IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    ББ беше казал,че той ще прави по 40 - 50000 ваксинации на ден! И той ли е фашист?

Пешо, това, че насила не става е ясно..Насила хубост не става, но нека да се каже - който не иска да се пази и ваксинира си носи всички последствия- нека си подпише например една декларация, както при отказ от лечение..А не после- лекарите виновни, държавата виновна и.т.н.
    Аз го преболедувах още март месец и наистина е гаден вирус..Цял месец си с висока температура и после няколко месеца си като парцал- умора и последствия.. Ще си сложа ваксина, когато ми спаднат антителата защото е много гаден вирус и не искам пак да го карам тежко..То е много индивидуално и голям късмет, как ще го изкараш и какъв ще е изхода..
    Само да ти обясня че антителата ти ще спаднат поне след година, аз се изследвах и на седмия месец бяха около 3,5 пъти над нормалните

Коментар

• EPICENTER.BG
      Христо Мутафчиев: Бойк Христо Мутафчиев: Бойкот на зелените сертификати! Трябва да включват и тестовете за антитела

Мутренски цървул..Ами бойкотирай .. Не само тестове за антитела, а и най- сигурното изследване за клетъчен имунитет..

Коментар

• Историята е от 2013 година, но сюжетът започна доста по-рано, но няма как да бъдат забравени тези събития, още повече, че нещата продължават у нас в същата логика, независимо от промените и не сме се справили с всички проблеми, които са посочени в решението на съда. Така съдия Мирослава Тодорова коментира пред БНР осъдителното решение срещу България в Европейския съд по правата човека по нейна жалба.

FROGNEWS.BG
        Съдия Тодорова: За първи път ЕСПЧ осъжда държава, че са използвани легални средства за постигане на паралегални цели

Коментар

• v_tin, да ходят с по едно такова в джоба ли ?
          D.Y.F-091066

Коментар

• Може да го е изкарал, понякога имало някакви признаци само един единствен ден и то при много възрастни хора. Има хора на които високи дози радиация не им действат, някъде бях чел..обаче са голяма рядкост пишеше.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Violeta Dimova

14 ч. ·
              От утре всички със зелен паспорт ..

• Георги Петров
                Зелени шефове ,зелени закони,зелени чорапи, и твърди глави.

2
                • Харесване

Коментар

• Бързоходко, има хора са го изкарали на крак и не са разбрали ..Имат после антитела..Това не е моя клиника, а еднин от признаците посочени от СЗО..То не пречи да се къпеш в морето и като си болен..Знаеш ли колко лекари си отидоха от подценяване и закъснение за мерки.. Вируса е много опасен и няма място за подценяване и съмнение, въпреки, че за всеки е индивидуално..

Коментар

Мук, хрема не, но кашлица не силна, но става плевмония..Главният признак е силно главоболие, висока температура, липса на обоняние, болки в ставите и нямаш никави сили и апетит..Така цял месец и после 3 месеца последствия..Абе гаден вирус е..
                  Скъпи Мук това дето го споделя Киро е неговата клиника. Аз мога да ти опиша по-различна, но наистина е гадно. И наистина държи към месец. За последствията е индивидуално. Аз си отидох на море и плувах Юни месец при 18-19 градуса температура на водата, два месеца след ковида.
                  Във всеки случай едно е сигурно ако го хванеш ще разбереш. Щом питаш едва ли си го хванал.

Коментар

• Важното е, че Борисов вече никога няма да управлява..Колкото по- рано ГЕРБ се ОСВОБОДИ ОТ НЕГО И СЕ ОТРЕЧЕ ОТ НЕГО И КРАЖБИТЕ МУ, ТОЛКОВА ПО- ДЪЛГО ЩЕ БЪДЕ ПАРТИЯ..Крадците в затвора..
                    Last edited by Kiro; 20.10.2021, 13:27.

Коментар

• Мук, хрема не, но кашлица не силна, но става плевмония..Главният признак е силно главоболие, висока температура, липса на обоняние, болки в ставите и нямаш никави сили и апетит..Така цял месец и после 3 месеца последствия..Абе гаден вирус е..
                      Мук, направи си изследване за антитела..Ако имаш над 30 е добре..
                      Last edited by Kiro; 20.10.2021, 13:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение

Да, натам отиваме вече.
                        Водени от спечелилия президент на приятелчето на Маргина, Мишо бирата, Пашата и други, все отбор юнаци.
                        И как ще ни обедини Герджиков с опорката обединител, след като много хора не искат да имат нищо общо с въпросния контингент и дори са непоколебимо против?
                        Ще ни разедини още като ни обедини. Сигурно му е ясно, но такава е опорката за пред масовия консуматор с изгладени гънки ..
                        Ама верно ли смятате, че главния церимониал майстор на републиката има потенциал да решава какъвто и да било политически въпрос?!?!?!?!?!?
                        Името му е без значение. Конкретно Румборак успя единствено да създаде хаоса в който пребиваваме от близо година. И То успя да го създаде не благодарение на ограничените си пълно мощия а понеже непрекъснато нагло ги превишаваше.
                        Всяка идея, че този или, който и да е друг президент ще реши, тази или каквато и да е друга криза е наивна. Президента няма такива правомощия.
                        Конкретноо този президент - Румборак, няма и ресурс понеже зад него няма никаква що годе солидна политическа сила. Има една политическа мътилка, която само изглежда дълбока.
                        Румборак дори и да спечели изборите, то той ще е напълно безомощен, дори хаос вече няма да може да създава.
                        Досегашните му "успехи" в тази посока бяха възможни, защото създаваше впечатлението на човек, който би могъл да надиге ефективна анти ГЕРБ вълна. Е надигна вълна но не е ефективна.
                        БСП повече никога няма да застане зад него. ДПС и ГЕРБ са ясни. Самия Румборак неможе да създаде собстввен проект, съдейки по авантюристите на заложи. Явно сериозни хора няма да му се вържат на акъла.
                        Така че след изборите, ако ги спечели Румборак, ще гледаме един беззъб чичак-пенсиониран пилот, който ще мрънка безпомощно.
                        Предполагам, че този развой на събитията до голяма степент устройва ГЕРБ, така че те тайно ще с доволни на резултата..

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

радев нищо не е загубил, но това решение му срина рейтинга. И то безобразно. Не знам защо го направи:
                          - много го натиснаха от европа
                          - насрал се е от страх
                          - иска да загуби изборите, щото зимата се очертава тегава с тези цени на енергоносителите

каквото и да е - огромен минус. А това, че БХ щял да направи същото - така е, даже и по-зле, но Радев ме загуби. Мога да гласувам за него само на балотаж и то с огромно отвращение
                          По горния ред както си ги анцентирал:
                          - натискат го също за Македония и не се е огънал
                          - За какво да се е насрал от страх, не ти разбирам тази идея. Ако се е насрал ще казва ли че Борисов ще дава показания пред следващия прокурор. Някъде се дочува че Рашков подготвял доказателствен матрял за който не е нужен и прокурор, по очевидни причини - Гешев няма да си мръдне пръста срещу Борисов
                          - зимата, цените, енергоносителите и т.н. популистки версии са прерогатив на следващо правителство, Радев какво да го притеснява, неговата задача, ако е президент , е да сформира правителство. Това е ясно почти на всеки.
                          А че е изгубил според мен е почти гарантирано. Сега Пеевски ще подпали медиите и новообразуваните вакууми веднага ще бъдат запълнени от мижитурките и хитреците като шкембъл-войвида -главна колона в предишната коалиция, копейкин, Волен, валерката, Марешки, отровните и кой се сетиш около чертата. Всички сега ще отворят големи усти.
                          търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

...

Аз го преболедувах още март месец и наистина е гаден вирус..Цял месец си с висока температура и после няколко месеца си като парцал- умора и последствия.. Ще си сложа ваксина, когато ми спаднат антителата защото е много гаден вирус и не искам пак да го карам тежко..То е много индивидуално и голям късмет, как ще го изкараш и какъв ще е изхода..
                            Киро, сетих се да питам - имаше ли кашлица и хрема, докато се бореше с вируса. Питам, за да се ориентирам, защото мисля, че все още не съм го хващал.
                            Сложих си ваксина в началото на септември, но скоро карах настинка и изчаквах да оздравея преди втората доза. Казаха ми че в Англия се препоръчвало не след три седмици а след повече време да е втората доза.
                            търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Борисов като беше голям угодник защо мряха хора пред болниците и с месеци закъсня ваксините.

Коментар

• Радев (правителството) нямаше голям избор за ограниченията. Тея неща трябваше да ги направи отдавна, но те отлагаха, отлагаха и сега го направиха, щото се очертава болниците да се напълнят и да почнат сълзливите репортажи по ТВ как някой умрял на стълбите или в коридора. Как линейките обикаляли с часове да намерят свободно място, ако изобщо има линейки.

А както знаем хората се възмущават ужасно много на такива неща, съответно може да изхвърлят Радев.

Те това е положението - ако не умееш да угаждаш на различни групи хора, които често имат противоположни желания, си отиваш.

Коментар

Working...
                                X