IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гигов, в момента какъв е Крим- моля отговори на въпроса..

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

А пък в Косово, част от република Сърбия , дори не беше проведен и референдум, когат САЩ и Запада го откъснаха от Сърбия и го провъзгласиха за "отделна" държава. Силите на кейфор окупираха Косово и го откъснаха от Сърбия. Това е истината.

А в Крим имаше референдум, проведен под охраната на руските войски, това е истината, но на този референдум кримските граждани решиха да се присъединят към Русия.

Според последната, тогава действаща украинска Конституция, този референдум беше незаконен, но в предната украинска Конституция и в споразуменията с Русия, т.нар "беловежки споразумения" подписани от украинския президент Леонид Кравчук, на автономна република Крим се дава право по своя инициатива да излезе от състава на Украйна в резултат на референдум. Това е при разпада на СССР. Само дето Украйна след това промени своята конституция в нарушение на беловеждките споразумения. Че укрите са курви, това го знаем.
      За Косово, предупреждавахме интензивнони упорито още тогава но, ни наложиха информ.заъмнение и заглушиха гласа ни. А сега, видите ли, Крим бил "анексиран".

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

В момента Крим е окупиран и чрез незаконен референдум организиран и проведен под дулата на руските калашници провъзгласен от руснаците за руска теитория....Но никой не е признал тая окупация и няма да я признаят...
        А пък в Косово, част от република Сърбия , дори не беше проведен и референдум, когат САЩ и Запада го откъснаха от Сърбия и го провъзгласиха за "отделна" държава. Силите на кейфор окупираха Косово и го откъснаха от Сърбия. Това е истината.

А в Крим имаше референдум, проведен под охраната на руските войски, това е истината, но на този референдум кримските граждани решиха да се присъединят към Русия.

Според последната, тогава действаща украинска Конституция, този референдум беше незаконен, но в предната украинска Конституция и в споразуменията с Русия, т.нар "беловежки споразумения" подписани от украинския президент Леонид Кравчук, на автономна република Крим се дава право по своя инициатива да излезе от състава на Украйна в резултат на референдум. Това е при разпада на СССР. Само дето Украйна след това промени своята конституция в нарушение на беловеждките споразумения.
        Last edited by aleks262; 19.11.2021, 09:54.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• 4Д Ендер,линка ти го даде..Просто не слушаш или чуваш каквото ти дават опорките..Правиш ли разлика между Крим е руски..такива думи няма в записа и в момента Крим е руски..Това са точните думи на Радев..Стига мутренски лъжи и опорки..Ти как мислиш какъв е в момента Крим ..де факто..Ето,че лъжите пак са от ГЕРБ и ДПС..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Бойко казва: „Ебавайте си майката! Няма да бъде депутат!
            А сега ще може ли линк към видеото, в което се казва подобно нещо? Не бих искал да остане съмнение, че си лъжец и манипулатор или че боравиш с двойни стандарти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

Толкова пари накуп не могат да се изтеглят и изнесат за един ден от някой клошар, нека да не преувеличаваме. За повечко време може.
              Ами не знам, бе специалисте. ГДБОП твърди това! Аз знам че за над 5000 евра и равностойност в лева, се попълват разни декларации. Освен това се иска предварителна заявка, че ще теглиш на каса такива пари. За всяка такава операция ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се информира финансовото разузнаване, което е част от ДАНС.
              Е, ако ДАНС е слуга на Бойко Тиквата и е наредено да си затваря очите, тогава може. И прокуротите са негови. Що да не може да натовари на самолета 60-70 млн лв и да ги транспортира до Ливан? А от там по банков път навсякъде по света.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Това е положението, българи – юнаци! Докато избирате тоя примат, той ще ви прави на маймуни със селяндурските си мурафети

svobodnoslovo.eu
                За Бойко няма правила, няма норми, няма закони, няма морал! Бойко казва: „Ебавайте си майката! Няма да бъде депутат!
                Хемороидите и вагъреца отново победиха политическата воля и вота на ГЕРБопитеците и техният Главатар отново по обичая си се отказва от доверието на своите и отказ....

Коментар

Значи офшорните зони (които не са забранени в ЕС) са ти проблем, ама изтеглянето на каса на 60 млн лв само за лот 6 , само за един ден, което е забранено в ЕС, не ти е проблем.
                  Бахти и критериите!
                  Мани ами това са - една баничарка пълна догоре с пачки. Поне 10 минути се товари, поне 1 час се изнася от трезора и НИКОЙ не му е направило впечатление !?!?!
                  Аз бих отнел веднага ЛИЦЕНЗА на банката
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Смислен, но леко скучен дебат между стойностни опоненти.
                    Репликите, които остават в съзнанието:
                    Радев: Вие сте кандидатът на коалиция "Магнитски"
                    Герджиков: Имах аз един москвич през 95-а, но го смених.
                    Най-голямата грешка:
                    Радев: Не успях да сваля по-рано режимът Борисов.
                    Герджиков: Не ми остава време за себе си.
                    Ключовото послание, което удари десетката:
                    Радев: Младен Маринов, който беше министър, когато биеха студентите Ви, сега Ви води кампанията.
                    Герджиков: Искам на Нова година българите да поздрави президент, който се усмихва, а не им се кара.
                    Опорките, които феновете ще извадят, но според мен са важни само за тях си:
                    Герджиков каза: Крим е украински, Радев каза: В момента е руски.
                    Радев защити Зеления сертификат, Герджиков го нападна с риториката на Възраждане.
                    Утре по-подробно.

offnews.bg
                    Радев: Вие сте кандидатът на коалиция Магнитски; Герджиков: Кажете нещо срещу мен, само чужди

Коментар

Значи офшорните зони (които не са забранени в ЕС) са ти проблем, ама изтеглянето на каса на 60 млн лв само за лот 6 , само за един ден, което е забранено в ЕС, не ти е проблем.
                      Бахти и критериите!
                      Толкова пари накуп не могат да се изтеглят и изнесат за един ден от някой клошар, нека да не преувеличаваме. За повечко време може.

Коментар

Може ли да ми докажете какъв е КРИМ в момента, че може аз да не съм разбрал..Да не е турски -и те имаха претенции..Какви са фактите- какъв е КРИМ..
                        Пешо, какво стана с баса- ЗАЩИТИ КАНДИДАТА СИ МУТРОФИЛ Гербджипков..
                        В момента Крим е окупиран и чрез незаконен референдум организиран и проведен под дулата на руските калашници провъзгласен от руснаците за руска теитория....Но никой не е признал тая окупация и няма да я признаят...

Коментар

• ПЕШО, КАКВО СТАВА С БАСА..Защити своя мутроректор мекотело.. Ще видим в неделя кой какъв е ..

Предлагам ти за втори път бас РАДЕВ СРЕЩУ ГЕРДЖИКОВ ПО 1000 ЛЕВА..Ти добре ли си- нещо не четеш и не разбираш написаното..Да не ти е мъчно за ГЕРБ-ДПС..
                          Last edited by Kiro; 18.11.2021, 23:39.

Коментар

Може ли да ми докажете какъв е КРИМ в момента, че може аз да не съм разбрал..Да не е турски -и те имаха претенции..Какви са фактите- какъв е КРИМ..
                            С кой бас?Нямам спомен да съм се хващал на бас Припомни ми ако обичаш

Коментар

Абе Пешо , ти не си ли българин и не знаеш ли български..Има разлика от в момента е руски и Крим е руски..Второто е твърдение , че винаги е бил руски, а първото че в момента това е факт и такова е положението.Разликата е голяма.. Пичове, правите се на глупави или толкова не знаете езика ни..
                              Не Кире не се правим на глупави и много добре знаем български...проблема е че Радев е тъпичък и не знае как да се измъква от подобни ситуации.Не се владее влага емоции и от там противника с две крошета го нокаутира.Класта си е класа Ректора си е ректор....и фатмака си е фатмак

Коментар

• Може ли да ми докажете какъв е КРИМ в момента, че може аз да не съм разбрал..Да не е турски -и те имаха претенции..Какви са фактите- какъв е КРИМ..

Коментар

Working...
                                X