IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Татяна Кристи

    Правителството на националните предатели, во главе с радев, провали доставката на 7-те танкера американски втечнен газ! След поисканата отсрочка (за неопределено време) на американската оферта, американците са се отказали от сделката!
    Българино можеш да имаш само един ГОСПОДар.
    Само дето не трябва да е ФАЩ, нито РУСИЯ, нито германските фашисти.
    ТИ ВЕ ГОВЕДО, САМ НА СЕБЕ СИ ТРЯБВА ДА СИ ГОСПОДАР. НИКОЙ ДРУГ НЕ ТИ МИСЛИ ДОБРОТО, а как да те прекара
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

    Коментар


    • Татяна Кристи

      Правителството на националните предатели, во главе с радев, провали доставката на 7-те танкера американски втечнен газ! След поисканата отсрочка (за неопределено време) на американската оферта, американците са се отказали от сделката!

      Коментар


      • ЛАУРА Кьовеши ще разследва Борисов и катастрофата край Своге!

        На 13.05.2021 г. БОЕЦ сезирахме министър Събев и Министерството на транспорта за установените от нас нарушения и престъпления от длъжностни лица, включително Бойко Борисов, Московски, Нанков и т.н. довели до фаталната катастрофа отнела живота на 20 българи. 4 години БОЕЦ разследваме този случай и търсим истината за трагедията. Установихме с факти и документи, че лично Борисов е бил уведомен за дефектите на пътя по...



        boec-bg.com
        Лаура Кьовеши ще разследва Борисов и катастрофата край Своге! | България Обединена с Една Цел

        Коментар


        • Коментар


          • Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

            Коментар


            • България и Сърбия са се споразумели да работят заедно за гарантирането на енергийните си ресурси с оглед на предстоящия зимен сезон, съобщи служебният вицепремиер Христо Алексиев след разговор със сръбския министър на строителството, транспорта и инфраструктурата Томислав Момирович.



              euractiv.bg
              Сърбия иска да внася милиони тонове български въглища, но маловодието пречи

              Коментар


              • "Криптокралицата", както я нарекоха медиите, е сред десетте най-издирвани лица от ФБР по подозрение за измама в размер на милиарди долари. Но през есента на 2017 г., малко преди да изчезне, тя е казвала, че за нея е най-безопасно да е в България. Събитията, за които разказва Шнайдер, включително последните часове преди Ружа Игнатова да изчезне, са се случили по време на второто и третото правителство на Бойко Борисов."



                dnevnik.bg
                Ключова фигура в OneCoin: Властите в София казвах

                Коментар






                • mediapool.bg
                  СДС се разсърди, че прокурорите на Кьовеши ще се настанят на "Раковски" 134 - Mediapool.bg

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                    A be какво стана с добрев- имаше някакви писания че бил наркотърговец докато бил в говедария, че нямал диплома, има ли нещо сигурно- бил ли е търговец, взел ли си е дипломата
                    А ами че то на Добрев и сестраму сигурно е "жена с ниска обществена отговорност". В случай че има сестра де.

                    Коментар


                    • Иновейшън Кепитъл, който работи предимно с публични средства, предоставени от Фонда на Фондовете, е инвестирал 50 хил. евро във Foody.to – стартъп, целящ да намали изхвърлянето на храна в ресторантьорския бранш.
                      Средствата идват от данъкоплатците в България и ЕС, посредством Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“.
                      https://bairak.bg/2022/08/17/%d0%b4%...d%d0%be%d0%b2/

                      Коментар


                      • A be какво стана с добрев- имаше някакви писания че бил наркотърговец докато бил в говедария, че нямал диплома, има ли нещо сигурно- бил ли е търговец, взел ли си е дипломата

                        Коментар


                        • Ilian Vassilev

                          На снимката супермилиардера Бил Гейтс се реди на опашка за хамбургери в Сиатъл. Няма охрана, няма привилегии, няма сепарета, няма специални бургери от мраморно месо от Япония.
                          И да отиде на Миконос, от любопитство, никога няма да влезе в новините. Скоро обяви, че ще раздаде парите си от Фонда само за благотворителност, инвестира в проекта със значение за човечеството. Оставя диря след себе си.

                          Тези дни гръмна новината за наш олигарх на Миконос, потрошил милиони и дал шейховски бакшиши. Бай Ганьо не е умрял, само е лустросан.
                          Направил си е парите, благодарение и на връзките си с властта. Не е като Гейтс да тръгне от гараж/условно/.
                          И това, че бил забавлявал 150 души "приятели" - от тях, ако има трима истински приятели пак добре. Всичко друго е целесъобразност и бизнес. И политици, разбира се, защото на софратата на този олигарх има хора от всички партии. Нали скоро взе и пристанище. От неговата гледна точка тези пари са инвестиция в бъдещ бизнес.

                          Та думата ми е, колко български олигарси знаете, които имат ценностната система на Гейтс, живеят скромно и знаят цената на парите, за да не ги разпиляват във външна показност? Нямат охрана, не ползват привилегии и чака реда си.

                          България има толкова много каузи, в които може да се инвестира - образование, социални грижи, и т.н. Просто крещи за помощ и тези 3 милиона лева похарчени за една нощ за суета можеха да спасят нечий живот, или да решат някакъв проблем.

                          Самата проява е чалга, без стил. Да, той, стилът не е в размера на похарчените пари и показността, а в точно избрания и подходящ начин, време, място и вкус, с който се празнува. Наричат го "премиум" живот, а той, в повечето случаи си е чиста коплексарщина и парвенющина.
                          Както казах Бай Ганьо, но лустросан, примерно във Версаче.

                          Та колко от тези български олигарси оставят след себе си диря, като тази на Евлоги и Христо Георгиеви, на Стийв Джобс. Припомниха ми и Шефкет Чападжиев.

                          Можеш да направиш от нискодуховния богат човек, но не можеш да вкараш духовност и стил в забогатял през властта.

                          Разликата между Гейтс и въпросния наш милиардер е, че Гейтс съзнателно и системно е работил през пазара за да направи богатството със съзнанието, че е смъртен, което приема с достойнство, и трябва да остави за следващите поколения. Така и държавата и обществото стават богати, защото натрупаното не се харчи за забавления и излишен лукс
                          Не е само Гейтс и Джобс, такъв е оракулът от Омаха Уорън Бъфет, много са.
                          Нашите герои ги е страх от Края и бързат в този живот да консумират максималното.
                          Културата е и в бизнеса.
                          И слава богу че у нас има такива свестни богати и не толкова богати хора, които тихо и без шум поставят темелите на Нова България.

                          Коментар


                          • Коментар

                            Working...
                            X