IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • банкянския орангутан оттегли председателя на ЦИК.
    3 дена рева че като първа политическа сила от тях трябвало да се е председателя сега не го ще?
    Не бързай ве, бай ставри се подмива.
    Председателя на ЦИК няма ли уста, няма ли СОБСТВЕНА ВОЛЯ?

    ЕВРОПЕЙСКИ ЖИВОТ ПЪРВО: Министър-председател на европейска държава получава за рождения си ден кюлчета злато от крупни бизнесмени и ”забавлява” гостите си от политиката и бизнеса с клипче с изнасилване на бизнесмен в затвора. Записът е направен от надзирател, а потърпевшият лежи там без присъда. Подарък от признателни бизнесмени е и девойка на стойнст 5000 лв.
    ВТОРО: Разказът е направен от човек, който първо е плащал 10%, после 20 и така , докато накрая са му поискали 50% от бизнеса. Този разказ поразително прилича на този на Васил Божков и просто показва КОЙ отнема бизнеси в България. И не, не е просто някакъв Пеевски!
    ТРЕТО: сега, когато произходът на кюлчетата е ясен, а девойката с телефона е известна, онова което е прокурор на страната трябва веднага да обвини изнеслия информацията бизнесмен в стоте смъртни гряха, ако обаче същият не се окаже "внезапно смъртен" и въобще доживее до петък. Или просто не изчезне.
    ЧЕТВЪРТО:Политици от ГЕРБ лягат на амбразурата и със собствените си тела и глави се опитват за задушат разказа на потърпевшия. Явно и те са гледали клипчетата с изнасилванията за назидание! Наоколо е и някаква мутра-боец, явно той контролира раздаването на наказанията.
    ПЕТО: Всичко това се разиграва в сградата на българския парламент и остава незабелязано от медиите на властта. Може би и те са гледали клипчето.
    ШЕСТО: Само това да е извършил 45 парламент, то той си е заслужил живота.
    СЕДМО: Това не е някаква си там корупция! Това е извратена власт на болен човек, обкръжен от хора, които знаят какво се случва, ако не слушаш. Защото са гледали клипчета и са ходили на рождени дни. Как можахме да го допуснем и защо сме си по къщите, а не на улицата е единствения въпрос.
    Весел Гергьовден и непременно гледайте шоуто с петте самолетчета. Те през това време ще убиват и изнасилват всеки, който посмее да им се противопостави. Просто така, за да знаят другите!
    Пиар-експертът Диана Дамянова,


    Last edited by bota156; 06.05.2021, 10:57.
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

    Коментар


    • Вижте новината за скандала в комисията МАЯ в босфор тв
      https://btvnovinite.bg/bulgaria/pore...o-na-gerb.html.
      БНТ - същия уй - бил споменял някъв си бизнесмен регионалната.
      НЯМА МАТА ХАРИ - ПЛЕЙМЕЙТКА ПРОСТИТУТКА ПОДАРЪК ЗА МАЧОТО ОТ БАНКЯ, НЯМА ПРИВИКВАНЕ ЗА СПЛАШВАНЕ НА БИЗНЕСМЕНИ В РЕЗИДЕНЦИЯ НА ДЯДО ТОШО В СТУДЕНА, НЯМА ПОДАРЪЦИ КЮЛЧЕТА, НЯМА ПОДКУПИ, СУМИ, ИМЕНА ....

      В домусага тв - такава новина НЯМА ИЗОБЩО
      Last edited by bota156; 06.05.2021, 08:58.
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

      Коментар


      • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
        Матеев, нали всеки който вярвал че имало кюлчета бил глупак и не виждал как били подхвърлени.... ама накрая глупаците се оказват тия на амбразурата, така наречените безпартиини като теб, пук и ти си омазан в говната на гроб. скоро може да ти запари под краката. с гробарите е свършено
        На следващите избори (след тези от юли) герб няма да влязат ако изобщо ги има
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

        Коментар


        • САЩ са против гроб и това трябва да се знае, Гроб са към руснаците и са техни мекерета. Троянският кон на Русия. Боко трябва да бъде съден за национален предател. Но след като от година има разместване картона е към гроб и скоро ще са партия в небитието, а боко ще има да си търси парите ама няма да ги намери. Колко и пари да е откраднал селският тарикат няма да си ги вземе. Ако ме чете некое мекере на боко да му предаде,че нема си види паричките

          Коментар


          • Матеев, нали всеки който вярвал че имало кюлчета бил глупак и не виждал как били подхвърлени.... ама накрая глупаците се оказват тия на амбразурата, така наречените безпартиини като теб, пук и ти си омазан в говната на гроб. скоро може да ти запари под краката. с гробарите е свършено

            Коментар


            • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

              Не всеки беден иска да стане богат.Не всеки е престъпник.имай срам замълчи
              Повечето хора нямат маята за това. Иначе, ако ги питаш, мнозина казват едно, мислят друго, и правят съвсем трето. И са навсякъде.

              Коментар


              • ГРИГОР ЛИЛОВ


                Премиерски тайни:
                КЮЛЧЕТА, ПЛЕЙТМЕЙКИ, СЕКСУАЛНИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА И ЗА КАПАК - ДАЙ СИ БИЗНЕСА!
                ------------------------------------------
                ! „На един рожден ден на нашия премиер, Иван Пилето (*** бел.: собственикът на „Градус“?) носи кюлче на премиера. Един от най-богатите хора в България, които се занимават с минно дело, носи голямо кюлче.( *** бел.: Цоло Вутов?) „Иване, толкова ли ти се откъсна от сърцето - я гледай Цоло какво ми е донесъл“, казал Борисов.
                "И така – едно малко и две големи – Пилето допълва още едно кюлче – подарък за премиера."
                -----------------------------------------
                .
                *** моя бел.: бизнессрещите у нас с премиера са в бивши ТодорЖивкови резиденции (*** бел.: ловни стопанства, сега приватизирани) и са през 2013, 2018, 2019 г.
                .
                ----------------------------------------
                ! „Иван Пилето от Стара Загора ме покани на разходка до Монако през 2017. Лично съм виждал и премиера на такива срещи. Показаха ми клип, в който имаше сексуални издевателства върху задържан бизнесмен. На такава среща се събират и обсъждат кой ще бъде сдробен. Беше поръчан известен бизнесмен, който още е в затвора. От Карнобат (*** бел.: алкохолния бос Миню Стайков?). Показаха ми клипове как издевателстват върху един от известните бизнесмени - в килия, сексуално. Да го изнудват за огромни пари"
                ----------------------------------------
                .
                Не, това не са мои измислици.
                Това е разказът на един от най-големите бизнесмени в аграрния сектор у нас: Светослав Илчовски. Официален разказ – даден пред Комисията на парламента, която хм, щяла да проучва зулумите на ГЕРБ и Борисов.
                Проблемите на Илчовски започват през 2012 г. Първо му поискали "почерпка" от по 10 000 лв. (***бел: месечно), за да има напояване на земите му в Червен бряг.
                Потърсил контакт в местния офис на ГЕРБ в Червен бряг и оттам го свързали с друг крупен бизнесмен, приближен до властта, от Стара Загора. Двамата се разбрали, като цената на спокойствието била бизнесменът да осигурява евтино зърно на човека от Стара Загора.
                .
                ----------------------------------------------
                "По 700 000 - 800 000 на година се получаваха, но аз изкарвам по 10 млн., давах ги тези пари за спокойствие". Ставаха все по-нагли исканията. 2020 г. се скарахме. Аз съм в този бизнес 23 години, имам 150 000 дка, продукция за 40 милиона лева искаха да им продам”
                ----------------------------------------------
                .
                През септември 2020 г. вече му поискали 50% от продукцията, възлизаща общо на 40 млн. годишно. "Искаха да дам моята продукция, защото работех в тяхната държава", сподели пред комисията бизнесменът. По това време получил предупреждение по телефона от министър да спре да купува земеделска земя, защото щели да го дадат на "нашите прокурори".
                .
                ПОСЛЕСЛОВ
                .
                ====================================
                § "Цената е 1400 лв./дка за цялото стопанство с всичката земя.
                При интерес, телефон: 0899/847-516; e-mail: sl_il@abv.bg"
                ====================================
                Това е обява от септември мин. г. – точно тогава, когато са му поискали ултимативно, по мутренски тертип бизнеса му.
                С нея бизнесменът Светослав Илчовски е обявил за продажба стопанство от 100 000 дка, заедно със зърнобаза за 200 000 тона накуп, като 55 000 дка ниви са разположени в Плевенско, а 45 000 дка са във Врачанско. Земята е окрупнена.
                Запазва само тракторите и машините, защото с тях щял да се изнесе в друга държава да прави агробизнес, а не в България.
                .
                § Всъщност истинските проблеми започват през 2012 г., с посредничеството на депутатът Димитър Аврамов (от ГЕРБ). Земи (1600 дка), обработвани от Илчовски, областната земеделска служба разпределила за прибиране на реколтата от друг бизнесмен. Накрая се стигнало до мутри, а Илчовски извикал полиция. След скандала политикът Димитър Аврамов се сдоби с разследване и обвинение.
                .
                § Аврамов беше изключен от ГЕРБ, като тогава премиерът Бойко Борисов каза, че "един наш депутат от ГЕРБ, който много хитро се опитваше да си използва положението и да изкарва пари на гърба на партията". По обяснението на Борисов, в къщата на Аврамов са намерени и 50 000 лева белязани пари, прибрани от жената на депутата.
                .
                § Обаче "независимата" прокуратура поиска само условна присъда за престъплението. Но дори тя не беше уважена от съдебния състав. Аврамов беше оправдан от съда.
                След поредния правосъден скандал започна нова въртележка по случая.
                Чак през 2019 г. Аврамов се сдоби с обинение в Специализирания съд.
                Според обвинението Аврамов е поискал от арендатора Светослав Илчовски на пет пъти общо 220 000 лева и право на ползване на земеделски земи, а след това е приел 100 000 лева, за да упражни влияние върху длъжностни лица, за да уреди проблем с други обработваеми земи.
                .
                § Две години, след като случаят опря до специализирания съд, депутатът няма присъда.
                .
                § Димитър Иванов Аврамов все си е депутат – и в предишния и по-предишния парламент.
                Депутат е и от най-новия парламент – този. Обаче вместо от ГЕРБ е „народен” представител на истинското му котило – ДПС.

                § За някои от кюлчетата, макар и не точно тези, вече знаем от едни скандални снимки.

                § Сексуалните тайни спестявам, защото"плеймейтките са най-малкия премиерски дерт сред тях

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                  Ти като дърт комунист все още живееш в комунизма, при който уж имаше експлоатация на човек от човека. Сега обаче нещо те работи деменцията и си забравил, че работниците идват да работят доброволно, а не насила. И ако аз съм платил някакви данъци, то това са данъци от моите пари, а не от парите на работниците другарю дърт комунист, провалил се в живота поради собствената си простотия.
                  Твърде смътни и объркани приказки. Кумънизите казват че, при капитализма има експлоатация. Което, ама и да не искаш, е вярно. Това, с доброволното идване на работа, също е вярно но, е под икономическа принуда: Само ако знаеше, колко малко хора биха ходили при днешните условия на труд и заплащане на работа...АКО ВИЖДАХА И ИМ БЯХА ДОСТЪПНИ всичките възможности на средата за просперитет. Е, те не ги виждат (така са програмирани), + още, окупиралите икономическия Олимп, полагат неистови усилия да НЕ допуснат нови играчи. И това - на всяка цена. Ти си ярък пример в ТОВА отношение и, който не го вижда, явно, е с промит мозък. Тези "твои пари, с които, си плащал данъци" - повтарям за сетен път - нямаше и да ги има, без едни такива обикновени хора, стотици и хиляди, на които, ти уж "даваш работа". А това, което им "даваш" , всъщност, го даваш на себе си: (тяхната) възможност, да (ти) правят пари. Със собствени, физически и интелектуални усилия, без шашми и спекулации ти би могъл да изхранваш максимум 5-7 души, дАрагой. С малко повече тарикатлък - -10-12 души. ОСТАНАЛОТО, е следствие на корпоративната среда, култура и въвличането на много го повече чужди ресурси. Дори к да не го признаваш, не можеш да обориш фактите. Затуй, приказките са за деца.тук сме възрастни. Не лъжИ. Знаем фактите.
                  Last edited by Pyramid; 05.05.2021, 22:49.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                    Ако бабата и дядото си теглят парите от банкомат , няма да имат проблем и с машините
                    Не е съвсем така. За да работиш на устройство, което виждаш за първи път трябва да имаш технически усет, какъвто част от старото поколение не са придобили по съвсем обективни причини. Даже и някои хора на средна възраст. В това няма нищо лошо или срамно. Ако на бабата и дядото им смениш банкомата или софтуера на банкомата е много възможно първия път да имат затруднения с тегленето на парите си.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                      Не се маем това го знам отпреди половин година и повече.Илчовски дори си продаваше бизнеса и се канеше да емигрира в САЩ ако не се лъжа Небраска...
                      Точно. Ето и статия, па и при Славито май гостува
                      https://www.marica.bg/agro/fermer-iz...a-si-v-amerika
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                        https://www.facebook.com/bivolnews/v...09101112581553
                        Слушайте и се майте
                        Не се маем това го знам отпреди половин година и повече.Илчовски дори си продаваше бизнеса и се канеше да емигрира в САЩ ако не се лъжа Небраска...

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение
                          Предсрочните избори са вече сигурни.
                          Мисля, че при нормални обстоятелства най-голям потенциал за увеличаване
                          на резултата си имат БСП. Поради страх от ковида съществена част от електората и
                          просто не участва в предишните избори.
                          Сега обаче се очертава по-сериозен проблем - машините.
                          Считам, че единствената причина БСП да не успее, да се завърне на второто място,
                          ще е страхът и/или невъзможността на възрастните избиратели да гласуват чрез машините.
                          Ако бабата и дядото си теглят парите от банкомат , няма да имат проблем и с машините

                          Коментар


                          • Хората няма какво да ядат а кучето от банкя дава 5000 бона от нашите пари на проститутки. Кучето от банкя ограби държавата и неофициално има над 5 милиарда лева. Пенсионерите умират от глад с едно кисело мляко а псето от банкя раздава пачки и пълни чекмеджета. Време е да изритаме завинаги тва псе

                            Коментар


                            • Самолетите да това и аз съм го чувал,че има натиск но е по линя НАТО.

                              Иначе боко вече е паднало куче. Вече дори тези имали досег с него не се страхуват. Това значи края на гроб. Лидера е свален.

                              Вече няма страх, САЩ са против герберските руски лакей. Герб не са партия на САЩ, това са инсинуации, те са си изцяло руска патерица.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                                https://www.facebook.com/bivolnews/v...09101112581553
                                Слушайте и се майте
                                мисля, че като му свалят на боеко охраната от НСО...няма да си подаде носа от селската прогимназия в Банкя...
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                                Коментар

                                Working...
                                X