Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Какви схеми бе Йовчо. Пак ли с твоите измислици? Случайно да си чувал, че ЛОБИРАНЕТО Е ЗАКОННО? Тръгнало е от щатите и сега е така в целия свят.
Айде, като издадеш книжка с нравоучения, се обади тук, та всички да си купим, става ли?
Last edited by Pyramid; 31.03.2025, 20:32.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Какви схеми бе Йовчо. Пак ли с твоите измислици? Случайно да си чувал, че ЛОБИРАНЕТО Е ЗАКОННО? Тръгнало е от щатите и сега е така в целия свят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами досега не съм срещал честен човек, който да оправдава корупцията и да знае всички схеми,с които депутатите да подпомагат даден бизнес.
Коментар
-
За себе си ли го казваш? Корумпирания полицай се опитва да обвинява честните хора, че и те са корумпирани ...
Last edited by X_Y; 31.03.2025, 13:31.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Продължаваш да се опитваш да ме обвиниш, което доказва само и единствено това, че не си пиеш жълтите хапчета.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Кои ние сме провалили държавата?А ако имаш доказателства, че съм корумпиран ги дай в прокуратурата. С кеф ще те осъдя после като нищо не се докаже.
- 1 like
Коментар
-
Никакви бисери не са, а съвсем реални събития, за които има и видеозаписи.
А относно корупцията крадеца вика дръжте крадеца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Умел опит да замажеш положението, но изобщо не отричаш, че корупцията дотолкова е станала част от правенето на бизнес, че я приемаш за нещо съвсем нормално. Затова и не я виждаш. Ясен си, Матеев.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеНе знаех, че имаш толкова развинтено въображение. Започна с измислици само и само да докажеш, че повредата не е в твоя телевизор, а в нечий друг. Тоест даваш доказателство на думите ми, че неуспелите в живота хора са се хванали за думичката корупция като удавник за сламка, и я виждат дори и там, където я няма. Иначе как ще си признаят пред себе си, че са некадърни и затова са се провалили.
- 2 Харесвания
Коментар
-
На коримпираното ченге бисерите са само два:
1. Летяща пума с мигащи светодиоди
2. Летящи крави - цяло стадо
А относно корупцията крадеца вика дръжте крадеца.
Коментар
-
Кои ние сме провалили държавата?А ако имаш доказателства, че съм корумпиран ги дай в прокуратурата. С кеф ще те осъдя после като нищо не се докаже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеТези цитати, не ми изглеждат много, че са изречени от български гражданин! Част от тях да...
Коментар
-
Тръгнало едно корумпирано ченге за правда да ми говори. Вие провалихте държавата. Имам доказателства.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ха-ха - отново болно подсъзнание и развинтено въображение, но ти като "следовател" си експерт в това - колко невинни хора вкара в затвора с измислени от тебе "доказателства"?
А и освен това каква полза бих имал да измислям доказателства, за да осъдят някого?Никаква.
- 1 like
Коментар
Коментар