IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Тази година синчето нае къща с басеин в България и е там със снахата и внучетата.
    Днес го питам: "Общо взето, доволни ли сте? Бихте ли отишли и догодина там?"

Отговаря ми:
    "Ще изчакаме малко, преди да отидем пак в Бг.
    В Бг са останали само простите хора, крадливо племе
    Като минахме през Унгария, установихме, че се е върнала с 20 години назад.
    И България е тръгнала по същия път ! "
    Също е и моето впечатление.
    Драстичен спад в качеството на всякакви услуги
    Драстичен спад в качеството на генофонда от преди 5-10г и сега ! или така наречения матрял
    Само диви селяни,Бай-Ганъовци и цигани.Нормални хора почти няма !
    Последните избягаха в чужбина,а всички селяни и жители на малки градчета са в големите градове,в ролята им на банко роби и бачкатори.В този форум същите се представят за "инвеститори"
    Last edited by petrg5s; 22.07.2023, 14:35.

Коментар

• Преди много години, когато синчето навърши 18 г. и взе книжка,
      няколко години подред лятото прекосяваше Европа и
      с банда приятелки и приятели от Варна скиташе по морето

Тази година синчето нае къща с басеин в България и е там със снахата и внучетата.
      Днес го питам: "Общо взето, доволни ли сте? Бихте ли отишли и догодина там?"

Отговаря ми:
      "Ще изчакаме малко, преди да отидем пак в Бг.
      В Бг са останали само простите хора, крадливо племе
      Като минахме през Унгария, установихме, че се е върнала с 20 години назад.
      И България е тръгнала по същия път ! "

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение

Не, че един форум изобщо е място където да се определя нечия държавна политика, напротив нормално е да е място където може свободно без политическа ангажираност да се дискутират всякакви теми, защото последници от написаното няма в обществения живот. Е разни силно вярващи в значимостта си хора, може и да си вярват, че написаното тук било висота на интелектуалността и пътеводна светлина за околните.
        Ми неприятно е как всеки въпрос от определени пишещи тук се превръща във възможност да си проявяват обсесиите. Нещо ктао темата с краставиците и 90-те процента водно съдържание.
        Ти му пишеш, че никой не го е еня за българския интерес, оня ти отговаря, обаче руската политика е зловредна. А примера с негрите си е направо като опорка на правите сили. Ми тя заплахата от запад вече си е свършила работата, резултат - страната граничи сама със себе си. Обаче за националните катастрофи само едни били виновни, другите велики сили удобно ги забравяме, още малко индулгенция ще им дадем. Ама това, че не направили нищо против зловредната руска политика няма значение, важно е да громим правилния враг. Ми не ме кефи тази едностранност, предполагам и други хора виждат така нещата и почват да гледат с недоверие на всяка едностранчивост и я приемат за пропаганда. Така по-скоро се постига обратен ефект.
        Спирам до тук, защото просто няма смисъл, отговорът пак ще е колко зловредна била Русия, за дргуите нищо.
        Много здраве и приятен уикенд, поне не излизаш от добрия тон за разлика от други писачи тук.
        И на групата дето става и ляга с теманета към Русия и Путин, що не им пишеш, че са едностранчиви?
        Хайде, не нам....
        ​​​​​​Руската е на дневен ред, сега, а и последните 100+ години. От географското положение е.
        Мога и за английската да ти напиша, ама това какво ще промени отрицателното влияние на руската. Нищо...
        ​​​​​​​По-доброто място за България е в западният свят. Въпреки всичките му глупости. Не те знам колко си годишен, но аз съм живял достатъчно и в руският мир, за да преценя за себе си каква кочина беше за обикновеният човек. Сив концлагер....

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

Последен опит, че почваш да приличаш на групичката на Шаро.
          В този времеви отрязък ни касае повече руската зловредна политика. Нейната пета колона е особено активна, включително и сред "евроатлантиците" грантаджии е пълно със спящи клетки.
          Логиката: а вие защо биете негрите, вече не върви.
          Като заплахата от запад стане по-голяма от източната, ще пишем и за тях. Няма да е скоро...просто техните интереси глобално са малко по встрани от нас.
          Защо нашият интерес във войната с Украйна е Русия да загуби......защото най-малкото ще се създаде прецедент и условия за нови войни в региона, а около нас имперски амбиции колкото искаш.....Турция, Русия, а и дори Сърбия само чакат удобен момент.....
          Не, че един форум изобщо е място където да се определя нечия държавна политика, напротив нормално е да е място където може свободно без политическа ангажираност да се дискутират всякакви теми, защото последници от написаното няма в обществения живот. Е разни силно вярващи в значимостта си хора, може и да си вярват, че написаното тук било висота на интелектуалността и пътеводна светлина за околните.
          Ми неприятно е как всеки въпрос от определени пишещи тук се превръща във възможност да си проявяват обсесиите. Нещо ктао темата с краставиците и 90-те процента водно съдържание.
          Ти му пишеш, че никой не го е еня за българския интерес, оня ти отговаря, обаче руската политика е зловредна. А примера с негрите си е направо като опорка на правите сили. Ми тя заплахата от запад вече си е свършила работата, резултат - страната граничи сама със себе си. Обаче за националните катастрофи само едни били виновни, другите велики сили удобно ги забравяме, още малко индулгенция ще им дадем. Ама това, че не направили нищо против зловредната руска политика няма значение, важно е да громим правилния враг. Ми не ме кефи тази едностранност, предполагам и други хора виждат така нещата и почват да гледат с недоверие на всяка едностранчивост и я приемат за пропаганда. Така по-скоро се постига обратен ефект.
          Спирам до тук, защото просто няма смисъл, отговорът пак ще е колко зловредна била Русия, за дргуите нищо.
          ​​​​​​​Много здраве и приятен уикенд, поне не излизаш от добрия тон за разлика от други писачи тук.

Коментар

Другите не ги е еня за нас, обаче ти и останалите писатели тук "громите" само едни дето не ги е еня за нас. А кога английската политика е била в хармония с нашите интереси? Не че следя темата кой знае колко редовно, ама ти точно колко пъти писа, за да покажеш т.н. западната зловредна политика. За източната знаем. Следователно кой се е навил като пружинка ако едностранчиво представя нещата. Това точно уточнявах тук тези дни.
            Забелязва се ярк едностранчивост и липса на обективност, плахо прикривана със слоугъните, ама кой е казал, че другите били добри и айде пак почваме да громим точно определените лоши. Та това ми е тезата, нормално е да се повтаря след като се води спор. Иначе почва някакво хаотично надприказване и тъпи примери с пясъчници.
            Последен опит, че почваш да приличаш на групичката на Шаро.
            В този времеви отрязък ни касае повече руската зловредна политика. Нейната пета колона е особено активна, включително и сред "евроатлантиците" грантаджии е пълно със спящи клетки.
            Логиката: а вие защо биете негрите, вече не върви.
            Като заплахата от запад стане по-голяма от източната, ще пишем и за тях. Няма да е скоро...просто техните интереси глобално са малко по встрани от нас.
            Защо нашият интерес във войната с Украйна е Русия да загуби......защото най-малкото ще се създаде прецедент и условия за нови войни в региона, а около нас имперски амбиции колкото искаш.....Турция, Русия, а и дори Сърбия само чакат удобен момент.....
            ​​​​​​​

Коментар

Явно наистина не вдяваш.....държавите да не са дечица в пясъчника, та да ги делим на добри и лоши. Руската политика е в дисонанс с българските интереси. И преди и сега. Проводниците на нея, които не са хич малко у нас, вредят на България. Да, другите също не ги еня за нас....ама това какво променя горното.
              Каза ти се няколко пъти, но ти си навил пружината и плочата си свири......после пак другите били едностранчиви.

П.П. А и беше тутраканската селищна система.

П.П.2 Пропуснах, да нямах теб предвид за денонощният труд на героите на тролетариата. Мислех че е ясно. С тях избягвам да си говоря, безмислено е.
              Другите не ги е еня за нас, обаче ти и останалите писатели тук "громите" само едни дето не ги е еня за нас. А кога английската политика е била в хармония с нашите интереси? Не че следя темата кой знае колко редовно, ама ти точно колко пъти писа, за да покажеш т.н. западната зловредна политика. За източната знаем. Следователно кой се е навил като пружинка ако едностранчиво представя нещата. Това точно уточнявах тук тези дни.
              Забелязва се ярк едностранчивост и липса на обективност, плахо прикривана със слоугъните, ама кой е казал, че другите били добри и айде пак почваме да громим точно определените лоши. Та това ми е тезата, нормално е да се повтаря след като се води спор. Иначе почва някакво хаотично надприказване и тъпи примери с пясъчници.

Коментар

Позна, имам фиксация към едностранното виждане на нещата. Тук в тази тема масово се изтъква колко били кофти едните, щото не стват и лягат с мисълта за нашето добруване. А другите все едно са света вода ненапита. Ми не са, не са никак по-хубави. Обаче тролетариата тая работа не го интересува, кой каже нещо различно от правта партийна линия и си позволи да пита, ама чакай малко те другите какво добро ни сториха, веднага почват да му тикат в лицето Путин, Расийката и так дале, както сигурно си сричат сами от време оно. Ти подходи по същия начин. Тая тъпотия дето искали да ни правят губерния е толкова съшита с бели конци, че чак дразни. Значи въоръжили ни новосъздадената армия с тяхното оръжие, създали ни институциите, нямали обща граница с нас, обаче видиш ли сън не ги хващало да ни владеят, да ни превземат, да ни делят и съсипват. Ми другите велики сили де са били, да им попречат на мужиците, да направят една голяма славянска държава като антагонист на Расийката, да им се изправи пред амбициите за проливи. Ми няма ги, не ги е имало и няма и да ги има.
                Обаче пропагандата, която се лее ежедневно няма умора, ама едва ли не никой от новите ни дружки няма други грижи освен за нас да мисли. 35 години все мужиците ни виновни за сегашното дередже. Наиситина ли си вярвате на подобни плиткоумия? Промита работа.
                Това за дет се чудиш как можело някой една година да възхвалява Русия всеки божи ден ми е непонятно, сигурно не се отнася до мен, щото тука не пиша, друг профил не съм имал никога. Виж теб те виждам, че громиш редовно новия враг на тутраканската жилищна система.
                Явно наистина не вдяваш.....държавите да не са дечица в пясъчника, та да ги делим на добри и лоши. Руската политика е в дисонанс с българските интереси. И преди и сега. Проводниците на нея, които не са хич малко у нас, вредят на България. Да, другите също не ги еня за нас....ама това какво променя горното.
                Каза ти се няколко пъти, но ти си навил пружината и плочата си свири......после пак другите били едностранчиви.

П.П. А и беше тутраканската селищна система.

П.П.2 Пропуснах, да нямах теб предвид за денонощният труд на героите на тролетариата. Мислех че е ясно. С тях избягвам да си говоря, безмислено е.
                Last edited by бай Митьо; 22.07.2023, 06:42.

Коментар

Да нямаш няква фиксация....коментарът ти за УСА, действително е малко детски.
                  Никой не иска силна България. В исторически план твърде скоро сме били империя. Което и казвам.
                  С Русия винаги сме имали коренно противоположни интереси с едно единствено изключение.
                  Гадове...не. Изостанали в социалното си развитие-да и действителен проблем за България. Заради огромният ресурс вложен за пропаганда, включително за сериозно пренаписване и обезличаване на българската история.
                  Нищо лично, въпрос на интерес.....две държави няма как да пият вода от един извор.
                  И не проумявам, как може един българин, представящ
                  ​​се за родолюбец, в продължение на една година, да възхвалява Русия и нейната политика всеки божи ден.....ето това е оксиморон.
                  Отделно Русия и САЩ сигурно в 80% от времето са в колаборация.....дори и през студената война. САЩ няма никакъв интерес Русия да я няма. Китай и Европа са реалната заплаха. Русия с икономика колкото Испания изобщо не ги плаши.
                  Позна, имам фиксация към едностранното виждане на нещата. Тук в тази тема масово се изтъква колко били кофти едните, щото не стват и лягат с мисълта за нашето добруване. А другите все едно са света вода ненапита. Ми не са, не са никак по-хубави. Обаче тролетариата тая работа не го интересува, кой каже нещо различно от правта партийна линия и си позволи да пита, ама чакай малко те другите какво добро ни сториха, веднага почват да му тикат в лицето Путин, Расийката и так дале, както сигурно си сричат сами от време оно. Ти подходи по същия начин. Тая тъпотия дето искали да ни правят губерния е толкова съшита с бели конци, че чак дразни. Значи въоръжили ни новосъздадената армия с тяхното оръжие, създали ни институциите, нямали обща граница с нас, обаче видиш ли сън не ги хващало да ни владеят, да ни превземат, да ни делят и съсипват. Ми другите велики сили де са били, да им попречат на мужиците, да направят една голяма славянска държава като антагонист на Расийката, да им се изправи пред амбициите за проливи. Ми няма ги, не ги е имало и няма и да ги има.
                  Обаче пропагандата, която се лее ежедневно няма умора, ама едва ли не никой от новите ни дружки няма други грижи освен за нас да мисли. 35 години все мужиците ни виновни за сегашното дередже. Наиситина ли си вярвате на подобни плиткоумия? Промита работа.
                  Това за дет се чудиш как можело някой една година да възхвалява Русия всеки божи ден ми е непонятно, сигурно не се отнася до мен, щото тука не пиша, друг профил не съм имал никога. Виж теб те виждам, че громиш редовно новия враг на тутраканската жилищна система.

Коментар

Ама нали не били велика сила, пък имали доктрина Монро? И хоп след 15-тина години рязко стават участник в ПСВ.
                    Ние разбрахме кои са гадове и че не искали силна България. Ама аз не питам за тях, питам за другите, Кои от тях са искали силна България? И за правилното посолство ти пиша, че да се сетиш, щото каквото и да отговориш на теб все Русия ти е проблема. Хубо, разбрахме, големи гадове са.
                    Та чакам да чуя кои са готините? Нещо Англия, Франция, Германия, САЩ? Някъде да си ме видял да пиша за Русия за разлика от теб дет само на там те влече?
                    Да нямаш няква фиксация....коментарът ти за УСА, действително е малко детски.
                    Никой не иска силна България. В исторически план твърде скоро сме били империя. Което и казвам.
                    С Русия винаги сме имали коренно противоположни интереси с едно единствено изключение.
                    Гадове...не. Изостанали в социалното си развитие-да и действителен проблем за България. Заради огромният ресурс вложен за пропаганда, включително за сериозно пренаписване и обезличаване на българската история.
                    Нищо лично, въпрос на интерес.....две държави няма как да пият вода от един извор.
                    И не проумявам, как може един българин, представящ
                    ​​се за родолюбец, в продължение на една година, да възхвалява Русия и нейната политика всеки божи ден.....ето това е оксиморон.
                    Отделно Русия и САЩ сигурно в 80% от времето са в колаборация.....дори и през студената война. САЩ няма никакъв интерес Русия да я няма. Китай и Европа са реалната заплаха. Русия с икономика колкото Испания изобщо не ги плаши.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

И...........?Kato арестуваха онзи дето обидил военния министър какво му направиха??
                      Какво общо имат двата случая?В единият става въпрос за някакъв цървул заплашил министъра,в другия за ареста на двама герои на Русия .А Пригожин с метежа и убил 12 руски войници е на свобода.

Коментар

• Доктрината монро не беше ли че целия свят е техен

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes

Точно така, малоумнико.В САЩ са приели доктрината "Монро"за ненамеса военно извън територията на САЩ,.И я спазват.Едва през ПСВ я променят.Защо е друт въпрос, който нямам намерение да коментирам.
                          Верно ли доктрината Монро е за това, тъпако?
                          От мен да мине, ще ти призная, че случайно позна, че точно с тая доктрина, САЩ смятат цялото западно полукълбо като нещо подобно на територия на САЩ, макар че е доста елементаризирано твърдение, че да го схванеш и ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes
                            Сега е арестувал и двама руски патриоти Игор Гиркин и Квачков.Които са отдали живота си на служба на Русия.
                            И...........?Kato арестуваха онзи дето обидил военния министър какво му направиха??

Коментар

Ама нали не били велика сила, пък имали доктрина Монро? И хоп след 15-тина години рязко стават участник в ПСВ.
                              Ние разбрахме кои са гадове и че не искали силна България. Ама аз не питам за тях, питам за другите, Кои от тях са искали силна България? И за правилното посолство ти пиша, че да се сетиш, щото каквото и да отговориш на теб все Русия ти е проблема. Хубо, разбрахме, големи гадове са.
                              Та чакам да чуя кои са готините? Нещо Англия, Франция, Германия, САЩ? Някъде да си ме видял да пиша за Русия за разлика от теб дет само на там те влече?
                              https://terminal3.bg/udrou-uilsn-gol...jama-pametnik/
                              Чети и престани с тъпите въпроси .Ако президентът на САЩ Уилсън не се е бил застъпил за България през 1919г по време на Ньойският мирен договор изобщо нямаше да съществува България като държава.
                              И трябваше в центъра на София и Пловдив да има негови паметници ,а не паметниците на съветските окупатори Моча и Альоша.
                              Last edited by mirodes; 21.07.2023, 21:46.

Коментар

Абе няма правилно посолство, колко пъти да ти пиша.....на ти си караш по опорките.
                                УСА, същата година(1903) установява дипломатически отношения с България....колко да зависи решението ни от тях. Доктрината Монро....вЕрно ли си я чел. Точно обратното на намеса в работата на Европа е.
                                На Русия и трябва полоса по черноморието, не силна държава способна да защити територията си. До ден днешен там са и насочени усилията. Поинтересувай се как са мислели да си разделят българската земя с Австро-Унгария. Ще ти дам жокер...по ос С-Ю....

Коментар

Working...
                                X