IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма значение кой ще е първи или втори и с колко точно. Важна е по-общата картина. Очакват ни интересни решения.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Я пак СлаФчУ политик стига бе бе стегни се ти казах.СлаФчу е селски бек нещо като Гацо Бацов.Я ми припомни какво съм говорил преди година щото явно паметта ти изневерява и бъркаш желаното с действителността.Разбирам че не обичаш да губиш ама това е сами си го направихте

"Направихте си го" - НЕ.

ТЕ си го направиХА.

Когато на въпросния политик му трябваше моят глас - дадох му го и той спечели. Днес НЕ МУ го дадох.

НаправиХА си го.

Коментар

Влади Въргала току що даде добра идея даже много добра.Променя се закона и се въвежда следната възможност ако 51% от гласувалите изберат опцията не подкрепям никого на следващите избори никой от явилите се на изборите да не може да се кандидатира за следващите и като партии и като хора...Според мен това има потенциал и ще мотивира народа да гласува
        Въргала има един гениален сериал - Шменти Капели Легендата. Като го гледа, човек разбира, че файда от гласуване няма. Днешните герои са наследниците на героите от сериала. Има го в интернет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

...и какво дори, ако "води", изпаднал в тежка политическа изолация.
          Аз казах, че ГЕРБ ще върнат мандата.

Баце каза че ще издигнат много отдалечен от ГЕРБ премиер и ще го пратят да търси подкрепа. Но според мен това ще е Пи Ар ход за лъскане на имиджа.

ПП като са втори ще опитат са съставят правителство но вече как и защо ще стане не е много ясно. Как ще се договарят с БСП и с другите 2 партии е вятър и мъгла.

Коментар

Много бързаш има още време до 20 часа а и не знаем навънка как са гласували но според мен едва ли за тиквата...
            Свърши вече, като се мръкне и хората спират да щъкат, това не е лятото.

Коментар

• Влади Въргала току що даде добра идея даже много добра.Променя се закона и се въвежда следната възможност ако 51% от гласувалите изберат опцията не подкрепям никого на следващите избори никой от явилите се на изборите да не може да се кандидатира за следващите и като партии и като хора...Според мен това има потенциал и ще мотивира народа да гласува

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Няма драма и за тези места. ГЕРБ ще са първи, последни ще са ДБ.

п.п. Друг е въпроса с колко. ГЕБР няма да води със 7-8% а само с 2% както ги даваха.
                Много бързаш има още време до 20 часа а и не знаем навънка как са гласували но според мен едва ли за тиквата...

Коментар

п.п. Друг е въпроса с колко. ГЕБР няма да води със 7-8% а само с 2% както ги даваха.
                  ...и какво дори, ако "води", изпаднал в тежка политическа изолация.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Има битка за 1-во и последно място - другите 2-ма са ясни

Коментар

Пак НИ ЕДИН от платените социолози не позна . И пак най-близо са маркет линкс
                      Като цяло познават. Има един колебаещи се дето в последния момент решаваха за кого да гласуват. Април така изненадващо Слави събра повече от това дето му даваха. Сега Кирчо и Кокорчо обират колебаещите се и това ги доближава до ГЕРБ.

Коментар

Екзит половете не са много точни в различните агенции има доста различия. Паралелното преброяване ще даде точна картина.
                        Има битка за 1-во и последно място - другите 2-ма са ясни
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
                          Очертават се интересни неща, но нека да изчакаме края на изборния ден, за да спазваме правилата. Още малко ще се правим, че не знаем резултатите от екзитпол, въпреки че всички ги знаем.
                          Екзит половете не са много точни в различните агенции има доста различия. Паралелното преброяване ще даде точна картина.

Коментар

Ще цитирам тука класика от Банки Агенция дрън дрън като им изпишат името и отдолу да върви надпис никога не познали резултатите от изборите

Коментар

Абе погазил го е ама ви го слага без вазелин...Иде края на просията циганията и депесето в Долни Дъбник
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Друг път също съм казвал, че не ме интересува, точно това, дали един мъж е красив. Очевидно ти имаш свои критерии за красотата на мъжете. Не ме интересува.

В партия не съм се записал. Много отдавна съм тук и говоря за въпросния политик - единствен съм в тоя форум. Лесно е да хихикаш тъпо, но преди година говореше други неща. Сега, самият ти обърна палачинката и всеки тук знае това, колкото и да скачаш сега.

Политическа кариера не съм мислил да правя, защото си имам кариера, обичам работата си и ме ценят.

За теб, Пешо - е валидно това, което казваш: точно ти не си уцелил партията и сега злобееш, прехвърляйки твоите пасиви на мен. Я се замисли малко и бъди честен към себе си! Учителят те гледа!

Я пак СлаФчУ политик стига бе бе стегни се ти казах.СлаФчу е селски бек нещо като Гацо Бацов.Я ми припомни какво съм говорил преди година щото явно паметта ти изневерява и бъркаш желаното с действителността.Разбирам че не обичаш да губиш ама това е сами си го направихте

Коментар

Working...
                                X