IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
    Остава да обясните как с двойно по-малко население, произвеждаме повече от двойно на най-силните години на соц. България.... и всичко ще ви е точно (за разТухата )
    Индексът на потребителските цени
    за месец Май 2022 г. спрямо месец Май 1990 г. e 559002.9%,
    т.е. инфлацията е 558902.9%.

    ако махнем три НУЛИ - 558% без голямата инфлация от 1990г или 6 ПЪТИ.
    Викаш сега произвеждаме 2 пъти повече = значи РЕАЛНО 3 ПЪТИ ПО МАЛКО със само 50% по малко население.
    По друг начин казано - СМЕ ОБЕДНЯЛИ 50% спрямо 1990г и поне 2 пъти спрямо най-добрата комунистическа година 1985
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

    Коментар


    • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

      Кефиш. Линкове към "Сега", после "Медиапул"... не се стеснявай, давай направо от "Дневник" и "Дойче веле".
      Какви са тези бе, западна пропаганда, кой ги чете. Само труд , блиц , пик и афера итсината братя, истината. Другаря Певевки, другаря Борисов и другаря Костадинов са пътеводната ни светлина, да се свети името им вовеки наревно с това на другаря Путин.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
        ...За 30г половината население на БЪЛГАРИЯ запада го ЗАЛИЧИ. И от космоса се вижда разрухата. А териториално 90% е УНИЩОЖЕНА. Има останали ТРЪНИ и РУШАЩИ се остатъци от комунизма
        Остава да обясните как с двойно по-малко население, произвеждаме повече от двойно на най-силните години на соц. България.... и всичко ще ви е точно (за разТухата )

        Коментар


        • Махни се от тука с тоя английски бе, аз само български разбирам.

          Коментар


          • T.КРЪСТЕВ

            Не мога да ги разбера руснаците. Ами тези 70 души, които гоним, ако съм на мястото на Путин, директно ги пращам в Сибир на каторга, барабар с Митрофанова. Та те са го заблуждавали за нагласите тук. Ако си бяха вършили както трябва работата, щеше да е достатъчно Путин да ни декларира, че бензинът и нафтата ще ни я дава по 1.50 лева франко бензиностанциите, които са под негов контрол, а те са доста; доставките на газ няма да се спират и ще бъдат на цени близки до себестойност и сме негови завинаги. Щяхме да правим каквото ни каже. И това го твърдя съвсем сериозно. А той иска безплатно. Е, не става така.

            Коментар


            • Какво е ЛГБТ? Аз тези западни глупости не ги разбирам, едно време си имахме само манафи...ясно и точно си беше.

              Коментар


              • Чекай да видиш европейското ЛГБТ как ще си делне въглеводородите и си избери територия където има граничари

                Коментар


                • Как е положението,ще ставме ли вече страна членка на СИВ, че този ЕС и това НАТО ми писна от тях. Трябва държавата да започне да раздава на хората, както беше едно време, не ща да бачкам бе хора, искам социален строй и комунизъм. Путин като дойде веднага ще ни даде по една панелка поне... ще пусне петрол и газ ние ще сме шейхове тука. Ще текът реки от благоденствие и панелки, даже и банани ще си имаме... Задължително е да подкрепим правдата другари, задължително е... Големия брат винаги се грижи за по малкия, ще видите това евро е проказа, трябва да си върнем лева и сувернитета, искам си двулевката хартиената и лелката с гроздобера. Задължително е да върнем и задължителните бригади да има кой да бере гроздето, че няма за ракия. Като потекат реките на благоденствието и да махнем проказата на еврото, еднин лев ще струва 100 долаара ще сме царчета тука, никаква криза нема да ни лови, преди беше 7лв за долар, ама сега ще сме много по-силни.... А какъв туризм ще имаме само я си представете милиярди руснаци и китайчета въшливи с пари, много китайчета, путин ще ги задължи само при нас да идват, представете си само ще текат златни реки, хора осъзнайте се... Ще ни дадът и ядрени ракети да станем ядрена сила, само едно копченце и ни нато ни ЕС ни нищо ще остане от тези гнусни западни пиявици... Хора ние ще диктуваме световния ред осъзнайте се.... за бога братя, осъзнайте се...
                  Last edited by pepe1234; 02.07.2022, 12:16.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

                    Бе за рогата просто не знаеш...
                    Щото пък ти знаеш

                    Знаех си, че нема да се стърпиш да не се изпър .. изкажеш

                    Коментар


                    • Не вярвах, че някога ще кажа това, което сега ще кажа:

                      Като гледам какви идиоти си докарахме на власт, започвам да съжалявам за банкянския крадец!
                      Прости ми Господи!
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                      Коментар


                      • В съвременна България една част от българите вече живее в ЕС, друга още си живее в СССР, а трета в Османската империя..


                        „Русия има съществен принос за политическата криза, която имаме в момента. Това, което направи Кирил Петков и неговото правителство, е епохална стъпка и показа, че България е променена. Крайно време е България да опровергае, че е "троянски кон" на Русия и в момента тя прави точно това. Сега с гласуването ще се види кой иска да разбие корупционното надмощие на Русия в България, защото тази корупционна клоака от времето на ГЕРБ е привнесена, развивана.




                        liberta.bg
                        Методи Андреев пред Либерта: Освен кокошарника, правителството на Петков ритна и зайчарника

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          Жалък е воят на петата колона у нас. Русия винаги е 'работила' за слаба България (или България на колене пред Кремъл 1944-1989та).
                          Македония е създадена именно с такава цел да не им щукне на българите да се обединят. Русия не иска силна и независима България, а разделена и подчинена държава, в която управниците са на каишка към Кремъл.


                          Я кажи каква БЪЛГАРИЯ искат запада?
                          НИКАКВА - да не СЪЩЕСТВУВА. По добре малко отколкото ИЗЧЕЗНАЛИ. За 30г половината население на БЪЛГАРИЯ запада го ЗАЛИЧИ. И от космоса се вижда разрухата. А териториално 90% е УНИЩОЖЕНА. Има останали ТРЪНИ и РУШАЩИ се остатъци от комунизма
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                          Коментар


                          • Жалък е воят на петата колона у нас. Русия винаги е 'работила' за слаба България (или България на колене пред Кремъл 1944-1989та).
                            Македония е създадена именно с такава цел да не им щукне на българите да се обединят. Русия не иска силна и независима България, а разделена и подчинена държава, в която управниците са на каишка към Кремъл.



                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                            Коментар


                            • БЪЛГАРИЯ Е ОТ 18Г. В НАТО И ОТ 15Г. В ЕС..

                              Какъв трябва да си за да продаваш Родината си , майка си и баща си..Трябва да си рубладджия и промит продажен мозък..Форумните терзиевци с многото никове са хора от миналото- слуги на мутрокомунистите и Путин..

                              България гони 70 руски шпиони, догонва западните партньори с безпрецедентен жест за солидарност срещу путлеризма

                              България предприе нечуван и невиждан ход в историята на своите отношения с Русия. Гони 70 руски шпиони от страната.

                              Дори и по времето на Стамболов, когато връзките между двете страни са били на най-ниската си точка, инициативата е била на Русия. Император Александър III къса с България за наказание, че се е обединила през 1885 г. без неговото разрешение.

                              Фердинанд се опитва да поправи щетата, за да получи руската благословия за своето управление. Намира начин да отстрани Стамболов, намирайки се “под чехъл” в годините на управлението му. Отстранява го от властта за радост на Русия. След това “русофоб номер едно” в българската история е убит от наемници, които играят хоро (казачок ) и мърсуват на прясно изкопания му гроб.

                              Никога след това никой български управник не е дръзвал да предизвика толкова драстично Северната империя. Случи се днес. Това е наистина събитие без прецедент в българската политика спрямо Русия.

                              Ходът на Кирил Петков, който лично оповести решението, наистина ще има “дългосрочни последици” както вече предсказа несъгласната с него Корнелия Нинова.

                              Ще има и краткосрочни по(с)ледици. Пренарежда се по оста Изток-Запад предстоящият парламентарен вот. Самата Нинова и партията й ще трябва да си отидат в тяхната путлеристка ниша, заедно с Копейкин, Тошко и Мустафа ( който наследи по волята на тов. Доган сваления заради “русофибия” Местан).

                              А къде ще се вре онова банкянско гюрбе?

                              От много години пледирам за това изясняване на картината. Най-накрая се очертава ясно разграничение по основната разделителна линия за българите. Или си с руските агресори и варварската им война срещу подкрепяната от демокрациите Украйна, или си на страната на цивилизацията, която милиони българи избраха с краката си, бягайки от рашизоидността на постколониалната Болгария.

                              Илюстрация към темата?

                              Ок. Избирам да бъде чрез най-важното за Русия. Нейното посолство в София се рекламира на своя сайт с тази снимка, от която е отрязано размаханото над главите ни съветското оръжие, както и наглият надпис с позлатените букви, според който България и нейният народ са благодарни на “Съветската армия” за окупацията, наричана “освобождение”.





                              ivo.bg
                              България гони 70 руски шпиони, догонва западните партньори с безпрецедентен жест за солидарност
                              Last edited by Kiro; 02.07.2022, 05:49.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                                Искаш да кажеш че няма корупция в ЕС- така ли??
                                Я коментирай това бре, ондзи
                                https://www.bbc.com/news/world-europe-26365262

                                https://en.wikipedia.org/wiki/Causa_Wulff

                                Last edited by redcretin; 02.07.2022, 01:31.

                                Коментар

                                Working...
                                X