IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бат Пешо,
    Ако не си разбрал още, Прокопи участва с два коня на тези избори - ПП и ДБ. За да не изтърват такива като теб.
    Казах ти, много ще псуваш после.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Ако зададеш въпрос, който ме касае лично - ще ти отговоря. Например, аз не ходя с охрана, защото не мога да си позволя такива "екстри". Бедните хора сме така.

Ако имаш идеи в тая посока - търси си партия, която защитава твоите идеи. Май няма да намериш такава, която да прескочи бариерата в идните 100 години!

Все пак, СлаФчУ от чии пари плаща на бодигардовете си?

Извини ме за грубото вмешателство в твоите кристално-чисти помисли с последния въпрос, но с ЧИИ ПАРИ ПЛАЩА е за мен важно!
      А много готин въпрос си задал да те попитам и аз.С чий пари СлаФчУ плаща на бодигардовете си...Ти не ме интересуваш с охрана ли ходиш или без.А имам и още въпрои с чий пари създаде телевизията си и с чий я издържа....Само не ми говори за реклама...Партиите идеи не зашитават а ловят заблудени душици които вярват в идеи.Партиите защитават интереси и най вече интересите на върхушките и вождовете си...предимно финансови и имотни.Много си се объркал много

Коментар

Очевидно, имаш проблем с осмислянето на кратък, прочетен текст.

В момента, след последните Парламентарни избори, партията на Слави, ИТН - има най-голяма електорална подкрепа, която я прави първа политическа сила.

Какви желания, какви реалности, ква Алфа Рисърч, кВи 5 леА?

Това, че Слави е с най-голяма електорална маса на последните Парламентарни избори е факт!

Поклони се на фактите!
        Сега, и на теб, ще ти се наложи да се поклониш пред следния факт: Онова, беше ПРЕДИ Слави да се издъни за втори път. СЕГА, издънката е факт и много подведени от Дългия, се преориентират. Мъчно ми е за тях. Отново, дирят Спасителя, който, ще трябва да мисли заради тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

В момента СлаФчУ оглавява петата по големи партия в България.Имаме нова реалност и е крайно време да се осъзнаеш...Ако продължавате така скоро няма и петата да сте....Научи се да не бъркаш желания и реалности.И не ПешУ го казва казват го от Алфа Рисърч.Какво му се ще на МикУ си е негов проблем
          Харесах. Ама безименният mikomikov страда от тежко разминаване с действителността...

Коментар

МикУ на последните избори съм съгласен но в момента сте пети с риск съвсем даи зпаднете.Изгонете Тошко щото просто не става.Аз да те питам защо СлаФчу ходи с охрана от кого се страхува....И защо поведението му е мутренско.
            Ако зададеш въпрос, който ме касае лично - ще ти отговоря. Например, аз не ходя с охрана, защото не мога да си позволя такива "екстри". Бедните хора сме така.

Ако имаш идеи в тая посока - търси си партия, която защитава твоите идеи. Май няма да намериш такава, която да прескочи бариерата в идните 100 години!

Все пак, СлаФчУ от чии пари плаща на бодигардовете си?

Извини ме за грубото вмешателство в твоите кристално-чисти помисли с последния въпрос, но с ЧИИ ПАРИ ПЛАЩА е за мен важно!

Коментар

В момента, след последните Парламентарни избори, партията на Слави, ИТН - има най-голяма електорална подкрепа, която я прави първа политическа сила.

Това, че Слави е с най-голяма електорална маса на последните Парламентарни избори е факт!

Поклони се на фактите!
              МикУ на последните избори съм съгласен но в момента сте пети с риск съвсем даи зпаднете.Изгонете Тошко щото просто не става.Аз да те питам защо СлаФчу ходи с охрана от кого се страхува....И защо поведението му е мутренско.

Коментар

В момента СлаФчУ оглавява петата по големи партия в България.Имаме нова реалност и е крайно време да се осъзнаеш...Ако продължавате така скоро няма и петата да сте....Научи се да не бъркаш желания и реалности.И не ПешУ го казва казват го от Алфа Рисърч.Какво му се ще на МикУ си е негов проблем

Поклони се на фактите!

Коментар

Какво ЩЕ стане е въпрос на време.

В момента СлаФчУ ОГЛАВЯВА НАЙ-ГОЛЯМАТА партия ИТН, спечелила последните Парламентарни избори!

"Когато фактите говорят - Боговете (и ПешУ) - млъкват! ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
                    ...
                    А да да задам традициония си въпрос: Защо му е на ББ да прави преврат месец преди избори, които така и така ще спечели?
                    За да вземе изборите, като дискредитира Радев, разбира се. Според вас защо да го прави?

Коментар

Какво ЩЕ стане е въпрос на време.

В момента СлаФчУ ОГЛАВЯВА НАЙ-ГОЛЯМАТА партия ИТН, спечелила последните Парламентарни избори!

Ти само стой и гледай кака ти корни как ще отвее и така нататък

Коментар

• Документи от "Досиетата Пандора" разкриват, че собствениците на Първа инвестиционна банка Цеко Минев и Ивайло Мутафчиев са реални бенефициери на офшорки, получили над един милиард кредити от банката. За да стопи лошите кредити ръководството на банката заставя бизнесмени да вземат цесии, които са несъбираеми. След това те са атакувани от Специализирана прокуратура, а накрая имуществото им се купува на безценица от адвоката на Пеевски Александър Ангелов и приближения му Георги Самуилов. https://www.youtube.com/watch?v=5tE8nMCaQj8

youtube.com
                        Досиетата Пандора: Източваш банка, рекетираш бизнеса, накрая идва Пеевски...

Коментар

• news.bg
                          Работници в пътния бранш без заплати се оказа, че няма

И накрая Мутрата крадец от БКП ще покаже , как може хубаво да лежи при бай Ставри..
                          Last edited by Kiro; 12.10.2021, 18:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            ИЛИЯН ВАСИЛЕВ, ФЕЙСБУК:
                            Ако не е ви е ясно, Борисов ще прави преврат. Сега са пътностроителните фирми, след това ресторантьори, след това потребители, администрация.
                            Еми да няма само Румборак да прави преврати.
                            Току виж ББ вземе, че покаже не само, че може да печели избори, ами че даже може и преврати да прави по-добре от оня льольо Румборак.
                            То Румборак с едно ръждясало корито неможа да се оправи, един читав чиляк за минстър на икономиката неможа да намери, та какво остава успешен преврат да направи.
                            А да да задам традициония си въпрос: Защо му е на ББ да прави преврат месец преди избори, които така и така ще спечели?

Коментар

• Какво ЩЕ стане е въпрос на време.

Коментар

• На СлаФчУ честито.Честито и на о нова врескало сливата от Костендил....Още по добре ще е и СлаФчУ и ДБ да идат при Сливата....Да се отървем най накрая от тия смешници.А СлаФчУ ще спечели приза топ идиот на годината

Коментар

Working...
                                X