IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бюджетът на гешефтурата е малко над 330 милиона - трудно ми е да намеря нещо полезно, свършено от Гешев, с тези данъкоплатски пари.

mediapool.bg
    Гешев е гневен, че управляващите му взимат 20 млн. лв и ги дават на БАН - Mediapool.bg
    Гешев е гневен, че управляващите му взим..

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Много, ама много герберастки простотии си надрънкал. Ти тъп ли си? Не, просто гербераст.

Ето какво показват електоралните нагласи ДНЕС според Алфа Рисърч:

https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/...-ostava-visoko

Доверие на президента Радев имат 51%
      Недоверието е 23%
      И 26% са неутрални.

Доверието към главния (герберастки) прокурор е нищожните 8%. Дори герберастките тъпаци му нямат доверие бе!

Доверието към партиите е същото както при последните парламентарни избори. Няма никакви размествания.
      Тоест ГРОБАРИТЕ и Банкянската Тиква няма да бъдат на власт вече никога.
      Другарю майор може и да съм тъп ама вървите точно по сюжета на "Умно Село".
      Що се отнася до електоралните нагласи може и да са такива каквито ги показва Алфа Рисърч. Обаче ние помним какви бяха електоралните нагласи през 1994 кога Жан спечели с 44% народна либоф власта и какво му се случи сед това на обичащия го народ.
      Но щом пипълметрията укрепва духа Ви и Ви помага да понасяте инфлационите вихри по-лесно ОК. Радвай и се!

Коментар

• Пешо, тоя път много се изложи.-.тоя Бойко.Толупа от година е никой- Как ще е никой, когато е откраднал милиарди и навсякъде е назначил хора на мутрите и мафията..Ако не беше Радев още щяхте да му лижете задника и да Ви оправя с 200..
        Повече няма да ти отговарям, защото виждам , че не си на страната на честните хора срещу мутрите и мафията..

Няма проблем с прехвърлянето на дълготрайните активи към правосъдното министерство, реши Конституционният съд

segabg.com
        КС отряза главния прокурор за имотите на Бюрото по защита
        Конституционният съд реши, че няма нарушение в основния закон прехвърлянето на имотите на Бюрото по защита от прокуратурата към Министерството на правосъдието, съ...
        Last edited by Kiro; 17.02.2022, 21:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
          Мале мале! Днес ми е много натоварен ден и едва сега видях какви ги е надрънкал Румборак!
          Льотчика явно действа по познатите му инструкции. Почне ли летателния апарат да губи височиа-хвърляш баласта!
          Май работата отива на нови избори. Е и едно две служебни правителства разбирасе. Жалко за Кировия Бай Ставри- пак ще лъска бастуна.
          Мда и бюджет няма и план за възстановяване няма, а май няма и кой да ги движи вече тия работи. Въобще влезнахме яко в киреча. Както се и очакваше де.
          Стана съвсем по Илф и Петров - СБЪДНА СЕ МЕЧТАТА НА ИДИОТА.
          В ролята на Идиота следва да се разпознава целокупнто ни население.
          Ами нкво да ви кажа! Гледайте "Умно Село" на Доньо Донев и "Репетиция на оркестър" на Фелини.
          И на мен ми е досадно да ви го преповтарям вече цяла година ама това е единственото което може да се направи.
          А колко по-добре щеше да еако хората ги бяха гледали овреме тия шедьоври.

Много, ама много герберастки простотии си надрънкал.

Ето какво показват електоралните нагласи ДНЕС според Алфа Рисърч:

https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/...-ostava-visoko

Доверие на президента Радев имат 51%
          Недоверието е 23%
          И 26% са неутрални.

Доверието към главния (герберастки) прокурор е нищожните 8%. Дори герберастките тъпаци му нямат доверие бе!

Доверието към партиите е същото както при последните парламентарни избори. Няма никакви размествания.
          Тоест ГРОБАРИТЕ и Банкянската Тиква няма да бъдат на власт вече никога.
          Last edited by X_Y; 17.02.2022, 21:35.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Пешо, да ти припомня ли как пишеше и срещу Президента..Само срещу мутрите крадци и комунисти не си писал никога..Никакъв Киро не ме интеересува, за мен е важно Мутрата крадец и комунист и крадливата му кочина да отидат в затвора..Ако и и Киро и сие крадат и те ще отидат в затвора..А ти въртиш- сучиш и все към мутрите теглиш чергата..Крадците в затвора.. Осъзнай се признай си грешките и заеми страната на честните българи, а не на крадците и бандитите..

БОГОМИЛ БОНЕВ:
            Те съдят собствения си Крал.
            Нямал бил къща в Барселона и нямало да има.
            Парен каша духа. Кой казва, че имаш, бе.
            Казват, че са прани пари и името ти е замесено.
            Включването му в списъка "Магнитски" е належащо.
            Ти го питаш за Барселона, то ти говори за Банкя.

lentata.com
            Тоя вече не разбира къде се намира. Испанската полиция не е цветановата полиция и прокуратура
            Включването му в списъка Магнитски е належащо. Ти го питаш за Барселона, то ти говори за Банкя.
            Няма никаква нужда да ми припомняш много добре знам какво съм писал.Зеления чорап си е зелен чорап.Той ни ги натресе тия безданици...И се запри с тоя Бойко.Толупа от година е никой.Да важно е да иде в панделата ама по важни са инфлацията доходите цената на тока и газта.И кога най сетне ще назначите някъде истински професионалист а не неграмотни калинки.Досега едно истинско назначение нямате се ваши калинки балалайки..

Коментар

• Пешо, да ти припомня ли как пишеше и срещу Президента..Само срещу мутрите крадци и комунисти не си писал никога..Никакъв Киро не ме интеересува, за мен е важно Мутрата крадец и комунист и крадливата му кочина да отидат в затвора..Ако и и Киро и сие крадат и те ще отидат в затвора..А ти въртиш- сучиш и все към мутрите теглиш чергата..Крадците в затвора.. Осъзнай се признай си грешките и заеми страната на честните българи, а не на крадците и бандитите..

БОГОМИЛ БОНЕВ:
              Те съдят собствения си Крал.
              Нямал бил къща в Барселона и нямало да има.
              Парен каша духа. Кой казва, че имаш, бе.
              Казват, че са прани пари и името ти е замесено.
              Включването му в списъка "Магнитски" е належащо.
              Ти го питаш за Барселона, то ти говори за Банкя.

lentata.com
              Тоя вече не разбира къде се намира. Испанската полиция не е цветановата полиция и прокуратура
              Включването му в списъка Магнитски е належащо. Ти го питаш за Барселона, то ти говори за Банкя.

Коментар

Пешо, това, че ще повярваш на Дъбнишкия не ме учудва защото вече вярваш на мутрите крадци и комунисти.. Ако искаш повярвай и на Копейкин...Аз вярвам на хора, които не крадат и не са мутри и престъпници..Затова искам престъпниците и крадците в затвора..

Иван Гешев според данните от последното проучване на “Алфа рисърч”. 8%. При 57% неодобрение. Но на фона на тези данни Гешев обикаля и се хвали колко добре работила прокуратурата и как той като неин административен ръководител бори с голи ръце престъпността и България процъфтява. Гешев е прав. Всички ние бъркаме. Усещането за корупция е само усещане и проблеми в прокуратурата ня-ма. Не ли?

mobile.frognews.bg
                8% доверие или за самочувствието без покритие на Гешев
                8%. Толкова било общественото доверие към главния прокурор Иван Гешев според данните от последното проучване на “Алфа рисърч”. 8%. При 57% неодобрение. Но на фона на т....
                Кире земи се в ръце и запри глупостите.Признай си грешката а не се дърляй с нас.Много добре знаеш че аз на умрели кучета нож не вадя.Вече става година сте на власт и едно голямо нищо.Сега ще ви гоня до дупка.Падне ли Киро от стола няма да се замнимавам с него.А Зеления сертификат е невъзможно да ви простя...Киро е дебил неграмотно човече измамник.Президента го срина със земята а той завалийката гледа като пренасочен...Не може човека тоя пост не е лъжица за неговата уста.

Коментар

Бързоходко, моля те колкото и да си натоварен ходи на пресконференциите на твоята Мутра крадец Борисов, че е само с прислужницата в залата..Какво става с Вашия Гешев , като го махнат ще падне ли мутренската Ви къща..Да не се окаже , че скоро Мутрата и Гешев са идиотите..Нищо де..той Бай Ставри и идиоти е виждал и ще приеме..

Подкрепи го , че е много стресиран и не спи- пак го хванаха , че е прал пари..Иван Гешев според данните от последното проучване на “Алфа рисърч”. 8%. При 57% неодобрение. Но на фона на тези данни Гешев обикаля и се хвали колко добре работила прокуратурата и как той като неин административен ръководител бори с голи ръце престъпността и България процъфтява. Гешев е прав. Всички ние бъркаме. Усещането за корупция е само усещане и проблеми в прокуратурата ня-ма. Не ли?

mobile.frognews.bg
                  8%. Толкова било общественото доверие към главния прокурор Иван Гешев според данните от последното проучване на “Алфа рисърч”. 8%. При 57% неодобрение. Но на фона на т....
                  Киро днеска чий баджанак и чия балдъза уредихте със сладка държавна служба за много пари.А уж щяхте най кадърните да назначавате...Е ще ви изритат и ще се окажете папурковци.И каква е тая Ленчето бе да не работила в Амстердам по кабинките.Отде ги изрявате такива калинки

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Ти ще видиш колко ще е доверието в Кирето Соросоидски Америка за Българияски когато хората получат по 500лв сметка за ток. Тогава ще видиш. А това време настъпва много силно.
                    Ха ха ха дали ще устиска два дена преди да изяде кютека...Има хора с по 1200 кинта сметка за газ и то при положение че няма никаква зима.Тия хора търсят Кирето да го любат...да му покажат колко го обичат

Коментар

• МНОГО ПРОКУРОРИ, А МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ- КРАДЦИ И КОМУНИСТИ ПЕРАТ ПАРИ..

По думите ѝ бездействието на прокуратурата струва скъпо, тъй като в България броят прокурори на глава от населението е сред най-високите в ЕС. "Ние харчим най-голям процент от БВП за правосъдие, а усещаме ли го?", попита реторично тя.

offnews.bg
                      'Разходите за почивни станции на прокуратурата са два пъти по-високи от тези за всички съдилища' | Политика

Коментар

Бързоходко, моля те колкото и да си натоварен ходи на пресконференциите на твоята Мутра крадец Борисов, че е само с прислужницата в залата..Какво става с Вашия Гешев , като го махнат ще падне ли мутренската Ви къща..Да не се окаже , че скоро Мутрата и Гешев са идиотите..Нищо де..той Бай Ставри и идиоти е виждал и ще приеме..

Подкрепи го , че е много стресиран и не спи- пак го хванаха , че е прал пари..Иван Гешев според данните от последното проучване на “Алфа рисърч”. 8%. При 57% неодобрение. Но на фона на тези данни Гешев обикаля и се хвали колко добре работила прокуратурата и как той като неин административен ръководител бори с голи ръце престъпността и България процъфтява. Гешев е прав. Всички ние бъркаме. Усещането за корупция е само усещане и проблеми в прокуратурата ня-ма. Не ли?

mobile.frognews.bg
                        Ти ще видиш колко ще е доверието в Кирето Соросоидски Америка за Българияски когато хората получат по 500лв сметка за ток. Тогава ще видиш. А това време настъпва много силно.

Коментар

• ГЕШЕВ- "Мен са ме подкрепили професори, академици, последните възрожденци." - рече Гешев пред ВСС по повод намаляването на бюджета на прокуратурата И ДАВАНЕТО И НА БАН...

Я пак..

Коментар

• Бързоходко, моля те колкото и да си натоварен ходи на пресконференциите на твоята Мутра крадец Борисов, че е само с прислужницата в залата..Какво става с Вашия Гешев , като го махнат ще падне ли мутренската Ви къща..Да не се окаже , че скоро Мутрата и Гешев са идиотите..Нищо де..той Бай Ставри и идиоти е виждал и ще приеме..

mobile.frognews.bg
                            Last edited by Kiro; 17.02.2022, 18:51.

Коментар

• Мале мале! Днес ми е много натоварен ден и едва сега видях какви ги е надрънкал Румборак!
                              Льотчика явно действа по познатите му инструкции. Почне ли летателния апарат да губи височиа-хвърляш баласта!
                              Май работата отива на нови избори. Е и едно две служебни правителства разбирасе. Жалко за Кировия Бай Ставри- пак ще лъска бастуна.
                              Мда и бюджет няма и план за възстановяване няма, а май няма и кой да ги движи вече тия работи. Въобще влезнахме яко в киреча. Както се и очакваше де.
                              Стана съвсем по Илф и Петров - СБЪДНА СЕ МЕЧТАТА НА ИДИОТА.
                              В ролята на Идиота следва да се разпознава целокупнто ни население.
                              Ами нкво да ви кажа! Гледайте "Умно Село" на Доньо Донев и "Репетиция на оркестър" на Фелини.
                              И на мен ми е досадно да ви го преповтарям вече цяла година ама това е единственото което може да се направи.
                              А колко по-добре щеше да еако хората ги бяха гледали овреме тия шедьоври.

Коментар

• Пешо, това, че ще повярваш на Дъбнишкия не ме учудва защото вече вярваш на мутрите крадци и комунисти.. Ако искаш повярвай и на Копейкин...Аз вярвам на хора, които не крадат и не са мутри и престъпници..Затова искам престъпниците и крадците в затвора..

Иван Гешев според данните от последното проучване на “Алфа рисърч”. 8%. При 57% неодобрение. Но на фона на тези данни Гешев обикаля и се хвали колко добре работила прокуратурата и как той като неин административен ръководител бори с голи ръце престъпността и България процъфтява. Гешев е прав. Всички ние бъркаме. Усещането за корупция е само усещане и проблеми в прокуратурата ня-ма. Не ли?

mobile.frognews.bg
                                Last edited by X_Y; 17.02.2022, 18:46.

Коментар

Working...
                                X