IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Ха-ха-хаааа!

    Корнелия била овца, Хаджигенов пе.... аст, Слави трубадур на Илия Павлов, а Тошко и сценаристи са тамагочита, хахаха, това са партиите на протеста и почтените хора на Мунчо
    Ицката се покри (го покриха) обаче.
    Нищо ново покрай него. Някой да пусне некой слух? Барби?

    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

    Коментар


    • ГЕОРГИ ЯНЕВ

      Голям страх го тресе от Радев - с него ляга, с него става! Ако е мъж, ще му се изправи като опонент за президент, нали! Но той, страхливецът, ще прати я Младенов, я Митев, я някоя нова Цецка! После пак ще реве... Честно - този му женски хленч ми е невероятно приятен!..
      Last edited by X_Y; 06.09.2021, 21:57.

      Коментар


      • Кое ли е това задкулисие

        Аййй, тц, тц, тц - новите парламентьори



        В края на миналата седмица казах една истина, която предизвика голям скандал. Въпреки че тази истина всеки един от вас много добре я знае, но сега тя се използва от различни политически лица, говорещи в публичното пространство с цел да удовлетвори техните интереси. Това разкри председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов в предаването Студио Хъ по 78ТВ.

        Истината е само една, на 12 август зам.-председателят на НС и депутат от "Изправи се БГ! Ние идваме" Татяна Дончева в 17:30 часа отива в офиса на депутата от "Има такъв народ" Радостин Василев, за да го убеждава да разцепи групата на ИТН и ако нейната партия получи третия мандат от президента да може с тези гласове да реализира правителство, каза Йорданов.

        Когато стана ясно, че няма да реализираме кабинет, получих поредица от обаждания от г-жа Татяна Дончева, с която се познавах бегло, професионално. Потърси ме 2-3 пъти по телефона, помоли ме да се видим извън НС на дискретно място. Аз веднага ти споделих, обсъдихме го внимателно. Но решихме с теб да се видя с нея, каза Василев на Тошко Йорданов.

        Тя ме покани на среща в нейния офис, но аз отказах и прецених, че е по-добре да се видим в моята адвокатска кантора. Има видеозапис, ако тя оспори, заснето е нейното идване и тръгване. Седнахме на масата, проведохме разговор около 2 часа, изключително странен, в който тя може би един час ми обясняваше колко огромно задкулисие има зад ИТН. Явно искаше да скъси дистанцията като ми обясняваше как г-н Трифонов е човек, който тя наричаше "трубадур на мафията", как сценаристите са "тамагочита", как моето място не е там. За мен интересното бе да видя същината на разговора". Тя каза, че Слави е "трубадур" на Илия Павлов, Орлин Алексиев, Маджо. Тя сподели, че не знае откъде се координира задкулисието на ИТН. Спомена, че лидерът на ДСП Мустафа Карадайъ дърпа от единия край Слави, от другия Алексиев, а Слави е по средата", това разказа в предаването адв. Радостин Василев.

        "Разказа ми много неприятни неща за Хаджигенов, Корнелия Нинова. Тя каза "Николай Хаджигенов е п*****ст с три деца и е действащ агент на ДАНС. Тя обиди Корнелия Нинова, че е "тъпа овца". Поведението й беше странно. Тя започна отдалече, че вярва, че в ИТН има петдесетина нормални, които могат да изземат функциите на сценариста. Разказа, че трябва да ви отстраним от ръководството на ИТН. Казах й, че това е невъзможно. Тя каза, че ако 20-30 депутати ако могат да бъдат отцепени, каза, че трябват лидерски качества, но Ива Митева нямала", обясни депутатът от ИТН.


        Г-жа Дончева говореше, че не може да се реализира политика заради присъствието на Тошко Йорданов и сценаристите, посочи Радостин Василев.

        Тя си драскаше пред нея през цялото време на един лист. Тя констатира, че Хиновски може да бъде привлечен, Виктория Василева, аз и Ива Митева. На това листче имаше сумата "500 ка", аз го видях. Имаше имена по листчето. Аз като го видях не реагирах, след минута като го видях и казах, че никога това няма да се случи поради мои морални доводи. Тя работи по брутален начин, а ние по морални, каза Василев. "Аз като адвокат не мога да кажа, че тя ми е предлагала подкуп, разказвам историята, хората да си правят изводите. Като видях написаната сума ми стана неприятно. Казах й, че ИТН е кауза, допълни той. Това е темата на скандала, тук се касае за едно листче, казусът е морален, каза адвокатът.

        "Заставам зад всяка моя дума, мога да се подложа на детектор на лъжата, ако тя смята, че нещо не е така я каня също. Това е така всичко, което казвам", каза Василев.

        "Задкулисието не са партии, а определени хора. Татяна Дончева за мен от тази среща несъществува. Да, не знаем "500 ка" дали са пари, но е естествено нормалните хора да си помислят това, целият разговор се говореше за това, аз да разцепвам моята партия. Тя обиди тези хора и разказваше тези истории, категорично, обясни депутатът.

        Коментар


        • ЕМИЛ АЗАР, FROGNEWS:
          Богатството поражда глупост и наглост. Сикаджията, който над десет години ни управляваше, доказва категорично тези думи на Еврипид. Неговите действия и думи отдавна са болестно отклонение трябва да са обект на патолозите.

          Лицето, премиер допреди няколко месеца, заявил: „Защо г-н Йорданов, който говори за ГЕРБ, че е мафиотска структура, като истински мафиот мълчи дни наред и чак вчера споделя за този колосален подкуп от половин милион за депутат?“

          Ако Тошко Йорданов наистина е определил ГЕРБ като мафиотска структура, е бил прав. Дефиницията е: мащабна форма на организирана престъпност, способна да се намесва негативно (чрез корупция, изнудване, директно насилие и други незаконни начини на оказване на влияние и облагодетелстване) в развитието и нормалното функциониране на държавата и в личните дела на хората.



          lentata.com
          Гьонсуратлък е, когато Дон Борисовионе нарича други мафиот

          Коментар


          • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
            Брутния вътрешен продукт през периода април - юни е нараснал с цели 9,6% след спад с 1,8% през първите три месеца на настоящата година, когато все още Борисов и ГЕРБ бяха на власт. Това е най-силният икономически растеж от началото на 1998 г.

            За тези като теб това със сигурност работи.

            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • Брутния вътрешен продукт през периода април - юни е нараснал с цели 9,6% след спад с 1,8% през първите три месеца на настоящата година, когато все още Борисов и ГЕРБ бяха на власт. Това е най-силният икономически растеж от началото на 1998 г.

              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

              Коментар


              • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                На България и трябва една прагматична ТЕХНОКРАТСКА ПАРТИЯ.
                Ред, законност и разпростиране според чергата, а останалото ще си дойде само. Държавата се е доказала като лош стопанин и ялов мотор на прогреса. Истината е във възможностите,а не в обръчите.
                Поредната глупост

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                  То зависи от хората, представляващи държавата, Берти.. С такива хора-такава държава. Отнася се И до "технократите". Накратко, прав е бил чичко Ленин, че "Кадры решают все!". Може зъл да е бил, сифилистик и т.н. но, е бил прав
                  На другия изрод с мустаците е - Сталин. (за лафа става въпрос и съм съгласен с него пак за лафа става въпрос).

                  Коментар






                  • btvnovinite.bg
                    Радев: Единствените важни думи на Борисов са тези, които ще каже пред следващия главен прокуро

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      РАЗГРОМ:САЩ следят милиардите на Бойко, скрити по банки в цял свят от 10 куриери



                      novinarbg.com
                      РАЗГРОМ:САЩ следят милиардите на Бойко, скрити по банки в цял свят от 10 куриери - Новинар Онлайн
                      На мястото на Херо, бих го наврял в кучи задник за дебелашките му действия.
                      Е, аз американски посланик не съм...

                      Коментар


                      • Основаване на "нова партия", за двама -трима души, БЕЗ СПЕЦИФИЧНА, МАСОВО ПРИЕТА ИДЕОЛОГИЯ (поне от мераклиите за членове), е мимолетна заигравка с егото на "основателите". Особено, както сега ги тласкат към това стари бухали с цел, да им разчистят път, раздробявайки конкуренцията. От години, недоумявам защо всички се цепят, люспят и т.н., като така, не само, че НЕ създават нова СИЛА, ами торпилират сами възможността, някога, някак, сами да се окажат издигнати, подкрепени и припознати от МАСОВИЯ избирател. Без външни "подсказки на от доброжелатели", ТАКИВА ЕПИЧНИ ГЛУПОСТИ, не се правят.

                        Истинския, пълен римски на Принцип, в цялата си прелест, звучи така:

                        "РАЗДЕЛЯЙ, НАСЪСКВАЙ И ВЛАДЕЙ!"

                        Коментар


                        • ......Ред, законност и разпростиране според чергата.(справедливост)
                          имаше и такава "партия" на лудото Яне-димката

                          Р З С

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            На България и трябва една прагматична ТЕХНОКРАТСКА ПАРТИЯ.
                            Ред, законност и разпростиране според чергата, а останалото ще си дойде само. Държавата се е доказала като лош стопанин и ялов мотор на прогреса. Истината е във възможностите,а не в обръчите.
                            То зависи от хората, представляващи държавата, Берти.. С такива хора-такава държава. Отнася се И до "технократите". Накратко, прав е бил чичко Ленин, че "Кадры решают все!". Може зъл да е бил, сифилистик и т.н. но, е бил прав
                            Last edited by Pyramid; 06.09.2021, 13:18.

                            Коментар


                            • На България и трябва една прагматична ТЕХНОКРАТСКА ПАРТИЯ.
                              Ред, законност и разпростиране според чергата, а останалото ще си дойде само. Държавата се е доказала като лош стопанин и ялов мотор на прогреса. Истината е във възможностите,а не в обръчите.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                [*]Вторият път е поява нови лица като Кирил Петков и Асен Василев. Те са хора, които обявяват война на корупцията и злоупотребата с обществения ресурс. Това е едно добро начало!"[/LIST]https://bnr.bg/horizont/post/101522599/luba-kulezich
                                Барби от Кирил Петков нищо не става изключително тъпо и наивно парче, не залагайте на куц кон!

                                Коментар

                                Working...
                                X