IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Тръгнало едно корумпирано ченге за правда да ми говори. Вие провалихте държавата. Имам доказателства.
    ...А какво казва прокуратурата за тях? Или си ги крил досега? А с това, не ставаш ли...СЪУЧАСТНИК?

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Подобна психика съм я виждал многократно при престъпниците-винаги оправдават престъпленията си с изрази като "Аз ли съм най-големият престъпник","Окрадоха държавата,вие с мен се занимавате"и тем подобни. Оправдание винаги има.
      Тръгнало едно корумпирано ченге за правда да ми говори. Вие провалихте държавата. Имам доказателства.

Коментар

Ами тая психика,че всички са маскари, която оправдава престъпления.Ето в случая Матейко казва,че всеки е в политиката заради корупция и оправдава корупцията като необходимо зло и по-важното неизбежно.
        Ха-ха - отново болно подсъзнание и развинтено въображение, но ти като "следовател" си експерт в това - колко невинни хора вкара в затвора с измислени от тебе "доказателства"?

Коментар

И това ми го казва кръвожадна росотрепка, копейка и национален предател, и измамник освен всичко друго, който още ми дължи пари.
          Нимой са кОрка де. Няма да те бием.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Много тежки думи сме си казвали с теб но, тук съм съгласен. ЗНАЕ, че е ниско и Аморално и се опитва са омаскари повече народ, за да се маскира сред мнимо "подобни" нему. Тъжна картинка.
            И това ми го казва кръвожадна росотрепка, копейка и национален предател, и измамник освен всичко друго, който още ми дължи пари.

Коментар

Ако знам, че бих имал шансове да бъда избран за депутат и евентуално да участвам в управлението и аз бих станал политик. Без да го правя заради корупция. И такива като мен са много. Естествено знам, че няма как да се учреди партия,без да се вложат много пари,а тия пари после ще трябва да се връщат с корупционни схеми, така че нямам намерение да го правя,нито да се прикрепям към партия.
              Само ти показвам,че не всички хора са корумпирани.
              И ше те изберат, че отидеш там във властта, и ще дръпнеш една реч как не си корумпиран. И повярвай ми, цялата страна ще падне под масата от смях, както и сега пада под масата от смях. Също и като разправяш, че не си корумпирано ченге, че никога не си крадил, че никога не си лъгал. Майтап значи, също като летящите пуми - вярваме ти.

Коментар

Ами тая психика,че всички са маскари, която оправдава престъпления.Ето в случая Матейко казва,че всеки е в политиката заради корупция и оправдава корупцията като необходимо зло и по-важното неизбежно.
                Много тежки думи сме си казвали с теб но, тук съм съгласен. ЗНАЕ, че е ниско и Аморално и се опитва са омаскари повече народ, за да се маскира сред мнимо "подобни" нему. Тъжна картинка.

Коментар

Поясни, кого и каква психика визираш?

Коментар

Подобна психика съм я виждал многократно при престъпниците-винаги оправдават престъпленията си с изрази като "Аз ли съм най-големият престъпник","Окрадоха държавата,вие с мен се занимавате"и тем подобни. Оправдание винаги има.
                    Поясни, кого и каква психика визираш?

Коментар

На БКП, дори теоретично, не бих могъл да стана учредител. Объркал си се. Коя година са я учрядявали знаеш ли? Ами не съм бил роден. Пръкнал съм се бая десетилетия по-късно. А, за изборите се кандидатирах, за да имам трибуната да изкажа решението на проблема с корупцията. Толкова страшно се оказа че, всички мишоци се покриха и тук, дори (не без влиянието на Маяма),.дори спънаха кампанията и нямаше такава, че иначе, трябваше да понесат лична отговорност незабавно и неотменна, в случай както се омаскариха и бесепарите с днешното правителство. Не всички са маскари, Матейко.

Коментар

• ...Прочее, аз имам какво да предоставя срещу справедливо заплащане и без са се корумпирам. Аз създавам СТОЙНОСТ, Матеев. Не търгувам с чужд труд, за разлика от някои.

Коментар

Ти си учредител на БКП, а не аз. Ти се кандидатираш и участваш в избори, а не аз. И защо го правиш това? За една общинска заплата или за потенциала да участваш в корупцията и да спечелиш много пари?

Точно така - потенциала да се участва в корупция е единствената сериозна мотивация, която кара много хора да се обединяват в партии, да участват на избори и после да се бият за власт в парламента или в управляващото мнозинство. Всичките тези хора нямаше да ги има (нямаше да има кандидати), ако разчитаха само на заплатите, които се полагат по закон и са смешни.

От тази гледна точка корупцията е двигател на системата. Без нея системата щеше да се провали.
                          Ако знам, че бих имал шансове да бъда избран за депутат и евентуално да участвам в управлението и аз бих станал политик. Без да го правя заради корупция. И такива като мен са много. Естествено знам, че няма как да се учреди партия,без да се вложат много пари,а тия пари после ще трябва да се връщат с корупционни схеми, така че нямам намерение да го правя,нито да се прикрепям към партия.
                          Само ти показвам,че не всички хора са корумпирани.

Коментар

Ти си учредител на БКП, а не аз. Ти се кандидатираш и участваш в избори, а не аз. И защо го правиш това? За една общинска заплата или за потенциала да участваш в корупцията и да спечелиш много пари?
                            На БКП, дори теоретично, не бих могъл да стана учредител. Объркал си се. Коя година са я учрядявали знаеш ли? Ами не съм бил роден. Пръкнал съм се бая десетилетия по-късно. А, за изборите се кандидатирах, за да имам трибуната да изкажа решението на проблема с корупцията. Толкова страшно се оказа че, всички мишоци се покриха и тук, дори (не без влиянието на Маяма),.дори спънаха кампанията и нямаше такава, че иначе, трябваше да понесат лична отговорност незабавно и неотменна, в случай както се омаскариха и бесепарите с днешното правителство. Не всички са маскари, Матейко.
                            Last edited by Pyramid; 30.03.2025, 19:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
                              Всъщност в случая ти правиш един типичен fallacy: "корупция няма, щом някой се оплаква от корупция, то значи той просто не си харесва докъде е стигнал в живота". Това е грешно умозаключение.

Единственото обяснение защо ти не виждаш никъде корупция е вероятно защото тя дотолкова е станала част от правенето ти на бизнес, че вероятно вече го приемаш за нещо съвсем нормално и в реда на нещата. Прав ли съм?
                              Не знаех, че имаш толкова развинтено въображение. Започна с измислици само и само да докажеш, че повредата не е в твоя телевизор, а в нечий друг. Тоест даваш доказателство на думите ми, че неуспелите в живота хора са се хванали за думичката корупция като удавник за сламка, и я виждат дори и там, където я няма. Иначе как ще си признаят пред себе си, че са некадърни и затова са се провалили.

Коментар

+1. И мен не ми дреме, ама той се опитва с фукарията си да ми внушава някакви снобски възгледи, които аз дълбоко презирам. Ами не, НЕ ми дреме.

Точно така - потенциала да се участва в корупция е единствената сериозна мотивация, която кара много хора да се обединяват в партии, да участват на избори и после да се бият за власт в парламента или в управляващото мнозинство. Всичките тези хора нямаше да ги има (нямаше да има кандидати), ако разчитаха само на заплатите, които се полагат по закон и са смешни.

От тази гледна точка корупцията е двигател на системата. Без нея системата щеше да се провали.
                                Last edited by Mateev; 30.03.2025, 19:10.

Коментар

Working...
                                X