IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Аз гласувах за ПП-ДБ. Жена ми, сестра ми, както и 90% от приятелите ми и техните семейства. Не мога да преценя педал ли съм или лесбийка, но не виждам проблем да бях гласувал и за Костя - мургавичкия продавач на светло бъдеще за панелячковците извън Европа.

    И аз имам точно 4 човека в широкия си кръг познати, които гласуват за ГЕРБ и 1 - за Възраждане (всичките до един - клишета за симпатизанти), но ето, партиите си имат подкрепа. Едни 650 000 българи си искат Бойко, а други 370 000 - да сме Беларус.
    По някакви невероятни пътища всеки ден копейки и боковисти зависят от мен, за да техните шефове да получат свежо финансиране. Аз пък кой знае колко пъти съм зависел откъм придвижване или изхранване от някой фен на Костя. Трябва да намерим начин да живеем заедно - не се харесваме, но няма друг вариант.

    Драмата е, че надеждата ми за правителство се изпарява. Освен ГЕРБ да разкарат всички крадливи калинки плюс Тиквича и малкото си истински специалисти да ги жертват за някакъв експертен кабинет, друго няма да стане.

    Вариант 2 е София и Пловдив да се отделят в собствен анклав, ама това ще има други щети.

    Коментар


    • 1/3 от новите гласове за "Възраждане" са дошли от ПП

      И аз гласувах с хартиена бюлетина- машината беше заета, но нито за възраждане, нито за подмяната

      Коментар


      • ФАЛШИФИКАТОРИ, В БЪЛГАРИЯ НЯМА 470 ХИЛЯДИ АМБРЕАЖА !

        Нека тия, които са гласували за ПП/ ДБ - да си признаят! Нищо няма да им се случи - просто преброяване на пе@далите и лесбийките в Колонията. И най-вече на сороските храненици. Всички гей-проститутки плюс всички "професори" от НБУ плюс цялата сган от НПО-тата да се изстъпят и да заявят на всеослушание, че са дали уважаемия си вот за Кире, Асенка, Лена, Лорер, Ристе и Гномо - пак няма да го докарат до 470 хиляди, броят гласоподаватели, който според агенциите за "проучване на общественото мнение" и ЦИК, са "подкрепили" шарлатаните. Лично аз не познавам нито един човек, който е гласувал за ПП/ДБ. Може би защото сред познатите ми няма пе@дали. Но едва ли това е причината - ясно се виждаше, че при изборните "обиколки" на имбецилите в страната, на площадите в областните градове около тях се събираше агитка от около петнайсетина "човека" - кандидат-депутатите в листите и родата им. Никой друг не желаеше да плюе на суратя си, подкрепяйки макаци ( иМА-КАК ), които и при започването и при завършването на изборната си "кампания" развяваха байряците на пе@дерастията, педофилията и скотоложеството.

        Трябва да съм амеба, за да повярвам, че за тия клоуни-злодеи са подадени половин милион гласове - уж 26 процента от 36 процента гласували от имащите право на глас. Ясно ни е, че нито 36 процента са "гласували", нито ПП/ДБ са излезли на първо или второ място. Всички тия раздувки са колосална лъжа. Как изобщо такъв брой "подкрепящи" може да се постигне от призрачна коалиция без социална основа? Без корени сред населението? Коалиция, предизвикателно вееща флага на Истанбулската конвенция и трансхуманизма, от които българинът се гнуси, плюе отдалеч и се прекръства против уроки?

        Ясно е, че става дума за фалшификация, съшита с бели конци и с голямата губерка. Фалшификация с машините, фалшификация с "мъртвите души", фалшификация със секциите-фантоми, за които се носят упорити слухове. Фалшификация по козяшки, сороски и дийп-стейтски, която трябва да осигури територия за бойно поле срещу Русия. Май другарят Лорер, виден ИТ специалист и гуру по високите технологии, има нещо много общо с тези фалшификации.

        Призовавам политическите формации, които твърдят, че изповядват национални идеали да контестират тези лъжливи "изборни резултати". Да се опълчат срещу такава мракобесна фалшификация! Да призоват в най-кратък срок своите симпатизанти и целия народ под националното ни знаме - на митинг срещу поредната грандиозна изборна измама!

        Ех, ако имахме истинска, а не фалшива Християнска Църква! Ако имахме истински, а не фалшиви православни пастири! Ако имахме истински вярващи, а не апатични живи мъртъвци! Ако имахме ВЯРА В БОГА, шарлатанската пасмина никога нямаше да се осмели да развява байряка на сатанизма в "изборната си борба"! Щеше да се случи същото като в Тбилиси и Ереван, когато йереи и монаси издигнаха хоругвите и иконите - и сплотеният народ разпердушини прайдовската измет!

        А сега разбрахте ли защо драг "кралицата" Драгунчо е летял с правителствения Боинг за Великобритания? Не се учудвайте, ако ПП/ДБ спечели 90 процента от гласовете на "нашите сънародници в Юнайтед Кингдъм".


        Милена Върбанова

        Коментар




        • Коментар


          • ТЕ ВЕЧЕ СА БИЛИ БУЛКИ ПРИ БОКО. ИЦО, КОЙТО С ПРЪСТ МОЖЕ ДА СИ ПИПНЕ ПРЕДНИЯ ЛОБ НА МОЗЪКА ПРЕЗ НОСА И ГНОМА, КОЙТО ИМА ОПИТ С ДРУГА ПОЗА



            Last edited by X_Y; 03.04.2023, 16:03.

            Коментар


            • Видяхте ли как подир 16 ч. "избирателната активност" хвръкна нагоре? Също както на предишните, на по-предишните и на още по-предишните избори? Как се случва така, че българинът напоследък се нахъсва електорално и решава да си развали следобедния неделен хатър, хуквайки към избирателните секции, след като винаги преди е предпочитал да гласува сутрин?

              Майтап, бе Уили! След 16 ч. идва мощното подкрепление на "армията на мъртъвците"! "Мъртвите души" - тия, които нарочно не са заличени в гражданските списъци, за да са подръка, когато трябва да се гласува масово и "правилно"! Шега ли е - армия от милион послушни призраци! И днес всички те въодушевено ще дадат своя вот за ПП/ДБ - както по-рано го даваха за Герб! Дали се гласува за Киро или за Баце - на тия избори няма значение. Мъртъвците сега имат пълната свобода на волеизявление!
              Вардаа! Подкреплението идее!
              Но всъщност кои са мъртвите души? Нашите скъпи покойници, посмъртно изнасилвани да гласуват за убийците на България и понасящи цинични гаври дори на оня свят? Или сатанистите, които нямат капка срам даже пред Дверите на Смъртта?

              Как при такава усилена подготовка за "честни избори" и толкова водевилни игрички на стражари и апаши в ромските махали, никой - нито служебен кабинет, нито ЦИК, нито журналисти, нито политолози - не споменаха и дума за изрязване от списъците на тази чудовищна язва - мъртвите души!

              Милена Върбанова

              Коментар


              • Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

                Стокхолмския синдром е вече български - стадото си иска овчаря/ тиранина...
                КОГАТО те бият като тъпан на манифестация и като като магаре БИ трябвало да мълчиш :

                https://www.youtube.com/watch?v=TcW3zP4_5GE

                а ,А пък ти викаш добре ми разкрасиха физиономията и добре ми нацепиха
                Click image for larger version

Name:	339659312_911196453552894_826531636034917573_n.jpg
Views:	1
Size:	80.4 КБ
ID:	4047392

                Last edited by X_Y; 03.04.2023, 16:04.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

                  40 000 гласа ръст отчита ГЕРБ в сравнение с предните избори на 2 октомври.
                  За разлика от ПП и ДБ които имат спад сумарно от 90000 гласа.
                  И това при по-ниска избирателна активност с близо един милион гласа!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Партиите които отчитат ръст в доверието в реални гласове са ГЕРБ - 40000 гласа, Възраждане - 100 000 гласа/????????!!!!!??????/,
                  пфффффф : ИТН - 6000 гласа;
                  -всички други отчитат загуба в реални гласове, като най-голям той е при коалицията на шарлатаните и преДАй на бойкикиев.





                  Стокхолмския синдром е вече български - стадото си иска овчаря/ тиранина...

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                    В 22 от 28 области печели ГЕРБ !






                    Добре че са тиквата и пачата (деса простакеса) че да ЗАГУБЯТ София, Пловдив и Руси
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                    Коментар


                    • В 22 от 28 области печели ГЕРБ !






                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        София, Пловдив и Русе - всичко друго е провинция - зависима, оплетена, шуробаджанашка....
                        40 000 гласа ръст отчита ГЕРБ в сравнение с предните избори на 2 октомври.
                        За разлика от ПП и ДБ които имат спад сумарно от 90000 гласа.
                        И това при по-ниска избирателна активност с близо един милион гласа!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        Партиите които отчитат ръст в доверието в реални гласове са ГЕРБ - 40000 гласа, Възраждане - 100 000 гласа/????????!!!!!??????/,
                        пфффффф : ИТН - 6000 гласа;
                        -всички други отчитат загуба в реални гласове, като най-голям той е при коалицията на шарлатаните и преДАй на бойкикиев.






                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                          Тоест тези 6 партии, мисля че толкова казаха че влизат, са 100% така ли? И от тук се определят мандатите
                          Точно така. За тях се разпределят 240 стола в залата.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
                            Просто се отчитат като гласували. Същото е и с гласовете за партиите, които остават извън парламента. Мандатите се разпределят само между влизащите в парламента, като техният резултат се приравнява до 100% и всеки взима съответен дял. Затова са много смешни призивите от рода "Важното е да гласувате, няма значение за кого".
                            Тоест тези 6 партии, мисля че толкова казаха че влизат, са 100% така ли? И от тук се определят мандатите

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              София, Пловдив и Русе - всичко друго е провинция - зависима, оплетена, шуробаджанашка....
                              Click image for larger version

Name:	339063396_735173248295506_2215046857107575099_n.jpg
Views:	1
Size:	36.1 КБ
ID:	4047352

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                София, Пловдив и Русе - всичко друго е провинция - зависима, оплетена, шуробаджанашка....
                                Там където хората гласуват с хартия и няма флашки,нещата са по-истински

                                Иначе в Дубай,където се крият голяма част от престъпниците спонсори и идейни създатели на Пълен Провал ,резултата е показателен
                                Не случайно Пишман Промяната имаха и най-скъпата кампания...но не даде резултат.Пари на вятъра
                                Пари обаче окрадени от нас и после дарени на ПП от кукловодите им.

                                Last edited by petrg5s; 03.04.2023, 13:47.

                                Коментар

                                Working...
                                X