Първоначално изпратено от бай Митьо
Разгледай мнение
Ми неприятно е как всеки въпрос от определени пишещи тук се превръща във възможност да си проявяват обсесиите. Нещо ктао темата с краставиците и 90-те процента водно съдържание.
Ти му пишеш, че никой не го е еня за българския интерес, оня ти отговаря, обаче руската политика е зловредна. А примера с негрите си е направо като опорка на правите сили. Ми тя заплахата от запад вече си е свършила работата, резултат - страната граничи сама със себе си. Обаче за националните катастрофи само едни били виновни, другите велики сили удобно ги забравяме, още малко индулгенция ще им дадем. Ама това, че не направили нищо против зловредната руска политика няма значение, важно е да громим правилния враг. Ми не ме кефи тази едностранност, предполагам и други хора виждат така нещата и почват да гледат с недоверие на всяка едностранчивост и я приемат за пропаганда. Така по-скоро се постига обратен ефект.
Спирам до тук, защото просто няма смисъл, отговорът пак ще е колко зловредна била Русия, за дргуите нищо.
Много здраве и приятен уикенд, поне не излизаш от добрия тон за разлика от други писачи тук.
Коментар