Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеШефката на психото, агентът от ДС "Майстора"...Смрад се носи от ИК на Радев
Надушвате ли смрадта, която се носи от тъй наречения Инициативен комитет на Румен Радев? Отровна миризма на спарени зелени чорапи, милиционерски ботуши и жълти ризи.
Тази сутрин по БТВ излязъл идеологът на Радев от ИК Александър Маринов да го промотира и да дрънка за „мутри“.
Да, подобна перверзия е възможна само в безпаметна и инфантилна България. Агентът на Държавна сигурност „Майстора“, основател на бандитските групировки „Мултигруп“ и „ВИС-2“, шеф на БСП-София в гладната Виденова зима, в момента раздава акъл, менторства, обяснява кое е морално и кое не.
Бащата на мутрите говори за мутри.
А водещите услужливо не му забождат най-очевидните въпроси: „Майсторе, а какво ще кажеш за Илия Павлов и Васил Илиев? Ще си спомниш ли за доносите, които си писал за бившите комунистически служби?“
Само Майстора да беше. 27 агенти на ДС се хилят нагло и безобразно от Инициативния комитет на Радев, като жива атестация за липсата на възмездие в годините на прехода. Същите тези сатрапи плюс следователя на Тодор Живков с 19 имота Бойко Рашков сега управляват държавата, контролират целия репресивен апарат, арестуват, без съд издават присъди, козирувайки на неосталиниста от „Дондуков“ 2.
А за Б.Борисов сега нещо вярно няма ли да напишеш,
та да не се чудиме за кого да гласувамеLast edited by X_Y; 18.11.2021, 10:07.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Гласувайте за Герпджикооглу за да ни обедини с Анадола...
[ATTACH=CONFIG]n3830800[/ATTACH]
Какво е интересното в тях? Не е това, че масово са гласували за ДПС и по-малко за ГЕРБ. В голямата част от протоколите има: По списък - 200 (например), а гласували 800. И от тях 750 за ДПС. Това е в половината секции. Отворете секционните протоколи и ще видите. Не е сложно.
Обяснението го даде днес един нов депутат от Бургас.
В Турция няма адресна регистрация, като в България, и всеки с български паспорт може да гласува във всяка секция. Ако е "мотивиран" парично може да гласува и в десет секции. Няма проблем. Подписва някаква декларация, че няма да гласува повторно, която няма правна стойност, щото е написана ОТВЪН и е подписана от друг. Дори и да е подписана от него, българският съд не може да го осъди, докато е в Турция.
Моето твърдение е: НАД 80% от изборния резултат в Турция е фалшифициран.
Същият депутат от Бургас говореше как в Турция в избирателната секция идва един с пачка лични карти и "гласува" от името на всички. Как има заплашвани с убийство наблюдатели от България.
Заради тези фалшификации в Търция, аз съм склонен изобщо да се забранят изборни секции извън дипломатическите представителства на България в страни извън ЕС. Това ще направи невъзможно гласуване за доста българи в САЩ и Великобритания, но е по-добре да платим тази цена, отколкото Ердоган да диктува българската политика.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Шефката на психото, агентът от ДС "Майстора"...Смрад се носи от ИК на Радев
Надушвате ли смрадта, която се носи от тъй наречения Инициативен комитет на Румен Радев? Отровна миризма на спарени зелени чорапи, милиционерски ботуши и жълти ризи.
Тази сутрин по БТВ излязъл идеологът на Радев от ИК Александър Маринов да го промотира и да дрънка за „мутри“.
Да, подобна перверзия е възможна само в безпаметна и инфантилна България. Агентът на Държавна сигурност „Майстора“, основател на бандитските групировки „Мултигруп“ и „ВИС-2“, шеф на БСП-София в гладната Виденова зима, в момента раздава акъл, менторства, обяснява кое е морално и кое не.
Бащата на мутрите говори за мутри.
А водещите услужливо не му забождат най-очевидните въпроси: „Майсторе, а какво ще кажеш за Илия Павлов и Васил Илиев? Ще си спомниш ли за доносите, които си писал за бившите комунистически служби?“
Само Майстора да беше. 27 агенти на ДС се хилят нагло и безобразно от Инициативния комитет на Радев, като жива атестация за липсата на възмездие в годините на прехода. Същите тези сатрапи плюс следователя на Тодор Живков с 19 имота Бойко Рашков сега управляват държавата, контролират целия репресивен апарат, арестуват, без съд издават присъди, козирувайки на неосталиниста от „Дондуков“ 2.
Last edited by X_Y; 18.11.2021, 10:06.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеВсъщност гласовете за Герджиков силно зависят от идващите от Турция гласове, затова ако Ердоган не се напрегне, както за парламентарния вот, то може герберския кандидат да получи още по-малко проценти, примерно 35% срещу 65% за Радев.
Да ви припомня:
Всеки глас за Герджиков е глас за Ердоган.
Българи, гласувайте за българина!
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ти не четеш какво пишеш.Написал си ясно преди а ми слагаш днешните резултати
ВСИЧКО което съм написал, като резултати, е 100% истина.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
Баси и избора. Козяк или Герб ! Спрете земята слизам.
Обаче още повече мразя лъжци и корумпирани. Това е Бойко Борисов. Герджиков е Борисов, нищо по-малко.
Искам Бойко Борисов в затвора. Няма друг политик, когото да мразя повече, ама понеже съм писал много срещу него, сега пиша и против другите, които не харесвам.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Пешо, сега е 2021г. А резултатите са както съм ги написал.
Знам кой е стигнал на балотаж през 2006та. Само че тогава другият читав противник на Първанов, излъчен от десницата, беше Неделчо Беронов. Според мен много достоен кандидат. Конституционен съдия. За съжаление десницата беше твърде разединена, а Беронов доста възрастен, според тогавашните разбирания. Сега тоя аргумент би имал по-малка сила.
Нямам идея как може да има толкова, та да гласуват за Болен Лидеров и Беронов да отпадне от надпреварата. Лично аз уважавах Неделчо Беронов и ако не бях привърженик на левицата, бих гласувал за него.Last edited by X_Y; 18.11.2021, 10:00.
Коментар
-
Гигов ти четеш ли какво си написал..Сидеров стигна до балотаж с Първанов ако не помниш...
Знам кой е стигнал на балотаж през 2006та. Само че тогава другият читав противник на Първанов, излъчен от десницата, беше Неделчо Беронов. Според мен много достоен кандидат. Конституционен съдия. За съжаление десницата беше твърде разединена, а Беронов доста възрастен, според тогавашните разбирания. Сега тоя аргумент би имал по-малка сила.
Нямам идея как може да има толкова, та да гласуват за Болен Лидеров и Беронов да отпадне от надпреварата. Лично аз уважавах Неделчо Беронов и ако не бях привърженик на левицата, бих гласувал за него.Last edited by X_Y; 18.11.2021, 10:00.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Ще гласувам за Румен Радев. Други въпроси?Простак съм Азъ - Непобедим !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение54/46
25% активност?
Който е по-далеч от резултата, първите му десет постинга след обявяване на резултатите да започават с "Извинявам се, че не познах резултата от президентския избор".
Приемаш ли?
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
А бе плевенски, ами ВМРО има 1,08%. НФСБ-0,33%, Атака - 0,46%, Магарешки - 0,27%. Общо - 2,14%. Плюс Костя Копейкин - 4,86%, всичко 7%. Какво мнозинство те гони?
Това са идиотите в политиката.
Коментар
-
Е те ако наистина бяха гласували за Копейкин той щеше да има мнозинство...
Това са идиотите в политиката.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първият: г-н професоре, как ще правим „единство“ с Шайката на Бойко Борисов, превърнала България в нарицателно за финансова, икономическа, политическа, медийна и съдебна Корупция? Не Ви ли е ясно, че чрез Вашата „цивилизована“ кандидатура Началника от Джипката и Чекмеджето се стреми да запази парче от Властта, чрез което да търси бърз реванш благодарение на огромния си ресурс в администрацията, общините, медиите, бизнес-клиентелата и най-вече в Прокуратурата?
Вторият: г-н Ректор, разчитате ли на строените по заповед от … Ердоган гласоподаватели от „историческата родина“ на г-н Карадайъ?
Поставям двата въпроса на мераклията за наследник на … Плевнелиев, ставам и си заминавам. Останалото ще го видим на 21 ноември…
frognews.bg
Георги Атанасов: Ако бях на мястото на Радев щях да попитам Герджиков…
В навечерието на директния
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
Всеки глас за Герджиков е глас за Ердоган - или за ББ.
Ама за пипи зеленото чорапче дето с една ръка цял кон дига ама тати и бил цар на цяла америка и много богат ще гласуваш ли?
Ще гласувам за Румен Радев. Други въпроси?
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
Коментар