IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
    Докато текат преговорите между ПП , ДБ и ГЕРБ. Кортежа на Каскето ,,взривен,,
    Некои се прави на по- голем актьор от баш артиста.
    Нормално, в страна с президент- натовски генерал с руски уклон!?

    Коментар


    • Докато текат преговорите между ПП , ДБ и ГЕРБ. Кортежа на Каскето ,,взривен,,
      Некои се прави на по- голем актьор от баш артиста.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
        Да бъдеш уволнен от телевизия, защото информираш хората. Това направи FOX с Тъкър Карлсън.
        Карлсън беше водещ на най - рейтинговия продукт на медията в САЩ.
        Защо е уволнен?
        - Позволяваше си да представя факти за края на американската световна хегемония.
        - Разкри участието и вината на САЩ за войната в Украйна.
        - Показва корупцията на семейство Байдън.
        - Показа и предупреди американската публика за документи, факти и събития, които останалите медии и журналисти услужливо прикриват или просто ги е страх да покажат.
        Медиите нямат глас. Слушайте министерството на истината.

        И в БЪЛГАРИЯ си го имаме. Ани цолова за въпроса КОЙ, и Биляна Гавазова за ОТКАЗ да лъже за пландемията. За Бенатова, Шикерова и хиляди знайни и незнайни няма да го правим на въпрос
        Доколкото си спомням цоловата за друго я уволниха- бареков подаде сигнал че вземат пари за интервюта

        Коментар


        • Да бъдеш уволнен от телевизия, защото информираш хората. Това направи FOX с Тъкър Карлсън.
          Карлсън беше водещ на най - рейтинговия продукт на медията в САЩ.
          Защо е уволнен?
          - Позволяваше си да представя факти за края на американската световна хегемония.
          - Разкри участието и вината на САЩ за войната в Украйна.
          - Показва корупцията на семейство Байдън.
          - Показа и предупреди американската публика за документи, факти и събития, които останалите медии и журналисти услужливо прикриват или просто ги е страх да покажат.
          Медиите нямат глас. Слушайте министерството на истината.

          И в БЪЛГАРИЯ си го имаме. Ани цолова за въпроса КОЙ, и Биляна Гавазова за ОТКАЗ да лъже за пландемията. За Бенатова, Шикерова и хиляди знайни и незнайни няма да го правим на въпрос
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
            Дебелото свинче Карбовски се радва на голям интерес и пада голямо гледане и ах-кане по неговата просия в каналчето му.
            Гледам, че там са били бившия президент Гоце, десарят Владимир Костов се включва от Париж на преклонна възраст.
            Слави е разрешил на този некадърник Тошко да отиде при Карбовски, а защо след като те са конкуренция? Защо трябва да дигат рейтинга на конкуренцията?
            Какви ли не хора отидоха при Карбовски да му вдигнат рейтинга.
            Дори онова недоразумение мъж ли е, жена ли е, някакъв чукундур-ватман Евгени Минчев.
            Онзи, който пикаеше във фонтана, бившия шеф на МВР-то Румен Петков, курвичката Мая Манолова.
            Това с Митрофанова дори няма да го коментирам. Върха на наглостта беше оная да шпреха на руски.
            Освен това те са ползвали посредник. Карбовски не може да има достъп до нея директно.
            Кой е бил посредникът между глиганът и оная, която все още не е изгонена от България? Защо? Защо тя трябва да рискува да ходи при глигана? Освен ако някои другари са я уверили, че няма да има неудобни въпроси. И Карбовски ѝ говори на руски. Откъде накъде на руски? Тоя въобще има ли някакво достойнство?
            Кой им казва на всичките тези отивайте при Карбовски?
            Той не е никакъв фактор, а един боклук, който постоянно е бутан и бутан напред.
            Както и да се казва тази червена ламя ДС или нещо друго, тя е жива и здрава и бди над своите глиганчета.
            Карбовски сам твърди че е "десен" каквото и да значи това и че е скачал по протестите навремето и хвърлял камъни срещу комунистическата власт. Аз го помня още от времето когато беше прохождащ журналист по телевизиите. Още от тогава ми е останало в впечатление че има нещо комунистическо в неговото мислене. Сега като му гледам видеата в youtube направо целия ми свети в червено.

            ДС ламята си е жива и здрава. Сега се занимава с бизнес. За 33 години и отрязаха няколко глави но тя се покри в дупката си на сигурно място от където сега дърпа конците на няколко отряда платени гущери които са пуснати в управлението "да ни оправят" в буквалния смисъл.

            Коментар


            • Коментар


              • Социалистическият рок на Кирил Маричков и Щурците бе подкрепян всячески от държавата преди 89-а. Какви дисиденти, какви забрани?

                • Автор: Гласове
                • 29 Апр 2023
                • 8299
                • 97
                Автор: Гергана Пирозова, Фейсбук Следвайте "Гласове" в Телеграм

                Само да напомня, че концертите на Щурците по време на соца се организираха от Държавата, така също - плащаха се от Държавата! На Щурците им се плащаше от Държавата! Стотиците им концерти и турнета се организираха и плащаха от Държавата, а те са 2600 на брой - обърнете внимание - ДВЕ ХИЛЯДИ И ШЕСТОТИН! Плочите, касетките с албумите им са платени от Държвата.



                От 1968 до 1975 се издават шест малки плочи, последната 1975 цели две в годината. Следват осем албуми, единият от коите е концертен (от 1988 г.) Чак след десет години в демокрация издават шест нови ПЕСНИ.

                Записите на Щурците, правени в най-скъпите за времето студиа, са платени от Държавата! Щурците имаха скъпи инструменти и се смятаха за богаташите сред музикантите, пък и как не - с толкова участие те просто си бяха богати, защото соца поддържаше финансово много, много добре своите културни дейци - това беше част от студената война - да си премерваме кой колко филми, спектакли, музиканти, концерти прави и има. Тогава освен индустриална, войната беше и в надцакването в културата. И да, имаше я! Имаше масова, имаше и висока! Естрадата и рокът вървяха под ръка и се водеха за масова - т.е. обслужват вкуса и желанието за развлечение на масите. Те са и били такива винаги!

                Да се върна на темата и да напомня, че сигурно нямаше ден, особено 80-те години, без прожектиране на поне една песен на Щурците по телевизията, единствената - и всяко прожектиране на група посочваше, че групата се харесва на властта.



                Пропуснах - клиповете по соца, а на Щурците бяха много, защото късният соц искаше да се показва пред света, че си имаме рок-групи, се плащаха СЪЩО от Държавата. Ако някой отрече това, то тогава ще стане ясно, че частната дейност не е била просто забранена, а публична и поощрявана, нали така? Комсомолът изграждаше мрежа от репетиционни по читалища и културни домове за новите младежки (в повечето случаи рок, но имаше и естрадни и диско формации) групи през 80-те. Нови групи изникваха сигурно всеки месец. Даже аз на 16 години вече си имах моя група и трещяхме в мазето на Сашо Андонов на Обощире още през 80-те. А още в 5-ти клас имах "гръб" на дънковото елече на Мейдън. Та - Всички концерти с младежки групи (така ги наричаха тогава) през 80-те се организираха чрез комсомола. Това се случваше даже и в началото на 90-те, докато не разпаднаха Комсомола с цел грабеж на капитала му. Повечето участници в разграбването станаха политици, някои са още действащи.

                Още в средата на 80-те Щурците се смятаха за НЕмладежка група и повтарям се - за статукво. Тогава в България вече се слушаше тежък рок и Щурците ни се струваха не точно рок, как да кажа - социалистически рок, което за нас не беше много ок, даже хич не беше гъзарско да слушаш Щурците, ако се сещате. То тогава вече се появи пънка и нюуейва, представяте ли си да се изложиш и да кажеш, че слушаш Щурците. Колкото по-тежка музика ставаше популярна по соца, толкова повече ни прожектираха Щурците по телевизора.

                Била съм поне на два концерта на Щурците по соца. Никога не е имало "БАРЕТИ", имаше полицаи, които следяха за реда, но никога не е имало бой на концерти на Щурците, защото още тогава бяха СТАТУКВО и всички знаехме това.

                И така - искам да ви попитам, ако някой е искал да забрани Щурците, то защо, аджеба, му е плащал и организирал 2 600 концерти, десетки плочи и албуми, клипове и прожектиране, напоително, по телевизора.

                Моля, отговорете ми!

                Относно К. Маричков, имаше музикантска история в зората на 90-те за едно турне на Щурците в провинцията, където феновете ги носеха на ръце и те се преживяваха, пък и бяха, абсолютни звезди там. Та след един концерт най-тачените мадами в градчето следват Щурците по ресторанти и запои.

                В буйната нощ Маричков и фенка ползуват привличането си и в мига на сюблимация екзалтираната фенка изкрещява - Хубаво ми е, другарю Маричков! Хубаво ми е, другарю Маричков!

                Та, тази фраза си беше култува в зората на 90-те за фенките на Маричков, реципрочно Щурците, ако се сЯщате.

                Тъжно е, че един възрастен човек методично се опитва да създаде нов имижд на група, съществувала като водеща преди повече от 30 години.

                Тъжно е, че адресат на тези лъжи са единствено свидетелите на това време, защото никой друг не се интересува от тази група, уверявам ви.

                Чакам денят когато Маричков ще се обяви за дисидент и забранен бард, който въпреки преследването е осъществил тайно 2 600 концерта в България. Ммммммм!

                Ако този човек има близки, спрете го!

                Ако ли пък именно обкръжението му го подкокоросва да създава нов образ на групата с цел изграждане на мета-образа на соца, като мрачно и безрадостно време на хора със сиви униформи и никога не слушали музика (тъй щото е забранена) - пак ви казвам, нямате вече адресат - младите абсолютно не се интересуват от това и им е повече от досадно да ви слушат.

                Тогава ще се попитаме - каква е целта на това!

                Ами да удовлетворят спонсора - ние знаем кой е - който спонсор много настоява светът да е устроен плоско - до края на соца е било ад, след соца - Рай... Хубаво, ама ние го живеем това време - и преди, и сега - и всичко виждаме!

                Та, ако някой обича К. М., да го спре, защото идват още по стари години за него и там спомените ще стават все по-паталогично объркани и на финала ще стане - с вашите камъни по вашите глави!

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
                  Каква е тази ДС наследствена сила и къде точно се е разтворила? Това е много труден въпрос, защото ДС е никъде и навсякъде! Това е Октопод!
                  Няма държавна или обществена институция, която да не е била пълна с доносници на ДС.
                  Поколенията си отиват, но контрола върху обществото си остана. Едва ли ще разберем кои са кукловодите, но повечето от тях си живеят спокойно във Виена и други западни градове и постоянно ни изпращат Спасатели!
                  Никой не знае кукловодите, но всички знаем техните подизпълнители, както наградата, която им се раздава.

                  Коментар


                  • Каква е тази ДС наследствена сила и къде точно се е разтворила? Това е много труден въпрос, защото ДС е никъде и навсякъде! Това е Октопод!
                    Няма държавна или обществена институция, която да не е била пълна с доносници на ДС.
                    Поколенията си отиват, но контрола върху обществото си остана. Едва ли ще разберем кои са кукловодите, но повечето от тях си живеят спокойно във Виена и други западни градове и постоянно ни изпращат Спасатели!

                    Коментар


                    • Защото най-голямото постижение на човека е да бъде себе си още сега, в този момент,
                      да не отлага, да не чака, да не се оправдава! Животът започва от днес, не от утре!


                      Носете си новите дрехи, момчета!

                      Не казвайте утре ще бъдем красиви!
                      Не казвайте утре ще бъдем щастливи!
                      Не казвайте утре ще бъдем, ще бъдем...
                      Ще обичаме утре,
                      утре ще бъда любим.
                      Носете си новите дрехи, момчета!
                      Падаме, както ходим, умираме, както спим.

                      Не казвайте утре ще почнем голямото,
                      днес да спечелим пари за прехраната.
                      Не казвайте утре ще бъдем честни!
                      Днес тихичко ще се проврем...
                      Носете си новите дрехи, момчета
                      Ходейки - падаме, сънувайки - мрем.

                      Не казвайте утре със вик на площада
                      ще кажа истината, после - на клада!
                      На клада, но утре, а днес потърпете.
                      Днес се налага да премълчим.

                      Носете си новите дрехи, момчета
                      Падаме, както ходим.
                      Умираме, както спим.

                      Стефан Цанев

                      Коментар


                      • Хора с тъмно минало ни обещават светло бъдеще...

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

                          Алкохолизиран боклук.
                          Навремето имах даване с него и екипа му за едни пари и подходиха много непрофесионално.
                          Оттогава нито го гледам,нито го знам и в коя кабеларка е
                          Ютубър е.Не е по телевизия.Един път само издържах да му гледам предаването и повече не съм повторил.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
                            Той не е никакъв фактор, а един боклук, който постоянно е бутан и бутан напред.
                            Алкохолизиран боклук.
                            Навремето имах даване с него и екипа му за едни пари и подходиха много непрофесионално.
                            Оттогава нито го гледам,нито го знам и в коя кабеларка е

                            Коментар


                            • Дебелото свинче Карбовски се радва на голям интерес и пада голямо гледане и ах-кане по неговата просия в каналчето му.
                              Гледам, че там са били бившия президент Гоце, десарят Владимир Костов се включва от Париж на преклонна възраст.
                              Слави е разрешил на този некадърник Тошко да отиде при Карбовски, а защо след като те са конкуренция? Защо трябва да дигат рейтинга на конкуренцията?
                              Какви ли не хора отидоха при Карбовски да му вдигнат рейтинга.
                              Дори онова недоразумение мъж ли е, жена ли е, някакъв чукундур-ватман Евгени Минчев.
                              Онзи, който пикаеше във фонтана, бившия шеф на МВР-то Румен Петков, курвичката Мая Манолова.
                              Това с Митрофанова дори няма да го коментирам. Върха на наглостта беше оная да шпреха на руски.
                              Освен това те са ползвали посредник. Карбовски не може да има достъп до нея директно.
                              Кой е бил посредникът между глиганът и оная, която все още не е изгонена от България? Защо? Защо тя трябва да рискува да ходи при глигана? Освен ако някои другари са я уверили, че няма да има неудобни въпроси. И Карбовски ѝ говори на руски. Откъде накъде на руски? Тоя въобще има ли някакво достойнство?
                              Кой им казва на всичките тези отивайте при Карбовски?
                              Той не е никакъв фактор, а един боклук, който постоянно е бутан и бутан напред.
                              Както и да се казва тази червена ламя ДС или нещо друго, тя е жива и здрава и бди над своите глиганчета.
                              Last edited by Kris_; 28.04.2023, 17:20.

                              Коментар


                              • Налага се да пораснем много бързо като общество. В момента текат няколко процеса, чието историческо развитие ще предопредели дали ще запазим държавността си.
                                Първият процес е военното преразпределяне на зоните на влияние. Дори базовите познания по военно дело са достатъчни, за да разберете, че ако САЩ не иска да загуби прокси войната в Украйна, скоро ще са нужни множество чужди военни, които да бъдат изпратени на фронта срещу руснаците.
                                Почти никаква е възможността това да бъдат американски военни. Няма да бъдат и турски, предвид че Ердоган няма да играе придатък на никого. Френският легион участва в бойни действия в Либия, има и разположени в Сирия. Предвид обстановката във Франция в момента, със сигурност няма да има множество френски части. Страните от Средна Европа също няма да са много навити да стават пушечно месо. Остават поляци, шепичка балтийци и взорът се насочва към нас и румънците.
                                Многочисленият поход за мир много ясно показа, че доста хора вече осъзнават съвсем реалната опасност. Въпросът много отдавна не е на чия страна сте в конфликта, а готови ли сте да участвате в него. Затова и в основните медии пропагандата постепенно преминава на ново ниво.
                                По естествен път стигаме до следващия въпрос, а именно еврозоната. В този й вид тя представлява колониален инструмент. По-дълбока интеграция означава тотално затъване в тресавището. Много често привържениците й използват като аргумент, че левът е вързан към еврото. Но пропускат да споменат, че ако това стане неизгодно за нас, веднага можем да се отвържем и да си изберем по-сигурна котва.
                                Наглед двете теми не са свързани, но имат много общо. Държави като нашата могат да бъдат пряко подчинени с външната си политика, ако сме с обща валута. Чисто и просто ЕЦБ може да ни спре парите. Пропагандата вече минава всякакви предели на нормалността, като виждате обществена поръчка в обществената медия БНТ, която ще ни информира колко ще забогатеем с еврото.
                                https://app.eop.bg/today/292562...
                                При положение, че предстои референдум по темата, това си е чисто и просто купуване на още време за пропаганда на апологетите му.
                                Третият основен проблем са веригите от НПО-та. Разгледайте основните от тях и финансиращите ги. Фондациите "Образование без граници" и "Заедно в час". Ние имаме ли си изобщо представа доколко те са проникнали в образованието ни? Стипендиантите им са по всички училища и университети. И новите им програми са като протоколите за Ковида. На втората снимка виждате ясно кой стои зад тях.
                                Обърнете внимание и на многото неправителствени организации в социалния сектор. Идеята им е социалните помощи да бъдат отнети от прерогативите на държавата и да бъдат заменени с частни интереси, превръщайки ги в услуги.
                                Ако разгледате кампаниите ще ви направят впечатление също кампании на жените бежанки, католически организации, както и такива, свързани с джендър правата. За да не съм голословен, прегледайте и третата снимка или направо разгледайте в сайта на НПО организациите в секцията финансиране. Немалка част от тях ще забележите, че дори не си правят труда да ги превеждат на български език.
                                https://www.ngobg.info/bg/financing.html
                                Няма да видите проекти, свързани с българската култура и история, с православието, военната и индустриалната ни памет или книжовност. Всеки е длъжен да направи своя избор - да защити собствената си страна, природа, държавност и обичаи или да стане предател към нацията си. Място за покриване, лавиране и снишаване няма. Залогът е изключително висок!

                                todor belenski
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                                Коментар

                                Working...
                                X