Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Какво съм се научил да слушам? В кои области си "знаещ и можещ" - не ме интересува и не бих се консултирал с теб. Трудно ще ти е да го разбереш. Опитай.
Не слушам чалгата, която ти харесва. Дадох ти възрожденски и патриотични песни - ти мълчиш като... (да не казвам като какво мълчиш, за да не те излагам)...
Някой си - на 15 години ти е откраднал гаджето и ти е разбил носа преди 40 години - а ти още си му сърдит - това го няма никъде.))
И сме се били, и сме се "мразили", а сега сме първи приятели с хората от едно време!ПешУ е отделен случай.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Аз не правя предизборна агитация.Радвам се че най после се научи да слушаш като ти говорят по знаещите и по можещите
Какво съм се научил да слушам? В кои области си "знаещ и можещ" - не ме интересува и не бих се консултирал с теб. Трудно ще ти е да го разбереш. Опитай.
Не слушам чалгата, която ти харесва. Дадох ти възрожденски и патриотични песни - ти мълчиш като... (да не казвам като какво мълчиш, за да не те излагам)...
Някой си - на 15 години ти е откраднал гаджето и ти е разбил носа преди 40 години - а ти още си му сърдит - това го няма никъде.))
И сме се били, и сме се "мразили", а сега сме първи приятели с хората от едно време!ПешУ е отделен случай.
- 1 like
Коментар
-
Моля, не прави предизборна (изборна) агитация, защото Изборният ден не е приключил. Иначе знаем мнението ти от вида "аз казвах".
- 1 like
Коментар
-
А Учиндолския направо светия бе.Интересно що му набиват такъв як ритник у гъзо
Коментар
-
В България, Сорбоната и Харвард вече са нарицателно. Олицетворяват училите там, които попълват неверни данни, в стремежите си към властта (където това може да мине)...
Коментар
-
Аз съм ти казвал много пъти на теб че докато от простия Чалгар зависи нещо Правителство няма да има .Ако тези резултати се запазят СлаФчу отива точко където му е мястото при мама и тате ГЕРБ и ДПС.Разбирам че ти е трудно ама с оня глупак Тошко Йорданов толкова.Гледах Крум Савов преди малко нещо му е увиснала мандибулата а Тошко глупака се заканваше....СлаФчУ отива на болука в Учиндол.
Коментар
-
В България, Сорбоната и Харвард вече са нарицателно. Олицетворяват училите там, които попълват неверни данни, в стремежите си към властта (където това може да мине)...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение....................
Поздрави от Париж
Никой на тази опашка не слуша чалгаИ иска да учи в Сорбоната или Харвард
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
споко бай пеше. Към 14 часа канадският тарт изравнява по поръчки паста Гербер!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Поздрави от Париж
Никой на тази опашка не слуша чалгаИ иска да учи в Сорбоната или Харвард
- 2 Харесвания
Коментар
-
Някои като теб все още не са разбрали, че в настоящата ситуация, нито първият, нито вторият в изборите могат да управляват, без да разчитат на доста още покрай тях... По-скоро мачът НЕ е приключил.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар