IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Понеже преди година и половина видях какво ще се случи, не защото съм прозорлив, а защото се занимавам професионално с политика, реших, че е по-добре да се удържа статуквото, а не да се подкрепя „промяната“ в лицето на един чалгар (Слави Трифонов) и двама налудничави мошеници, каквито са Кирил и Асен. По-опасният е Асен, защото е по-глупав (поради простата причина, че мисли, че е по умен и има чувство за превъзходство) и по-провинциален. Дънките с кафявите обувки в парламента са нещо като нокът на малкото кутре. Кирил е просто банално тралала – дислексия на власт.
    Кефи как Дачков им сере на тъпите глави. Хомо Цирк Просто Киро и Сие презентс.

    Коментар


    • Москва щяла да ни отговори реципрочно. Интересно, как ще изгони 70 дипломати, при положение, че имаме само 12



      clubz.bg
      Москва няма да затваря посолството си у нас
      Москва ще отговори реципрочно на експулсирането от София на

      Коментар


      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Да бе, да Преди Костов пречеше на червената сган,
        сега - Кирил Петков и Асен Василев
        Още ли пееш за червената сган, франсе? Ми ристе и бай танас, твоите хора, с тях управляват, ново правителство пак с тях редят и днес, избраха заедно човека на генерал решетников, кметовете на райони в столицата от дб са избрани с гласовете на червената сган, вчера на местни избори в нова загора дб и бсп са с общ кандидат ... абе ти имаш ли идея колко е смешно да го играеш още антикомунист и да се сополявиш с оцветената ти червена сган

        Коментар


        • За какво ги призна като държава Желъо Желев на времето.
          Танкове им подарихме , минохвъргачки и др.
          Та ся да ни обиждат.

          Коментар


          • Разбира се , че Борисов има най голям политически опит..То БКП, то пожарната, то гавазин на сатрапа Живков, а най -много СИК с мутрите..Лесно крадец и бандит не се става..Но се забравя един друг с по- голям опит от партията на Борисов БКП- Луканов..Абе все хора с опит в кражбите и разсипването на България..




            segabg.com
            Радев поздрави Байдън с препоръката да свали визите за българите

            Коментар


            • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
              Па баш Ботев не е бил политик и никога не е заемал държавен пост. Никой не е казвал, че младите са по дефиниция кофти хора. Просто държавник трябва да бъде човек ВЕЧЕ доказал се, а не такъв с перспектива да се докаже. Да не четем тука за човек, дето е във властта от близо две години, че трябва да получи още време.
              Да Ботев не е бил политик, както и Стефан Стамболов, скогото заедно издава стихосбирка. Самоче Стамболов се скрива при разгрома на априлското въстание а Ботев, отива да се жертва.
              Въпрса е какво би станало с Ботев ако и той се беше скрил, като другарчето си Стефан? Ами политик щеше да стане, какъв друг. И как щеше да се развие? Ами като другарчетата си Хъшове, Д. Петков, Ст. Стамболов, Спас Турчев и т.н.
              Иначе и аз смятам че възръста като фактор следва да се извади от уравнението и задачата да се решава с други параметри, в.т.ч. житейски опит.
              Още когато се обчертваше възможноста Кире Арвардо да стане премиер, посочих че той няма никакъв доказан политически опит. Сравних го с премиерите след 1989г. Филип Димитров, Беров, Видинов, Костов, дедоЦар, Станишев, Б. Борисов.
              Също и президентите.
              всеки от тях дойде с къде по-дълга, къде по-кратка политическа биография. Междувпрочем ББ имаше най-дълга политическа биография преди да стане министър председател. От своя страна тия с по кратките биографии се издънваха. Но Кире Арвардо, дойде без никаква политическа биография, съответно издънването му е грандиозно.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Да бе, да Преди Костов пречеше на червената сган,
                сега - Кирил Петков и Асен Василев
                Съгласен съм, че Киро го чака съдбата на Костов. Презрян и отритнат от всички, обиден на "тъпия" русофилски народ.

                Коментар


                • Па баш Ботев не е бил политик и никога не е заемал държавен пост. Никой не е казвал, че младите са по дефиниция кофти хора. Просто държавник трябва да бъде човек ВЕЧЕ доказал се, а не такъв с перспектива да се докаже. Да не четем тука за човек, дето е във властта от близо две години, че трябва да получи още време.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                    Майчице! Новите костоваци.
                    Да бе, да Преди Костов пречеше на червената сган,
                    сега - Кирил Петков и Асен Василев

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                      доколкото знам е 35 години в ФАЩ, в БЪЛГАРИЯ е 40г минимум за президент. Това с възрастта е глупост - Ботев на колко е бил като е правил революция? А ортаците му?
                      Ботев затова сме го запомнили с добро, защото е правил революция. Ако беше доживял да прави държава на 29 години, кой знае като каъв щяхме да го запомним?
                      Все пак като цяло, сравнението е некоректно. Тия сегашните управляващи са расли по офиси с климатик. Ония тогавашните - Ботьов, Левски, Захари Стоянов, по на 25 години са имали житейски опит като за 40 годишни.
                      И въпроса с възраста въобще не е глупост. Ето един пример:
                      Първите космонавти в СССР и донякъде в САШ са сравнително млади хора - по правило под 30 години.
                      В наши дни космонавтите/астронафтите/тайконавтите под 30 години са изключение , ако въобще има такива. Причината е че първите космнавти/астронафтите/тайконавтите са имали "простата" задача, да прекарат по няколко часа или дни в космиса и по възможност да се приберат живи.
                      В наши дни космонавта/астронавта/тайконавта имат далеч по-сложни задачи да изпълнява, стопанисвайки далеч по-сложни космически комплекси. Това изисква житейска зрялост, а не просто мълниеносни реакции.
                      Ако това звучи абстрактно, погледнете льотчика Румборак, който не е млад, но десйтва воден от поведенчески стериотипи от времето когато е бил курсант във ВНВВУ - Георги Бенковски. Много е ефектен ако трябва да се направи ефектен ход, но при по-продължителни противостояния е трагичен. Справка заигравката му с Кирчо и Кокорчо.

                      Коментар


                      • БОЕЦ даде на прокуратурата Костадин Костадинов за „фашистка измет“. (документи и видео)
                        БОЕЦ сезирахме прокуратурата (вх. № PRB202215184069I по описа на ВКП) срещу Костадин Костадинов (известен в публичното пространство, като Копейкин) – председател на ПП „Възраждане и депутат в 47 НС. Повода е неговото изказване от трибуната на Парламента от 17.06.2022г., в което нарече протестиращите граждани „фашистка измет“....


                        BOEC-BG.COM
                        БОЕЦ даде на прокуратурата Костадин Костадинов за "фашистка измет". (документи и видео) | България Обединена с Една Цел
                        Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> li

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение

                          Кое е крадено и лъгано тези 6 месеца.
                          Опорките на пропутинците от израждане ги знаем
                          Майчице! Новите костоваци.

                          https://m.youtube.com/watch?v=vZw35VUBdzo

                          Коментар



                          • Медията ”Intelligence Online” съобщава, че почетният председател на ДПС Ахмед Доган е започнал да разпродава активите си, сред които е и луксозна яхта.
                            Пазарът, където той се опитва да пласира лодката си, е в Гърция, подчертава сайтът, цитиран и от BIRD.
                            Според изданието Доган е принуден да предприеме подобен ход след попадането на хора близки от антуража му в списъка "Магнитски".

                            BURGAS-PODLUPA.COM
                            ”Intelligence Online”: Ахмед Доган продава яхтата си в Гърция заради санкциите ”Магнитски”
                            Медията ”Intelligence Online” съобщава, че почетният председател на ДПС Ахмед Доган е започнал да разпродава активите си, сред които е и луксозна яхта. Пазарът, където той с...

                            Кои ли други мутрокомунисти крадци ще ги зарадват с Магнитски..Бой по слугите на мафията и Путин..

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

                              Ти какво смяташ? Че трябва да гласуваме за кирчо ли ? Остави какви каши създаде в икониомиката и външната политика... Срам ме е , че неуравновесен малоумник като него ни е сложен за министър председател. Тоя говори български като втори език, и това дори не е проблема. Проблема е че няма първи език на който да говори правилно. Преди си мислех , че е живял много навън и е забравил българския заради английския. Ма на него английския му е по-зле и от българския МА. Тоя просто е бавноразвиващ се. С Боко и лафа "аз съм прост и Вие сте прости ..." мислех, че сме стигнали дъното, но имало и оше надолу. Зашо смяташ че няма корупция при киро ? Че даже и Боко не посмя да назначи кумците и любовницата си в правителството. И въобше да не почваме дс въпроси къде се изпариха изтеглените заеми. При Боко , че имаше корупция имаше, но тоя поне пропускаше нещо да стигне и надолу до простосмъртните. Сега няма пропуск. България стана едно голямо ЕООД и всички работим за кирчо, а който не слуша си го мачкат с методите на Боко.
                              Мачкат го с методите на другия Боко.....Рашков.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
                                Много правилно. В САЩ ако нямаш 40 години, неможеш да се кандидатираш за президент.
                                Но по принцип сме в епоха в която се дават незаслужили аванси на "младите". Вихри се як "Ейджизъм". Не само в политиката, но в бизнеса. В корпорациите "кариерните лифтове" са задръстени от "млади", "умни" и "красиви", въздухарчета. Същите в рамките на корпурациите така си напомват самочувствието, че в един момент част от тях решават да се прехвърлят и към политиката.
                                Ето по тази схема се появяват Лепа Лена. Кирето, Кокорчо, Мончев и т.н.
                                доколкото знам е 35 години в ФАЩ, в БЪЛГАРИЯ е 40г минимум за президент. Това с възрастта е глупост - Ботев на колко е бил като е правил революция? А ортаците му?
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                                Коментар

                                Working...
                                X