If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Доколкото чета и си спомням от фейсбука https://www.facebook.com/reel/610796098310952 , референдум при всички случай ще има, просто президента има право да го свика сам. всякакви други глупости са излишни
Днес, 16:38 Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
И вас ще ви обръснем на сухо скоро, да видите как е !
Тъй, тъй. С мотиката.
А сега, сериозно: За ******************************************** - и на мен ми се повдига от тях - но, аз правя разлика между тях и честните, почтени евреи. Познавам няколко, нямам забележки, читави хора са. Не може и няма как за всичко в света само един етнос да е виновен. Факт. Пък и нарочно да помпя нечие самочувствие за мнимо "превъзходство" само, щото бил от еди-кои-си, няма да стане.
Last edited by X_Y; Днес, 16:47.
СРАМОТА, X_Y. АЗ НЕ СЪМ АНТИСЕМИТ. НЕ МРАЗЯ ЕВРЕИТЕ. МАМЕН СЪМ ОТ ЧИФ*ТИ, ОБАЧЕ. ИМА РАЗЛИКА
Тъй, тъй. С мотиката.
А сега, сериозно: За ***** - и на мен ми се повдига от тях - но, аз правя разлика между тях и частните, почтени евреи. Познавам няколко, нямам забележки, читави хора са. Не може и няма как за всичко в света само един етнос да е ви овен. Факт.
По делата им ще ги познаеш . Никога не съм слагал всички под един знаменател.
Проблемът на България е, че нашата буржоазия появила се в морето на капитализма, не е буржоазия натрупала капитала си за столетия с търговия, производство на стоки и създаване на активи..., а бандитска група, която за много кратко време след 1989г. ограби всички активи създадени и натрупани от нашите родители, баби и дядовци след 1946г...
До 89-та имаха цялата власт, но нямаха кой знае колко пари в личните си джобове.
След 89-та започна процеса на трансформиране на пълната власт в пари, и ограбване на всичко!
Днес имат и всичките пари и активи, но упражняваха властта си до момента чрез официални посредници, а те стояха в сянка и кадруваха във всички държавни системи.
Сега вече, искат съвсем открито и официалната власт и предлагат "Ново начало" на оскотелия народ, който ограбиха...
Днес моретата на капитализма са им станали тесни и искат да навлязат със своя пиратски платноход в големите океани на капитализма, а ние да им духаме в платната! "Новото начало" си е" Старото", но пак отначало!!!
Ако това стане, следва жестока дикататура на озверeлите нови капиталисти ,които ще искат след 5 години да задминат британката империя трупала богатствата си от 16в. насам....
На тях население не им е нужно, защото им идва само като разход! Държава с един милион население, макар и фиктивна ще им е много по-печеливша отколкото такава като сегашната с 6,5 млн. население....
Възможно е и да продадат територии за пари. На тях им трябва не територия и население, а статут!!!
Това е номенклатурна буржоазия, която не се задоволява с годишни печалби от 7-8% и тяхното реинвстиране!
Това е финансово вампирска група, която трупа огромни пари в момента от наркотрафик, всякаква контрабанда, кражби на еврофондове и всякакви други незаконни дейности, чиито печалби са в пъти, а не в проценти!
Тези черни пари, трябва да бъдат изпрани и легализирани в България, където те имат властта и никой не може да им ги кофискува, както това става когато са в чужди банки и офшорки!
Отдавна в България в икономиката и стопанския живот няма закономерна логика! Нищо не става така, както е писано в учебниците за функционирането на всички системи в една изцяло осветлена икономика!
Официалната икономика и официалната ОБЩА държава, отдавна са мъртви!
Икономиката е сива, а държавата- частна!
Доходите са африкански, а разходите европейски!!!
По същият път вървяха и руските либерални кланове и бивши червени номенклатури. Крадяха като пирати и разбойници и изнасяха награбеното в Лондон, Швейцария и цяла Европа с надеждата, че след като направят от бившия СССР и остатъците от него апортна вноска в световния капитализъм, на тях ще им бъдат дадени места на масата за управление на Новия свят в Новия световен ред!
Нищо подобно!
Бяха измамени и после бяха ограбени от по-големите играчи, а после съдени, гонени и накрая повечето от тях ликвидирани, като кучета.
По-големите крадци ограбиха по-малките, които пък си ограбиха националните държави и населението в тях,
Всеки майстор си има баш майстор!...
Нашите чугун кратуни от номенклатурната буржоазия, обаче не искат да го разберат, че са следващите!
Готови са да подписват и правят каквото им наредят по-големите началници отвън, само и само да запазят награбеното и изнесеното, което няма как да стане, но на тях им се иска много да стане така!
Краят им е близо!
Казано им е да ни вкарат в еврозоната, където ще бъдем ограбени за 100г. напред и подчинени на външни треторазрядни чиновници. Казано им е, да бъдат приемани бежанци, а много скоро след това да бъдат преотстъпвани територии на съседни държави.
Днес американците ще вземат българския участък на "Турски поток". България няма как да откаже и цената ще е комично смешна, защото няма как да е иначе!
Червената номенклатура и чугун капиталистите са вече много натясно..
Те все още мърсуват и бесуват, а народа сметките им оправя!
Скоро реката ще довлече и техните трупове до брега на който са седнали ограбените...
И вас ще ви обръснем на сухо скоро, да видите как е !
Тъй, тъй. С мотиката.
А сега, сериозно: За ******************************************** - и на мен ми се повдига от тях - но, аз правя разлика между тях и честните, почтени евреи. Познавам няколко, нямам забележки, читави хора са. Не може и няма как за всичко в света само един етнос да е виновен. Факт. Пък и нарочно да помпя нечие самочувствие за мнимо "превъзходство" само, щото бил от еди-кои-си, няма да стане.
Значи Полша е русофилска, а Кипър ,където се перат парите на руските олигарси,е отдалечен от Русия.
Ясно.
Полша е друга бира. Кипър ще го насметат, те вече са го почнали. В Полша, за разлика от бг са абсолютно наясно за какво иде реч. В бг населението е тотално заблудено. Даже това, че ти не мислиш като масата приятно ме изненадва.
Путинистите,толкова сте контрапродуктивни ,че хората заради вас се подвеждат ЗА еврото. По добре кажете какво мислите за цифровата рубла и дигиталния концлагер в РФ!
С продуктивни мега ултра конспиратори , за които виновни за всичко за ''евреичетата'' Адам и Ева ...........не ми се комуникира ....
Не си ми интересен , и за подигравки и базик не ставаш .....
Това не е лъжа бе .. Това пише в Интернет - това съм показал ..... Ама било с 3,14 % по различно .....
Ай , майняй ми се от главата ..... И мисли за План Ц ..... План Б , ти обясних - няма да сработи ......
Коментар