IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Гледам "Панорама" и слушам как в България болшинството избиратели са "десни".
    Ебати чудесиите! В най-бедната страна в Европа избирателите са десни?!?!!?.
    Направо не ми го побира главата! Хем голтаци, хем "десни"!
    А пък аз, дето не съм беден, определено, съм ляв. Бахти чудесиите.
    Може и да сме бедни, ама не сме Латинска Америка и не вярваме че левите идеи и революции стават за ядене.

Коментар

• B.Graham, според мен българите са аполитични, то няма и как 90% от хората са разбрали или са се досетили че играта е мръсна. България някак ще се справи, но не виждам как ще се справят другите.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Гледам "Панорама" и слушам как в България болшинството избиратели са "десни".
        В България няма леви и десни а деви и лесни
        Life won't wait for you.

Коментар

• Гледам "Панорама" и слушам как в България болшинството избиратели са "десни".
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• clubz.bg
            Бойко Рашков: Ще разследваме докрай всички строежи на Борисов
            "Ние ще разследваме докрай всички строежи, които са започнати от Бойко Борисов, най-вече магистралите, където се констатират още от самото начало десетки нарушения..

Ла
            пай суджука на мутрите гнусен мутренски минган от ДПС дъбник..Пак ще ти пълнят розовите шалвари в Сараите отрепко..
            Last edited by Kiro; 24.09.2021, 23:26.

Коментар

• Е, както казах, ББ ще се върне на бял кон... имах в предвид бял жип, и тогава ще трябва да се плати сметката... Някои ще има да дават, а някои ще имат да вземат...
              Тези които имат да дават, обикновено нямат друго освен плътта си...

Най-добре могат да кажат агент елника и пректикал...
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Евродепутати питат, Гешев не отговаря...

mediapool.bg
                Гешев не знаел какво става с делото за снимките на Борисов - Mediapool.bg
                Гешев не знаел какво става с делото

Коментар

• Службите не могат да останат безучастни, когато цените на тока стават непосилни за гражданите, коментира Рашков акцията в КЕВР

BGONAIR.BG
                  Рашков: Има данни, че ГЕРБ и ДПС подготвят купуване на гласове още отсега
                  Акциите като та

Коментар

• https://www.mediapool.bg/psihiatri-vlastta-ne-e-myasto-za…

MEDIAPOOL.BG
                    Психиатри: Властта не е място за лечение на неврози и комплекси (обновена) - Mediapool.bg
                    Психиатри: Властта не е място за

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Няма страшно, следващото правителство - на ПП и ДБ,
                      ще направи съдебната реформа и ще постави
                      всеки на мястото му
                      Ти пък къде се навря, с твоето ДБ? Не забравяй, че ПП ще дръпне избиратели ОСНОВНО от ДБ. При това положение - нали си математик - не се използва знак плюс, а МИНУС (изваждане). Пенсионерите, май ги бъркате двата щата (вадене и събиране)... ... ))

ПП - 15% + ДБ - 10% = 25%

Трябва ви една коалиция с ГЕРБ - и ще поставите всеки на мястото му - нали така става? . Други сметки - може би има възможност за Ицето - да се коалира и с БСП? При този вариант няма да се вадят гласове на гласоподавателите от ДБ.

Ако смяташ, че гласоподавателите на ИТН ще дойдат при ДБ, заради черните ти очи - лъжеш се.

Не забравяй също, че Асен и Кирил БЯГАТ от ПОЛИТИЧЕСКИ ориентирани коалиции. Те НЯМА да развяват знамена пред Сараите, а ще търсят експертна подкрепа, за да работят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение

CLUBZ.BG
                        "Ние ще разследваме докрай всички строежи, които са започнати от Бойко Борисов, н

"Угоднически ли прокуратурата е мълчала, когато е започнало едно строителство на АМ “Хемус” без каквито и да било строителни книжа? ... Българската прокуратура не е ли знаела това, МВР, ръководено от Христо Терзийски и Младен Маринов, не е ли знаело това, ДАНС не е ли знаела това?” , попита Бойко Рашков и заяви, че ще разследва докрай всички строежи на Бойко Борисов.
                        До чий край? На Рашков? На държавата ни? Края на ГЕРБ засега май се отлага, едва ли него е имал предвид.

Коментар

• CLUBZ.BG
                          "Ние ще разследваме докрай всички строежи, които са започнати от Бойко Борисов, н

"Угоднически ли прокуратурата е мълчала, когато е започнало едно строителство на АМ “Хемус” без каквито и да било строителни книжа? ... Българската прокуратура не е ли знаела това, МВР, ръководено от Христо Терзийски и Младен Маринов, не е ли знаело това, ДАНС не е ли знаела това?” , попита Бойко Рашков и заяви, че ще разследва докрай всички строежи на Бойко Борисов.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Рашков заяви, че не знае да има досъдебно производство по сигналите за нарушения, разкрити от служебното правителство.
                            https://bnr.bg/post/101531092/boiko-rashk...
                            Вижте повече

BNR.BG
                            Бойко Рашков: Гешев не позволява да се развие нито един процес, касаещ бившите управляващи
                            Няма страшно, следващото правителство - на ПП и ДБ,
                            ще направи съдебната реформа и ще постави
                            всеки на мястото му

Коментар

• Рашков заяви, че не знае да има досъдебно производство по сигналите за нарушения, разкрити от служебното правителство.
                              https://bnr.bg/post/101531092/boiko-rashk...
                              Вижте повече

BNR.BG
                              Бойко Рашков: Гешев не позволява да се развие нито един процес, касаещ бившите управляващи

Коментар

• ПЕТЪР БОЯДЖИЕВ

Някои хора дори се подиграват с харвардското образование, но нека погледнем фактите. Основан - 1636 година. Бюджет 30 милиарда долара. Сравнете го с бюджета на България и след това да говорим. Най-трудно достъпният по критерии-качества. Иначе влезеш ли там всяка банка ти дава кредити да допълниш бюджета си. Имаш и застраховка живот, така че банката е сигурна, че няма риск да изгуби парите си. Само 5 % oт кандидатите са приемани. Най-ниският процент на прием в света. Когато излизаш от там в тефтера си имаш поне 100 телефони номера на влиятелни хора навсякъде по света, на които като телефонираш се чувстваш между приятели. Една много влиятелна общност в целията свят. Така, че обидно е за тези които се подиграват или омаловажават а не за подиграваните. А за другото мжем винаги да дебатираме, да одобряваме или не, но с познаване на реалноста.

Коментар

Working...
                                X