IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
    ДЖЕЙМС О’БРАЙЪН ШАНТАЖИРА БОЙКО БОРИСОВ НА СРЕЩА! СРЕЩАТА Е ЗАПИСАНА! ЗАПЛАШВА – АКО ГЕРБ НЕ ПОДПИШАТ ВСИЧКИ ПОИСКАНИ ЗАКОНИ – БОРИСОВ ВЛИЗА В СЛЕДВАЩИЯ СПИСЪК МАГНИТСКИ! ПОСТАВЯ УЛТИМАТУМ – ВСИЧКИ У НАС, КОИТО СА ПРОТИВ ДБ И ПП – НАПУСКАТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА!



    Брилянтни източници на АФЕРА, поставени на изключително високо ниво, разкриха единствено за АФЕРА невъобразим скандал, който е произвел Джеймс О’Брайън – ръководител на Службата за координация на санкциите в администрацията на президента Джо Байдън.

    Както е известно американският чиновник, с ранг а ла „началник отдел“, бе посрещнат от президента Румен Радев, което както писа АФЕРА е недопустимо по всички дипломатически правила.

    Освен с Румен Радев, Джеймс О’Брайън е провел среща и с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, разкри единствена АФЕРА.

    На срещата Джеймс О’Брайън е поставил ултиматум на Борисов, че ако не се съгласи ГЕРБ да подпишат всички видове проекто закони, които е дал като списък на Румен Радев, Борисов ще бъде добавен в следващия списък Магнитски.

    Срещата обаче е била записана, разкриха брилянтните източници на АФЕРА!

    Американецът е дал и скандални указания, които буквално гласяли, че всички, които са против ДБ и ПП ще изчезнат от политическия обзор на България в близката година и на следващите избори, защото твърде вероятно е и след предстоящите да не може да бъде съставено правителство.

    След скандалната среща на Джеймс О’Брайън, изпълнeна с шантаж и натиск, Младен Маринов е бил толкова бесен, че хвърлял всичко на пода и заявил, че ако този път Бойко Борисов подпише всичко онова, което иска американеца и се наведе, Маринов ще излезе от ГЕРБ и ще организира свой собствен проект, като привлече към себе си несъгласната маса в ГЕРБ. Както и че ще извади всичко това, което се е случило на бял свят.

    Бойко Борисов е бил доста уплашен.

    Всички от обкръжението му знаят за тази среща и за направения запис на срещата с отправените заплахи от страна на американеца.

    Ако се стигне дотам да бъде обявено, че бруталния разговор е бил записан, с кариерата на американския чиновник, който търчи по държавите да оказва натиск коя партия да се подкрепя и коя не, ще бъде приключено.

    Предстои да видим как ще реагира на случилото се Борисов – дали ще клекне надупен, или ще отиграе ситуацията в своя полза – да обяви, че има запис на упражнения шантаж срещу него, и да обяви, че за разлика от президента, ето, той не се навежда на бруталния натиск на американците с „някакви измислени неща за него“.

    В ГЕРБ се обсъждал и вариант да направят коалиция и разговори с БСП.

    Ако Борисов обаче поддаде и подпише всички проекто – закони, написани от американците и само сведени на Радев, от друга страна ще загуби голяма част от хората в ГЕРБ.

    Бесът на Младен Маринов е знаков и показателен със заявката, че е готов да напусне и да повлече със себе си една част от гербаджии.

    Така или иначе, показателното и знаковото от този скандал е, че американците – и то на ниво „началник отдел“, вилнеят като башибозук, все по-брутално и безнаказано на тази територия, която очевадно се е простила с националната си сигурност. Редят партии, изнудват и заплашват да заличат всеки, който не подкрепя ДБ и ПП. Това последното е – пълна катастрофа и директно показва в каква продажна кочина е превърната държавата ни от продали се политици на чужди интереси.

    И още нещо „супееер“ „демократично“ и „правово“ по американски – или подписваш каквото ти кажем, или те пъхаме в списъка Магнитски, и ти вадим кирливите ризи, а ако си послушен – какъвто и бандит да си, те пазим и се правим на кьорави за всичко, което си направил.

    Ей на тая държава, дето ще ни учи „как се бори корупция“, се кланят и продават всичките нашите политици и управляващи боклуци.




    П.П. И една алюзия от днешния ден към ултиматума даден от американеца, че който не подкрепя ПП и ДБ ще бъде заличен от политическата сцена. Днес Ива Митева заяви, че коалицията „Заедно“ щяла да подкрепя ПП и ДБ, ако влезе в парламента. Сещайте се сега на кого служи „Пътя на копринката“ на „Златния“ (Николай Копринков), Орлин Алексиев, Димитър Илиев и останалите бизнесмени, които в сянка скалъпиха тоя „нов“ политически тюрлюгювеч.

    Afera.bg
    Я, пощенската кутия на Божков имала "брилятни източници" на "ключови позиции". И тя като Бареков рязко захареса Бойко, само че тя като стара варненска лисица го играе разследваща журналистка. Гуцанката на Гуцанов.

    Коментар


    • Проф. Янко Янев: Опитваме се да разрушим ядрената си енергетика по политически причини

      Интервю на Даниела Големинова, БНР с проф. Янко Янев Следвайте "Гласове" в Телеграм

      Президентът Радев не защитава Русия, а българския национален интерес



      В ядрената енергетика е заключена националната сигурност на България за следващите 20 години. Това заяви пред БНР проф. Янко Янев, директор на Института за управление на ядрените знания във Виена и единственият българин в Международната академия за ядрена енергетика. Той е автор на повече от 150 научни публикации, член е на Американското ядрено дружество и на Европейското ядрено дружество.

      „АЕЦ „Козлодуй“ винаги е бил обект на интерес от гледна точка на определени практики. Няма да ги наричам корупционни, но колко пъти е бил сменян директора на централата за последните десет години. Или нямаме мениджъри, а това е опасно, или там играят други интереси. Това е най-големият наш енергиен обект. АЕЦ „Козлодуй“ борави с много сериозни суми, закупува и ядрено гориво. Очевиден е интересът да се партнира на този голям енергиен обект. Нещата не са толкова прости“.

      Професорът каза в предаването „12+3“, че няма конкретен отговор защо в списъка със санкционирани по „Магнитски“ присъстват директори на АЕЦ „Козлодуй“.



      Ние сме сред 30-те държави, които имат достъп до ядрена технология.

      Не мога да кажа, че Русия корумпира ядрената ни енергетика, заяви професорът.

      „Ние работим 45 години с тях и сме получили този тип ядрена технология. Това е нещо, което се опитваме днес да разрушим по чисто политически причини. Политиците нарочват Русия и се опитват да прекъснат всички връзки-с генералния конструктор, с проектантите на атомната централа, с доставчиците на резервни части и с всички интелектуални и научно-технически връзки. Това граничи с опит да се разруши безопасността на централата. Трябва ли да наложим санкции и да не взимаме резервни части от Русия?“

      Не защитавам Русия и руската ядрена технология, посочи той.

      „Защитавам България. Не съм путинист. Трябва да знаем при какви условия можем да експлоатираме АЕЦ „Козлодуй“ безопасно. Това са 40% от електричеството на България. Представете си, ако те изчезнат, защото нямаме някаква резервна част. Несериозно е“.

      Президентът Радев направи нещо важно и правилно-каза в Брюксел, че трябва да поддържаме централата си, смята професор Янев.

      „Радев не защитава Русия, а българския национален интерес-така, както Орбан защитава унгарския интерес. Ние сме такава малка част от интересите на Русия, че ако не ни доставят гориво и резервни части, само ние ще страдаме. Смешно е твърдението, че интересът на Путин е доставката на гориво“.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
        фасунга7, дано е вярно, но надали, както се казва
        Няма цял живот от Нигерия със сняг да ни редят правителствата, я, искам смяна
        Мераклия ли си- я министър, я премиер??

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнение
          Чак наблюдаващ офицер...не вЕрвам. Доносник, най-вероятно го командват дистанционно. Че е умен и гъвкав в кръста е ясно....се пак беше и в партията на Лупи. Израстване си е.
          Още като го видях в комитета на Рундьо и ми стана ясно докъде ще я докараме...разправях им тогава на хората, ама не.....приличал на Наум Шопов, летец....заеби...

          Коментар


          • Първоначално изпратено от AF Debugger

            Крайно време е Инвестора да пусне минусите в мненията. Ще съм един от множеството които ще ти хакат минус.
            Аман от главорези конспиратори. Аман, въпреки че звучи като Амен, Амин ....

            Тва да не са ти коментарите на 'Дневник " и другите пасквили ! Иначе пиши минуси колкото искаш !

            Коментар


            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

              Кой е този майстор
              Александър Маринов - агент Майстора. Агент на ДС. Агент Майстора се точи за още едно служебно правителство след Гълъб - Lupa BG

              Коментар


              • фасунга7, дано е вярно, но надали, както се казва
                Няма цял живот от Нигерия със сняг да ни редят правителствата, я, искам смяна

                Коментар


                • Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
                  ДЖЕЙМС О’БРАЙЪН ШАНТАЖИРА БОЙКО БОРИСОВ НА СРЕЩА! СРЕЩАТА Е ЗАПИСАНА! ЗАПЛАШВА – АКО ГЕРБ НЕ ПОДПИШАТ ВСИЧКИ ПОИСКАНИ ЗАКОНИ – БОРИСОВ ВЛИЗА В СЛЕДВАЩИЯ СПИСЪК МАГНИТСКИ! ПОСТАВЯ УЛТИМАТУМ – ВСИЧКИ У НАС, КОИТО СА ПРОТИВ ДБ И ПП – НАПУСКАТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА!
                  Afera.bg
                  Преди и викаха грозното веси, сега брилянтната ли и викат вече. Пълна шматка- ако го има този запис какво се притеснява байхуй- не подписва нищо, пуска записа, съответно всички скачат срещу говедарите , защото не може да им се навеждаме и следващото правителство пуска едногодишно предизвестие на всички бази, сваля служителите до равния брой на бг посолството и толкова

                  Е да , ама не, не, не , и не

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнение

                    Ще се поддаде. Льотчика Румборак дето ни го инсталираха за президент и неговия надзираващ офицер Майстора, са приучвани да слушат и да и.
                    Кой е този майстор

                    Коментар


                    • ДЖЕЙМС О’БРАЙЪН ШАНТАЖИРА БОЙКО БОРИСОВ НА СРЕЩА! СРЕЩАТА Е ЗАПИСАНА! ЗАПЛАШВА – АКО ГЕРБ НЕ ПОДПИШАТ ВСИЧКИ ПОИСКАНИ ЗАКОНИ – БОРИСОВ ВЛИЗА В СЛЕДВАЩИЯ СПИСЪК МАГНИТСКИ! ПОСТАВЯ УЛТИМАТУМ – ВСИЧКИ У НАС, КОИТО СА ПРОТИВ ДБ И ПП – НАПУСКАТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА!



                      Брилянтни източници на АФЕРА, поставени на изключително високо ниво, разкриха единствено за АФЕРА невъобразим скандал, който е произвел Джеймс О’Брайън – ръководител на Службата за координация на санкциите в администрацията на президента Джо Байдън.

                      Както е известно американският чиновник, с ранг а ла „началник отдел“, бе посрещнат от президента Румен Радев, което както писа АФЕРА е недопустимо по всички дипломатически правила.

                      Освен с Румен Радев, Джеймс О’Брайън е провел среща и с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, разкри единствена АФЕРА.

                      На срещата Джеймс О’Брайън е поставил ултиматум на Борисов, че ако не се съгласи ГЕРБ да подпишат всички видове проекто закони, които е дал като списък на Румен Радев, Борисов ще бъде добавен в следващия списък Магнитски.

                      Срещата обаче е била записана, разкриха брилянтните източници на АФЕРА!

                      Американецът е дал и скандални указания, които буквално гласяли, че всички, които са против ДБ и ПП ще изчезнат от политическия обзор на България в близката година и на следващите избори, защото твърде вероятно е и след предстоящите да не може да бъде съставено правителство.

                      След скандалната среща на Джеймс О’Брайън, изпълнeна с шантаж и натиск, Младен Маринов е бил толкова бесен, че хвърлял всичко на пода и заявил, че ако този път Бойко Борисов подпише всичко онова, което иска американеца и се наведе, Маринов ще излезе от ГЕРБ и ще организира свой собствен проект, като привлече към себе си несъгласната маса в ГЕРБ. Както и че ще извади всичко това, което се е случило на бял свят.

                      Бойко Борисов е бил доста уплашен.

                      Всички от обкръжението му знаят за тази среща и за направения запис на срещата с отправените заплахи от страна на американеца.

                      Ако се стигне дотам да бъде обявено, че бруталния разговор е бил записан, с кариерата на американския чиновник, който търчи по държавите да оказва натиск коя партия да се подкрепя и коя не, ще бъде приключено.

                      Предстои да видим как ще реагира на случилото се Борисов – дали ще клекне надупен, или ще отиграе ситуацията в своя полза – да обяви, че има запис на упражнения шантаж срещу него, и да обяви, че за разлика от президента, ето, той не се навежда на бруталния натиск на американците с „някакви измислени неща за него“.

                      В ГЕРБ се обсъждал и вариант да направят коалиция и разговори с БСП.

                      Ако Борисов обаче поддаде и подпише всички проекто – закони, написани от американците и само сведени на Радев, от друга страна ще загуби голяма част от хората в ГЕРБ.

                      Бесът на Младен Маринов е знаков и показателен със заявката, че е готов да напусне и да повлече със себе си една част от гербаджии.

                      Така или иначе, показателното и знаковото от този скандал е, че американците – и то на ниво „началник отдел“, вилнеят като башибозук, все по-брутално и безнаказано на тази територия, която очевадно се е простила с националната си сигурност. Редят партии, изнудват и заплашват да заличат всеки, който не подкрепя ДБ и ПП. Това последното е – пълна катастрофа и директно показва в каква продажна кочина е превърната държавата ни от продали се политици на чужди интереси.

                      И още нещо „супееер“ „демократично“ и „правово“ по американски – или подписваш каквото ти кажем, или те пъхаме в списъка Магнитски, и ти вадим кирливите ризи, а ако си послушен – какъвто и бандит да си, те пазим и се правим на кьорави за всичко, което си направил.

                      Ей на тая държава, дето ще ни учи „как се бори корупция“, се кланят и продават всичките нашите политици и управляващи боклуци.




                      П.П. И една алюзия от днешния ден към ултиматума даден от американеца, че който не подкрепя ПП и ДБ ще бъде заличен от политическата сцена. Днес Ива Митева заяви, че коалицията „Заедно“ щяла да подкрепя ПП и ДБ, ако влезе в парламента. Сещайте се сега на кого служи „Пътя на копринката“ на „Златния“ (Николай Копринков), Орлин Алексиев, Димитър Илиев и останалите бизнесмени, които в сянка скалъпиха тоя „нов“ политически тюрлюгювеч.

                      Afera.bg

                      Коментар


                      • А всичките фенове на хартиена коалиция, магнитски коалиция, юмручена коалиция, на жълто, на пачки, Майстори, тарикати и тн всъщност сте си стиснали продупчената червена книжка в задния джоб и ни баламосвате само..Ма а да видим на втори какво ще се пръкне...Не съм оптимист, даже и за наесен...Без кръв ще е трудно да я изгорите, ма що не ви теглихме сопите навремето

                        ПП Frosty, съжалявам, че са те изтрили, да не си похвалил Радост нещо
                        Last edited by пасъм; 15.02.2023, 20:29.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                          С оглед на делегацията от говедари при президента вчера, смятате ли че ще се поддаде на изнудването
                          Ще се поддаде. Льотчика Румборак дето ни го инсталираха за президент и неговия надзираващ офицер Майстора, са приучвани да слушат и да изпълняват. Така че ще направят какво им се разпореди. Въпросът е по-скоро кого точно ще слушат. Дали ще са на вълните на "Говорит Москва" или на VOA.
                          Но това е второстепен проблем. Тежкият проблем, за който непрекъснато говоря е, че Румборак е дестабилизиращ фактор в българската политика. Ето вчера за пореден път се подигра с Народното Събрание - било се разпуснало от страх.
                          И преди съм го казвал "Вържете Президента зада е мирна държавата!".
                          Политическата криза, в която пребиваваме от лятото на 2020г., си има ясен генезис - вдигнатия от Румборак юмрук. Всичко започна от там и ще се реши, само след като тази гнусна ръчичка бъде сгъната и върната обратно, а може да я му я пъхан т и на едно по-топло място.
                          Към днешна дата, в резултат на провокираната криза, на Дондуков 2 има силен властови център, който е нелегитимен, с оглед на това, че нито е избиран, нито има правомощията да прави това което прави - да управлява държавата. Да Румборак е избран и то два пъти, но надзорника му Майстора, него кой го е избирал? А този Майстор има реална власт в ръцете си, веднъж като председател на Стратегическия съвет към президента и втори път като съветник на служебния премиер.
                          В агент Майстора в момента има съсредоточена такава власт каквато не е имало нито при ББ, нито при Иван Костов. При това тази власт е узорпирана, сиреч прилапана е по незаконен начин. И накрая не само, че имаме безпрецедентна концентрация на власт по незаконен начин, но и тази валст е напълно безконтролна. Да сте виждали Майстора да се обяснява за нещо в парламента? Да сте чували ня някой въобще да му е хрумвало, че Майстора трябва да бъде привикан да дава отчет пред когото и да било?
                          От две години насам държавата се разсипва под лозунга да свалим Гешев и да поставим под контрол главния прокурор. Да но главния прокурор има тази безконтролна власт по легитимен начин, Дали е добре или зле е друг въпрос - разбирасе не е добре. Но Гешев не нарушава никакви закони и принципи. В същото време на Дондуков 2, абсолютно против духа на закона и в чатност, против духа на конституцията, но най-важното в разрез с оснополагащия принцип на демокрацията - разделението на властите, се концентрира безпрецедентно, безконтролна власт.
                          Докато този проблем не бъде решен, никоя политическа сила - партия или коалиция от партии, няма да може да състави стабилно управление. Всеки опит в таи посока ще бъде съсипван от Майстора и подопечния му Румборак, в зародиш.
                          Отново да повторя призива си "Вържете президента, зада е мирна държавата!".
                          Ако това не се направи,политическата криза няма да се реши, не само след 2.04.2023, но и след местните избори, Нещо по-лошо, на местните избори може хаоса от жълтите павета да се разпростре из цялата страна. Е тогава вече жална ни майка.

                          Коментар


                          • Радев за импийчмънта: Партиите на войната първо да спечелят изборите

                            Коментар


                            • Едва ли ще го бавят толкова много- до октомври. Най вероятно са го плашили я с магнитски, а със жена му или нещо такова. До седмица ще се разбере

                              Коментар


                              • не се знае, какъв ултиматум са му дали и колко силен е бил той,

                                Да не се окаже че изборите на 2 Април пак са ялови и
                                всички ще се концентрират във по-следващите - края на октомври, заедно със местните ???

                                Коментар

                                Working...
                                X