Гигов, в момента какъв е Крим- моля отговори на въпроса..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
А пък в Косово, част от република Сърбия , дори не беше проведен и референдум, когат САЩ и Запада го откъснаха от Сърбия и го провъзгласиха за "отделна" държава. Силите на кейфор окупираха Косово и го откъснаха от Сърбия. Това е истината.
А в Крим имаше референдум, проведен под охраната на руските войски, това е истината, но на този референдум кримските граждани решиха да се присъединят към Русия.
Според последната, тогава действаща украинска Конституция, този референдум беше незаконен, но в предната украинска Конституция и в споразуменията с Русия, т.нар "беловежки споразумения" подписани от украинския президент Леонид Кравчук, на автономна република Крим се дава право по своя инициатива да излезе от състава на Украйна в резултат на референдум. Това е при разпада на СССР. Само дето Украйна след това промени своята конституция в нарушение на беловеждките споразумения. Че укрите са курви, това го знаем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
В момента Крим е окупиран и чрез незаконен референдум организиран и проведен под дулата на руските калашници провъзгласен от руснаците за руска теитория....Но никой не е признал тая окупация и няма да я признаят...
А в Крим имаше референдум, проведен под охраната на руските войски, това е истината, но на този референдум кримските граждани решиха да се присъединят към Русия.
Според последната, тогава действаща украинска Конституция, този референдум беше незаконен, но в предната украинска Конституция и в споразуменията с Русия, т.нар "беловежки споразумения" подписани от украинския президент Леонид Кравчук, на автономна република Крим се дава право по своя инициатива да излезе от състава на Украйна в резултат на референдум. Това е при разпада на СССР. Само дето Украйна след това промени своята конституция в нарушение на беловеждките споразумения.Last edited by aleks262; 19.11.2021, 09:54.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
4Д Ендер,линка ти го даде..Просто не слушаш или чуваш каквото ти дават опорките..Правиш ли разлика между Крим е руски..такива думи няма в записа и в момента Крим е руски..Това са точните думи на Радев..Стига мутренски лъжи и опорки..Ти как мислиш какъв е в момента Крим ..де факто..Ето,че лъжите пак са от ГЕРБ и ДПС..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБойко казва: „Ебавайте си майката! Няма да бъде депутат!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Толкова пари накуп не могат да се изтеглят и изнесат за един ден от някой клошар, нека да не преувеличаваме. За повечко време може.
Е, ако ДАНС е слуга на Бойко Тиквата и е наредено да си затваря очите, тогава може. И прокуротите са негови. Що да не може да натовари на самолета 60-70 млн лв и да ги транспортира до Ливан? А от там по банков път навсякъде по света.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Това е положението, българи – юнаци! Докато избирате тоя примат, той ще ви прави на маймуни със селяндурските си мурафети
svobodnoslovo.eu
За Бойко няма правила, няма норми, няма закони, няма морал! Бойко казва: „Ебавайте си майката! Няма да бъде депутат!
Хемороидите и вагъреца отново победиха политическата воля и вота на ГЕРБопитеците и техният Главатар отново по обичая си се отказва от доверието на своите и отказ....
Коментар
-
Значи офшорните зони (които не са забранени в ЕС) са ти проблем, ама изтеглянето на каса на 60 млн лв само за лот 6 , само за един ден, което е забранено в ЕС, не ти е проблем.
Бахти и критериите!
Аз бих отнел веднага ЛИЦЕНЗА на банкатаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Смислен, но леко скучен дебат между стойностни опоненти.
Репликите, които остават в съзнанието:
Радев: Вие сте кандидатът на коалиция "Магнитски"
Герджиков: Имах аз един москвич през 95-а, но го смених.
Най-голямата грешка:
Радев: Не успях да сваля по-рано режимът Борисов.
Герджиков: Не ми остава време за себе си.
Ключовото послание, което удари десетката:
Радев: Младен Маринов, който беше министър, когато биеха студентите Ви, сега Ви води кампанията.
Герджиков: Искам на Нова година българите да поздрави президент, който се усмихва, а не им се кара.
Опорките, които феновете ще извадят, но според мен са важни само за тях си:
Герджиков каза: Крим е украински, Радев каза: В момента е руски.
Радев защити Зеления сертификат, Герджиков го нападна с риториката на Възраждане.
Утре по-подробно.
offnews.bg
Радев: Вие сте кандидатът на коалиция Магнитски; Герджиков: Кажете нещо срещу мен, само чужди
Коментар
-
Значи офшорните зони (които не са забранени в ЕС) са ти проблем, ама изтеглянето на каса на 60 млн лв само за лот 6 , само за един ден, което е забранено в ЕС, не ти е проблем.
Бахти и критериите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМоже ли да ми докажете какъв е КРИМ в момента, че може аз да не съм разбрал..Да не е турски -и те имаха претенции..Какви са фактите- какъв е КРИМ..
Пешо, какво стана с баса- ЗАЩИТИ КАНДИДАТА СИ МУТРОФИЛ Гербджипков..
- 1 like
Коментар
-
ПЕШО, КАКВО СТАВА С БАСА..Защити своя мутроректор мекотело.. Ще видим в неделя кой какъв е ..
Предлагам ти за втори път бас РАДЕВ СРЕЩУ ГЕРДЖИКОВ ПО 1000 ЛЕВА..Ти добре ли си- нещо не четеш и не разбираш написаното..Да не ти е мъчно за ГЕРБ-ДПС..Last edited by Kiro; 18.11.2021, 23:39.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМоже ли да ми докажете какъв е КРИМ в момента, че може аз да не съм разбрал..Да не е турски -и те имаха претенции..Какви са фактите- какъв е КРИМ..
Пешо, какво стана с баса- ЗАЩИТИ КАНДИДАТА СИ МУТРОФИЛ Гербджипков..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАбе Пешо , ти не си ли българин и не знаеш ли български..Има разлика от в момента е руски и Крим е руски..Второто е твърдение , че винаги е бил руски, а първото че в момента това е факт и такова е положението.Разликата е голяма.. Пичове, правите се на глупави или толкова не знаете езика ни..
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар