IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Цялата тази каша я предизвика ПП-ДБ, но кармата ги застигна и вместо да изпишат вежди извадиха очи - собствените си очи. И ако прокуратурата започне да разследва, а тя трябва да започне, още двама ПП-ДБ юнаци ще се запътят към затвора. Както е тръгнало - ПП-ДБ ще напълнят не 2-3 килии, а цял един затвор ....

Историята не помни по престъпническа партия от ПП-ДБ !!!
    Знае, Матейко. Знае: ГЕРБ, ДПС...

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
      Я ми кажи кой ПРОКУРОР е бил шеф на комисия?
      Почни с главните - гешев, цацаров, сарафов КОГА И В КОЯ КОМИСИЯ СА УЧАСТВАЛИ?
      Не съм те разбрал. Мислех, че имаш предвид да гласуват а не да участват в организиранет или нещо подобно.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Ненанесени гласове за Величие поради технически грешки в други графи им увеличиха/възстановиха гласовете и прагът няма влияние никакво в случая. Докато Боко си е чистил досието от зандана в Чехия за да стане кмет и премиер, така че кой всъщност е за прибиране обратно в затвора ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
          Щом подкрепа от Пеевски е повод за радост, значи няма какво повече да се коментира...
          Имам само една забележка. Отнасяйте се малко по-уважително към човека и го наричайте Г-н Пеевски. Все пак не ви е някакъв авер или ортак, а тийм лидер.
          Цялата тази каша я предизвика ПП-ДБ, но кармата ги застигна и вместо да изпишат вежди извадиха очи - собствените си очи. И ако прокуратурата започне да разследва, а тя трябва да започне, още двама ПП-ДБ юнаци ще се запътят към затвора. Както е тръгнало - ПП-ДБ ще напълнят не 2-3 килии, а цял един затвор ....

Историята не помни по престъпническа партия от ПП-ДБ !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
            ЦИК пусна „Величие“ в парламента с 14:12 гласа! Управляващата коалиция става могъща с Пеевски – 150 депутати

https://demokrat.bg/archives/48452

Управляващата коалиция запазва мнозинство със 121 депутати, което е тотален удар по цялата операция на дискредитиране на парламента и правителството.

Очаква се сега зад нея да застане и ДПС на Пеевски, с което тя ще има впечатляващите 150 гласа! Почти конституционно мнозинство…
            Щом подкрепа от Пеевски е повод за радост, значи няма какво повече да се коментира...
            Имам само една забележка. Отнасяйте се малко по-уважително към човека и го наричайте Г-н Пеевски. Все пак не ви е някакъв авер или ортак, а тийм лидер.

Коментар

• ЦИК пусна „Величие“ в парламента с 14:12 гласа! Управляващата коалиция става могъща с Пеевски – 150 депутати

https://demokrat.bg/archives/48452

Управляващата коалиция запазва мнозинство със 121 депутати, което е тотален удар по цялата операция на дискредитиране на парламента и правителството.

Очаква се сега зад нея да застане и ДПС на Пеевски, с което тя ще има впечатляващите 150 гласа! Почти конституционно мнозинство…

Коментар

• КАКВА НАГЛОСТ ОТ СТРАНА НА ПП ДБ. ОТКРАДНАХА БЮЛЕТИНИТЕ ОТ 23 И 24 МИР СОФИЯ, С КМЕТОВЕ ОТ ПП ДБ, ЗА ДА ПАДНЕ ПРАГА И ДА ВЛЕЗЕ ВЕЛИЧИЕ.

Last edited by Mateev; 14.03.2025, 07:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                  Играта на автодилър от Горубляне току пред Белият дом и тя ли е била проектирана?
                  Ами за играта не знам но, Тръмпоний си беше победен от Зеля.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Мисля, най-важното е балансът накрая на един среден до дълъг период на прилагане. Едва ли тези решения СА своеволни. Предполагам че, (би трябвало) предварително, те да се моделират и проиграват на тези там американски суперкомпютри, да се знае, какво ще излезе накрая.
                      Играта на автодилър от Горубляне току пред Белият дом и тя ли е била проектирана?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Тези и сега участват всичките. И винаги гласуват за управляващите.
                        Я ми кажи кой ПРОКУРОР е бил шеф на комисия?
                        Почни с главните - гешев, цацаров, сарафов КОГА И В КОЯ КОМИСИЯ СА УЧАСТВАЛИ?
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                          ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ СА ЗАДЪЛЖЕНИ ДА УЧАСТВАТ В ИЗБОРИТЕ. КОЙТО ОТКАЖЕ ИЛИ СЕ ИЗДЪНИ - хванат го в нарушение се УВОЛНЯВА НА МОМЕНТА + забрана до живот да заема държавен пост.
                          Участват прокурори, съдии, кметове, лекари, учители, военни, полюцаи, администрация
                          Тези и сега участват всичките. И винаги гласуват за управляващите.
                          Last edited by B.Graham; 13.03.2025, 16:08.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• https://news.lex.bg/конституционният...за-дело/

Коментар

• Аз имам решение за изборите.
                              ДЪРЖАВАТА ги организира, партиите контролират - подават сигнали за нарушения.
                              ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ СА ЗАДЪЛЖЕНИ ДА УЧАСТВАТ В ИЗБОРИТЕ. КОЙТО ОТКАЖЕ ИЛИ СЕ ИЗДЪНИ - хванат го в нарушение се УВОЛНЯВА НА МОМЕНТА + забрана до живот да заема държавен пост.
                              Участват прокурори, съдии, кметове, лекари, учители, военни, полюцаи, администрация
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Сложна била българската изборна система

Тогава си преведете Френския изборен кодекс (1000+ страници) и го въведете
                                Изборният кодекс на Франция (Code électoral) за 2025 година съдържа 1384 страници[B]
                                40 години съм в изборни комисии (като член и като титуляр), една измама или грешка не съм видял.
                                Камери няма в секциите, достатъчно е, че по всяко време в комисиите има членове на партиите - конкуренти.

Според наличната информация е трудно да се даде точна цифра за общия брой на установените измами по време на изборите във Франция. Въпреки това, могат да се споменат няколко примера и статистики:

По време на първия тур на президентските избори през 2024 г. над 10 000 гласа са били анулирани в цяла Франция поради различни нарушения и измами. Тези измами включват куриозни случаи като:
                                Тези не си ли противоречат някакви си

Хем не си видял, хем е трудно да се установи колко точно са.

Демек у нас е същата работа като у Франция.

Демек вече сме развити

Коментар

Working...
                                X