IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • „Вижте, г-жо Ризова, и ние имахме управления, в които висшето ръководство на държавата прокарваше руските интереси“ и назовава поименно "Теменужка Петкова, Томислав Дончев и Бойко Борисов". Те си били позволявали да се срещат с руски граждани, включени в санкционния списък на ЕС "още по времето, когато с Руската федерация се работеше нормално". Цветанов назовава поименно и руските граждани - Александър Бабаков и Александър Воробьов, които попадат в забранителния списък на ЕС заради анексирането на Крим.

    По повод загубената и ненамираема от нито един енергиен министър след Теменужка Петкова Пътна карта за развитие на газопреносната мрежа Цветанов попита: "Това национална сигурност ли е, защита на националната сигурност ли е, не сме ли били в услуа на чужди интереси?”. Въпроси, на които все още никой не намира за необходимо да отговори.

    А преди дни, Бойко Борисов лично уважава приема на U.S. Embassy Sofia и посланик Мустафа по случай Деня на независимостта на Съединените американски щати, на който прием се канят „български и американски приятели и съюзници“.

    Надежден партньор. Не ли?







    btvnovinite.bg
    Цветанов: Никой не знае, че от 2023 г. немалка част от потребителите трябва да са на свободния пазар за електроенергия
    По думите му хората първо трябва да се информират защо е важно да има правителство

    Терзиевци и другите мутрокомунистически тролове и рубладжии се надяват, че Путин ще ги спаси..Напразни са надеждите на слугите на мафията -БЪЛГАРИЯ ОТ 18Г. Е НАТО И ОТ 15Г. Е В ЕС..

    Last edited by Kiro; 06.07.2022, 22:38.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

      Тия в стремежа си да се изкарат успешни почнаха да губят помощи. Германия и Чехия ше получат увеличение на пакетите защото били по-зле, ние сме били добре. Егати тъпанарите! Раздават пари от кредити , после рапортуват растеж и губят помощи. Сега, "кой ми сра в гащите". Народеца няма какво да се ядосва. Тия пари така или иначе нямаше да ги видят.
      Като награда че приехме френското предложение решиха да ни орежат малко помощите

      Коментар


      • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

        взехме да внасяме хамерикански г@з и цената скочи с 32% до 186лефа.
        Чрез ФАЛИТ към просперитет
        Не го вярвам докато Киро не постне линк към "Дневник"

        Щото иначе някой ще реши, че Просто Киро краде и с гъза си.

        Никой не знае какви ще са ценовите нива през зимата и дали изобщо ще има газ. Това заяви изпълнителният директор на "Булгаргаз" Людмил Йоцов по време на заседание на временната комисия за прекъсване на газовите доставки и алтернативите.

        Той коментира тегленето на газ от хранилището в Чирен през април и май на ниски цени, оповестени от председателя на комисията Даниел Митов от ГЕРБ. Депутатът съобщи, че от хранилището са теглени 120 млн. куб. м на цена от 106,7 лв. за мегаватчас, а се заместват с количества от 220 лв. на мвтч.
        Но дори, когато крадлив Киро краде криво, той е прав.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

          Аз питах няколко пъти... Естествено, напълно игнориран от САЩОФИЛИТЕ въпрос.
          те си имат 80 дупетата + още 60+20 министри + 20 заместник миниСтри и т.н. ти за неправителствени агенти питаш.
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

          Коментар


          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            С оглед на изгонените руснаци- КОЛКО СА АМЕРКАНСКИТЕ ДИПЛОМАТИ, КОИТО РАБОТЯТ В БЪЛГАРИЯ? https://www.youtube.com/watch?v=fuJuR7dqGzA

            ГОвори че по списък са 2300 човека
            Аз питах няколко пъти... Естествено, напълно игнориран от САЩОФИЛИТЕ въпрос.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

              Несъмнено значим, бих казал ЕПОХАЛЕН успех! Може да се сравни само с американския газ, който е "четири пъти по-евтин" (с) от този на Газпром.

              Много се надявах Киро да пусне новината от днес за поредното намаление на цената на газа, обаче той такива дреболии не отбелязва. Интересуват го неща от по-висш ред. Очаквам информация за "значимите успехи" (тм) и в специалността "Африканистика".
              взехме да внасяме хамерикански г@з и цената скочи с 32% до 186лефа.
              Чрез ФАЛИТ към просперитет
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Н.ЙОРДАНОВА


                Току-що Министерският съвет прие изцяло новата Наредба за единните държавни изисквания за придобиване на висше образование по специалността „Право“. Това е значим успех
                Несъмнено значим, бих казал ЕПОХАЛЕН успех! Може да се сравни само с американския газ, който е "четири пъти по-евтин" (с) от този на Газпром.

                Много се надявах Киро да пусне новината от днес за поредното намаление на цената на газа, обаче той такива дреболии не отбелязва. Интересуват го неща от по-висш ред. Очаквам информация за "значимите успехи" (тм) и в специалността "Африканистика".

                Коментар


                • С оглед на изгонените руснаци- КОЛКО СА АМЕРКАНСКИТЕ ДИПЛОМАТИ, КОИТО РАБОТЯТ В БЪЛГАРИЯ? https://www.youtube.com/watch?v=fuJuR7dqGzA

                  ГОвори че по списък са 2300 човека

                  Коментар


                  • ВАС окончателно разреши добива на шистов газ в Добруджа

                    Коментар


                    • Н.ЙОРДАНОВА


                      Току-що Министерският съвет прие изцяло новата Наредба за единните държавни изисквания за придобиване на висше образование по специалността „Право“. Това е значим успех, защото действащата Наредба от 1996 г. отдавна не отразява реалностите на обществено-икономическия живот, сложността на правната система и обществените потребности.

                      Същността на политиката не е в шумните скандали, шоуто, партийните интереси или егото, а в мисълта за бъдещето за нашето общество. Или поне така трябва да бъде.

                      Въвеждаме единен държавен изпит. Юридическата професия пряко засяга тъканта на обществения живот, съдбите на хората и затова юристите трябва да завършват при еднакъв стандарт. Осъвременяваме набора от дисциплини, които ще изучават юристите - засилваме обучението по Право на ЕС, въвеждаме като задължителна дисциплина Защита правата на човека.

                      За първи път в нормативен акт формулираме цели на обучението по „Право“, което да осигурява придобиването на практически умения и компетентности за формулиране и защитаване на правна теза; анализ на съдебната практика; решаване на казуси; извършване на научно-юридическо проучване, включително на работа с национални и чуждестранни правно-информационни системи; академично писане, включително подготовка и писане на есе, академични статия, дипломна работа и коментар на съдебна практика; участие в дебати, реторика и съдебна реторика; подготовка и провеждане на преговори по юридически казус; подготовка на проекти на юридически документи, включително на договори, правни съвети, искови молби, отговори на искови молби, подготовка на пледоарии, съдебни актове и други процесуални документи; професионални отношения с колеги, клиенти и граждани, търсещи юридическа институционална помощ и съдействие; юридическа професионална етика.

                      Продължаваме да работим по всички приоритети - също днес Министерство на правосъдието на Република България публикува за обществено обсъждане изменения и допълнения в Гражданския процесуален кодекс, с които предлагаме пълна електронизация на заповедните производства. Целта на заповедното производство е да провери дали взиманията се оспорват от длъжника

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Гледам в момента в парламента ви една "елитна" маймуна
                        с продрани дънки и циркаджийско сако си показва магариите
                        Жена ми вика: "аз не те оставям така облечен
                        да косиш тревата в двора, а тази маймуна - в парламента"
                        Маймунекът не беше ли коалиционен партньор на ристе маджото и ивайло цицорчев довчера ..

                        Коментар


                        • Коментар


                          • Пети топ мениджър на "Газпром" почина при странни обстоятелства в Русия
                            https://frognews.bg/novini/peti-top-...va-rusiia.html

                            Коментар


                            • ВАЖНО!
                              Интерпол с тежък удар срещу Гешев!
                              По информация на БОЕЦ имато на Цветан Василев е свалено от системата на Интерпол за издирване и задържане на лица с червена бюлетина.
                              В превод на български език, причината е: “Националното централно бюро (в София) или органът, поискал обявяването на лицето за международно издирване, е получил данни, които му позволяват да извърши необходимото действие, но не са предприели никакви стъпки в тази насока и след консултация не са предоставили разумни обяснения за бездействието си” – (Чл. 81, ал. 3, т. 4 от Правилника на Интерпол за обработка на данни)
                              Тежък провал за главния прокурор Иван Гешев!
                              Повече информация - в прикачения линк.
                              #БОЕЦ
                              https://www.boec-bg.com/archives/5902

                              BOEC-BG.COM
                              Интерпол с тежък удар срещу Гешев! | България Обединена с Една Цел
                              Подкрепете БОЕЦ в справедливите ни битки – <<< PAYPAL >>> link click По информаци

                              Коментар


                              • Гледам в момента в парламента ви една "елитна" маймуна
                                с продрани дънки и циркаджийско сако си показва магариите
                                Жена ми вика: "аз не те оставям така облечен
                                да косиш тревата в двора, а тази маймуна - в парламента"

                                Коментар

                                Working...
                                X