IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Не ми се рови да търся всичко изброено от теб.Ако си държиш на думата, напиши ги пак и ще ги дискутирам.И се казвам Мирослав ,а не Йовчо.Не съм кръстен на российском мире като други във форума.
    Йовчо е нарицателно за невежа. И това ли не го знаеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Какви схеми бе Йовчо. Пак ли с твоите измислици? Случайно да си чувал, че ЛОБИРАНЕТО Е ЗАКОННО? Тръгнало е от щатите и сега е така в целия свят.
      Купуваш си депутат, он "лобира" за теб, и ти купува закони и пише персонално угодни такива. Така си и знаех: Човекът - Морален Стожер е тук, за да ни учи, как да живеем. И - не сме.ли живели като него - ставаме "лузъри", "некадърници"...
      Айде, като издадеш книжка с нравоучения, се обади тук, та всички да си купим, става ли?

Last edited by Pyramid; 31.03.2025, 20:32.

Коментар

Какви схеми бе Йовчо. Пак ли с твоите измислици? Случайно да си чувал, че ЛОБИРАНЕТО Е ЗАКОННО? Тръгнало е от щатите и сега е така в целия свят.
        Не ми се рови да търся всичко изброено от теб.Ако си държиш на думата, напиши ги пак и ще ги дискутирам.И се казвам Мирослав ,а не Йовчо.Не съм кръстен на российском мире като други във форума.

Коментар

Ами досега не съм срещал честен човек, който да оправдава корупцията и да знае всички схеми,с които депутатите да подпомагат даден бизнес.

Коментар

За себе си ли го казваш? Корумпирания полицай се опитва да обвинява честните хора, че и те са корумпирани ...
            Ами досега не съм срещал честен човек, който да оправдава корупцията и да знае всички схеми,с които депутатите да подпомагат даден бизнес.
            Last edited by X_Y; 31.03.2025, 13:31.

Коментар

Продължаваш да се опитваш да ме обвиниш, което доказва само и единствено това, че не си пиеш жълтите хапчета.
              Мога да твърдя същото за теб - продължаваш да твърдиш, че в България няма никаква корупция, а само усещане за такава (странно, това май бяха едни думи на депутат от ГЕРБ?), което доказва само и едиснтвено това, че ти си дотолкова свикнал с корупцията, че не ти прави впечатление.

Коментар

Кои ние сме провалили държавата?А ако имаш доказателства, че съм корумпиран ги дай в прокуратурата. С кеф ще те осъдя после като нищо не се докаже.
                Чувствата са взаимни ...

Коментар

Никакви бисери не са, а съвсем реални събития, за които има и видеозаписи.
                  А относно корупцията крадеца вика дръжте крадеца.
                  За себе си ли го казваш? Корумпирания полицай се опитва да обвинява честните хора, че и те са корумпирани ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Умел опит да замажеш положението, но изобщо не отричаш, че корупцията дотолкова е станала част от правенето на бизнес, че я приемаш за нещо съвсем нормално. Затова и не я виждаш. Ясен си, Матеев.
                    Продължаваш да се опитваш да ме обвиниш, което доказва само и единствено това, че не си пиеш жълтите хапчета.

Коментар

Не знаех, че имаш толкова развинтено въображение. Започна с измислици само и само да докажеш, че повредата не е в твоя телевизор, а в нечий друг. Тоест даваш доказателство на думите ми, че неуспелите в живота хора са се хванали за думичката корупция като удавник за сламка, и я виждат дори и там, където я няма. Иначе как ще си признаят пред себе си, че са некадърни и затова са се провалили.
                      Умел опит да замажеш положението, но изобщо не отричаш, че корупцията дотолкова е станала част от правенето на бизнес, че я приемаш за нещо съвсем нормално. Затова и не я виждаш. Ясен си, Матеев.

Коментар

На коримпираното ченге бисерите са само два:
                        1. Летяща пума с мигащи светодиоди
                        2. Летящи крави - цяло стадо
                        Никакви бисери не са, а съвсем реални събития, за които има и видеозаписи.
                        А относно корупцията крадеца вика дръжте крадеца.

Коментар

Кои ние сме провалили държавата?А ако имаш доказателства, че съм корумпиран ги дай в прокуратурата. С кеф ще те осъдя после като нищо не се докаже.
                          +10

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                            Тези цитати, не ми изглеждат много, че са изречени от български гражданин! Част от тях да...
                            Е, понапрегни си въображението, де.

Коментар

Тръгнало едно корумпирано ченге за правда да ми говори. Вие провалихте държавата. Имам доказателства.

Коментар

Ха-ха - отново болно подсъзнание и развинтено въображение, но ти като "следовател" си експерт в това - колко невинни хора вкара в затвора с измислени от тебе "доказателства"?
                                Първо аз не съм вкарвал никого в затвора-над мен имаше прокурор, който вкарваше делото в съда,а и всички мои действия са били под наблюдение на прокурор. Даже има специален термин-наблюдаващ прокурор, щото той следи всички действия на разследващия. Освен това има и три съдебни инстанции, така че аз нищо не съм решавал.
                                А и освен това каква полза бих имал да измислям доказателства, за да осъдят някого?Никаква.

Коментар

Working...
                                X