IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

... с манипулации опитвате да представите изборите като избор между България и Турция
    насъсквате хората срещу Турция и може да създадете голям проблем.Са гледайт дебата и ще видим кой българин кой турчин
    Не ми излизат думите на Слава Севрюкова от главата
    "Без една пушка български политици ще дадат парче от Източните Родопи на Турция."

Мисля, че когато турски политик, още повече диктатор с мегаломанска визия за империя, прави услуга, той ще си я ...търси обратно

Коментар

• glasove.com
      ДПС изтри от Фейсбук агитматериала си за Герджиков - Glasove.com

С това признават намесата си във вътрешните работи на България..

Коментар

• portal-21.com
        Павел Попандов: Няма Турция да ни определя президента! Герджиков е опасен и вреден! – Портал 21

Коментар

• Какво обещаха от ЦИК по темата и кои други институции ще сезираме, гледайте в репортажа

gospodari.com
          ЦИК с ексклузивен коментар за агитацията на турски, която разкрихме (РЕПОРТАЖ)
          ЦИК с ексклузивен коментар за агитацията на турски, която разкрихме. Доц. Цветозар Томов коментира мащабната кампания на ДПС и обеща проверка и наказания!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Комисията ЛИБЕ излезе с доклад след двудневната си визита в България през септември, в който обобщава, че за страната това са "трудни времена в момент на преход".

dnevnik.bg
            От Европарламента питат защо не се разследват "снимките от спалнята" и подслушването на протестите
            Комисията ЛИБЕ излезе с доклад след двудневната си визита в България през септември, в който обобщава, че за страната това са "трудни времена в момент на преход".

Пешо , добре е че се разбра кой какъв е и на какъв се прави..Радев е сигурен победител и ти пак няма да познаеш..
            Аз прогнози не съм давал.Предположих какво ще стане ако радев загуби...Вие си съчинвате разни неща занимавате с манипулации опитвате да представите изборите като избор между България и Турция насъсквате хората срещу Турция и може да създадете голям проблем.Са гледайт дебата и ще видим кой българин кой турчин

Коментар

• Комисията ЛИБЕ излезе с доклад след двудневната си визита в България през септември, в който обобщава, че за страната това са "трудни времена в момент на преход".

dnevnik.bg
              От Европарламента питат защо не се разследват "снимките от спалнята" и подслушването на протестите

Пешо , добре е че се разбра кой какъв е и на какъв се прави..Радев е сигурен победител и ти пак няма да познаеш..

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
                ЗАБРАВИ ДА КАЖЕШ, ЧЕ БОРЕЦЪТ СРЕЩУ МАФИЯТА ДРУГАРЯТ РАДЕВ МЪЛЧЕШЕ КАТО ЗАДНИК, ДОКАТО СЪВСЕМ ДРУГИ БЯХМЕ НА БОЙНОТО ПОЛЕ МНОГО ГОДИНИ И СЪЩИЯТ ТОЯ ПСЕВДО БОРЕЦ СЕ АКТИВИРА ЕДВА ТОГАВА, КОГАТО ПРОКУРАТУРАТА ГО ХВАНА ПО БЕЛИ ГАЩИ НА РАБОТНОТО МУ МЯСТО. ЩЕ СВЪРШИТЕ КАТО ОТРЕПКИ!
                Да бе, разбрахме, че Радев е кофти... затова всички ще гласуваме за герпджиков - за да ни изкара от Евросъюза, да ни вкара в Анадола, и да ни обедини с R-доган...

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

frognews.bg
                  Борисов моли Ердоган за помощ във войната срещу Радев

Ясно Пешо, избра ДПС, Мутрата и Ердоган..
                  Ха ха ха пак обърка реалностите с желанията.Кире Кире спечелени избори ще загубите щото само мухи имате в главите

Коментар

• frognews.bg
                    Борисов моли Ердоган за помощ във войната срещу Радев

Ясно Пешо, избра ДПС, Мутрата и Ердоган..

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Поне в това, Петърът никога не съм го излавял в непоследователност. Сиреч, последователно, не харесва всички, които, не мислят като него.
                      Обаче, ако ТИ, безименни микомиков, гласуваш за Анастас, ще те разберем нале, ти си скаран с много нещ и това, няма да ти е нито първо, нито последно противоречие.

Ако завися пряко от него - да гласувам срещу него - много повърхностно разсъждаваш. Ти така ли би направил?

......................................

И, какво казваш - за да не съм в противоречие с Пирамид - да гласувам според неговите нагласи? Ти, който скачаш след всеки мой пост, "за спорта"?

Има съвсем различни причини - да не гласувам. Повтарям ги: Боко промени Избирателния закон. Една от клаузите е от значение за мен.

Все пак мога да направя невъзможното и да гласувам.

ПРоблемът ти е, че ти открито не казваш за кого гласуваш (предварително), а сега държиш сметка за кого щели да гласуват хората, които не уважаваш. Имаш шанс да ме мотивираш за действия (индиректно) срещу теб. Не се джафкай с мен. Ледът е тънък и може да съжаляваш.

Коментар

Пешо, ама ти взе да се излагаш със жълтини..Развод имат 50 процента от браковете, Борисов не е ли разведен, а Доган...И все пак кое избираш БЪЛГАРУИЯ ИЛИ ДПС..

novini.bg
                        В Турция агитирали с "Желаем турчин да е президент на България", гласували с невъзможна скорост - Избори - Новини Бг
                        В Кърджали са плашили хората, че непременно трябва да гл
                        Доган не ми проповядва морал.И не е кандидат за Президент.Не мога да разбера защо с такова озлобление се нахвърлята и си го обяснявам единствено с големото шубе.Аз избирам България не Радев.Ако за вас България е Радев за мен не е.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          Нека помним ...

Много иносказателно го даваш, Съни!

Я почвай да се караш и да държиш сметка на "противника", както всички тук! Стига с това обединение и единомислие! Да живее разединението! ))

Така де, открай време се дракаме. Сега, заради твоята креативност - да си променим навиците - ееее, няма да ти се получи, ШЪ знаИш!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            Нека помним ...
                            Съни какви партии бе жена ква е таяпростотия

Коментар

• Нека помним ...

Коментар

• Нека да ви кажа как се гласува в едно село в Шуменско, в което малко по-малко от половината са турци, другите са българи. Подчертавам, че няма нито един циганин. В това село на циганите имоти не се продават. Такава е традицията.

С турски имена са 96 човека, а с български 119, справката е от избирателния списък. Нямам идея колко от всичките реално живеят на село. Секционната избирателна комисия е от 7 човека, председателят е от ДПС, другите са предложени от други партии, като двама са от ГЕРБ. Има общо 5 члена с български имена и двама с турски. Разправам ви това за да ви кажа, че СИК не е контролирана от ДПС.

И така. За президент са гласували 129 души. От тях за Румен Радев - 55, За Анастас Герджиков - 20, за Мустафа Карадайъ - 39.
                                За НС са гласували 128 човека. От тях за БСП - 18, за "Продължаване промяната" - 24, за ГЕРБ - 25, за ИТН - 7. Останалите са за други партии.
                                Избирателната активност е 60%. Както виждате при такава активност ДПС и Мустафа би трябвало да има 57-58 гласа, но не е така. Не всички турци гласуват за ДПС и за кандидата на ДПС. Така че при свободно гласуване някои от турците, около 17-18 човека са подкрепили Румен Радев или Герджиков, както и някоя от българските партии.
                                Интересно ми е, че за ГЕРБ са гласували 25 души, а за Герджиков само 20. Явно не са харесали мазната му физиономия.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X