Ко стаааа със Славиту. Поредния еврейски измамник. Яххяххяяххяхяххяхя
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе бях гледал пресконференцията на сценаристите и сега мернах нещо.
Шоумените казват: предлагаме ново правителство. Кога, когато.... Ако не ни подкрепите, следват нови избори. Това директно ме навежда на мисълта, че те няма да подкрепят правителство на ДБ и ИМВ, подкрепено от БСП, например. Щото ИТН имат 65 депутата, ДБ-34, ИМВ-13. Общо 112. Не стигат. Трябва БСП. Или някаква врътка на БСП или ДПС. Например някоя от тях не се регистрира за гласуване, кворумът е налице от 121+ депутата, ама 112 стигат да са повече от половината.
Което дефакто означава парламентарна подкрепа от страна на нерегистриралата се партия.
ОБАЧЕ, ако ИТН не гласува? Нови избори.... мамм...
Коментар
-
Не бях гледал пресконференцията на сценаристите и сега мернах нещо.
Шоумените казват: предлагаме ново правителство. Кога, когато.... Ако не ни подкрепите, следват нови избори. Това директно ме навежда на мисълта, че те няма да подкрепят правителство на ДБ и ИМВ, подкрепено от БСП, например. Щото ИТН имат 65 депутата, ДБ-34, ИМВ-13. Общо 112. Не стигат. Трябва БСП. Или някаква врътка на БСП или ДПС. Например някоя от тях не се регистрира за гласуване, кворумът е налице от 121+ депутата, ама 112 стигат да са повече от половината.
Което дефакто означава парламентарна подкрепа от страна на нерегистриралата се партия.
ОБАЧЕ, ако ИТН не гласува? Нови избори.... мамм...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
....да върне властта на народа.....???!!!!
Гигов,да ме прощаваш,ама ти имаш ли навършени 18 години?!
Иначе вече е много дърт, също като доносника дето си работи тук. Акъла му обаче е на пет годишен. Някъде около тази възраст тея спират да се развиват.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
....да върне властта на народа.....???!!!!
Гигов,да ме прощаваш,ама ти имаш ли навършени 18 години?!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
1chas.bg
Асен Василев е новото име за премиер от „Има такъв народ"
След изнена
ЧЕСТИТО..ДОБРО ПОПАДЕНИЕ..
Коментар
-
Министърът обяви, че след съгласие от страна на компанията, която винаги е на загуба, поради което не плаща данъци в България, най-сетне са разсекретени ревизионните актове на дружеството от 2016 г. и 2017 г. след като през 2018 г. "Да, България" спечели дел... Вижте повече
КОЛКО ГОДИНИ МУТРАТА КРАДЕЦ ГИ ПРИКРИВАШЕ..
dnevnik.bg
Асен Василев пред "Дневник": "Лукойл България" започва да плаща данъци
Коментар
-
Къде се изгуби бе,звяр?!Пиши по-често,оправяш ми настроението с постовете си ...Без капка ирония....
чиляка е зает професионално
с терапевтични сеанси у Банкя.
Без капчица ирония.Last edited by Майстора233; 16.07.2021, 18:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеС портфейл или без... това си е откровенна дискриминация, ако няма министри на българите, турците, евреите, арменците, китайците, власите, гагаузите, каракачаните и прочие... Но е особено обидно да те дискриминират в собствената ти държава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеиначе поздравявям Слави , че министъра на ромите е без портфейл, иначе щеше да го свие. Това е тънък ромски хумор, бе, не св дразнете.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеЗащото веднага ще бъде организирано покушение срещу него. От учителката му по английски...
Коментар
-
Сега, сериозно, да се готви Станишката за ново предложение, ако и той не мине, ред е на Бойко. Те отговарят на изискванията на чалгаря- имат административен опит и са експерти, единия е експерт по руска история, а другия по модерен комунизъм.
иначе поздравявям Слави , че министъра на ромите е без портфейл, иначе щеше да го свие. Това е тънък ромски хумор, бе, не св дразнете.
И последно, аз повече следващите 4 години за парламент отказвам да гласувам.
- 1 like
Коментар
Коментар