If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не тавариш, аз сам капиталист, и свободен човек,
а ти си дърто комуне, разпространяващо лъжи и фалшива пропаганда, което не дава право на хората да видят истината...
Ти си Путинст, а това автоматично зачерква всяко едно друго добро качество, ако случайно имаш такова ...
За неразбраните в лявата колонка .
Ясно пише че годините разходи по кредита са от 5 -25 процента годишно.
Както казах вероятно някой взимат на 8- 10 процента но това е във твърда валута и за хора с близки до власта работещи в големите руски корпорации.
За масовият руснак нещата са ясни.
Другар ти кажи, на лъжи и пропаганда в евро-?ейския съюз ли да вярваме, или на очите си ?
Всички руски сайтове са лъжливи, така че стига си ни я навирал тази картинка в очите. Путин е Лъжец номер едно и цялото стадо путинисти също сте лъжци като него. Няма смисъл да ви го напомням на всеки един постинг, защото вие си го знаете и всички останали също го знаят.
Каквото и да кажете/напишете, то по презумпция се счита за лъжа. Няма смисъл да храните илюзии, че някой ще ви повярва.
Така че не се хабете, не се напъвайте, защото труда ви отива на вятъра ...
Ти на лъжите и пропагандата от бг-медиите ли ще вярваш, или на очите си ?
Идеално раздават кредити на 6 процента и
И дават на вложителите 22 .
Начи са открили перпето мобиле. Е може некъв нов комунизъм.
И дръж и сега отново купувай биткойн ,нали си свободен човек и капиталист. Ама пак на 90 000 , да не вземе да се преебеш да купиш когато падне на 8000 .
Т.е,който е против еврото, е копейка. Що не идеш в Полша и да кажеш на поляците,че са копейки,щом не искат еврото?
И после да ни разкажеш какво са ти отговорили.
Къде съм казал, че само копейките са против еврото? Всички копейки са против еврото, ЕС, НАТО и всичко което ни отдалечава от Русия. Има и хора като теб, които не са копейки, не са за излизане от НАТО и ЕС, но са против еврото. При вас нещата са по- скоро свързани с теории на конспирацията и недостатъчно разбиране на материята.
А на тебе ли да вярваме? Нали знаеш приказката за лъжливото овчарче ...
Ти си рос-пропагандист. А рос-пропагандистите щом си отворят устата, значи лъжат.
Не тавариш, аз сам капиталист, и свободен човек,
а ти си дърто комуне, разпространяващо лъжи и фалшива пропаганда, което не дава право на хората да видят истината...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар