Първоначално изпратено от Blagovest
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Вече никой не трябва да вярва на лъжите на комунистите от БСП за СДС и Герб. Един много умен човек продължава да казва, че целта на БСП е да ви излъже и че БСП е мафия. Румен Радев не е нито с нас, нито с вас. Крайно време е да свалим комунистите от власт. Нека никой да не гласува за БСП и техните ортаци ИТН със Слави Трифонов и нека никой да не гласува за патериците на БСП Асен Василев и Кирил Петков от продължителите на подмяната. Крайно време е да свалим от власт мутрите на Радев и БСП. Румен Радев напълно се провали. Служебните правителства на Румен Радев напълно се провалиха.
Нека никой да не гласува за Румен Радев.
На парламентарните избори гласувайте за кандидатите на СДС с номер 32 в бюлетината за избори на народни представители и съответната преференция за кандидата на СДС. Само СДС и Герб имат желанието и възможностите да спасят България от лапите на комунистите.
На изборите за президент и вицепрезидент гласувайте за Анастас Герджиков и Невяна Митева с номер 15 в бюлетината за избори на президент и вицепрезидент.Last edited by Blagovest; 13.11.2021, 00:54.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
И къде са ти доказателствата за откраднатите милиарди?
Или само си чешеш клавиатурата и дрищиш измислици по форумите ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Заведи тая баба на чалга-бар. Направи й харашото
Оп Сааа. Дай Гъмза, дай ... С тромпета, Опп пааа Сашо Роман дай дай
Аз бих й пуснал "Малка нощна музика" (нали познаваш И това... "парче"?)
- 1 like
Коментар
-
За втори път слушам интервю на кандидата за депутат Христо Петров (Ицо Хазарта) и за втори път мога да установя, че това е един много умен и вероятно почтен млад мъж. Ако даваме път на такива хора, може би имаме някакъв шанс да станем нормална държава след десетина години....Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Бе тия всичките са червени тролове, плямпат си едно към гьотере да им минава времето. Ако някой по-тъп им се върже, добре. Ма по-тъпи са малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronЛозан Панов: ДБ би извършила предателство, ако крои планове да управлява с БСП
"Мили, толкова много и дълго лъгани, хора, днес е 10.11.2021г. – цели три десетилетия след падането на Желязната завеса, а ние все още сме „мухите“, които „угоените паяци“, служили на репресивната машина на бившата Държавна сигурност, продължават да ловят в своите капани. Ренесансът им започна при управлението на Симеон Сакскобургготски (2001-2005), а с идването на Бойко Борисов и дванадесетте години негово управление, те ни предложиха най-грозното и най-уродливото, което тази машина можеше да произведе.
Днес, те са принудени да търсят един по-перфиден начин, за да ни хванат още по-здраво в своя капан. „Паяжините“ им отново са здраво оплетени чрез медиите, от чиито страници и екрани цинично ни гледа новият ни „спасител“. До него с гордо вдигната глава в Инициативния му комитет са се наредили една дузина, публично извести ченгета, официално свързани с Държавна сигурност, които днес се считат за авторитетите, издигнали настоящия ни държавен глава за президент.
Нека си припомним, че през 2009 г. Бойко Борисов също дойде на власт с медийно потънали в мъгла редовни избори, а не с преврат, и хората му повярваха, само защото им беше обещал да накаже корупцията на Тройната коалиция. Фалшивите обещания се сипят и днес, а случващото се удивително напомня за 2009 г., когато Бойко Борисов и Цветан Цветанов като Батман и Супермен, на които удивително наподобяват някои нови момчета в политиката ни днес, громяха от телевизора корупцията на всички нива. Корените на новите момчета, които ще ни „спасяват“, отново водят към „угоените паяци“. Анимационните филмчета с громенето на корупцията, мили хора, са само прах във Вашите очи, а за истинско наказателно преследване се изисква работеща прокуратура. Главният прокурор е единственият, който има изключителните правомощия да започне наказателно преследване срещу когото и да било и единствен той може да стопира този процес.
Защо никой не пита г-н Радев с вдигнатия юмрук, къде отиде в тази връзка проектът му за конституционни промени. Къде е Демократична България, която се бори за съдебна реформа, защо не задава този въпрос? Защо никой не иска да признае, че сценаристите са ударили г-н Радев здраво през ръцете и промяна не е имало и няма да има при неговото управление.
И аз напълно го разбирам, защо той упорито бяга от нашия дебат.
Г-н Радев, не се страхувайте, излезте от пашкула на ченгетата, в който сте се свил. Аз също съм бил част от държавната власт през последните седем години и не се страхувам, за разлика от Вас, от такъв дебат. Дано избирателите съумеят да си отговорят на въпроса - защо е така.
Историята се повтаря, когато не се поучим от грешките."
Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2021/2021...t-s-bsp.509861
Барбарела, така и не си коментирал връзката между Радев и Лъжлив Кирчо... (екипите не са реагирали - за кВо им плащаМЕ?)
Радев, дали е на далавера от тая "връзка"?
ЩоТ Лъжлив Кирчо си е паралия - момче, две думи за това - няма! И спонсори си имат: Лъжлив Кирчо и Мравояда.
Радев, дали няма да се облажи от това спонсорство? Как мислите във Франция-Лясковец?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЛидерът на ЕНП Доналд Туск: Ако аз можех да гласувам на вашите избори, щях да гласувам за ГЕРБ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЛидерът на ЕНП Доналд Туск: Ако аз можех да гласувам на вашите избори, щях да гласувам за ГЕРБ
https://pik.bg/%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0...-%D0%B4%D0%B0-
%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%83%D0%B2%D0%B0-news1066761.html
Мислещите хора ще гласуват за други.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеСпоред нечия баба: "Акълът на българина му идвал отподир...", а в разговорен, нецензуриран вариант - отзадЕ...
https://trud.bg/%D0%BB%D1%8A%D0%B6%D...%D1%81%D0%BA%D 0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D 1%82/
И авторът (Петьо Блъсков) защитава тезата, че Лъжлив Кирчо няма място в българския парламент...
Наистина, тезата е около Лъжлив Кирчо, но - добре е да обсъдим (в случая) и Петьо Блъсков...
Аз не съм съвсем съгласен, че Лъжлив Кирчо не трябва да бъде парламентарист... Ако ги няма тия, които извършват документни измами и са подсъдни по член 313 от Наказателния кодекс, ако ги няма ония, които надзирават строежа на магистралите в България, ако ги няма разни други в Парламента..., КОЙ би могъл да ги замени? КОЙ? КОЙ? И господин Пеевски - казвам, нека е един Председател на Парламента на Парламентарната ни република... (ние умни и красиви дами като Ива - дълго не търпим!)...
Другият прецедент - Кирчо минава с една "глоба" от "многото" 3000лв... Нали тоя народ това и чака: да се юрне с фалшиви декларации..., да се "отпуши" дупката... И много ще запеят като великия Тодор Колев: "Хей живот, здрррравей, здрррравей..."...
не знам помниш ли заменката за земя в Дианабад ,на която в момента строи голям жилищен комплекс със заем естествено от първа инвестиционна банка и ако някой иска да си купи апартамент там може да вземе пари само от ФИБ и то като втора ипотека на имота.
Естествено потърпевши са всички столичани от заменката кон за кокошка ,но при толкова години ГЕРБ управление е така
Но промяната идва !!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
И къде са ти доказателствата за откраднатите милиарди?
Или само си чешеш клавиатурата и дрищиш измислици по форумите ...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 3 Харесвания
Коментар
-
"СТУДЕНТСКИ ПРОТЕСТ":
Уважаеми представители на медиите,
Ние сме твърдо против пряката и косвена употреба на Софийския университет за изпирането на мръсния политически имидж на която и да е партия. Още по-малко на партията, под чието ръководство държавата ни бе докарана до дъното на всички европейски класации чрез чудовищна корупция и некомпетентност, но и с чийто ботуш бяха брутално ритани зад колоните на Министерски съвет нашите състуденти и съграждани, които недоволстваха срещу наглоста и безочието на бившите управляващи.
https://vtorifront.bg/…/su-sv-kliment-ohridski-sreschu-gerb
vtorifront.bg
СУ „Св. Климент Охридски“ срещу ГЕРБ
Уважаеми представители на медиите,Ние сме твърдо против пряката и косвена употреба на Софийския университет за изпирането на мръсния политически имидж на която и ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеСпоред нечия баба: "Акълът на българина му идвал отподир...", а в разговорен, нецензуриран вариант - отзадЕ...
https://trud.bg/%D0%BB%D1%8A%D0%B6%D...%D1%81%D0%BA%D 0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D 1%82/
И авторът (Петьо Блъсков) защитава тезата, че Лъжлив Кирчо няма място в българския парламент...
Наистина, тезата е около Лъжлив Кирчо, но - добре е да обсъдим (в случая) и Петьо Блъсков...
Аз не съм съвсем съгласен, че Лъжлив Кирчо не трябва да бъде парламентарист... Ако ги няма тия, които извършват документни измами и са подсъдни по член 313 от Наказателния кодекс, ако ги няма ония, които надзирават строежа на магистралите в България, ако ги няма разни други в Парламента..., КОЙ би могъл да ги замени? КОЙ? КОЙ? И господин Пеевски - казвам, нека е един Председател на Парламента на Парламентарната ни република... (ние умни и красиви дами като Ива - дълго не търпим!)...
Другият прецедент - Кирчо минава с една "глоба" от "многото" 3000лв... Нали тоя народ това и чака: да се юрне с фалшиви декларации..., да се "отпуши" дупката... И много ще запеят като великия Тодор Колев: "Хей живот, здрррравей, здрррравей..."...
Оп Сааа. Дай Гъмза, дай ... С тромпета, Опп пааа Сашо Роман дай дай
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
Според мен вие се занимавате с този сюжет. Медиите какво са ви виновни?
Обаче така и така съм се включил та да попитам. Има ли снимки и видеоклипове от ректоскопия на бившия министър председател?
Ако има пускайте ги и тях та да свършва най сетне тоя цирк.
Спокойно бе, какво си се напрегнал.
Престъпленията на гербаджийската мафия тепърва започват да се разплитат.
Снимките от спалнята на Борисов са само началото.
Предстои да излязат още много други неща.
Някои даже си мислят, че могат да избягат, но няма къде да се скрият... ако трябва новата власт ще ги дири и чрез Интерпол...
ИЗВЪНРЕДНО: Бившият шеф на "Автомагистрали” е напуснал страната
Това съобщи вътрешният министър
https://eurocom.bg/new/izvnredno-biv...4mUY4.facebook( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар