IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Click image for larger version

Name:	FxhUllPWcAEvOoX.jpeg
Views:	1
Size:	4.1 КБ
ID:	4071517
    Last edited by Gerasim_Burgaski; 02.06.2023, 09:16.

    Коментар


    • 2 ЮНИ



      Хареса ми и една мисъл
      "Защото ако Борисов може да ви открадне портмонето, то Радев може да ви открадне бъдещето."

      Lyudmil Ivanov




      Last edited by tony1975; 02.06.2023, 06:30.

      Коментар





      • Народните представите са се скрили от проливния дъжд под козирката на входа на Парламента и гледат безучастно как полицията не дава на българския творец и художник Владимир Николов да се предпази от проливния дъжд и да застане и скрие и той под козирката …
        От снимката се вижда, че творецът е бос, а полицията го извежда към палатката в градинката срещу входа на Парламента, която той днес разположи в знак на протест срещу моралното дъно, до което достигнаха избраниците на народа …
        Ще припомня, че само преди месец къщата на Владимир Николов (автор на мозайките на чинията на Бузлуджа, както и на костницата на Ботевите четници в Скравена, и автор на таванната мозайка на операта в Плевен) в центъра на Бургас беше незаконно и напълно разрушена и той остана без дом …
        Колкото и тъжна да е тази снимка, тя е историческа, защото показва нагледно колко голяма е пропастта между народа и властта …
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

        Коментар


        • Доста добър политически профил има майтапи в него

          https://www.facebook.com/dah.lammoth


          Господинов, Зелена феминистка и Ленчето влезли в бар "Клуб на интелектуалния елит".
          Господинов си поръчал крафт бира "Томас Ман в Трейнспотинг" и попитал: "Знаете ли какво е любов?"
          "Любов е, когато гаджето сере до теб и не ти е гадно от миризмата".
          Зелената феминистка си поръчала биококтейл "Фройд среща Ницше" и споделила: " Знаете ли какво е любов?"
          "Любовта е, когато накараш гаджето да засади по едно дръвче за всяка пръдня, която е пуснал. Като глоба за вредните емисии, с които цапа света". И победоносно вдигнала ръце.
          Ленчето се усмихнала, поръчала си диетична кола "Ромео с рога" и казала: "Знаете ли какво е любов?"
          "Любов е, когато спиш с шефа няколко пъти, за да се издигне годеникът ти в кариерата"
          Барманът заплакал.

          Коментар


          • ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ТРЕПЕРИ ОТ СТРАХ ДА СЕ ПОДЛОЖИ НА ДНК ЕКСПЕРТИЗА И ЗАТОВА НЕ ДАВА ИМУНИТЕТ! ДНК ЕКСПЕРТИЗАТА Е НУЖНА ЗА ДА БЪДЕ УСТАНОВЕН МОТИВА ЗА ИЗВЪРШЕНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ – ПРАНЕ НА ПАРИ!



            Борисов отказва да си даде имунитета по разследването на „Барселонагейт“. Бил две години без имунитет.

            Днес обяснява, че не познавал Ивайла Бакалова, която доста ясно потвърждава, че в аферата има данни за пране на пари.

            За сумата от 5 млн. евро, сега да ви информира ясно и точно АФЕРА.

            Борисов ясно показва, че се страхува от обективно разследване на твърденията за пране на пари в качеството му на бивш премиер.

            Бойко Борисов многократно заявява, че не се страхува от истината, отрича много пъти и заявява, че няма жена в Барселона, още по-малко дете.

            Но Борисов трепери от един въпрос – готов ли е да се подложи на ДНК тест за бащинство!

            А взимането на ДНК от лицето Бойко Методиев Борисов е заради изясняване на мотива за извършеното престъпление – пране на пари!

            Ако изобщо лицето Бойко Методиев Борисов беше мъж, щеше сам да се подложи на ДНК експертиза и да каже ЗАЩО Е ОТКАЗАЛ ПО ДЕЛОТО „БАРСЕЛОНАГЕЙТ“ ДА БЪДЕ ПОДЛОЖЕН НА ДНК ЕКСПЕРТИЗА И СЕ КРИЕ НА ПРАКТИКА ЗАД ЕДНА ЖЕНА И ЕДНО ДЕТЕ!

            За да бъде установен мотива по делото „Барселонагейт“ трябва да бъде свален имунитета на лицето Бойко Методиев Борисов, за да му бъде взета ДНК експертиза.

            От което той бяга като дявол от тамян, и за да спаси собствената си кожа, съсипва и държавата, и е готов да я дари на простоидиотите от ПП.

            АФЕРА сто пъти алармира десносектантите от ДБ, че ако са умни, ще се дръпнат от лицето Бойко Методиев Борисов и ще са печеливши, а ако продължат да са залепени до лицето Бойко Методиев Борисов, след два месеца, като стане наистина революция в държавата, всички ще са в канала.

            Веселина Томова

            Коментар






            • Кристално ясно е, че джендърите от ПП са фаворитите на САЩ за нов министерски кабинет на България, който ще изпълни всички предначертания на дълбокото царство и ще унищожи докрай нашето Отечество. За да осъществят този план, им е нужна най-много половин година. Сроковете стават все по-кратки, световните терористи бързат. И натискът именно дебилитетът от ПП/ДБ да състави правителство, е грандиозен, защото пред Герб той разполага с едно много важно отрицателно преимущество – ако ми позволите да го определя така – няма никаква социална основа, спуснат е с парашут и може да пребивава няколко месеца във властта само благодарение стриктното попечителство на емисарите на дд които са го интубирали и му подават кислород.

              Киро, Асен и Лорер са пряко внедрена антибългарска агентура, с ясно поставени краткосрочни задачи, която след изпълнението им, веднага ще се качи на хвърчилата за чужбина. Докато електоратът на Герб и представителите на неговите нисши структури, няма къде да избягат и ще бъдат против най-черните сатанизми – Истанбулската конвенция и изпращането на български войски срещу Русия. Защото това директно засяга живота на техните деца.

              Изброявам тези познати аргументи, за да предупредя за възможното развитие на два злокобни сценария, подготвяни ни от „нашите партньори“ и доброжелатели от САЩ ( САЩ – евфемизъм на световното зло ). Говоря от позицията на обикновен човек, който не разполага с никаква специална информация ( както неведнъж съм заявявала ), а съди само по наблюдаваните събития.

              „Или ПП/ДБ осъществяват мандата си и съставят правителство, като с тази цел американските емисари принуждават Герб не даже да клекне, а да се просне по корем ( притискане на Бойко Борисов, неслучайно от Гешев бе измайсторен екстрено фалшив „борец срещу мафията“ ) или се провокират безредици, заявка за които бе снощният митинг срещу президента, задето бил връчил „с отвращение“ папката на Денков и торпилирал възможностите за изпълнение на мандата.

              Изгледах внимателно видеата и снимките от този митинг. Както и на предишните подобни сборища в подкрепа на ПП, участието бе активно и броят на „протестиращите“ далеч надхвърляше представителите на софийската „златна младеж“, част от която евентуално е гласувала за шарлатаните. Знаем, че тези хора не обичат „да се смесват с тълпата“ и да кибичат по площадите. Заснетите индивиди, мнозина от които развяваха българското знаме и флага на ЕС, бяха облечени в недвусмислени жълтосини одежди. Носеха лозунги на български език, но соматичните им черти не бяха нашенски. Други откровено развяваха байряка на Украйна. Ето защо съм убедена, че за тази платена акция специално са призовани украинските „бежанци“, които с участие в подобни позорища, се отплащат за топлите грижи и хрантутенето от страна на българските „евроатлантици“ – с народни пари, разбира се. Още в първия момент, когато България бе залята от добре подготвената хазарска „бежанска вълна“, писах, че тези близки до режима на Зеленски набедени „жертви на войната“, ще изпълняват ролята на черносотници и ударен юмрук на НАТО срещу българския народ.“

              „Агитката бъкаше и от представители на сороските НПО-та и на софийския престъпен лумпенаж, който е на евроатлантическа хранилка. От физиономиите на събраните пред фонтана субекти, от пошлите им крясъци, открито противоречащи на българския национален интерес, от изявленията им пред медиите, които щедро отразиха събитието, бе очевидно, че акцията е платена чужда провокация.

              Каменната Челюст Мъртън, терминаторът на Хаити, много по-безцеремонен от ухилената мама Мустафа, ни дава да разберем, че търпението на глобалистите към вироглавите българи приключва и ако не допуснем кирчовци, кокорчовци, лорерци и ленките им до властта, трябва да избираме една от двете благинки – украински майдан или хаитянски земетръс.

              Но няма да се получи – България е не костелив, а железен орех. Ориста й е да пребъдва!

              А, забравих да отбележа колко нелеп беше снощи дебелият скопец с дълбокия мецосопран – Асен Василев – в ролята на народен трибун.“

              Милена Върбанова

              Коментар


              • ОТНОВО ПРИЗОВАВАМ ЗА ОБЕДИНЕНИЕ НА НАРОДНИТЕ СИЛИ СРЕЩУ НАСТЪПВАЩИЯ САТАНИСТКИ ТЕРОР!





                Втори мандат изобщо не биваше да бъде връчван.

                След оповестеното съдържание на записите и след изявленията на началниците на службите пред НС, националните предатели от ПП, трябваше веднага да бъдат арестувани.

                Прокуратурата не им повдигна обвинение – ясен знак, че Гешев, инструктиран от „най-влиятелните организации в САЩ“, играе заедно с ПП/ДБ, а не се е превърнал в борец срещу Бойко и „мафията“, както вярваха неколцина смехурковци от журналистическата паралелна реалност. Гешев размахва бухалката срещу Бойко, без да му нанася удари, с цел да го принуди да танцува по свирката на Киро, Асен и Лорер, фаворитите на дълбокото зелено царство.

                Политическата нечистоплътност на Румен Радев отново лъсна с отказа да обяви извънредно положение в страната, въпреки че всички условия за такова решение бяха налице. Гарантът на влизането във властта на ПП, който уж се разочарова от тях и им лепна етикета „шарлатани“, в понеделник отново ги облагодетелства, връчвайки им мандата – макар и „с отвращение“. С отвращение или не – даде им зелен светофар към терористична фашистка власт над държавата. „Мандатът им се полагал по Конституция, тъй като били втора политическа сила“! Кой смее за твърди такава гнусна лъжа, след като самите кирчовци и кокорчовци цинично заявяват в записите, че са влезли в НС с фалшификации, плюейки на вота на българските избиратели и че ако не бяха направили „ала-бала през президента“, за тях са щели да гласуват едва 7- 10 % от гласоподавателите ( а според мен, дори нямаше да надскочат 4-процентната бариера ). След това признание, което ПП изобщо не отрече, изборните резултати трябваше да бъдат обявени за невалидни и да се върви към нов вот. А вместо това Радев подари България на пряката агентура на банкстерите.

                Инициативният Комитет на Националния реферерендум за мир и суверенитет не трябваше необмислено да отказва да призове българските граждани пред Президентството в часа на предателското връчване на втория мандат – 17 ч., понеделник – въпреки съвсем краткото време за организационни действия. Един по-солиден яростен митинг щеше да изиграе възпираща роля и щеше да озапти арогантността на шарлатаните, джендърите, ристьовците и гномите.

                Украинските „бежанци“, които осигуриха бройката на „протеста“ от вторник вечерта, за „импийчмънт на
                президента“, трябваше да бъдат арестувани по заповед на служебния министър на МВР, тъй като чужди граждани нямат право да се месят във вътрешнополитически събития и да развяват на тях собствения си държавен флаг. Още по-противозаконно е да се представят за българи, фалшифицирайки истинския брой на участниците в тези събития.

                Лумпените от този „протест“, които откровено призоваваха за „майдан“ и „насилие“ пред камерите на „големите телевизии“, насърчили и подробно отразили това предателско събитие, трябваше също да бъдат задържани и разследвани, тъй като те открито и нахъсано зовяха за безредици, кръвопролития и държавен преврат. Мисирите, които пуснаха на екран тези призиви, трябваше да бъдат арестувани и дисциплинарно уволнени, без право да упражняват в бъдеще журналистическата професия.

                Призивът на Левицата към гражданството – да се събере утре пред НС в 8.30, за да се противопостави на сатанистката четворна коалиция Герб СДС – ПП ДБ, целите на която са ясни на всички българи, ми се струва „след дъжд качулка“. Случайно или не, моментът бе изпуснат. Има исторически мигове, които не бива да се пропиляват с лека ръка! Нито пък всяка коза на свой крак да си прави митинг! Нужно е обединение на всички народни сили срещу превръщането на страната ни в демонски плацдарм и втора Украйна!

                Но, както се пее в песента – „по-добре късно, отколкото никога, с тази надежда оставаме винаги“.

                Така че утре, на Втори юни, в Деня на Ботев и падналите за свободата на България – в 8.30 ч.! Всеки глас срещу смъртния капан, в който изродите се готвят да натикат Отечеството, е безценен


                Милена Върбанова

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

                  Вечерта на 2-ри септември, събота, тримата регенти - принц Кики, Богдан Филов и генерал Михов възлагат на Константин Муравиев ново
                  После някаква шепа войници влизат с един капитан предател в министерството на войната и военния министър ги посреща с думите "айде бе момчета откога ви чакаме!".

                  Интересен факт е, че Муравиев е бил три пъти министър, и трите пъти е бил свалян с преврат, и трите пъти от трима едни и същи души - ето това е съдба!
                  А партизанен нЕма. Поне в София на 9-и '44-та не е имало. Те ще се появят по-късно във филмите.
                  Авторите на преврата са нашите продажни военни.
                  hahahaha, interesno

                  Коментар


                  • https://fakti.bg/bulgaria/787188-izp...ot-naselenieto

                    пореден фейк ПАДНА!

                    Last edited by Gerasim_Burgaski; 01.06.2023, 11:25.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                      Хм. И сега?
                      По Макиавели. Целта оправдава средствата

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                        Никога не съм си мислил, че ще се моля крадците и лъжците да направят правителство за да разкарат зеления путински чорап и наглите
                        Хм. И сега?

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
                          Размразиха се! Кабинет ще има - Асен Василев финансов министър, МВР - за ГЕРБ

                          31.05.2023 21:15
                          Дотук добре.
                          БДПП.
                          Бог Да Прости Протестите

                          Коментар


                          • Размразиха се! Кабинет ще има - Асен Василев финансов министър, МВР - за ГЕРБ

                            31.05.2023 21:15
                            Дотук добре.
                            Поне 5 нови имена в редактирания списък на акад. Денков 3 часа се оказаха достатъчни слънцето да изгрее отново над правителството с премиери Николай Денков и Мария Габриел. Ден след като бившата еврокомисарка обясни, че смразяването между ГЕРБ и “Промяната” не е точно ледена епоха, но и слънчеви лъчи няма

                            Коментар


                            • Говорим за различни неща и пак се почва с редовната мрънканица как живеели хората.
                              Аз питам за неща, които с едни хвърчащи заеми са били изградени. Как са работели, колко добре, какво са правели и прозивеждали е отделна тема.
                              Имало ли ги е? - Имало ги е. Сега какво има?
                              Темата дори е по-всеобхватна, защото всичко минава през субсидии, цялата световна икономика е зомбясала, и някои страни без членство някъде ще умрат от глад, защото няма кой да им печата когато трябва. В това отношение е много хубаво, че сме в ЕС, минуса е, че ще се включваме да плащаме освен от нас дължимото, и чуждите дългове. Германците са още по-тъпи, защото ако се насилват да държат еврозоната напук, в един момент тяхната гърбина ще натежи много, защото няма как лихвите да са едни и същи за големи длъжници като Италия, и силна икономика с по-малък дълг като Гермния, използвайки същия критерий % към БВП, а същевременно едно евро в Италия е едно евро в Германия. Сметките няма да може да се оправят с балон постоянно. Балон не може да бъде поддържан вечно каквото и да правят. Няма пример в историята, в който това да е работело. Ако ставаше така и социализма ставаше за нещо, то нямаше социалния и икономически екперимент СССР да се срине.
                              Исторически, на който и влак да сме се качили, винаги е водел в киреча и този път няма да е изключение.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
                                Че аз сълзи по СССР не виждам. Направих сравнение и питам къде потъват едни огромни средства днес, които при предишния режим е било видно в огромната си част къде са. Огледай се ми посочи. Даже не ме интересува точна сума, защото просто питам къде са парите. Пробвай се да сравниш и финансирането на ЕС в развойната дейност с висока добавена стойност по държави. Посочи ми нещо, което е благодарение на членството ни в ЕС и ни е дигнало технологичните отралси. Нищожни пари се отклоняват за България в това отношение, а онези другите са ни вкарвали в космически програми дори.
                                България е единствената, която е в ЕС и няма космическа програма. Не казвам, че това е важно на сегашния ни етап на развитие, а прост пример за състоянието на нещата, отношенията, връзките, безвръзките, безотношенията и най-вече кражбите, защото от България се изнася много повече като капитали и ресурс точно благодарение не възможността, че сме в ЕС, отколкото мизерната благодат, която идва от този съюз към България, която после допълнително минава и през ситото на политическата клептокрация. ЕС като идея е много хубаво нещо и предоставя много възможности, но те са основно за големите икономики, а ние дори не можем да се възползваме от тях, а става обратното - те се възпозлват от България. И никой не ни е виновен за това.
                                Било видимо? И къде отиваха средствата през соц-а? Там където и парите за да ни освободи руската армия през Пиреус?
                                Огромните средства и при този и при предишния режим се крадат от ДС и за това не ти е виновен ЕС. Изобщо ако си мислиш, че по време на комунизма а и през 90-те преди да сме от ЕС е било по-добре положението в БГ или си много млад или си много заблуден. В България икономически живота никога не е бил по-добре от сега. Захласват се хората само които не са правили нищо по цял ден, плащали са им, а отгоре на това са и крали каквото могат да докопат, а сега по-трудно стават такива неща.
                                ЕС е монета с две лица, от едната сме ние като евтина работна ръка или поне бяхме, от другата са възможностите и парите от тях. Наивно е да се смята че са ни приели заради красивите ни очи искат да ни обсипват с богатства защото сме много готини.
                                Според мен си много млад и не знаеш как се пътуваше и работеше на запад 90-те години, и не си чувал за визи, черни печати и т.н. За мизерията, глада и студа няма какво да обяснявам защото трябва да си го преживял да разбереш. За групировките, побойщата и всичката друга помия също.

                                Сделката да сме в ЕС е едно от най-добрите неща за България в последните 100 години, но корупцията, неразвитото гражданско общество и кражбите ни попречиха да се възползваме пълноценно. В европейския парламент няма кой да ни защити интересите защото политиците са ни слаби, алчни и невероятно некадърни. Ако си мислиш, че извън ЕС щяхме да сме по-добре си се объркал доста. Видя се, че дори елементарна парична политика не можем да водим и трябваше да ни наложат валутен борд и добре че го направиха.

                                И накрая каква развойна дейност бълнуваш като ние един съд нямаме и не можем един прост джигит да осъдим, да не говорим за политическата мафия? От ЕС ли искаш да дойдат да ги осъдят?

                                Я покажи данни за това финансиране на развойна дейност от ЕС по държави да видим? Какво е това финансиране - грантове, заеми?

                                Изобщо - голямо мрънкане, че ЕС не е дошъл да ни избърше ...
                                Last edited by RUBLA; 01.06.2023, 10:49. Причина: Спазвайте добрия тон!

                                Коментар

                                Working...
                                X