IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Ти на лъжите и пропагандата от бг-медиите ли ще вярваш, или на очите си ?
    Идеално раздават кредити на 6 процента и
    И дават на вложителите 22 .
    Начи са открили перпето мобиле. Е може некъв нов комунизъм.

И дръж и сега отново купувай биткойн ,нали си свободен човек и капиталист. Ама пак на 90 000 , да не вземе да се преебеш да купиш когато падне на 8000 .
    Last edited by Майстора233; 28.04.2025, 12:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Т.е,който е против еврото, е копейка. Що не идеш в Полша и да кажеш на поляците,че са копейки,щом не искат еврото?
      И после да ни разкажеш какво са ти отговорили.
      Къде съм казал, че само копейките са против еврото? Всички копейки са против еврото, ЕС, НАТО и всичко което ни отдалечава от Русия. Има и хора като теб, които не са копейки, не са за излизане от НАТО и ЕС, но са против еврото. При вас нещата са по- скоро свързани с теории на конспирацията и недостатъчно разбиране на материята.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

А на тебе ли да вярваме? Нали знаеш приказката за лъжливото овчарче ...

Ти си рос-пропагандист. А рос-пропагандистите щом си отворят устата, значи лъжат.
        Не тавариш, аз сам капиталист, и свободен човек,
        а ти си дърто комуне, разпространяващо лъжи и фалшива пропаганда, което не дава право на хората да видят истината...

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

А на тебе ли да вярваме? Нали знаеш приказката за лъжливото овчарче ...

Ти си рос-пропагандист. А рос-пропагандистите щом си отворят устата, значи лъжат.

Коментар

Постинга ми към тебе беше грешка. Извинявай.

Иначе нагребал съм ги всички росотрепки и комунета и няма да ги оставя на мира.
            Приема се . Хора сме, грешим .

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7

За моята заплата не мисли ! Гледай да не ти спрат субсидиите , че много станахте субсидираните "капиталисти" .
              Постинга ми към тебе беше грешка. Извинявай.

Иначе нагребал съм ги всички росотрепки и комунета и няма да ги оставя на мира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

https://www.bta.bg/bg/news/economy/7...varlyat-21-pro

Що ни правиш на малоумни?

Коментар

Ама много лъжете бе тавариши евро-?ейци... Защо така ?

Евро-комунетата пак ли чакат капитализма да фалира ?!
                  Ликвидират го отвътре .

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=ZOG8KbSjzZ4&t=3071s
                    Last edited by neon7; 28.04.2025, 13:04.

Коментар

Ха-ха-ха-ха-ХА-ха-ХА-ха-ХА-ха-ХА-ха-ХА-ха...

Комунетата от евро-?ейския съюз пак спипани в зле скалъпена лъжа

Всеки може да види какви са условията по ипотеки в Руската федерация...

Очевидно никъде в Русия няма имотеки на нива от 20-25 процента ...

https://www.bta.bg/bg/news/economy/7...varlyat-21-pro

Що ни правиш на малоумни?

Коментар

Ама много лъжете бе тавариши евро-?ейци... Защо така ?

Комунета обиждат на комунета .... Какво - да не би да ви е хванал срама? Нали уж сте оперирани от него?

Коментар

Ха-ха-ха-ха-ХА-ха-ХА-ха-ХА-ха-ХА-ха-ХА-ха...

Комунетата от евро-?ейския съюз пак спипани в зле скалъпена лъжа

Всеки може да види какви са условията по ипотеки в Руската федерация...

Очевидно никъде в Русия няма имотеки на нива от 20-25 процента ...
                          Много си смешен в опитите си да възхваляваш едно блато, една кочина, в която масово хората все още ходят в дървени външни тоалетни. А сега след Путин ще се наложи и пещерите да заселвате ...

ПП: Пазете си магаретата. Не ги пращайте на фронта, че ще ви трябват ....

Коментар

• Ама много лъжете бе тавариши евро-?ейци... Защо така ?

Коментар

• Изправени ли сме пред края на индивидуалната си свобода заради нарастващата цифровизация на личните карти и разрешенията за достъп, включително и на парите?

Опитват ли се да ни вкарат в капана на пълния дигитален контрол, при който всеки неудобен за режима бива моментално наказан и санкциониран?

Конспиративни фантазии ли са това, както ни уверяват „фактчекърите“ (на щат към Системата), или реалните рискове от утрешния дигитален свят?

Коментар

Да ти имам притесненията ....
                                Ами Путин като ритне канчето и ви секнат заплатите, тогава копейките какво ще правите ....
                                Веднага личи колко си"интелигентен",щом не си разбрал, че Neon не е копейка.
                                Или по-скоро искаш да изкараш другите копейки,за да не заподозрат, че ти си такъв РОСИМИРЕ.

Коментар

Working...
                                X