Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Да продължавам ли?
Дори и да се докажи, че тези пари наистина са подредени в чекмеджето от ръцете на Бойко Борисов, това не означава, че са негови. Ами дадоха ми ги назаем да им се покефя малко и да ги върна обратно.
Да продължавам ли?
Дори и да забравим всичко това, как свързаваш тези пари с корупцията не ми стана ясно. Ами банкноти по 500 EUR имам и аз. Злато също имам. Значи ли това, че съм корумпиран държавен служител?
Да продължавам ли?
Такива неща не е ли редно да се констатират по време на обиск със законна заповед за обиск?
Как така картинки, при това анонимни?
Да продължавам ли?
Какво ще кажеш за пистолета как е подреден на шкафчето? Ами аз сам си направих следствен експеримент и установих, че нито с лявата, нито с дясната ръка ми е удобно да го сложа по същия този начин. Явно пистолета е слаган от някой, който не носи оръжие, и вечер не си го слага по удобен начин, за да може в случай на нужда да го достигне с едно протягане на ръката.
Версията ти пращи по всички шевове, и ако наистина беше врял в тези неща 20 години, щеше да знаеш, че снимката или видеото с чекмеджето нищо не означава или най-малкото не са никакво доказателство за корупция.
Корупция не се доказва с чекмеджета ....

Корупция се доказва със свидетелски показания и най-вече с белязани банкноти и със специални разузнавателни средства. Снимки, картинки и прочее тайни записи сам знаеш, че не се признават в съда.
Тоест ти можеш да си мислиш, че има корипция, но нито има обвинение, нито има съдебно дело, с окончателно решение на някой съд. Следователно в момента престъпника не е ББ, а ти, защото го набеждаваш в престъпление. Да ти кажа ли по кой член от Наказателния кодекс можеш да бъдеш обвинен, или и сам го знаеш?
Да ти припомням ли, че за набеждаване в престъпление се лежи в затвора от 1 до 6 години. Ти набеждаваш Бойко Борисов, набеждаваш и тогавашния главен прокурор.

И знаеш ли защо чекмеджето и всичко около него е фалшифицирано?
Ами защото сигнала е анонимен. А е анонимен защото някъде някоя отрепка, която е изфабрикувала това, я е страх да не влезе в затвора за набеждаване. Просто като гъбена чорба, но човек трябва да има малко акъл, за да се досети.
Коментар