IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво означава появата на новите снимки от спалнята и защо се самосезира изненадващо прокуратурата... Според Осман Октай "Гешев има да изпълнява сериозни ангажименти в полза на задкулисието."

onovini.eu
    Октай: Рекетират Борисов да ги обслужи докрай. Затова Пеевски излезе на светло (ВИДЕО)
    Прокуратурата се самосезира обикновено да имитира или да прикрива някаква дейност, защото срещу изборите тези неща ще имат отношение и от 10-15 дена Гешев изчез....

Коментар

• Пешо пробвай се..Може и да можеш..

Според общинския съветник в Столичния общенски съвет от „Демократична България“ Методи Лалов новата порция снимки от спалнята на Бойко Борисов показва няколко неща. Какви са те той изброява в публикация в профила си във Фейсбук:
      „1. Мафията държи Борисов на къс повод със серия компромати като този и не само като този.

2. Борисов е човек, който поради тежката си зависимост не може да има свободна воля, а това го прави изключително опасен за националната ни сигурност и правовата държава. Затова този човек и шайката му никога повече не трябва да управляват.
      https://vtorifront.bg/…/metodi-lalov-mafiyata-drzhi-borisov…

vtorifront.bg
      Методи Лалов: Мафията държи Борисов на къс повод със серия компромат

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Хайде, останаха само 4 дена до изборите. Време е да извадите ковчезите и да започнете да ги разнасяте из София. Да не забравите и бесилките по мостовете, както и развалената риба ....
        Матеев, спокойно... В политиката е така.Управляваш и после в опозиция.На вас ви е ред на това.Ако шефчето ви е умно ще се реорганизира и ще се върне на власт.Костов го игра обиден през 2001 и власт не видя повече.Поучете се от грешките му.Понякога от загубите учиш повече от победите.От вас зависи.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Хайде, останаха само 4 дена до изборите. Време е да извадите ковчезите и да започнете да ги разнасяте из София. Да не забравите и бесилките по мостовете, както и развалената риба ....

Коментар

• СТАНЕ ЛИ ПАК БЕГЛЕЦЪТ – ПРЕЗИДЕНТ, ЖАЛНА НИ МАЙКА. АХА ДА НАПИША „КЪСОПИ…“, АМА ВИКАМ – Я, ДА Е, „ПЛАШИПУ…“!

https://afera.bg/%d1%81%d1%82%d0%b0%...6%d0%b0%d0%bb/

„Бебето беглец“ е филм от 1994 година – тогава България ликуваше заради Световното по футбол в Щатите и малцина му обърнахме внимание.

„Булката беглец“ е филм от 1999-та – тогава България очакваше Царя и отново малцина му обърнахме внимание.

„Президентът беглец“ е проектофилм от 2021 година – когато Радев бяга от най-елементарен дебат.

Това обаче все още е тук-и-сега. Да. Тук-и-сега.

Ми, не е ли редно да има президентски дебат? Нали уж сме европейци и проамерикански ориентирани?

Даже доста по-възрастния от Радев Байдън беше дебатирал с Тръмп миналата година. А тук, какво?

Радев бяга.

Надявам се вече на третия път стомната… Тоест вече да им обърнем внимание на тия филми за бегълци. За да не чакаме чак до 2049 година (имам предвид кавър версията на Филип Дик „Беглец по острието 2049“).

Стане ли пак БЕГЛЕЦЪТ – ПРЕЗИДЕНТ, жална ви/ни майка, уважаеми българи. Да не кажем сетне, че не имало предупреждение.

Стане ли БЕГЛЕЦЪТ ПРЕЗИДЕНТ пак пилот на руля на държавата, лозунгът „Arbeit macht frei“ ще ни се стори детска игра. И от детска игра ще се превърне в „Игра на калмари“.

Стане ли БЕГЛЕЦЪТ ПРЕЗИДЕНТ пак държавен глава – Дотук бяхме.

Мислете, мислете.

Имаме по-малко от седмица до 14-ти.

Стоил Рошкев

Бележка на Веселина Томова: Аха да напиша „късопи…“, ама викам – я, да е „плашипу…“. Ще ви разкажа една много смешна ситуация, която обаче е отвратително показателна. Както вече знаете, и двата ми профила във Фейсбук, като по поръчка баш през един ден, бяха блокирани за по един месец, за да не мога да споделям публикации на сайта АФЕРА, както и да не упражнявам влияние с изразени позиции и коментари. Естествено, няма съмнение от кого бяха докладвани и от кого блокирани профилите ми, след като и над 20 дни сайта ми АФЕРА е атакуван хакерски. Естествено от кръговете до Властта на Румен Радев.

Направих трети профил онзи ден, само за да поствам публикациите на АФЕРА. Дори нямах време да се присъединя към каквато и да е група във Фейсбук. Освен в една – тази на Българска Легия Антимафия. И днес, само един ден след стартирането на новия ми профил във Фейсбук, след като АФЕРА публикува снимките и разкритията за секретаря на Румен Радев – Пламен Узунов – с овързано въже на врата и разголен крак при ритуала му за приемане в масонската ложа на Георги Гергов – реших да споделя публикацията в групата на Легия Атимафия.

И, сега, не падайте! Веднага след публикацията в АФЕРА за масонското ръкопологане на Пламен Узунов със снимки и информацията за това как от ложата на Гергов Узунов назначава шефове на спец.служби – виж тук:

АФЕРА.БГ | ЕТО КАК РЪКОПОЛАГАТ СЪВЕТНИКА НА РУМЕН РАДЕВ – ПЛАМЕН УЗУНОВ КАТО МАСОН! ВИЖТЕ КАК ОТ „СЛЪНЦЕ ОРИЕНТ“ КАДРУВАТ СПЕЦ.СЛУЖБИТЕ И МВР!/СНИМКИ!/ (afera.bg)

Бам!!! Веднага се появи надпис – „Не можете да споделяте по групи.“ Съобщение от Фейсбук – без срок, без причина, при положение, че изобщо не членувам в групи, за да споделям!!!

Сега нали разбирате, кой контролира ФБ от българска страна?! Нали нагледно ви става ясно какъв „късопи…“, пардон, какъв „плашипу…“ е Беглецът Радев.

Колко трябва да си страхлив, бе, Зелен чорап, от влиянието ми и влиянието на сайта АФЕРА, че още преди изобщо да съм влязла в каквито и да е групи, да съм банната и блокирана да не споделям публикации на АФЕРА в групи?!

Гранде ташак си, Радев, и дори и да станеш пак президент, фиаското ти ще е главоломно злокобно! Защото не си свободен човек, защото не си добър човек. Защото си нагъл лицемер. И най-важното за един мъж, за да не се нарича мъж – защото си страхливец!

Коментар

• Радев извършва криминален пуч. Време е светът да научи

Last edited by RUBLA; 10.11.2021, 19:35.

Коментар

• На него хубаво му миришело..То и корупцията мирише, ама те я обичат.. Ама те Рашков и Спецов ще се погрижат..

promiana.eu
                Деребеи в Родопите: Братът на Мустафа Карадайъ гушнал 1,5 млн. лв. само през една фирма в Борино, вижте далаверите на Ахмед Сали (ДОКУМЕНТ) -
                Деребеи в Родопите: Братът на Мустафа Карадайъ гушнал 1,5 млн

Коментар

• vlastta.bg
                  Христо Иванов сезира Иван Гешев за новите снимки от спалнята на Борисов - Властта

Коментар

• ОФИЦИАЛНО: Радев вкара България в хуманитарна криза! Хората на Кацаров признаха, че са молили ЕС и за кислород

Last edited by RUBLA; 10.11.2021, 19:37.

Коментар

• Проследила съм делото “Октопод” и не съм си представяла, че по този начин може да бъде овладяна държавата - чухме за главни прокурори, за структури, действащи силово, чухме бизнеси, които се рекетират, имена на президенти. Мислих си, че е филм на ужасите. Оказа се, че през последните години живеем в същия този филм на ужасите. Да - това е лицето на овладяната държава. В момента ГЕРБ се опитват да създават всякакви скандали, за да заглушат истината за своето управление.

mobile.frognews.bg
                      Катя Илиева: Последните години живеем във филм на ужасите. Това е лицето на овладяната държава
                      Проследила съм делото “Октопод” и не съм си представяла, че по този начин може да бъде овладяна държавата - чухме за главни прокурори, за структури, действащи силов...

Коментар

• Георги Марков: От парламентарна станахме Погребална република. С Рашков извършват анархо-комунистически и неолиберален преврат

Last edited by RUBLA; 10.11.2021, 19:38.

Коментар

• Радев и Рашков продължават с репресиите - тормозят брутално кмет на ГЕРБ

Коментар

• Николай Бареков с разтърсващи разкрития за изборната далавера на Румен Радев - ето за какво са подготвени 1000 машини в чужбина

Коментар

• Проф. Герджиков за бягството на Радев от дебат: Не си спомням да е давал интервю в студио освен един път, очевидно има проблем с живото предаване.

Last edited by RUBLA; 10.11.2021, 19:39.

Коментар

• Лозан Панов е героят на деня - доказа, че всеки глас за ДБ или ПП е глас за БСП

Last edited by RUBLA; 10.11.2021, 19:39.

Коментар

Working...
                                X