Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
И алтернативата е.....?
Може ли аз:
- имот в балкана на високо,
- домашни доматки с колците,
- домашна стока, кочове, о̀вци, кози, кокошки, фазани и прочее,
- течаща вода,
- барут, карабини, пушки кремъклийки и сто двеста калашника,
- патрони,
- лекарства,
- филтри за вода,
- семе за разсад,
- злато,
-сребро,
- патрони,
- кратък курс по морзова азбука,
- кратък курс по екзорсизъм.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеМай не сте изпитали минусите на еврокрацията... И си фантазирате наивистично за нейните плюсове.
За мрънкалата, неудачници те и мързеливите много ясно, че капитализма е някакъв ад.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
И алтернативата е.....?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнениеМинусчетата на соца ги изпитвам всеки ден (доходите ми не са от България).
А евраците и доларите на Костя само неграмотен дебил, който не се е интересувал по темата може да говори за рублите на една фалирала държава.
Все още има, които с романтика си спомнят бай Тошо, ама сега ще могат да се наслаждават като истински роби на Западния Комунизъм.
Коментар
-
Минусчетата на соца ги изпитвам всеки ден (доходите ми не са от България).
А евраците и доларите на Костя само неграмотен дебил, който не се е интересувал по темата може да говори за рублите на една фалирала държава.
Все още има, които с романтика си спомнят бай Тошо, ама сега ще могат да се наслаждават като истински роби на Западния Комунизъм.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Българите плащат най-ниските данъци в Европа ,не хрантутят мързеливци на социални помощи, не се борят с глобалното затопляне, не сменят пола на децата си,не посрещат с плюшени мечета диваци от Азия и Африка.
Така че българите изобщо не са прости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Уха
Така че българите изобщо не са прости.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Пак ти казвам - мислех като теб, преди да си изляза от балона. Българинът симпатизира на руснаците и вече е обучен да мисли, че Запада загива, в последните си издихания изсмуква космическия потенциал на Павликени и Горна Оряховица, а бъдещето принадлежи на Индонезия, Индия, ЮАР и Египет.
Ние сме в изключително опасна ситуация - хем младите са неизпитали минусите на соца, хем старите си търсят неговите плюсове.
За съжаление, войната в Украйна ангажира цялото Западно внимание (и с право, разбира се) и ние сме оставени малко в позиция "Ако дочакате да не бъдете анексирани от Русия, ще ви помогнем и на вас".
- 1 like
Коментар
-
И какво учудващо има,че един народ избива друг.Това се случва откакто има хора, просто мащабите са различни .
Иначе 100 процента съм сигурен, че българите няма да гласуват за излизане от ЕС и съюз с Русия. Българинът не е прост човек. Едно е да симпатизира на руснаците, друго да е в съюз с тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Зависи дали е лява или дясна диктатура. Горката Аржентина от перонисти популисти и до днес не може да се оправи. Чили е друга бира след дясна диктатура. Оня го вкара в ред за пет минути.
Мерси вече от диктатури.
- 1 like
Коментар
-
Радостин Василев: С правителство на всяка цена ще се пазят от наказателна отговорност
"Ще има правителство, защото те ще бранят с цената на всичко желанието за консумиране на властта и пазенето от наказателна отговорност. ... Ще се опиат да запазят имунитета на Бойко Борисов, за да могат да направят правителство, което да отстрани главния прокурор и да бъде изпран Бойко".
Тази прогноза направи пред БНР бившият депутат от ПГ на "ПП-ДБ" Радостин Василев, който вече е независим депутат в 49-ото Народно събрание, след като напусна парламентарната група заради съдържанието на записи от онлайн заседание на Националния съвет на ПП, които той изнесе публично на пресконференция.
Той заяви категорично, че няма други записи - нито от централата на партията "Продължаваме промяната", нито в стаята им в Народното събрание:
"Вероятно Кирил Петков се страхува от други записи, с каквито аз не разполагам и не мога да отговарям за тях".
Според него "в много тесен кръг е било планирано коалирането на ПП с ГЕРБ" и определи това като национално предателство, защото "Продължаваме промяната" винаги " са се клели", че никога няма да се обединяват с Бойко Борисов.
Радостин Василев потвърди, че е с 24-часова полицейска охрана, защото "се счита има сериозна заплаха за живота" му.
Независимият депутат подчерта, че това, което е чул в записа, отнасящо се до националната сигурност, го е накарало да го огласи:
"Не съществуваше за мен вариант да затая това нещо, защото така щях да стана съучастник. В мен не е съществувало съмнение, че ще оповестя това да разкрия записа. Не е изтекъл анонимно, защото така щяха да отричат, че е истина".
Време е да направя политически проект, който да участва в избори, заяви още Василев.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Пак ти казвам - мислех като теб, преди да си изляза от балона. Българинът симпатизира на руснаците и вече е обучен да мисли, че Запада загива, в последните си издихания изсмуква космическия потенциал на Павликени и Горна Оряховица, а бъдещето принадлежи на Индонезия, Индия, ЮАР и Египет.
Ние сме в изключително опасна ситуация - хем младите са неизпитали минусите на соца, хем старите си търсят неговите плюсове.
За съжаление, войната в Украйна ангажира цялото Западно внимание (и с право, разбира се) и ние сме оставени малко в позиция "Ако дочакате да не бъдете анексирани от Русия, ще ви помогнем и на вас".
Иначе и аз смятам ,че Западът загива заради затоплизма, джендъризма и нашествието на диваци.Но това не означава, че съм евроскептик,а съм против определени политики на управниците. Смятам, че държавите от Източна Европа в ЕС плюс Украйна в бъдеще трябва да си създадем собствен съюз.Дано естествено не съм прав и Западна Европа да не стане клоака,но засега не съм оптимист.Last edited by mirodes; 31.05.2023, 16:17.
- 2 Харесвания
Коментар
-
И какво учудващо има,че един народ избива друг.Това се случва откакто има хора, просто мащабите са различни .
Иначе 100 процента съм сигурен, че българите няма да гласуват за излизане от ЕС и съюз с Русия. Българинът не е прост човек. Едно е да симпатизира на руснаците, друго да е в съюз с тях.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар