IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Тома Белев:

    ГЕРБ са готови на всякакви измами и внушения само и само да забравим за чекмеджета, кюлчета, сметки в чужбина, самолети за Абу Даби, сушени смокини и пилешко месо, за КТБ, Барцелона, целуване на ръце и други части от тялото, плажни концесии, милиарди за Турски поток, държавен запас, милиони в сакове, Капитан Андреево, плащания за строителство на непроектирани магистрали, китайско карго, обществени поръчки за стотици милиони никога не използвани, куфари край Дуранкулак, водни цикли, за диамантени тръби и тръбички, за златни пейки, осветителни тела, кошчета и тоалетни, за ремонт на ремонта и за хубаво е, но не е готово, за всичко което се случи.

    Е, няма да забравим!
    Поне тези дето сме от трийсет години на улицата помним и единственият път за нас е да превърнем техният свят в минало за България, тъмно минало, което е приключило.





    Коментар


    • Десен прав ляв прав челото брадата нокдаун.

      Коментар


      • Фториа от десно ъперкът за другите ще си помисля.
        https://bnt.bg/news/panorama-23092022-309983news.html

        Коментар


        • Интересно дали се гласува повече за дадена партия от идейни съображения или заради решения, които ще повлияят конкретно на съответният гласоподавател?

          Коментар


          • Ognyan Minchev

            Днес Хоризонт след обед постави интересна тема за дебат на своите слушатели -
            войната в Украйна в светлината на последните събития,
            мобилизацията обявена от Кремъл и стартирането на
            "референдумите за независимост" от марионетните режими на Кремъл в Донецк и Луганск.


            В ефира се подреди стройна колона от "случайни" трудещи се, които притежаваха учудващо подробна - в детайли - компетентност по темата. Всички опорки на Кремълската пропаганда от 2014 г. насам бяха свободно споделяни от тези "случайно включили се граждани", обявяващи се в подкрепа на фашисткия режим на Путин.

            Петата колона на Москва в България е много добре организирана и се мобилизира успешно за множество ежедневни акции от типа на гореописаната - предстояща дискусия със слушатели в ефира на Хоризонт. Кремълските тролове се явяват - както казахме в стройна редица - за да изпеят арията на кремълската клевета до най-подробните й детайли. За съжаление, българската демократична общност - гражданска, политическа и медийна - е "разпасана команда", в която всяка коза е за свой крак. Тази демократична общност не практикува НИКАКВИ стратегии за да защити свободата и независимостта на собствената си родина от бруталната експанзия на руската олигархия в икономиката, в организираната политическа корупция и в медийната пропагандна война срещу България. Ако нещата продължат по този начин, ние ще изгубим изцяло българската държава - колкото и формално европейска и независима да се оказва тя в днешния ден.

            Русия и режимът на Путин са най-категоричния, безкомпромисен враг на българската държавност и българската нация. Всяко нещастие, сполетяло България през последните 140 години е с призход от руската империя и нейната имперска наглост в експанзията й спрямо България. Не е възможно една относително малка страна да оцелее и да се защити без да се отбранява срещу великоимперската наглост на Москва. През 80-те години на 19 в. България оцеля благодарение на Стефан Стамболов. През Първата св. война България бе защитавана от хора като ген. Иван Колев. Смъртта на цар Борис Трети остави България без защита пред настъплението на варварските сталинистки пълчища в края на Втората св. война.

            Кой защитава днес България? Дали нейният президент, скрил се като мишка за да не каже две думи по повод на новата ескалация на фашисткия режим на Путин - "референдуми" и мобилизация? Дали нейните политици - някои от тях открити слуги на Москва, а други - тарикати, въртящи се като ветропоказатели според това откъде духа вятърът? Дали нейните журналисти и общественици, които безпомощно наблюдават приватизирането на националните медии - БНР, БНТ и много други - от продажните слуги на руската пропаганда, кичещи се с руски прякори и руска наглост?

            Путин ще изгуби тази война, ще загуби властта си, ще рухне режимът му. Москва ще бъде за пореден път изтласкана в позиция на глуха отбрана. Но какво ще ползва това България, завладяна от евразийските варвари за пореден път през последните 140 години...

            Коментар


            • Стефан Тафров

              Позиция на Демократична България: Обявената от Путин мобилизация и намерение за ново заграбване на украинска територия чрез поредните бутафорни референдуми е нов етап на ескалация на руската агресия срещу суверенна Украйна. Всичко това още веднъж подчертава престъпния характер на Путиновата политика и факта, че тя е основна заплаха за сигурността на страната ни.

              Призоваваме всички български институции и партии, включително президента и служебното правителство, еднозначно и ясно да осъдят руската агресия в Украйна и престъпната политика на имперски реваншизъм на Путин и да осъзнаят, че това е пряка и непосредствена заплаха за българския национален интерес.

              И в 48-ото НС ще следваме като основен свой приоритет решителната и последователна депутинизация на България, която заявихме със своя декларация на 13 май 2022 г. и конкретно:
              • Пълно и трайно откъсване на България от енергийната зависимост от Москва.
              • Решителна и бърза модернизация на българските въоръжени сили, включително чрез пълноценно използване на възможностите за замяна на старо съветско въоръжение с нови натовски образци.
              • Изчистване на българския сектор “Сигурност” от всички форми на продължаващо руско влияние и зависимости от структурите на бившия комунистически режим.
              • Провеждане на пълна и решителна реформа на прокуратурата, съдебната власт и ключовите регулаторни институции като основа за устойчивост срещу корупционно проникване и ерозия на българската държавност.
              • Защитата на българските партии, медии, културен и обществен живот от влиянието на Путиновия режим и неговата пропаганда.
              • Максимално използване на възможностите на ЕС и НАТО за гарантиране на националната ни сигурност, включително завършване на присъединяването ни към Шенген, Еврозоната и за разполагане на допълнителни елементи на натовска инфраструктура на наша територия за укрепване на колективната отбрана на Алианса.
              Демократична България ще бъде основен двигател и гарант за реализирането на тези приоритети и ще работим за изграждането на широко обществено и политическо съгласие около тях, изхождайки от разбирането, че:
              • Не може да се самоопределяш като евроатлантическа сила, но да продължаваш да отбраняваш елементите на модела на корупционно завладяване на българските институции, което доведе до настоящата ни уязвимост по отношение на Кремъл в енергетиката, отбраната, службите, медиите и пр. (включително построяването на „Турски поток” на наша територия).
              • Не може да твърдиш, че си патриотична и национално отговорна сила, но да продължаваш да наричаш руската държава “приятелска” и да заменяш българския патриотизъм с лакейство пред Москва, докато Путин отваря кутията на Пандора и създава условия всеки сатрап да опитва да налага желанията си със сила, включително и срещу България.
              • Не можеш да си пълноценен съюзник в НАТО, докато отговорни институции и основни политически сили отказват да заемат категорична позиция за подкрепа на Украйна с всички, включително военни средства, както направиха останалите членове на Алианса.

              Коментар


              • Ивайло Мирчев

                Кремълското прокси Копейкин тази вечер в Панорама изговори серия тотални лъжи, за които трябва да му бъде потърсена отговорност. Твърдението за изчезнали българи в Украйна, защото поставяли въпроса за българското малцинство или за НАТО, което щяло да накара България да изпрати войски в Украйна - нищо от това няма дори бегла връзка с реалността. Серията нелепи лъжи на Копейкин продължи с пропагандни внушения и за договора ни с Газпром. Не е чудно всичко това, предвид историята на г-н Копейкин - гастрольор в не една политическа формация в миналото.
                Възраждане правят отчаяни опити да истеризират кампанията, произвеждайки целенасочени внушения с една единствена цел - да плашат хората, да генерират страх и паника, да объркат българите. Недопустимо е с кръчмарски похвати и недоказуеми твърдения български политик да манипулира страховете на хората толкова елементарно и безпардонно.
                Неприятно е, че в България има политическа сила, която няма нищо общо с реалността - субект, който е рафинирано путинско прокси, отстояващо руските, а не български интереси. Още по-неприятно е, че има български граждани, които са се подлъгали да подкрепят това евразийско недоразумение.
                Предстоят тежки избори. Поредните. Трябва да сме активни, да убедим приятелите си и семействата им да гласуват и да подкрепят
                разумната политическа сила - Демократична България.

                Коментар


                • ...Копейкин: Дедеагач е българското име на Александруполис.

                  Бойко Василев: Леко е турско.

                  Копейкин: Е, да... "

                  Коментар


                  • Единственото, което ще се случи след така наречените избори е легитимирането на поредната хибридна власт. Вие ще я легитимирате, докато си внушавата, че от вашия глас зависи бъдещето на България. Няма такова нещо!

                    Машинното гласуване е форма на хибридна война срещу българската държавност, поредната. Както сами виждате всички партии са съгласни и не обелват дума преди и в хода да изборите относно този въпрос. След като минат изборите вашите храненици ще ви кажат, че изборите са фалшиви и техните реални гласове ги няма, но това не означава, че няма да лапнат по няколко милиона от вашата глупост да ги подкрепяте. Те и сега знаят тези неща, но нямат интерес да ви кажат истината, защото от всеки глас те взимат по 8 лева.

                    Антируската и евратлантическа управленска коалиция е вече съшита в американското посолство, а в парламента няма да има управляващи и опозиция, а тайни партньори в една завера – включване на България във война срещу Русия. Това е крайната им цел и това ще се случи, независимо от вас. Вие им трябвате да ви покажат по телевизорите, че всъщност вие избирате управлението на страна и всичко е легитимно, но всъщност се осъществява държавен преврат. Нелегитмна и престъпно назначена власт ще решава от ваше име.

                    България е в хватка на политически марионетки!

                    Пазете се от данайците, дори когато ви носят дарове!


                    Николай Марков

                    Коментар


                    • https://www.facebook.com/watch?v=947136060012213 - измамниците в клип

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Татяна Кристи:

                        Днес формално е празник на независимостта.

                        Уви, България не е независима държава с независимо мислещи хора. България чрез нейния президент, правителство и служби е на директно управление от путинския режим. В новия парламент ще влязат поне две открити кремълски партии – израждане и бсп. Другите две кремълски подлоги са герб и дпс (които неумело крият мутренското си корумпирано от путин лице зад евроатлантизма). Медиите в България също не са независими, а подчинени на мафията на герб и на останалите посткпомуняги от всички цветове, които са ги превзели. Умовете на много хора също не са независими, а със сърп и чук в главата и безкритично преживящи руската пропаганда в пихтиестите си мозъци, в който буламачът от соца се е смесил с омразата към европейските ценности и преклонението пред путин или пред български местни мутри.

                        Няма ден на независимостта днес, защото намирам българската нация, с извадката й във властта, да е на колене пред една мракобесна диктатура и без способността да различи добро от зло, просперитет от тотално затриване. Няма независима държава, докато хиляди си продават гласа на избори, а политици и партии са на издръжка на Кремъл. Няма независимост, докато няма прокуратура, която да разследва престъпленията на властта. Парализираната държава не може да бъде независима! А по-голямата част от българския народ е клинично неграмотен, за да различи на избори хората, които искат да го спасят от тези, които искат да го затрият!



                        Един безродник и предател на България цитира друг безродник и предател. И то на български. Защо бе? Вашите деца не са българи. Вашите внуци дори не знаят български език и България не ги интересува. Какво търсите в БЪЛГАРСКИ форум?
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                        Коментар


                        • МУТРАТА КРАДЕЦ СЪВСЕМ ПРЕВЪРТЯ..


                          19MIN.BG
                          Исках да дойда до Русе със самолет, но летище няма: Борисов
                          "Исках да дойда до Русе със самолет, но летище няма. Така, както от „Промяната“ открих

                          Коментар


                          • BIRD.BG

                            ЧЕРЕШАРА- ИЗМАМНИК
                            ·
                            “Влади” Горанов, бивш министър на финансите (ГЕРБ), който не искаше да става депутат, а да печели като “консултант”, си е докарал над 700 хил. лв. приходи и почти 600 хил. лв. печалба преди данъци през 2021 г. Това показва подаденият от него вчера в Търговски регистър годишен финансов отчет на фирмата му “Трилема Кансълтинг” ЕООД.

                            Коментар




                            • NOVINI.BG
                              Николай Радулов: ДАНС трябва да провери за руски пари в партиите - Политика - Новини Бг
                              Novini.bg - Актуалните новин

                              Коментар

                              Working...
                              X