IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    П.БОЯДЖИЕВ......ТЕ СА СРЕЩУ ГЕЙ ПРОПАГАНДАТА , А ГОСПОДАРЯ ИМ МУТРАТА-КОМУНИСТ И КРАДЕЦ Е ТАКЪВ..
    Доста си превъзбуден за пишещ ентусиаст, намали темпото, че още не сме прочели единя ти пост и ти слагаш нови 3!

    Колкото поста да напишеш в прослава на Лъжлив киро и Оцъкления /мужду другото тия и двамата пишат от години тук, за да имат комфорта като ги изберем/
    Мнозина се досещате с кои никове пишат киро и асен......лошото е, че ни подведоха отново.
    Ами тръгнаха с фанфари и обещания като на ромска сватба....дъръдъра-дъра-дъра и бля-бля-бля и НИЩОООООООООООО! Заеми да ушите, то така и Волен Сидеров може, дори неук човек с 8ми клас може.
    Целият успех на последните управляващи се състои във натрупването на яки дългове.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Преди десетина години ДПС бойкотира продажбата на Булгартабак за 250 милиона евро, за да го купи тоя юнак ПЕЕВСКИ за 100 милиона евро и го фалира. Да не говорим за "подвизите" му след това и КТБ! Сега пак мутрите и ДПС искат да крадат заедно и да служат вярно на Путин..
      Това е България, която изгони младите и образовани хора по света и е завладяна от мутрите и мафията.....
      Мен ме изгони Костов, чийто наследници ДБ бяха част от коалицията на Киро.

      Коментар


      • Преди десетина години ДПС бойкотира продажбата на Булгартабак за 250 милиона евро, за да го купи тоя юнак ПЕЕВСКИ за 100 милиона евро и го фалира. Да не говорим за "подвизите" му след това и КТБ! Сега пак мутрите и ДПС искат да крадат заедно и да служат вярно на Путин..
        Това е България, която изгони младите и образовани хора по света и е завладяна от мутрите и мафията.....


        „Няма политическа сила в този парламент, с която да управляваме“, отсече Костадинов.




        topnovini.bg
        „Възраждане“ няма да разговарят, заканиха се да управляват сами
        Last edited by Kiro; 22.06.2022, 23:09.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          Който беше на площада днес той знае защо няма страшно и нищо не е загубено. Лесно няма, но БОКО ДОГАН ПЕЕВСКИ И МИТРИФОНОВА нямат шанс да яхнат държавата ... НЕ и след днес. Те носа си на улицата не могат да покажат тръгнали да управляват. Ще ги видим идните седмици.
          Пич , ти не си добре. Каква митрофанова те гони бе? Киро съсипа България. Виж, че фирми с държавни договори и поръчки не могат да изтеглят банков кредит, защото банките не смятат договор с държавата за гаранция за плащане. Ти даваш ли си сметка при 10-12 милиарда изтеглени заеми, да не говорим за прословутите увеличени постъпления от данъци и мита, парите бяха потрошени кой знае къде, и има поне 3-4 милиарда които държавата не може да плати ще бъде осъдена. И не говоря само за фирми на Пеевски а за поръчки в армиятта , полицията, пощите ... Че вземи само пощите. Тези несретници къде умишлено , къде от некадърност ги сринаха. Кога е ставало това ? Това е въпрос на национална сигурност бе. Бизнеса работи половин месец без цени за газ ... как се смята себестойност ? Абсолютен батак. Трябва да си пълен малоумник да говориш за мафии , като става дума за невиждана даже в България некадърност. Тоя дислектик не знам какво се представя, че е учил в Харвард, но като му слушам английския, ако работи при нас ще го пратят на ESL да учи английски. Българския му е на ниво ученик в 5-ти клас. Резил !

          Коментар


          • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
            Ако някой се чуди какво означава терминът "опорка".
            И на мен някак ми звучи несъстоятелна тезата на ex-премиера "Митрофанова ми ср@ в гащите!".
            Избирателите му имат всички основания да са обидени, заради това, че ги третира като имбецили.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Айде, тези харвардски крадци и некадърници отиват в най-позорното ъгълче на историята. Първото правителство от над 30 години, свалено с вот на недоверие.
              Политическата надменност и наглост бяха наказани само след 6 месеца на власт.
              "Продължаваме промяната" преди всичко разочароваха много от десните избиратели в България! Във външнополитически план също не бяха убедителни, но това се дължеше на смъртоносно-самоубийствената преградка на БСП... Доста хора ще се отдръпна от "Продължаваме промяната" именно заради заиграването с БСП. Именно БСП не позволи да се изпрати военно-техническа помощ за Украйна, според силите на нашата държава..Именно БСП имаше несъразмерно голяма, спрямо реалната и електорална подкрепа и влияние сред българското общество, участие в изпълнителната власт на абсолютно всички нива...И те така...Коалиране с БСП, води до това...
              Още повече бяха грешките във вътрешнополитически план. Въпреки това, падането на правителство с нищо, ама с абсолютно нищо няма да допринесе за подобряване на положението в България...Дори напротив!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                П.БОЯДЖИЕВ

                победа на Борисов, Доган, Слави и Митрофанова...
                Ако някой се чуди какво означава терминът "опорка".

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
                  След изпълнението на ИТН и падането на правителството, бъдете сигурни, че влизане на България в Еврозоната на 01.01.2024г., ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН!
                  България се спуска все по-бързо и все по-уверено по спиралата надолу...
                  А дано сме по спиралата, щото ЕС май скочи в шахтата на асансьора

                  Коментар


                  • След изпълнението на ИТН и падането на правителството, бъдете сигурни, че влизане на България в Еврозоната на 01.01.2024г., ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН!
                    България се спуска все по-бързо и все по-уверено по спиралата надолу...

                    Коментар


                    • П.БОЯДЖИЕВ

                      Изобщо не се ядосвайте, нито се разочаровайте. Щом така е било писано да стане, станало е. От вас зависи, тази победа на Борисов, Доган, Слави и Митрофанова чрез Възраждане, да се окаже пирова победа. А тя наистина е пирова. Слави, Доган и Борисов имат 112 депутата. Коалицията от ПП, ДБ, БСП плюс независимите имат 115 депутата за сега, така че превратаджиите не могат да направят правителсство без възраждане. Ако не бяха шесте напуснали Слави, нещата щяха да бъдат други и това е било сметката на Слави, Доган и Борисов, защото тогава те щяха да имат 118 гласа, а коалицията щеше да има 109 гласа. и лесно можеха да прокарат правителство, като платят на възраждане да подсигурят няколко осъстващи при гласуването. Правителство се избира с мнозинство от половината от присъстващите, така че с 118 депутата и 5 отсъстващи от възраждане правителството им би минало. Сега обаче и цялата група от възраждане да отсъства пак не могат да изберат правителство. А не виждам възраждане да се съгласи официално да подкрепи правителство. Те се надяват на избори и да увеличат местата си. Така, че остават два варианта или правителство при първият мандат, или избори. При избори, случилото се сега дава много силни козове за Промяната, нещата са близки до черно и бяло. Освен това при избори, ДПС ще изгуби поне 10 места, защото те дойдоха от Турция, поради факта, че Карадайъ беше и кандидат президент. Така, че никакво униние. Може да се окаже, че случилото се е било за по добре, циреят Слави Трифонов да се пукне. А при неговите 19, сега ще стане весело, защото, или някои се отцепват или за винаги казват сбогом на парламента.

                      Форумните слуги на мутрите и мафията крадци се радват на пировата си победа..Идиоти срещу рублите Ви стои ЕС и НАТО..НЕ ХРАНЕТЕ НАДЕЖДА, ЧЕ ПУТИН ЩЕ ВИ СПАСИ.. ТЕ СА СРЕЩУ ГЕЙ ПРОПАГАНДАТА , А ГОСПОДАРЯ ИМ МУТРАТА-КОМУНИСТ И КРАДЕЦ Е ТАКЪВ..

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
                        Днес ГРОБ намиращ се в тоалетното казанче, придърпа към себе си ДБилите и про100идите.
                        Не съм вярвал, че ще одобря някога нещо направено от ГРОБ.
                        Радоста ми обаче бе кратка.
                        ГРОБаджиите се изокаха с гаранцията на Францията.
                        За съжаление няма начин. Ние сме окупирана държава. Надеждата ни е новият посланик на САЩ да има елементарно уважение към нас, да не ни гаври с Кировци и Спецовци и да понамали интензивността на гей пропагандата.

                        Коментар


                        • Я безумния политически тематичен хепънинг "Ако бях цар" свършил!
                          Е ми свърши както винаги. Сбъдването на мечтите на мечтаещия да е цар, докарват всички участници в хепънинга до отрес и отвръщение.
                          И както винаги сега следва да се събират похабените декори и разни други боклуци, като след всеки купон.

                          Коментар


                          • Днес ГРОБ намиращ се в тоалетното казанче, придърпа към себе си ДБилите и про100идите.
                            Не съм вярвал, че ще одобря някога нещо направено от ГРОБ.
                            Радоста ми обаче бе кратка.
                            ГРОБаджиите се изокаха с гаранцията на Францията.
                            Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

                            Коментар


                            • Който беше на площада днес той знае защо няма страшно и нищо не е загубено. Лесно няма, но БОКО ДОГАН ПЕЕВСКИ И МИТРИФОНОВА нямат шанс да яхнат държавата ... НЕ и след днес. Те носа си на улицата не могат да покажат тръгнали да управляват. Ще ги видим идните седмици.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение


                                България не може да я качим на трупчета, защото някакви озлобени хора на средна възраст са решили, че така не може и така не става...
                                Пич, ти си озлобеният човек на средна възраст. Средният българин е озлобен човек на средна възраст. Защо ти имаш право да решаваш, а той да няма? И защото те такива са ти изказванията, абсолютно отговаряш на определението за трол по-долу. Не търсиш дискусия или обмяна на идеи, а даваш безумни квалификации и сееш разделение. Вярвам ти, че си гласувал за всички управляващи за последните 20 години. И също така поред си ги защитавал от Русия и комунистите.

                                In Internet slang, a troll is a person who posts inflammatory, insincere, digressive,extraneous, or off-topic messages in an online communitywith the intent of provoking readers into displaying emotional responses, or manipulating others' perception.
                                Аз за разлика от теб съм гласувал веднъж - първи мандат за Радев. Не ме е срам. Причината да го направя е естетическа и интелектуална непоносимост, отвращението, което предизвикваше предходния евроатлантически плазмодий на този пост. Плевнелиев си позволяваше да си измисля цитати от Левски, за Бога!

                                Горе долу по същата причина и сега се боря срещу безумните наглеци, които защитавате небивалата корупция, шуробаджанащина, простащина и интелектуална пустиня, каквато представлява Просто Киро. Киро е БОЛЕЗНЕНО ТЪП, но за сметка на това нагъл, крадлив и развратен. И понеже е ТЪП, българите го разкрихМЕ напълно само за няколко месеца. Но най-големият му грях е, че за да остане още някой ден на власт, засили разделението между хората. Дори, когато си отива, това леке, продължава да бълва помия срещу огромната част от българите. И да, това да защитаваш подобно нещо, говори много, ама наистина МНОГО за човека зад форумния прякор.

                                Коментар

                                Working...
                                X