IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Ако има още заблудени, които да вярват и да гласуват за продажната тиква, национален предател, явно уличен в престъпления срещу народа и държавата, това ще е поредния срам и крах за България.







    daniivanov.blogspot.com

    От ЦРУ "опраскаха" Борисов!

    Политика, актуална информация, коментари
    Last edited by X_Y; 14.09.2022, 21:51.

    Коментар


    • Звезделина Каравелова поведе люта епистоларна битка с Елена Гунчева в социалните мрежи.



      lupa.bg
      Вижте как кандидат-депутатката на Копейкин държи микрофона (18+) - Lupa B

      Коментар


      • Седерастията е проклятието на България и света

        Коментар






        • segabg.com
          Евродепутати освиркаха Манфред Вебер заради Бойко Борисов
          Лидерът на

          Коментар


          • Депутати от Европейския парламент освиркаха шумно лидера на Европейската народна партия Манфред Вебер, докато говореше за ареста на бившия български премиер и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, стана известно от публикации в медиите. Така Вебер, наместо да направи допингова предизборна инжекция, направи болезнена клизма на своя приятел Бойко. .




            skandal.bg
            Освиркаха Манфред Вебер в Европарламента заради Бойко Борисов : skandal.bg
            Last edited by Kiro; 14.09.2022, 17:37.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              “Галъп”: ГЕРБ води със 7 % пред “Промяната”, “Възраждане” изпреварва БСП

              Дае........... тез мушенници, шъ върнат байхуй на бял кон. Обнадеждаващо е че копейкин колкото и да не ми е симпатичен ще мине комунистите. Явно има още мислещи хора в бг които залагат на национализма
              Ако беше изгледал филма на Ф. Фелини " Репетиция на Оркестър", който препоръчвах миналото лято, сега нямаше да си толкоз изненадан.
              Така стават нещата. И това си се знае поне от 1978г., откогато е въпросния филм.

              Коментар


              • Виц на деня: Ангелкова в САЩ на конференция "За борба с корупцията“!

                Коментар


                • Chefo

                  Приятели, не е нужно да си военен стратег, за да видиш, че Путин губи войната. Не е нужно да си кремълофоб, за да видиш как руската армия, събрана от обречени деца от далечни провинции панически бяга. Защото те не се бият за земя. Те се бият за перални. А когато имаш кауза и браниш родината си, и небето помага. Но не това е важното.

                  Най-после небивалицата за мощта на Кремъл бива развенчавана нагледно. Много хора със симпатии към диктатурата, чуждопоклоничеството и абсурдния отвратителен мит за “славянското братство” ще продължат да си живеят във филма за “великия Руски свят”. Абсурдно, но факт. Но и това не е важното.

                  По-важно е друго. Ето какво ще се случи в България. Ще ви помоля да бъдете изключително бдителни - в следващите дни и седмици много хора ще обърнат палачинката и ще си пренасочат становищата. Вятърът започва да духа отдругаде, те ще са на губещата страна, а ще искат да са при победителите. Защото при тях няма идеали или каузи. За тях всичко се измерва в службогонство и келепир. Те може дори да се отрекат от всички фалшиви новини и абсурдни дебилни пропагандни теории, довели до тотално затъпяване и дезинформация огромен процент от наши сънародници.
                  Все повече хора ще зоват Путин “агресор”, които само допреди няколко месеца с охота тръбяха как това е просто “конфликт между две държави” и как “трябва да сме неутрални.”

                  Ние, свидетелите на тези събития, трябва да направим само едно. Просто да помним кой кой е. Щото ако не помним… на 2 октомври пак ще ни го нашият централно.

                  Коментар



                  • https://eurocom.bg/…/stefan-gamizov-eto-dokazatelstva-che…

                    EUROCOM.BG
                    Стефан Гамизов: Ето доказателства, че Борисов е участвал в заговори срещу България (ДОКУМЕНТ)
                    Коментар във Фейсбук

                    Коментар


                    • Т.КРЪСТЕВ


                      Зърнопроизводителите излизали на протест, защото имало внос на зърно от Украйна и по този начин печалбата им падала от 100 на 80%. И не, не протестира бай Иван насял два-три декара, колкото да си храни семейството си. Протестират едри, охранени "бизнесмени", с десетки хиляди декари, получаващи от всички нас субсидии, размера на които, един средностатистически човек, трудно може да си представи. За много милиони става въпрос.
                      Пролетта и лятото протестираха и хотелиерите по морето. И те считаха, че ние - данъкоплатците, чрез държавата, им дължим пари. И повечето от тях плачеха, че чистата печалба за сезона, ще намалее с десетина процента. И тук пак за милиони говорим. От нашия джоб. Каква мъка само...
                      И това са само два примера на изкривената представа за бизнес, която битува в България. Тук почти всеки гледа да се впие в държавата и да смуче, или пък да си спретне някакъв монопол и да прави пак същото. За реален бизнес у нас - забравете. Понятия като пазарна икономика и реална конкуренция, са изпразнени от съдържание. Може би и затова преходът ни се провали. Масовият българин си представяше новите реалности, със запазване на социалните достижения на социализма, но със нова лимузина в гаража, уикенди в Париж, и и поне две-три почивки годишно на Малдивите. И ако може всичко това платено от държавата. Е, няма такъв филм.

                      Коментар







                      • bg-voice.com
                        Плашеща демография: Почти 600 села в България са напълно пусти или с по един жител - BG VOIC

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          ...


                          Ами спортния министър, Радо Гела, преди министър от ИТН, а после отцепник и сега е кандидат депутат на харвардските мошеници.

                          В последния си работен ден като министър е сключил АБСОЛЮТНО НЕНУЖЕН договор с една фирма за софтуер и още същия ден им превежда ЕДИН МИЛИОН лева.
                          Абсолютна кражба.

                          Няма обществена поръчка, няма НИЩО освен КРАЖБА.

                          ЕГАТИ ПРОМЯНАТА!
                          Крадци мръсни!
                          Човека си взима парите, които са му обещани от пп

                          Коментар




                          • Министър Шишков: Така, както бяхме оставили "Хемус", така го заварихме


                            Строителството на "Хемус" зацикли, а въпросът остава - кога ще бъда готова магистралата от София до Варна?

                            "Част от лотовете бяха спрени и работиха на изключително бавни обороти. За съжаление се е наложило да бъдат одобрени проекти за преработка по време на строителство и тези проекти са се забавили изключително дълго време. Сега, когато ние съживихме строителството на "Хемус", се оказа, че тези съоръжения, за които има да се одобряват проекти, те все още не са готови и няма да може да започне незабавно строителството", заяви служебният министър на регионалното развитие и благоустройството арх. Иван Шишков в студиото на "Денят ON AIR".

                            По думите му това, което са осигурили със законов механизъм - да продължи строителството на четвърти и пети лот, нищо не се е променило.


                            "Никой не пожела в продължение на 7 месеца да бъда узаконено строителството, а не да се търсят вратички, както бяхме свидетели по-рано. Трябва да се регламентира това строителство. При седми и осми лот не е правено нищо. Така, както бяхме оставили "Хемус", така го заварихме.



                            Ето това направиха харвардските измамници за 7 месеца! Да спрат строителството, като не искат да платят пари на фирмите за извършена работа. Работа която им е възложена от ДЪРЖАВАТА. Фирмите не са строили магистрала по своя инициатива. Те имат договори с държавата.

                            Единственото, което направиха е да спрат руския газ официално, а неофициално да купуват руски газ на завишени цени и да гушат тлъсти комисионни.


                            Ами спортния министър, Радо Гела, преди министър от ИТН, а после отцепник и сега е кандидат депутат на харвардските мошеници.

                            В последния си работен ден като министър е сключил АБСОЛЮТНО НЕНУЖЕН договор с една фирма за софтуер и още същия ден им превежда ЕДИН МИЛИОН лева.
                            Абсолютна кражба.


                            Весела Лечева: Спортното министерство е подписало ненужен договор за 1.7 млн. лв.

                            Според Лечева подопечното на Василев дружество НСБ е подписало ненужен договор за 1.7 милиона лева, от които са изплатени малко над милион. Целта на сделката е закупуване на ненужен софтуер.


                            Парите са платени на 4 август, последният работен ден на Радостин Василев като министър, при това с физическо платежно нареждане в банков клон. За разхода няма обявена обществена поръчка, нито съобщение на сайта на дружеството.


                            Няма обществена поръчка, няма НИЩО освен КРАЖБА.

                            ЕГАТИ ПРОМЯНАТА!
                            Крадци мръсни!
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • “Галъп”: ГЕРБ води със 7 % пред “Промяната”, “Възраждане” изпреварва БСП

                              Дае........... тез мушенници, шъ върнат байхуй на бял кон. Обнадеждаващо е че копейкин колкото и да не ми е симпатичен ще мине комунистите. Явно има още мислещи хора в бг които залагат на национализма

                              Коментар


                              • Коментар

                                Working...
                                X