IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • "Истинските евро-атлантици нямат вяра в никакъв Бог, а за ценностите си имат готови кухи фрази и лозунги. Ще ги изброят лесно и ще твърдят, че наистина съществуват. Дежурни думи като "човешки права и свободи", "демокрация", "толерантност", "разнообразие", "солидарност" и т.н.
    Ако, например, им посочите наличието на цензура, те ще кажат, че това е защита срещу езика на омразата и разпространяването на фалшиви новини.
    Ако им кажете, че по време на пандемията човешките права са били нарушавани, те ще кажат, че животът и здравето на обществото са по-ценни от личните човешки права и всеки трябва да прави жертви от солидарност.
    Сигурен съм, че сте срещали и други подобни когнитивни изкривявания от типа на "черното е бяло, а 2+2=5".
    А федерализацията за тях е нещо хубаво - евро-атлантиците имат естествен стремеж към вливането в някаква маса от други хора - аморфна, без различия в мнение и поведение, течаща винаги в една и съща посока.
    Истинското разнообразие (не това от кухата дума) всъщност ги плаши, защото те се чувстват сигурни единствено сред мнозинство от себеподобни. А да знаят, че някой друг - много голям и силен, и извън тяхната държава - взима всички важни решения и носи цялата отговорност, е нещо хубаво за тях.
    От тяхна гледна точка великата власт във Брюксел просто ще направи живота им лесен и безгрижен."
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

    Коментар



    • Вият безродниците, вият срещу решението на правителството в оставка реши да отреже още един голям руски корупционен клон, след като преди няколко месеца отказа да играе по свирката на диктатора Путин и да му плаща в рубли за газа в нарушение на договора между двете страни. Вият безродниците, вият, че сега кабинетът (без комунистите в БСП и без чалгата в политиката) съкращава персонала на руското посолство, който се занимава с всичко друго, но не и с дипломация. Вижте коментара на журналиста Христо Христов.

      DESEBG.COM
      Вият безродниците – плачат за руските ясли
      Вият безродниците, вият срещу решението на правителството в оставка реши да отреже още един голям руски корупционен клон, след като преди няколко месеца отказа ...

      Коментар


      • "На Русия не и ща ни меда, ни жилото!" казва отявленият русофил Драган Цанков ..




        Не секват чудесата на прехода от червено-синята картина към нещо доста по-различно днес на терена на реалната политика, изнасилена както от руската агресия в Украйна, така и от патовата ситуация на нашия вътрешен политически фронт, където всеки глас на вразумяването е от полза за здравия разум в нея.
        Вътрешният министър Бойко Рашков, който наскоро призна за ангажимента на МВР към руското посолство да пази съветските монументални светини ( приет назад във времето преди той да поеме поста, но очевидно спазван и от него), на практика защити решението на премиера Кирил Петков да бъдат прогонени от България 70 руски шпиони.
        Пред журналисти, цитиран от БТА, Рашков подбира внимателно думите си, но в крайна сметка дава да се разбере, че е информиран за шпионската дейност на руснаците. Като отговарящ за ведомството, на което най-много му се полага да е информирано по темата, подкрепата му за Петков тежи особено много. Особено на фона на основателните подозрения за политическите симпатии на Рашков към Москва в миналото (?) и като противовес на БСП.
        “Решението за експулсирането на 70 руски дипломати от България не е взето еднолично. Това каза пред журналисти министърът на вътрешните работи в оставка Бойко Рашков. Той добави, че темата с числеността на дипломатите в посолството на Руската федерация в София е обсъждана не само на Съвета по сигурността, но и на заседания на Министерския съвет.
        Рашков посочи, че България има 15 дипломати в Русия, а Руската федерация е изпратила десет пъти повече лица с дипломатически ранг в нашата страна. “Може ли да предположим, че те имат изключително засилен дипломатически интерес към една малка държава като България? Аз свързвам това огромно присъствие с нещо друго, което беше намекнато от премиера”, коментира още вътрешният министър”. (БТА)
        (Целият текст - в блога!)

        IVO.BG
        Рашков изненада рашистите
        Не секват чудесата на прехода от червено-синята картина към нещо доста по-различно днес на терена на реалната политика, изнасилена както от руската агресия в Украй....

        Коментар


        • За Рубладжиите и предателите на Родината..


          Веднага след като почина Ленин (1924), се оказа, че вторият човек в партията, другарят Троцки, е предател.
          Каменев, Зиновиев, Бухарин и Сталин свалиха Троцки и го изгониха от СССР (1927). Но след няколко години се оказа, че Каменев, Зиновиев и Бухарин също са врагове и вредители. Тогава доблестният другар Хенрих Ягода ги арестува (1936).
          Малко по-късно Ягода е арестуван като вражески агент от Ежов (1937). Но след няколко години се оказа, че Ежов не е другар, а обикновен предател и вражески агент. И Ежов беше арестуван от Берия (1938).
          След смъртта на Сталин (1953) всички разбраха, че и Берия е предател. Тогава Жуков арестува Берия (1953 г.).
          Но Хрушчов скоро научи, че и Жуков е враг и конспиратор. И изпрати Жуков на Урал.
          А малко по-късно се разкри, че и Сталин също е враг, вредител и предател (1956). А с него и по-голямата част от политбюро. Тогава Сталин е изваден от мавзолея, а Политбюро и Шепилов са разпръснати от честни партиици начело с Хрушчов (1957).
          Минаха няколко години и се оказа, че Хрушчов е авантюрист и враг.
          Тогава Брежнев изпраща Хрушчов в пенсия (1964). След смъртта на Брежнев се оказа, че и той е вредител и причина за застой (1964-82).
          После имаше още двама, които никой дори не успя да си спомни (1982-85). Но след тях на власт дойде млад и енергичен другар - Горбачов. И се оказа, че цялата партия била партия на вредители и врагове, но той сега ще оправи всичко.
          Ето къде се разпадна СССР (1991). А Горбачов също се оказа враг и предател на целия СССР.
          Прочетохте краткия курс по история на КПСС и СССР.

          Коментар


          • Откровенный русофоб и прозападный выкормыш, он по определению не мог стать фигурой. Разве что конем. Троянским. Что вы хотите – выпускник Гарварда. Из тех, кого еще "соросятами" кличут.
            https://radiosputnik.ria.ru/20220630...799357906.html

            Коментар


            • Събирайте жега че зимата иде.
              https://www.edison.it/en/eastmed-poseidon-project

              Коментар


              • https://www.youtube.com/watch?v=TH6r0GtuKMA

                Вие ближете на трътлата Митрофанова и нейния началник дупетата,а аз ще си слушам музика създадена от свободни хора в свободна и демократична Европа

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Митрофанова започна да пуфти, да върти глава и да се озърта с досада по време на интервю за националната телевизия.


                  DNEVNIK.BG
                  Митрофанова не дава гаранции, че служителите ѝ не са шпиони
                  Митрофанова започна да пуфти, да върти глава и да се озърта с досада по време на и
                  в самолета и дим да ги няма

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

                    Антибългари да ги наричаме е по-точно. (лишаваш ги от байрака с който се маскират )
                    https://www.sportlive.bg/bgfootball/...e-1766897.html

                    Коментар


                    • Митрофанова започна да пуфти, да върти глава и да се озърта с досада по време на интервю за националната телевизия.


                      DNEVNIK.BG
                      Митрофанова не дава гаранции, че служителите ѝ не са шпиони
                      Митрофанова започна да пуфти, да върти глава и да се озърта с досада по време на и

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                        https://www.actualno.com/society/eks...s_1776174.html

                        И темата не прави изключения-пълно с руски кокошки
                        Антибългари да ги наричаме е по-точно. (лишаваш ги от байрака с който се маскират )

                        Коментар


                        • В.ТИНТЕРОВА


                          На брифинг на герб, борисов каза, че к.петков не използвал дипломатически език. Имало такъв дипломатически език и борисов го знае. Сега в самотните нощи в зайчарника, борисов пише речник -
                          на Т - ще ги таковам с 200
                          на П - ПКП
                          и т.н.
                          Помните ли как се въртеше около Путин на откриването на някакъв поток и накрая Путин му даде и той да врътне крана...
                          Извън шегата - борисов се завръща.


                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение


                            Разбрахме го това... когато аз бях за НАТО и ЕС не знаех, че ще ни използват просто като евтина работна ръка (роби) и пушечно месо. А иначе може да си повтаряш всеки ден като папагал мантрите на господарите. Живота на обикновения човек почти не се е подобрил, а на някои се влоши и то много, нищо че определени хора много се облажиха от "демокрацията", която както се оказва изобщо не е истинска. Ние не сме независима държава, Американците си назначиха премиер и си го командват. Боко не им беше достатъчно послушен, затова го махнаха, а не заради корупция и тн.

                            Вие Белене още не сте направили, но има време и Белене ще направите, до тук вървите по-нагло от "Съветските братя". Те поне не ни унищожаваха икономиката. То няма и нужда от Белене ако превърнете цялата държава в концлагер, на където сте тръгнали. В България вече няма образование и медицинско обслужване за обикновените хора. Децата на България от година на година изпростяват и се превръщат в нищо неможещи и незнаещи неграмотници, на които единствения им шанс за живот е навън... и това не се е променило и ЕС няма значение. Един пример за нещо което направи ЕС за всички тия години е да раздава милиони на разни богаташи да си строят "къщи за гости".... а за линейки и медицинска помощ няма пари... къщите за гости бяха по-важни. За зеленчукопроизводителите същата работа, раздаваха пари на измамници по Европроекти докато междувременно съвестните фалираха.

                            Тия твоите лозунги може и да минаваха преди 20 години.... а сред Българите в чужбина може и още да минават... но не на нас тия ние виждаме какво се случва... виждаме колко е "добруването на ЕС". Лъскава опаковка а отвътре всичко изгнило.
                            А на теб кой ти е господар? Да кажеш , че живота на хората не се е подобрил … айде стига. ЕС може да има трески за дялане обаче е очевидно, че хората живеят по-добре.

                            Коментар





                            • ·

                              Коментар


                              • Основавайки се на разговори с експерти, според председателя на АБВ, газът е вкаран незаконно през Странджа. Ако детайлите по енергийните въпроси не бъдат изчистени в спешен порядък в преговорния процес, катастрофата за индустрията ни ще бъде факт съвсем скоро, категоричен е Румен Петков.
                                https://fakti.bg/bulgaria/691585-rum...gazov-nedostig

                                Коментар

                                Working...
                                X