IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • ПЕТЪР БОЯДЖИЕВ




    Чета, че един ФБ приятел е написал следното по адрес на ДЕСИСЛАВА ТРИФОНОВА : Ей туй моме е било Директор на Агенцията по инвестициите с 38 хиляди месечна заплата и се е разпореждало с 1, 7 млрд. лева На бате Бойко Калинка Малинка Днес ревна, че я уволнили/
    Не знам дали това е верно, но то е близо 2 пъти повече от заплатата на един френски министър и е май по-висока и от заплатата на президента Макрон. Второто ще го проверя. Ако обаче това се окаже вярно в България няма нужда от протести а от кръв...





    Коментар


    • https://storytoday.bgvest.eu/609057/

      Коментар


      • Идиотите слуги на мутрокомунистите педиатори треперят от страх и ужас..
        Във вероятно необоснован лукс тъне Ловното стопанство в местност ”Ормана” край Ямбол. Била е построена цяла нова хижа, завършена преди около три години. Не е ясно има ли документи. За всичко това обаче няма как да се разбере. Висока ограда пречи да се види какво има вътре. Това е държавано ловно стопанство и е с ограничен достъп, пази се. Така теренът се превръща в благодатна почва за цъфтящ лукс.

        FROGNEWS.BG
        Абровски: Ултра лукс в ловен дом ”Ормана”, посещаван от Борисов и постройки със съмнителна законност
        Във вероятно необоснован лукс тъне Ловното с
        Last edited by Kiro; 13.05.2021, 16:45.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
          Преди да пуснеш бюлетина се замисли за кого гласуваш и какво може да последва!

          Щото в изминалия парламент се видя, че от шоумен можеш да очакваш само шоу, от протестъри само крясъци, а от комунисти само заговори.

          А от мутрите само рекет кражби арогантност и простотия..Боли ма ...за изборите

          Коментар


          • Тук има атака от комунисти и агенти-доносници на ДС.
            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
              Преди да пуснеш бюлетина се замисли за кого гласуваш и какво може да последва!

              Щото в изминалия парламент се видя, че от шоумен можеш да очакваш само шоу, от протестъри само крясъци, а от комунисти само заговори.

              Както беше писал преди време в една друга тема- така действа демокрацията. Хубаво е аршинът да не е двоен. Гледам, теглиш в определена посока.

              Коментар



              • Не Радев забави 12 години построяването на интерконектора с Гърция, който би освободил мъртвата газова хватка на Москва върху България.
                Не Радев разпореди на парламента в началото на 2012 година да гласува ударно забраната да се проучва дори дали разполагаме с онези огромни количества природен газ, за чието вероятно наличие България беше осведомена по западни спътникови снимки. Т.е. не Радев прогони от България огромната американска компания “Шеврон”, спечелила прозрачно търг...
                Вижте повече

                IVO.BG
                Новите “русофоби” изпуснаха западния трен(д)
                Гениален пророк и велик стратег ще се окаже този човечец Решетников, прогонен от Путин от поста му директор на Руския институт за стратегически проучвания ( РИСИ) з....
                https://ivo.bg/2021/05/12/%d0%bd%d0%...TUFQMscin1p7DU

                Коментар


                • Според Томов машините по принцип могат да бъдат обект на хакерска атака, но има и предпазни средства срещу това. Първото такова е, че машините не са свързани в мрежата. Съществуват и начини да се провери има ли несъответствие между разписките и машинния протокол. Говорителят на ЦИК съветва гласоподавателите да си проверяват разписките, след като са подали своя вот.

                  GLASOVE.COM
                  Говорителят на ЦИК: Машините за гласуване са много добре защитени от хакери - Glasove.com

                  Коментар


                  • Служебният министър на правосъдието ще възложи проверка за насилие в арестите и затворите, съобщи БНТ. Янаки Стоилов каза, че ще се проверят твърденията на Светослав Илчовски за запис с издевателства на задържан.

                    GLASOVE.COM
                    Проверяват твърденията на Илчовски за издевателства над затворник - Glasove.com
                    Служебният минис

                    Коментар


                    • А от мутрокомунистите само кражби, лъжи и корупция..

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                        Щото в изминалия парламент се видя, че от шоумен можеш да очакваш само шоу, от протестъри само крясъци, а от комунисти само заговори.
                        А от шкембелии - торбички Била.

                        И то к'о остана?!?

                        Коментар


                        • Преди да пуснеш бюлетина се замисли за кого гласуваш и какво може да последва!

                          Щото в изминалия парламент се видя, че от шоумен можеш да очакваш само шоу, от протестъри само крясъци, а от комунисти само заговори.


                          Коментар



                          • ИЛИАН ВАСИЛЕВ



                            Днес е 10 септември 1944, Бойко си тръгна през задния двор и ... партизаните започнаха да слизат от "офисите" и да доказват, че винаги са се борили против борисовщината. Особено активни в тази своя дейност са посредниците на бюрокрацията.
                            В медиите също започна смяната на кожата, блюстители на борисовщината и пеевщината, цацаровщината и гешевизма, започнаха да се проявяват като "активни борци против борисовщината".
                            Да ви убеждават че изобщо не са водили сутрешни блокове, следобедни публицистични предавания, не продължават да канят по всички канали аваторите - социолози, политолози, политици, политички, на Борисов и Пеевски.
                            Олигарси бизнесмени също започнаха да търсят да купят индулгенции, като си платят за да бъдат и с новите власти. Самият Борисов похвали новия кабинет като "отличен избор" а до вчера убеждаваше че е най-подготвения и друг като него няма. Защото иска да си купи спокойствие, а има какво да губи.
                            Та идва времето на "снишението" на тарикатите и на "активните" борци, които никой не е виждал. Много от тях ще ни задминат по гръмогласие и антиборисовизъм, като се превърнат в най-жестоките му душмани.
                            Запомнете не е само и толкова важно да се извадят потъналите в корист и аморалност аватари на Пеевски /неговите бизнесмени, прокурори, политици потънаха/ или на Борисов, а тези "посредници" - политици, бизнесмени и медии, които ги закриляха, които връщаха неговото или тяхното, които му осигуряваха медийния комфорт, защото те са цимента на модела. Липсата на базисни ценности и нивата на безпринципност и повратливост са смъртна опасност за превръщането на промяната в подмяна. Защото утре отново ще предадат демокрацията, свободата на медиите и словото, вашето доверие.
                            Този път трябва да се започне от нулата и кохортата на обслужващите корупционните и непотизки модели да бъде премахната.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Слугите на Пеев и мутрите треперят от страх и ужас..Ще има върховенство на закона..
                              аз лично предпочитам да има върховенстео на патрона римува се със закона и накрая няма да ги храним в панделата
                              по-добре да се оправят по начина, който се случи когато Ахмед Доган и Пашата лансираха лицето БМБ за главен секретар... помните ли какво стреляне падна....

                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                                ВРЕМЕНА И НРАВИ Ако изборните машини са толкова страшни, нека премахнем банкоматите, кантарите от хипермаркетите и всички приложения в смартфоните. Смешен е този плач на опорните хора.
                                Гледам, че не спират да набиват тази опорка, в която липсва житейска логика.
                                Автор: Миролюба Бенатова,

                                И банкоматите, и кантарите в супермаркетите (мисля, че ги има само в една от големите вериги), и смартфоните имат пълна или поне частична алтернатива. А машините за гласуване нямат такава.
                                Да не говорим, че работят с изначално различни концепции. При банкоматите, кантарите и смартфоните има проследимост и контрол, а при машините за гласуване трябва да има пълна анонимност и недопускане на никаква чужда намеса.

                                Коментар

                                Working...
                                X