Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Не схващаш, че 95 % от "защитилите" научен труд са плагиати. НЕ Е ДОКАЗАНО, защото всички не са скочили да доказват.
Моделът, дали ще бъде сменен и сега - как да стане? По фалшивият сценарий, или по "истинския"?
Сега ще попиташ, кой е фалшив? С нарушаване на Конституцията и оставяне на избирателите с пръст в устата.
"Истинският": с промяната на Конституцията, както е удобно на "нашите" хора, за да ги предпазим (доколкото е възможно) от Бай Ставри...
.............................................
Не ми пука за това, колко %%% имали ИТН на изборите. Не са ми "копали на лозето", за да проявявам интерес, да правя сравнения и прогнози за бъдещето. Не завися от тях (ИТН) и коментирам свободно моите виждания. Нямам никакви интереси в ИТН - сега и в бъдеще.
Виждам какво Слави направи за България: направи Референдум. Влезе в политиката с реален принос, без да беше политик.
Разбира се, че това НИКОЙ човек, който НЕ Е политик НЕ е правил (БЕЗВЪЗМЕЗДНО и БЕЗ ДА СЕ БОРИ ЗА ВЛАСТТА към онзи момент - 2016)
Хайде - не ми говори, че се крия зад принципи! Точно пък ти! Множественото ти число - отново казвам - е неуместно ("Не ми се крийте зад разни "принципи""). Сложно е да се възприеме мнението на един избирател, който е БИЛ МОТИВИРАН да гласува за Слави, нали?
Както вече заявих: прецених обстановката и новата еуфория. Това ме накара да НЕ гласувам сега. Не се интересувам колко избиратели има ИТН, както и ти - ВЕРОЯТНО не се интересуваш от гласоподавателите на Кака Корни... Ама това е друго, нали? ТЯ трябва да доказва на своите (намаляващи) избиратели, че се бори с въздушните маси? Така ЩЕ остане в управлението (ВИ).
Мисля, че бях между първите, които преди изборите предположиха, че Слави няма да се кандидатира лично. Той НЕ СЕ кандидатира. За мен и това е важно! Човекът НЕ търси материални облаги. Това, незнайно защо НЕ СЕ ХАРЕСВА на масата избиратели...
Както и да е, ще продължа да изтъквам тия, ПОНЕ ДВА ПРИНЦИПИ: Референдумът - който в следващите десетилетия ще остане УНИКАЛЕН и липсата на материален интерес у Слави.
Сериозни ПРИНЦИПИ, които стоят в основата на моите ценности. Не говоря от името на ИТН.
Ще гласувам за всеки следващ политик, който проявява подобен морал!
Коментар