If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз те питах тебе за Кирчо и Асенчо чу ли какво казаха за тока?
Против нова АЕЦ са и ще затварят въглищата щото така искали ЕС-то.
Та леко се притеснявам да не псуваш после
Чух ги.Асенчо беше министър на енергетиката та ми е ясен.Но за Тулупа от Банкя посмъртно няма да гласувам.Не понасям такива помияри простаци нагли подмолни страхливи прости некадърни с огромно самочувствие...ГЕРБ нямат никакъв шанс Курнела също...Мая Манолова не мога да я понасям....да изброявам ли другата гмеж.Твоя човек от Банкя защо го е страх да излезе срещу Радев?Покри се и дебне из храсталака да удари в гръб.Простата мутра това може...
СЛУГАТА НА ПУТИН - Б.БОРИСОВ Е ПРИКРИВАЛ РУСКИ ШПИОНИ УБИЙЦИ..
Бившият военен министър Бойко Ноев призова с отворено писмо служебния вътрешен министър Бойко Рашков за "цялостен преглед" на разследванията за отравянето на Гебрев и взривовете в оръжейни складове.
Ах как им се радваш, ама как ще се псуваш после... и ще се кълнеш, че за последен път си гласувал и повече на избори няма да стъпиш.
Така ли ти се струва?Явно не четеш...Изключително много се радвам че никога не съм гласувал за БСП ГЕРБ ДПС ДБ Реформаторски блок НДСВ Янета Войводи Аптекари и всякакви крадливи смешници.Гласувал съм само за СДС ама те се осраха.Към Кирчо и Асен нямам никакви очаквания,Изказванията на Асен на тема енергетика са гола вода и три пръста кал зад ушите...Въпреки Харварда човека още не е разбрал че ПАВЕЦ не е производствено предприятие и че в помпен режим потребява повече енергия отколкото произвежда в генераторен режим,А за работа като Синхронен компенсатор изобщо няма и да питам щото ще гледа още по страш но.Човека беше служебен министър на енергетиката...Ще гласувам за тях защото СлаФчУ освен чалгар е гомно некадърник с претенции само мрънка и все някой друг му е виновен...За Ицо шамандурата посмъртно няма да гласувам не харедвам педали.За Курнела абсурд ДПС ужас другите са ептен смешници и некадърници...
До изборите има повече от 45 дена.Кирчо и Асен ще са първи...Тулупа ще го пенсионираме по болест щото е умствен инвалид...Аз се кефя как Радев се гаври с него всеки ден се гаври...Страхливеца се е покрил и не смее да шукне...
Аз те питах тебе за Кирчо и Асенчо чу ли какво казаха за тока?
Против нова АЕЦ са и ще затварят въглищата щото така искали ЕС-то.
Така е барби, трябва справедливост, ако си лъгал... И за Кирчо също, нали е подписал декларация, че няма чуждо гражданство. Някъде четох, че било по НК "до 3 години затвор".
Очевидно важен човек. Такъв изглежда адвокат Петър Илиев за "Има такъв народ" (ИТН). Юристът e номинацията на партията за вътрешен министър в представения във вторник проект на кабинет.
Илиев фигурираше като кандидат за министър на правосъдието и в оттегления първи проектокабинет на ИТН, начело на който беше предложен бившият министър (2001-2009) от НДСВ Николай Василев.
Според свидетелствата на "Демократична България" (ДБ) и "Изправи се БГ! Ние идваме!" (ИБГНИ) отново той - Петър Илиев, е бил кандидатът за премиер, представен пред тях миналия петък
Но България няма нужда повече от клоуни в правителството
Софийският университет уволнява Петър Илиев заради плагиатство
Според правилника на СУ плагиатството е причина за прекратяване на трудовите правоотношения със съответния преподавател. Доказано плагиатство може да доведе и до отнемане на адвокатски права.
Коментар