Първоначално изпратено от mikomikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Неговите избиратели сте ти подчинените му във фирмата и семейството му.СлаФчУ е минало свършено
Минало свършено.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Само за теб: многократно ти казах, че нямам връзка със Слави. Дори предлагах сключване на облог. Не пожела, нали?
Склерозата ли те е обхванала!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Неговите избиратели сте ти подчинените му във фирмата и семейството му.СлаФчУ е минало свършено
Само за теб: многократно ти казах, че нямам връзка със Слави. Дори предлагах сключване на облог. Не пожела, нали?
Склерозата ли те е обхванала!
Коментар
� -
Разбира се, че СлаФчУ НЯМА да приключи с политиката.
Дължи го на СВОИТЕ избиратели. Невъзможно и трудно ще е да го разбереш: Слави е НАД гонката за постове и пари. Такива политици са ни необходими.
Не бъди толкова сигурен, че "Кирчо ще е", но в името на връщането на Боко на бял кон - защо пък КС да не си затворят очите... и Христо ще им помага.
- 1 like
Коментар
� -
Тъкмо ти ще можеш да изпъкнеш с твоята "логика".))
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Твърде объркано и нелогично пишеш.
Тъкмо ти ще можеш да изпъкнеш с твоята "логика".))
Коментар
� -
Вече разбра и ти Кирчо ще е...А СлаФчУ ще приключи не само с политиката ами и със шоуто и с телевизията.Казвал съм ти много пъти дитирамбите за учиндолския на друго място познавам го отпреди вече 40г..
Разбира се, че СлаФчУ НЯМА да приключи с политиката.
Дължи го на СВОИТЕ избиратели. Невъзможно и трудно ще е да го разбереш: Слави е НАД гонката за постове и пари. Такива политици са ни необходими.
Не бъди толкова сигурен, че "Кирчо ще е", но в името на връщането на Боко на бял кон - защо пък КС да не си затворят очите... и Христо ще им помага.
Коментар
� -
СлаФчУ - няма да мига на парцали. Никога! Както виждаме СлаФчУ - дори не драпа (както останалите партии) за парламентарна слава.
Преди 5 години СлаФчУ го смаза същата тая Държавна машина (на Референдума)
СлаФчУ няма да мига на парцали, защото е НАД идеята за политиканстване и НАД идеята за участие в БЕЗПРИНЦИПНИ "коалиции", с единствената цел - да се заседне в Парламента и да се "усвояват" народните пари.
Както е видно, същата Държавна машина - ще бъде оглавена от: двойният гражданин - Кирчо (ако не му мине котка път), от Христо (който ще пази от черни котки), от Боко (завръщаш се на бял конь) и ДПС - мощен фактор за "стабилност".
На мен всякакъв вариант би ми харесал. Заредил съм се с пуканки на първия ред...
За да приключа: СлаФчУ няма да мига на парцали. Това, че не ти е харесал на 15 годишна възраст означава едно: Слави е харесвал момичета.))
- 1 like
Коментар
� -
СлаФчУ - няма да мига на парцали. Никога! Както виждаме СлаФчУ - дори не драпа (както останалите партии) за парламентарна слава.
СлаФчУ няма да мига на парцали, защото е НАД идеята за политиканстване и НАД идеята за участие в БЕЗПРИНЦИПНИ "коалиции", с единствената цел - да се заседне в Парламента и да се "усвояват" народните пари.
Както е видно, същата Държавна машина - ще бъде оглавена от: двойният гражданин - Кирчо (ако не му мине котка път), от Христо (който ще пази от черни котки), от Боко (завръщаш се на бял конь) и ДПС - мощен фактор за "стабилност".
На мен всякакъв вариант би ми харесал. Заредил съм се с пуканки на първия ред...
За да приключа: СлаФчУ няма да мига на парцали. Това, че не ти е харесал на 15 годишна възраст означава едно: Слави е харесвал момичета.))
- 1 like
Коментар
� -
След изборите СлаФчУ ша мига на парцали.И ще бъде в ролята на Мая Манолова в предишните два парламента...тоест с най малко депутати...Мандат повече няма да получи.Преди него ще са и БСП и ПП и ДБ...Изяде си хляба....Тошко с поразяващата уста и празната глава осра всичко....По трудния начин ще разбере какво е политика и че не става с главата в стената...
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеИТН е незаобиколим фактор на променящите (нещо). ГоркО на тия, които не разбират подадената от Слави ръка. И ТЕ (Христо Иванов - с ярката комунистическа фамилия и неговите съпартийци) - ще продължат да анулират Слави. (това е ясно)
Всъщност, нищо драматично няма да се случи. "В името на "крещящата" необходимост" страната да има правителство, кака Корни (БСП) може да направи компромиса - да помага с гласове ("в името на народа"), за да имат 121 гласа ГЕРБ и ДПС...
(опит за прогноза)
Коментар
� -
Матеев, виновните за тази криза въобще не са във фокуса на прожекторите, тях дори никой не ги споменава като фактор който може да я е причинил. Тази криза не е причинена с действие, а с бездействие. Причината за това което ще се случи с икономиките има финнансов корен, след 2008 направиха всичко възможно да спрат инфлацията и много им хареса да се упълномощят да раздават пари избирателно - облекчения за банките. За едни имаше облекчения, за други еврофондове и сега тази инфлация ще се случи по лош начин - бързо и не като двигател за икономиката поощряващ инвестирането на парите, а като спирачка и икономически спад.
- Ако не се приложи нещо което се нарича комунистическо - комунизъм, тази криза може да завърши много лошо. За да се възтанови икономиката трябва да се прибегне до ББД, тези пари които се казва че ще изсипят трябва да влязат по този начин в икономиките, иначе ще има сепарация и войни да не пророкувам лоши неща, но на там върви.D.Y.F-091066
Коментар
�
Коментар