Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
То и през правителствата на Банкята имаше консенсус за бюджета и си поделяха с разни смокинови патрЕоти и дъпъсъ, отрасли за "усвояване" . Тогава държавите от нашата черга растяха с около 5%, а тука ни говореха за кризи и затягане на коланите, за да "усвояват" количествено.
Та с две думи, не съм съгласен че мачът е свирен. Битката е ежедневна дори за елементарни неща.Last edited by Vergil1975; 31.10.2024, 17:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеКойто и да управлява България няма да има голяма разлика, щото има консенсус по основните въпроси-данъци,бюджет и така нататък. Аз обаче гласувах за ППДБ,щото те изгониха 70 руски агенти от руското посолство. Всяко действие срещу на империята на злото трябва да се приветства.
Та с две думи, не съм съгласен че мачът е свирен. Битката е ежедневна дори за елементарни неща.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
А според мен, са му дали възможност величествено да си завърши Бутафорен Парк. Така де, няма да се разкъсва на две. Естакада едновременно "АЗ-Предприемачът". Завършва синоарка, почват да напират по едни 600000 души годишно да оставят там минимум по 100 сухи лв и ТОГАВА вече, като Кан Ивелин, се връща и завзема Парлаламентата. И евава маата на лошите. Ъхъ!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеСега сметнах що са ги шикартирали Величие.
Заради правителство - ГЕРБ+ПП+ИТН евентуално и подкрепа на доган да не го закача ШИШИ.
Коментар
-
Скандално видео за изборна ИЗМАМА.
https://www.facebook.com/watch?v=537...9&locale=bg_BG
Тук нарушението вече е скандално! Освен, че крадат 8 гласа на Величие, жената се изпуска пред камерата, че са изхвърлили бюлетини от машинния вот (после "гласуват" с хартиена комисията"). Машината е напечатала 83 бюлетини, а накрая те имат общ сбор от 74 бюлетини! Това само по себе си означава, че са заличили вота на конкретна партия и са добавили 9 бюлетини на друга. Познайте коя е партията от три пъти без подсказване? Разпространявайте по всички социални мрежи!!! За първи път имаме и самопризнание как се краде през машинния вот!!!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеВие на това "избори" ли му казвате ?
?
Стойте си в "прехода" още 100 години
https://www.facebook.com/watch/?v=16...69&ref=sharing
- 2 Харесвания
Коментар
-
Вие на това "избори" ли му казвате ?
?
Стойте си в "прехода" още 100 години
https://www.facebook.com/watch/?v=16...69&ref=sharing
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Чисти хора има много. Въпросът е народът да гласува за тях.А в България се гласува основно по симпатии. Изключвам корпоративния и купен вот.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
И Радев го надценяват. За добро или лошо, той също е чедо и изразител на днешния политически модел. Друг човек трябва. Наистина чист.
- 1 like
Коментар
Коментар