" на косъм и може да те свали от власт всеки момент. Забележете - правиш правителство с крехка подкрепа, обираш негативите на властта и могат да те свалят във всеки момент.
                Хайде да ми обясните смисъла от това.
                Както посочих след 4 март това е оптималния план - промяна в избирателния закон, сега трябва да сменят ЦИК и нови избори.
                По отношение ехидните бележки за "премиера" Антоанета Стефанова - ей, хора. 12 години ни управлява охранител!? и ми говорите че умно момиче като Антоанета е достойно за подигравки?!
                Ако трябва да бъда точен не виждам много хора, замесени от тесто за премиери сред тези, които се на предна линия в политиката.
                Така че, до тук добре.
                Избори през лятото са правени, да не лъжат. 25 юни 2005 година ми подсказаха колегите. Ами Джипко на коя дата се проведоха изборите с които той спечели властта през 2009 - на 5 юли!?
                Един допълнителен бонус че много българи ще се върнат от чужбина и ще гласуват.
                Няма логика ДБ изобщо да се хваща с тази задача. Но виж при БСП партиите на статуквото ще имат възможност да направят национално отговорно правителство. Вчера писах по тази тема.

                Мисля, че по тази точка грешиш. БСП няма да направи правителство нито с ГЕРБ, нито с ДПС. С ГЕРБ няма да направи, защото собствените депутати ще бламират такова правителство. Много са силни там анти Тиквените настроения. Никой няма да прости на Курнелия едно такова предателство. Особено пък след като се е клела 100 пъти публично, че няма да го направи.
                А съюз с ДПС е невъзможен, щото съвсем наскоро БСП се опариха здраво от такова "целуване". Не са забравили позора "Пеевски-ДАНС" и провала наречен Орешарски. Пък и ДПС без герб не им стига.
                Невъзможно е да се направи такова правителство. А пък и не е възможно да има подкрепа за тях и от Слави или демократите.
                Курнелия 100% ще върне такъв мандат.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                  Моделът ГЕРБ го избира народа, а това че е престъпно управление са недоказани измислици на платените тролове. Явно народът не вярва на простотиите с чекмеджетата с пари и другите фалшифи новини от сайта на най-голямата мутра - Бабикян.
                  Всъщност няма никакъв модел ГЕРБ нито Модел БОКО. Държавата си се управляваше по този феодален модел още по Тодор Живково време.
                  Голямата емиграция към чужбина и миграцията към няколкото по-гелими града в държавата ни, са опит да се избяга от феодалния гнет на провинциалните барони. Но това си го имаше много преди ГЕРБ.
                  Отбиването на ГЕРБ от власта няма да реши нищо!
                  Този феодален модел ражда корупцията а корупцията подържа модела. Както е известно обаче от историята феодалите се чустват най-добре при слаба централна власт. От тук следва, че хаоса който настъпва от миналото лято насам и предстои да достигне апогея си следващите седмици, пряко обслужва имено феодалния модел.
                  ГЕРБ са опортюнисти. Те няма да премахнат феодалния модел нито ще накърнят особено много корупцията. Но ще ги удържяат на сегашните им равнища, а и в зависимост от амбициите на лидера си (ББ или следващия в листата за наследяване), монотоно ще ги ограничават.
                  Всяко друго политичесо формирувание ще намали силата на централната власт и ще доведе до съотвените негативни последствия.
                  За мое огромно съжаление българския преход неможа да роди смислен български демократичен модел. Тази задача трябваше да я решат през 90-те години БСП и СДС.Усещането че те се провалят в крайна мсетка роди феномена НДСВ и по-устойчивия наследил го проект ГЕРБ.
                  Накратко ГЕРБ е свидетелство за провала на демократичния процес в България, но вината за това е на други.
                  И тези други все още продължават да осмърдяват с разложените си политически трупое общественото пространство.
                  Разчистването на политическата сцена от тези останки е първа и неотложна задача. БСП успешно се саморазпадна но президента, който ни натресе и чрез който все още продължава да се легитимра като значима политическа сила,продължава пагубната си активност. Така че следващият ход следва да е изриването на Льотчика Румборак от Дондуков.
                  Крайно време е и здравите сили в "ДА България" да изхвърлят от редиците си старите муцини и разни псевдотюлени, преди да са спретнали още някой морски десант.
                  След това да се оформи истинска дясно центриска формация и да се проведе хигиеното мероприятие по изнасянето на гниещите трупове.

                  Коментар


                  • "Умности от тиквоний от ДНЕС"

                    -> "Ние никога не говорим от името на народа, но българите искат друго."
                    -> "Страхливост е да сложиш друг за премиер, а сам да не се явиш.", каза човекът, сложил друг за премиер.
                    -> "Шахматист не е достатъчна подготовка за премиер", каза пожарникарят охранител.
                    -> "Страхливост е да не се явиш пред хората", каза Борисов, скрит в бункера си.
                    -> "Безотговорност е да не управляваш, като можеш", каза човекът, счупил всички рекорди по хвърляне на оставка.

                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                    Коментар


                    • ИЛИАН ВАСИЛЕВ



                      Не приемам начина по който Слави прави политика, но в случая е прав. Деборисовизацията изисква мандат от избирателите и чисто мнозинство, а не такова което "виси" на косъм и може да те свали от власт всеки момент. Забележете - правиш правителство с крехка подкрепа, обираш негативите на властта и могат да те свалят във всеки момент.
                      Хайде да ми обясните смисъла от това.
                      Както посочих след 4 март това е оптималния план - промяна в избирателния закон, сега трябва да сменят ЦИК и нови избори.
                      По отношение ехидните бележки за "премиера" Антоанета Стефанова - ей, хора. 12 години ни управлява охранител!? и ми говорите че умно момиче като Антоанета е достойно за подигравки?!
                      Ако трябва да бъда точен не виждам много хора, замесени от тесто за премиери сред тези, които се на предна линия в политиката.
                      Така че, до тук добре.
                      Избори през лятото са правени, да не лъжат. 25 юни 2005 година ми подсказаха колегите. Ами Джипко на коя дата се проведоха изборите с които той спечели властта през 2009 - на 5 юли!?
                      Един допълнителен бонус че много българи ще се върнат от чужбина и ще гласуват.
                      Няма логика ДБ изобщо да се хваща с тази задача. Но виж при БСП партиите на статуквото ще имат възможност да направят национално отговорно правителство. Вчера писах по тази тема.






                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                        Единствения шанс да има радикална промяна в изборите която да свърши работа за разпертушинване на модела герб е да се обвинят в ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА (не че не може) или чуждите сили да го направят това - делото РИКО примерно.
                        Ако го направят САЩ ще си имаме друго име на пионката - дали ще е тиквата или картофа все тая
                        Моделът ГЕРБ го избира народа, а това че е престъпно управление са недоказани измислици на платените тролове. Явно народът не вярва на простотиите с чекмеджетата с пари и другите фалшифи новини от сайта на най-голямата мутра - Бабикян.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
                          МАтеев след този цитат от мнението на gigow виждаш ли шансове за изтрезняване?
                          Аз не съм убеден, че се купуват толкова много гласове, и че точно ГЕРБ е най-големият им купувач. Така че в това отношение всеки може да разтяга каквито си иска локуми, но каква е реалноста никой не знае.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение

                            МАтеев след този цитат от мнението на gigow виждаш ли шансове за изтрезняване?
                            Единствения шанс да има радикална промяна в изборите която да свърши работа за разпертушинване на модела герб е да се обвинят в ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА (не че не може) или чуждите сили да го направят това - делото РИКО примерно.
                            Ако го направят САЩ ще си имаме друго име на пионката - дали ще е тиквата или картофа все тая
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              А ако има служебно правителство и полицията притисне циганските купувачи на гласове, то само това ще намали със 100 000 гласовете на гробарите. Това и комбинацията с машинен вот, ще смъкнат със 7-8% резултата на тикволюбителите.
                              МАтеев след този цитат от мнението на gigow виждаш ли шансове за изтрезняване?

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение


                                Никакво правителство не може да се скалъпи. Кой от ГЕРБ, ДПС и БСП трябва да го подкрепи според теб? Щото все един трябва да е вътре. Ако е ГЕРБ или ДПС, това са всеизвестни изнудвачи. Ако е БСП и те ще искат да прокарат своите хора на власт. И при първа възможност ще изнудват новото правителство.

                                Надявам се третият мандат да бъде връчен на БСП, щото така президентът ще е 100% сигурен, че няма да има правителство. Иначе ако го връчи на "демократите', те ще скалъпят правителство с ГЕРБ и ДПС. Щото така ще защитят "националните интереси" естествено.

                                А ако има служебно правителство и полицията притисне циганските купувачи на гласове, то само това ще намали със 100 000 гласовете на гробарите. Това и комбинацията с машинен вот, ще смъкнат със 7-8% резултата на тикволюбителите.
                                Не се заричай, защото може да се случи точно обратното....
                                Все пак народът взема решението, а не аз или ти.
                                Last edited by Mateev; 26.04.2021, 11:54.

                                Коментар

                                Working...
                                X