Първоначално изпратено от Бързоходко
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИма доста твърдения , че е Матю Хари и той продължава с изпълненията от Симитли..Затова толкова крие и лъже кой е..Ще бъде щастлив при Бай Ставри..
Не съм психолог, нито психиатър, но дори за мен е видно, че Бойко страда от биполярно разстройство – единият Бойко не помни какво е казал другия Бойко
SVOBODNOSLOVO.EU
ГЕРБ? НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ!
Въпреки всички регистрации, изпълнение на формални, нормативни и други законо
Абе верно сте психо-десни!
И аз мога да ви лепна една диагноза - тежък когнитивен дисонанс!
Коментар
-
Има доста твърдения , че е Матю Хари и той продължава с изпълненията от Симитли..Затова толкова крие и лъже кой е..Ще бъде щастлив при Бай Ставри..
Не съм психолог, нито психиатър, но дори за мен е видно, че Бойко страда от биполярно разстройство – единият Бойко не помни какво е казал другия Бойко
SVOBODNOSLOVO.EU
ГЕРБ? НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ!
Въпреки всички регистрации, изпълнение на формални, нормативни и други законо
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Все още половин България недоумява, кой гласува за ГЕРБ така и толкова, че да са първа политическа сила!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеА при Мутрата се крадат милиарди от ПЪТИЩАТА И САНИРАНЕ и се теглят в чували крадени милиони..
от Банката на Маджо..
Тоя дето избяга с 200 от дебат с Асен Василев хленчи, че му липсвал дебат с Радев...
BURGAS-PODLUPA.COM
Фабриката за интриги работи, и много от агентите на Борисов и Пеевски в момента сеят раздори, сплетни и интриги
Абе, само на мен ли ми мирише на тежка содомия с трето активно лице? Само на мен ли и се чини че, Боко, са гоизплющяли?
- 'Бахмааму!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Все още половин България недоумява, кой гласува за ГЕРБ така и толкова, че да са първа политическа сила!
Дали Матеев няма
Да ни обясни, защо вярва, че Борисов е "най-подготвен да бъде премиер"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
Борисов е лидер на най-голямата политическа партия в България, която неизмено печели парламентарните и местните избори в страната в продължение на 12 години. Асен Василев Кой е?М.... . ш..... ..й.о!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Наистина ли все още има разумни хора, които не разбират в какво блато ни е натикал и продължава да ни държи там?
SVOBODNOSLOVO.EU
Наистина ли все още има разумни хора, които го харесват?
Ти го питаш къде са милиардите, защо няма реформи за 12 години, защо са превзети инсти
Борисов е комунист от БКП и мафиот работил за криминалната структура СИК..Замесен е в кражби за милиарди и корупция..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеА при Мутрата се крадат милиарди от ПЪТИЩАТА И САНИРАНЕ и се теглят в чували крадени милиони..
от Банката на Маджо..
Тоя дето избяга с 200 от дебат с Асен Василев хленчи, че му липсвал дебат с Радев...
BURGAS-PODLUPA.COM
Фабриката за интриги работи, и много от агентите на Борисов и Пеевски в момента сеят раздори, сплетни и интриги
- 1 like
Коментар
-
А при Мутрата се крадат милиарди от ПЪТИЩАТА И САНИРАНЕ и се теглят в чували крадени милиони..
от Банката на Маджо..
BURGAS-PODLUPA.COM
Фабриката за интриги работи, и много от агентите на Борисов и Пеевски в момента сеят раздори, сплетни и интригиLast edited by Kiro; 12.11.2021, 12:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСамо забележете разликата. При Борисов в полицията се поощряваше нарушаването на закона, сега се стимулира борбата с престъпността...
SVOBODNOSLOVO.EU
Щом Баце изпълзял от спалнята и се вихри по телевизионните студия, значи ситуацията му е критичнаLast edited by Бързоходко; 12.11.2021, 12:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБОЙКО НОЕВ
ТИТАН НА МИСЪЛТА, БАЩА НА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ОСОБА ПРИБЛИЖЕНА НА МЕРКЕЛ, ТУСК, БАЙДЪН, ТРЪМП.....
"Ще предложа 100% независим премиер и ще му възложа..."
12г. този простак и крадец ограбва България..
Коментар
-
Само забележете разликата. При Борисов в полицията се поощряваше нарушаването на закона, сега се стимулира борбата с престъпността...
SVOBODNOSLOVO.EU
Щом Баце изпълзял от спалнята и се вихри по телевизионните студия, значи ситуацията му е критична
- 1 like
Коментар
Коментар