IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Блюстителят на литературния и изискан език се изказА в Кърджали. Под носа на ПКП, която бурно го аплодираше.

















    segabg.com
    Борисов: Аз ли мязам на мутра?!
    Бойко Борисов не спира да обикаля предизборно. Днес след обед се снима с деца във физкултурен салон в пловдивско село, после бързо се озова в Кърджали, където Цвета ....




















    Коментар


    • Първоначално изпратено от Blagovest Разгледай мнение
      Някой беше казал, че комунистите от БСП са българоубийци и че целта на БСП е да затрие България, защото комунистите от БСП най-много мразят България и българите. Комунистите от БСП мразят Герб и СДС понеже Герб и СДС направиха много за България.
      Вече никой не вярва на глупостите, които пишат комунистите от БСП за Герб и СДС.
      Бойко Борисов не е българоубиец, а е политик от българска партия. Някой беше казал, че комунистите от БСП пишат глупости за проевропейските политиците от Герб и СДС, защото БСП е антибългарска партия, а комунистите се дразнят от успехите на България по време на управлението на СДС и по време на управлението на Герб.

      Някой беше казал, че комунистите от БСП са терористи и затова не се учудвам от заплахите на комунистите. Комунистите винаги се дразнят от моите постове, защото аз обичам България и разкривам престъпленията на комунистите от БСП. Аз не съм трол, а комунистите от БСП са тролове.

      Само Герб и СДС имат желанието и потенциала да свалят от власт комунистите. Затова на предстоящите парламентарни избори гласувайте с номер 5 в бюлетината за Герб-СДС.
      Понеже един комунистически трол е подправил съдържанието на горния ми пост, цитирам оригиналния мой пост, за да види всеки какво е съдържанието на моя пост.

      Чувал съм, че комунистите от БСП са българоубийци. От много хора съм чувал, че целта на БСП е да изчегърта България, защото комунистите от БСП млазят България и българите.
      Наистина никой не вярва на глупостите, които пишат комунистите по форумите и медиите.
      Наистина много хора вярват на Герб и СДС. Надявам се всички почтени хора в България да гласуват в неделя за Герб-СДС с номер 5 в бюлетината.

      Чувал съм, че комунистите са престъпници и затова не се учудвам, че комунисти подправят съдържанието на мой пост.
      Убеден съм, че комунистите от БСП се дразнят много от моите постове, защото аз наистина много обичам България и защото съм разкривал чудовищните престъпления на комунистите в редица държави.

      Наистина само Герб и СДС могат да спасят България от комунистическата реставрация.
      Гласувайте в неделя за кандидатите на Герб-СДС с номер 5 в бюлетината.

      Коментар


      • Резултатът между първите две политически сили практически е еднакъв. Не можем да кажем коя партия би била първа политическа сила. В рамките на оставащата седмица нещата могат да се обърнат. Има тенденции, които дават малко по-висока тежест на сценария „Има такъв народ“ да бъде първа политическа сила, защото през последния месец отчитаме известен спад в подкрепата за ГЕРБ-СДС , който поставя границата под въпрос. Това каза в ефира на bTV социологът Добромир Живков, позовавайки се на последното проучване на „Маркет линкс“.

        MOBILE.FROGNEWS.BG
        Социологът Добромир Живков: Спадът в подкрепата за ГЕРБ може да направи ИТН първенец на 11 юли

        Коментар


        • Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
          За кой ще гласуваме ве ...
          Пуснете тука накоя анкета да гласуваме
          За Майкъл Джордан

          Коментар


          • Д-р Димитър Попкутуев:
            Измолената от Борисов среща е отчаян опит да привлече някой и друг глас от средите на българските турци. Както и да демонстрира пред оределите редици на привържениците му международна известност и връзки.
            Затова и чухме омръзналите ни хвалби, че именно той е провеждал нaй-дoбрaтa мигрaциoннa пoлитикa с Турция. Ердоган много хитро отговори на шербетените комплименти: „Взaимooтнoшeниятa c Бългaрия зa мигрaциoннaтa пoлитикa щe прoдължaт и зaнaпрeд. Нaшитe грaници щe бъдaт пaзeни, кaктo дoceгa бяхa пaзeни. Нa цeлия бългaрcки нaрoд пoжeлaвaм уcпeх нa тeзи прeдcтoящи избoри и вcички дa ca живи и здрaви“.
            Пожелава успех на българския народ, не на Борисов и ГЕРБ – истински шамар. Ердоган може да е диктатор, да нарушава основни човешки права, но като политик е степени над Борисов.

















            lentata.com
            Унижение в Истанбул: Борисов при Ердоган след доклад на турските служби, че е аут








            Коментар


            • Хората му из институции и общини са се окопали и се надяват на чудо, пак да дойде и да ги спаси, като през 2014 г. Но ще обърнат сами палачинката и ще се сложат на новата власт.

















              svobodnoslovo.eu
              Борисов е аут, няма как да стане премиер, дори и с прокси кукла като Дани Митов
              Идат по-добри времена. Нито едн








              Коментар


              • Braking news:
                На вниманието на цяла България!
                "Бойко Борисов ще бъде съден в Европа. Злоупотребите му са в рекордно големи размери!"
                Това заяви в петък Главният прокурор на Европейската прокуратурата Лаура Кьовеши!






                fakipendela..

                Коментар


                • Коментар


                  • "Брейкинг": Като в славните времена на соца Бойко Рашков възкреси доносниците и превърна МВР в посмешище

                    Само за месец и половина временният министър на вътрешните работи Бойко Рашков превърна МВР в посмешище, пише в коментар "Брейкинг нюз". Обладаният от мъст и злоба, като ментора си Радев, бивш комунистически следовател върна милиционерщината от уж отминалите времена преди 10 ноември 1989 година.
                    Министерството работи вече по „устни сигнали“ или по доноси. Един казал, че друг казал, че трети ще направи нещо. Министерство на доносите. Така бе в случая с „канибала“ Борисов, така се води и „мащабната кампания“ уж срещу купувачите на гласове. Това се вижда от съобщенията на прокуратурата в Пловдив, Плевен, Варна и други градове, където хора от МВР информират прокурорите, че работят по устни сигнали.
                    Преди седмица операцията в Смолян например е сведена до терор над местните хора, които са спирани от цивилни оперативни работници по черните пътища. А самите оперативни работници се крият в храстите. И извършват проверки без да се легитимират, което е нарушение на Закона за МВР и куп нормативни актове. Хората мислят, че са нападани от магистрални бандити, маскирани като полицаи.

                    В „мащабната операция“ срещу купуването на гласове са хвърлени 20 000 полицаи в цялата страна, похвали се Рашков преди три дни. Резултатът…заловени цитирам: 11 броя стъклени дамаджани с вместимост 5 литра, съдържащи течност с миризма на алкохол, както и 52 чифта маратонки от различни марки. Комедия. Сега ловците на Рашков трябва да докажат дали в 11-те дамаджани, стъклени, е имало алкохол. И той е бил изпит от хора, които са продали гласа си заради скъпоценната течност в дамаджаните.

                    Това трябва да е организирана престъпна група, с толкова дамаджани, за изпиване на ракия срещу гласуване. Голямо разследване ще падне. Ами ако тези от ОПГ-то са изпили ракията, но не отидат да гласуват или не гласуват за този дето е дал алкохола ? Как ще ги разкрият ? Сложна задача. Който пил, пил. Зли езици твърдят, това са само усещания разбира се, че и министърът е голям почитател на дамаджаните. Харесва му изработката им. Току-виж в „Капитал“ вместо като Джедай го провъзгласят за „Ловец на дамаджани“.

                    Това е смешната страна. Сега тъжната. По нареждане на Рашков „ловците на дамаджани“ и негови подчинени работят без прокуратурата. Задържат хора по Закона за МВР, образуват досъдебни производства без прокурор, привикват кметове и координатори на ГЕРБ, за да подписват полицейски предупредителни протоколи.

                    По устна заповед на вътрешния министър директорите на две национални служби в министерството привикват всички оперативни работници за инструктаж за борба срещу купуването на гласове. На полицаите им е наредено устно да събират сигнали за изборни престъпления само срещу ГЕРБ, които веднага да се докладват на ръководството. На оперативните работници им е казано, че за тези сигнали не трябва да се информира прокуратурата, а незабавно да се завеждат преписки и да се правят „реализации“. Нарежданията са устни, за да не останат следи.

                    И всичко това само по „сигнали“ и доноси. В апогея на комунистическия режим МВР и Държавна сигурност са разполагали с над 1 милион доносници, секретни сътрудници, явочници и агенти сред българското население. Явно комунистическият следовател иска да върне тези времена. Историята ни учи, че след комедията винаги идва трагедия.


                    "Kiro", А?


                    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                    Коментар


                    • За кой ще гласуваме ве ...
                      Пуснете тука накоя анкета да гласуваме
                      Last edited by RUBLA; 04.07.2021, 14:10. Причина: Спазвайте добрия тон!
                      Я всегда буду твоим поводом напиться.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Гледай безконтролната герберска власт как се е разпищолила:

                        В централата на "Автомагиатрали" ЕАД крадците герберастки си обзавели ебална стая.



                        Скандално: „Автомагистрали“ ЕАД има стая за първа сексуална помощ

                        Държавното дружество “Автомагистрали” ЕАД се е обзавело със стая за първа помощ в административната си сграда. Там обаче липсва задължителният шкаф с медикаменти и превързочни материали. Няма дори един бинт. За сметка на това стаята е оборудвана с всички атрибути на квартира за интимни срещи – двоен креват, санитарен възел с душ с воден масаж и инсталация за подмиване към тоалетната чиния, шкаф с напитки и дори кутия шоколадови бонбони, разкрива bird.bg.


                        Кревата, двоен, та ако някой шеф страда от к*родръв, да може отзивчива "сестра" да го облекчи.





                        И понеже шефовете не обичат да ползват презерватив, то "сестричката" след помощтта трябва да се поизмие:




                        Впрочем за това сме платили аз и вие.....
                        Трябваше да проверят шкафчетата
                        може да е изпаднало некое кюлче.
                        Я всегда буду твоим поводом напиться.

                        Коментар


                        • [QUOTE=bota156;n3778067]
                          Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение


                          Акцента е ЧУЖДО. со гладни букви съм го написал .... ЧУЖДО
                          Викаш медалите, наградите и грамотите ми по математика не са мои?
                          Къщата не е моя?
                          Апартите в Атина не са мои?
                          Това че имам IQ 152 не е мое?
                          Как ще ми го вземеш?
                          Ако гледаш философски то и слънцето е временно - кво като живее милиарди години
                          Бот156, за кого смяташ да гласуваш, харесал ли си вече някакъв номер
                          Я всегда буду твоим поводом напиться.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                            Понеже по неизвестни за мен причини последните 10-на дни няма публикувани социологически проучвания, как смятате, кой ще е пръв на 11-ти - ИТН или ГЕРБ? И съответно кой ще е трети - БСП или ДБ?
                            То е ясно.
                            Победители ще са ИТН и другите "партии от протеста"
                            Гладните са винаги повече от ситите.

                            Коментар


                            • 8[QUOTE=bota156;n3778067]
                              Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение


                              Акцента е ЧУЖДО. со гладни букви съм го написал .... ЧУЖДО
                              Викаш медалите, наградите и грамотите ми по математика не са мои?
                              Къщата не е моя?
                              Апартите в Атина не са мои?
                              Това че имам IQ 152 не е мое?
                              Как ще ми го вземеш?
                              Ако гледаш философски то и слънцето е временно - кво като живее милиарди години
                              Браво почити звучиш като Матеев.


                              Коментар


                              • [QUOTE=000;n3778059]
                                Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                                За мен това е знак за малоценност. Да се хвалиш с ЧУЖДО имущество и придобивки сякаш си велик - да велик некадърник и комплексар тип "знайш кой съм аз" [/QUOTE
                                Всички сме с комплексари.На този свят не претежаваме нищо.Всичо което имаме е временно и на заем/не вкармам религия в постта/.Днес имаш власт,или пари,или прекрасно задраве,семейство.....Утре си го загубил.Означава ли това -да се си горд с постижениятаси,да не се възползваш от тях, за да не изглеждаш комплексар?

                                Акцента е ЧУЖДО. со гладни букви съм го написал .... ЧУЖДО
                                Викаш медалите, наградите и грамотите ми по математика не са мои?
                                Къщата не е моя?
                                Апартите в Атина не са мои?
                                Това че имам IQ 152 не е мое?
                                Как ще ми го вземеш?
                                Ако гледаш философски то и слънцето е временно - кво като живее милиарди години
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                                Коментар

                                Working...
                                X