IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Киро, не четеш. Сравнявам ви с ГЕРБ. Никъде не съм писал, че съм от тях или ги искам. Май, който не е с вас е от ГЕРБ или враг. И лошото е, че сте още по-зле от тях. Напоследък Ицето Иванов нищо на споменава за дългата ръка на ДПС а.к.а. Слави (това значи ли, че правите коалиция с ДПС и ти си от ДПС) или пък за коалицията с комунистите? Как мислиш, дали ще влезе някога пак в Парламента?
    И какви са тия атаки към Възраждане, страх ли ви е? Според теб, кой ще взема и заслужава по-голяма пенсия - каката от поста ти преди час или Ицето? Не се ли срамуваш, че си на страната на тия хрантутници без реален ден трудов стаж?

    Коментар




    • noviniplus.com
      Цветан Василев проговори за измамата с КТБ: Пеевски си поиска 120 млн евро - NoviniPlus.co

      Коментар


      • Митак, ама направо ти повярвах , че не си гербаджия, а ги искаш и защитаваш.. Не се безпокой Гешев ще падне и твоя Борисов и крадците му ще ги съдят.. Като тези не стават народа ще избере нови, но твоята мутра Борисов няма да се върне да краде пак.. Вашия акъл го видяхме-12години мутрокомунистически кражби и корупция..

        Всички забележки на еврокомисията са коригирани и България ще изпрати плана в Брюксел до края на седмицата.



        bntnews.bg
        Лорер: Ще получим първите средства по Плана за възстановяване през лятото - По света и у нас - БНТ
        Last edited by Kiro; 15.01.2022, 20:15.

        Коментар


        • Относно опорките на ГЕРБ и Борисов ми е през... От всички, най-много него съм псувал.
          А, изгледай и снощната Панорама. Момченцето (нарочно така го наричам) може нищо да не разбира от социална политика, но много добре е усвоил герберската опорка, че тези преди тях са виновни. Ха-ха. ПП са точни и противни копия на ГЕРБ.

          Коментар


          • Киро, пожелавам ви Каскета да падне тук до месец-два, че по-скоро да ви видим голите задници. Щото единствен той ви остана опорка. А Мартин Димитров, ако прави равнис на книгите с алкохола, то толкова ви е акъла.
            Изгледай Панорамата преди последните избори с участието на К.Петков и клоуна Т.Биков и ще ти стане ясно, че ни очаква време на нищоправене от неможачи-подлоги. Аре да пада Гешев и да ви видим сеира.

            Коментар


            • Депутатка на Костя Копейкин се издигнала до законодател от… пъшкаща по телефона изкусителка



              dnes-bg.org
              Депутатка на Копейкин пъшкала в любовен телефон (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ + ВИДЕО)
              Нечистите намерения на партия „Възраждане”

              Коментар


              • Тези опорки на ГЕРБ ги знаем и за кражбите и за уж големите му пътища и строителство..Остава да ни обясниш каква построиха те за 8 месеца през първия си мандат.. Да ти припомня ли, че все се оправдаваше със Станишев и Доган канеше се да ги вкара в затвора- излъга и сложи Дянков с постната пица..

                Западът трябва да е готов за нови провокации от страна на Русия. За това предупреди в интервю за БНР Даниел Фрийд, бивш помощник държавен секретар на Съединените щати - по европейските и евразийските въпроси от 2005 до 2009 г., и почетен сътрудник на Атлантическия съвет във Вашингтон.








                frognews.bg
                Даниeл Фрийд: От България зависи дали иска да e под руски контрол
                Западът трябва да е гото

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Министърът на транспорта Николай Събев : След като българските експерти казват, че проектирането е толкова труден и бавен процес, ще направя така, че мощни, бързи и ефективни международни компании с добра репутация да участват в нашите търгове за проектиране и строителство на железните пътища,, а защо не и на тунели и мостове. Компании от Европа, Япония, оттам откъдето всички вземат пример за качествена и високотехнологична инфраструктура.

                  И не е само заради бързината на процесите - българите заслужаваме инфраструктурата ни да е качествена, и на нивото на парите, които харчим за нея.




                  Киро, вече два месеца приказки, тунели, мостове, магистрали и т.н., а няма и една бака боя положена на пътищата като маркировка. Да не се качваш на магистрала като завали или падне мъгла. Баце колкото и да крадеше, след трагедията на Струма някой щеше да изхвръкне, Каскета да се задейства и бая работа да бъде свършена. А тия не два, а осем месеца управляват и един пирон не са забили някъде.
                  Баце можеше да краде, ама правеше, а тия хем не крадат, хем не правят, хем заеми теглят. Да се чуди човек, как е възможно да копаем още дъното, дори и след Баце.
                  Като се замисля едно към едно си с Х.Иванов от ДБ. И оня вече две години само Каскета му е в устата и нищо продуктивно не е направил тоя галош.

                  Коментар


                  • Министърът на транспорта Николай Събев : След като българските експерти казват, че проектирането е толкова труден и бавен процес, ще направя така, че мощни, бързи и ефективни международни компании с добра репутация да участват в нашите търгове за проектиране и строителство на железните пътища,, а защо не и на тунели и мостове. Компании от Европа, Япония, оттам откъдето всички вземат пример за качествена и високотехнологична инфраструктура.

                    И не е само заради бързината на процесите - българите заслужаваме инфраструктурата ни да е качествена, и на нивото на парите, които харчим за нея.





                    Коментар


                    • Леле, каква метла трябва да играе в Булгаргаз, и колко СЪД, СЪД, СЪД!!!!!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение

                        Да му ги отнемат, щом се прави на балкански цървул
                        Утре ще дойдат и за твоя жалък животец и тогаз ли така ще викаш?
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                        Коментар







                        • segabg.com
                          САЩ отричат, че търсят македонско малцинство в Българи

                          Коментар







                          • offnews.bg
                            Александър Николов: Пътната карта с Газпром изчезна и не искат да предоставят копие | Икономика

                            Taка беше при Борисов- слугата на Путин..

                            Коментар


                            • Понеже, объщам (някакво) внимание на фигурата на Главния прокурор на България от Татарчев насам, ми се наби в очите фактическата работа на БУКВАЛНО ВСИЧКИ ГП за интересите на Мафията. За Италия съм чувал че, като страна, си има мафия но, тук, Мафията, си има държава.
                              Без извинения.

                              Коментар

                              Working...
                              X