Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЯ ми кажи кой ПРОКУРОР е бил шеф на комисия?
Почни с главните - гешев, цацаров, сарафов КОГА И В КОЯ КОМИСИЯ СА УЧАСТВАЛИ?
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеЩом подкрепа от Пеевски е повод за радост, значи няма какво повече да се коментира...
Имам само една забележка. Отнасяйте се малко по-уважително към човека и го наричайте Г-н Пеевски.Все пак не ви е някакъв авер или ортак, а тийм лидер.
Историята не помни по престъпническа партия от ПП-ДБ !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЦИК пусна „Величие“ в парламента с 14:12 гласа! Управляващата коалиция става могъща с Пеевски – 150 депутати
https://demokrat.bg/archives/48452
Управляващата коалиция запазва мнозинство със 121 депутати, което е тотален удар по цялата операция на дискредитиране на парламента и правителството.
Очаква се сега зад нея да застане и ДПС на Пеевски, с което тя ще има впечатляващите 150 гласа! Почти конституционно мнозинство…
Имам само една забележка. Отнасяйте се малко по-уважително към човека и го наричайте Г-н Пеевски.Все пак не ви е някакъв авер или ортак, а тийм лидер.
- 2 Харесвания
Коментар
-
ЦИК пусна „Величие“ в парламента с 14:12 гласа! Управляващата коалиция става могъща с Пеевски – 150 депутати
https://demokrat.bg/archives/48452
Управляващата коалиция запазва мнозинство със 121 депутати, което е тотален удар по цялата операция на дискредитиране на парламента и правителството.
Очаква се сега зад нея да застане и ДПС на Пеевски, с което тя ще има впечатляващите 150 гласа! Почти конституционно мнозинство…
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеИграта на автодилър от Горубляне току пред Белият дом и тя ли е била проектирана?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Мисля, най-важното е балансът накрая на един среден до дълъг период на прилагане. Едва ли тези решения СА своеволни. Предполагам че, (би трябвало) предварително, те да се моделират и проиграват на тези там американски суперкомпютри, да се знае, какво ще излезе накрая.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Тези и сега участват всичките. И винаги гласуват за управляващите.
Почни с главните - гешев, цацаров, сарафов КОГА И В КОЯ КОМИСИЯ СА УЧАСТВАЛИ?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ СА ЗАДЪЛЖЕНИ ДА УЧАСТВАТ В ИЗБОРИТЕ. КОЙТО ОТКАЖЕ ИЛИ СЕ ИЗДЪНИ - хванат го в нарушение се УВОЛНЯВА НА МОМЕНТА + забрана до живот да заема държавен пост.
Участват прокурори, съдии, кметове, лекари, учители, военни, полюцаи, администрацияLast edited by B.Graham; 13.03.2025, 16:08.Life won't wait for you.
Коментар
-
Аз имам решение за изборите.
ДЪРЖАВАТА ги организира, партиите контролират - подават сигнали за нарушения.
ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ СА ЗАДЪЛЖЕНИ ДА УЧАСТВАТ В ИЗБОРИТЕ. КОЙТО ОТКАЖЕ ИЛИ СЕ ИЗДЪНИ - хванат го в нарушение се УВОЛНЯВА НА МОМЕНТА + забрана до живот да заема държавен пост.
Участват прокурори, съдии, кметове, лекари, учители, военни, полюцаи, администрацияНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеСложна била българската изборна система
Тогава си преведете Френския изборен кодекс (1000+ страници) и го въведете
Изборният кодекс на Франция (Code électoral) за 2025 година съдържа 1384 страници[B]
40 години съм в изборни комисии (като член и като титуляр), една измама или грешка не съм видял.
Камери няма в секциите, достатъчно е, че по всяко време в комисиите има членове на партиите - конкуренти.
Според наличната информация е трудно да се даде точна цифра за общия брой на установените измами по време на изборите във Франция. Въпреки това, могат да се споменат няколко примера и статистики:
По време на първия тур на президентските избори през 2024 г. над 10 000 гласа са били анулирани в цяла Франция поради различни нарушения и измами. Тези измами включват куриозни случаи като:
Хем не си видял, хем е трудно да се установи колко точно са.
Демек у нас е същата работа като у Франция.
Демек вече сме развити
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар