Първоначално изпратено от Специалист по всичко
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Last edited by dmm; 13.05.2025, 13:33.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение
Ами не знам, предаването е от вчера сутринта по бтв, можеш да си го гледа сам. Аз съм го пуснал сега и арменеца само мънка и го кара на неща от обща култура. Гечев говори с факти, кое не е такаАма за това се изисква много солидна подготовка, каквато телевизионните икономисти нямат.
То и затова се плашат от дебати, защото тогава общите приказки не вървят.
- 1 like
Коментар
-
Андрей райчев много добре формулира 5 ес ПРОВАЛА.
Аз само за 2 от тях ще съм против каквото и ще да имаме с брюкселските зелки
1. КОВИД
2. МИГРАНТИ
3. ЗИЛЕНА СДЕЛКА - туй второ
4. ВОЙНАТА
5. ЛГБТ - туй май на първо място
Останалите толкова се осраха ес че вече ги няма(ковид - слава на ПУТИН ще го унищожи) или нас много слабо ни касаятНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Прав си - народът избира Народни представители, но те избират управители - Изпълнителната и Съдебната власт.
Народът може и да има правото да си казва думаата за важни решния, но нима приемането на еврото е най-важното такова? Ами данъците, ДДС-то, пенсиите, строежа на атомни централи и още 1000 други - те нима не са важни?
Лаете като кучета в момента за Еврото, защото так са ви се разпоредили. Путин на Костя Копейкин, а той на вас. Използва ви като стадо овце без да ви дава правото да вложите грам здрав умисъл. Написали са ви опорки, една от друга по-фалшиви и по-лъжливи, и са ви ги сложили в устата
Не разбрахте ли, че вие отрепките-путинисти и отрепките-копейки сте едно нискоинтелигентно, но лесно управляемо стадо, който лесно може да бъде управлявано каква песен да пее. Ако бяхте малко по-интелигентни, щехте да се усетите, че ви хвърлят по върбите. Да, ама не сте.
И всъщност, вие сте с опорките.Бягате от референдум, бягате от дебати, повтаряте само някакви общи заучени фрази от рода на "ще живеете по-добре" или "поели сме курс към запада". Та не знам кой кого използва и кои са стадо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Това не е точно така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Първо, народът избира представители, които да го представляват, а не да го управляват. Затова се казва "народен представител", а не "народен управител".
Второ, единствената причина да се избират представители е защото няма как целият народ да се произнася за всяко едно решение. Не е възможно чисто организационно.
Трето, избирайки представители, народът не губи правото си да взема важни решения, които са въпрос на личен избор.
Народът може и да има правото да си казва думаата за важни решния, но нима приемането на еврото е най-важното такова? Ами данъците, ДДС-то, пенсиите, строежа на атомни централи и още 1000 други - те нима не са важни?
Лаете като кучета в момента за Еврото, защото так са ви се разпоредили. Путин на Костя Копейкин, а той на вас. Използва ви като стадо овце без да ви дава правото да вложите грам здрав умисъл. Написали са ви опорки, една от друга по-фалшиви и по-лъжливи, и са ви ги сложили в устата
Не разбрахте ли, че вие отрепките-путинисти и отрепките-копейки сте едно нискоинтелигентно, но лесно управляемо стадо, който лесно може да бъде управлявано каква песен да пее. Ако бяхте малко по-интелигентни, щехте да се усетите, че ви хвърлят по върбите. Да, ама не сте.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение
Росимирчо я виж този тук какво разправя- https://www.facebook.com/reel/669509949282845. В момента на влизане резервите на бнб стават резерви на ецб, може спокойно да закрием бнб. Има нещо хубаво и в тази новина нали
Коментар
-
Ами такъв е живота. Умните хора правят диверсификация на имането си, а глупавите крякат по форумите, търсейки си някой виновник за собствената си простотия..Достатъчно е човек да погледне историята ви,
за да види, че всичките ходове на ганьо.bg винаги са от тъпи по-тъпи...
За последните 500 години история нямате ни един правилен ход - винаги се натресвате от страната на губещите,
и винаги сте от страната на лузърите...
Ето някои от "брилянтните" ходове на ганьо.bg:
- обявявате война на САЩ, точно когато американците изобретяват ядрената бомба... ха-ха-ха-ха
- През Втората световна война се присъединявате към Хитлер точно преди да загуби войната...
- напъвате да се натресете в евро-зоната точно преди създаването на дигиталлния конц-лагер от ЕЦБ
Защо си мислите, че сега с еврото ще е по-различно?
СМЯХ В ЗАЛАТА С ганьо.bg...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Стига с тези олигофренски разсъждения. Това се нарича ДЕМОКРАЦИЯ. Народа си избираа представители и ги упълномощава да го управляват за 4 години. Никой досега не е измислял нещо по-добро, така че недей да ми ревеш. Още повече като те знам какъв национален предател и каква копейка си, иомам чуствтото, че искаш диктатура. Тоест предпочиташ да те управлява кръвожаден диктатор, и се опитваш да ни пробуташ опорката, че така е по-добре.
Ами ще ти кажа, че си сбъркал форума, сбъркал си и аудиторията, която се опитваш да манипулираш в полза на диктатурата на Путин.
Второ, единствената причина да се избират представители е защото няма как целият народ да се произнася за всяко едно решение. Не е възможно чисто организационно.
Трето, избирайки представители, народът не губи правото си да взема важни решения, които са въпрос на личен избор.
Коментар
-
Пълни измислици, да не казвам простотии. Абе копейки, какво толкова сте се активирали и вкупом крякате от сутрин до вечер? Да не би случайно шефа ви да ви е дал заповеди от типа победа или смърт?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Нашия РоссиМир е като бот, който денонощно бълва гербава пропаганда в този форум....
Човекът, който бълва руска пропаганда, си ти. Правиш го по заповед на висшестоящите, които явно в момента са ви задействали да крякате с пълно гърло.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеЯ вижте в Гърция - и там гърците не могат да си теглят парите от банките: Гърция въвежда пълна забрана за плащане в брой за транзакции над 500 евро
- 1 like
Коментар
-
Стига с тези олигофренски разсъждения. Това се нарича ДЕМОКРАЦИЯ. Народа си избираа представители и ги упълномощава да го управляват за 4 години. Никой досега не е измислял нещо по-добро, така че недей да ми ревеш. Още повече като те знам какъв национален предател и каква копейка си, имам чуствтото, че искаш диктатура. Тоест предпочиташ да те управлява кръвожаден диктатор, и се опитваш да ни пробуташ опорката, че така е по-добре.
Ами ще ти кажа, че си сбъркал форума, сбъркал си и аудиторията, която се опитваш да манипулираш в полза на диктатурата на Путин.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Ами такъв е живота. Умните хора правят диверсификация на имането си, а глупавите крякат по форумите, търсейки си някой виновник за собствената си простотия..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
То западни БАМ-ки понеже не са гърмели досега, нале.
Коментар
Коментар