IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ИЗБОРИТЕ НА ХЕРО. ПОЗДРАВЯВАМ ПАЛАЧИТЕ СИ, НО ВСИЧКО ИСТИНСКО ПРЕДСТОИ. МОЯТА „ПОБЕДЕНА“ АРМИЯ СИ ОСТАВА ПОВЕЧЕ ОТ ТРИ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА ОТ „ПОБЕДИТЕЛИТЕ“ НИ

Click image for larger version

Name:	RADEV6.jpg
Views:	1
Size:	84.7 КБ
ID:	3833023

В тази, уж изборна вечер, аз съм откъм губещата страна.

Затова, поздравявам всички, които ме победиха – избирателите на Продължаваме промяната, БСП, Демократична България, Има такъв народ, Възраждане и ДПС. Ще се учудите, че включвам и ДПС, но аз не съм учуден, защото зная негласните правила на нещото, което в България се нарича политика.

Хубавата новина за мен е, че всъщност съм победен едва от 30 % от гражданите, имащи право да гласуват и които всъщност представляват само твърдите ядра на изброените горе партии – течения. Затова, моята „победена“ армия, засега си остава повече от три пъти по-голяма от „победителите“ ни. Предлагам, радостта да бъде много дисциплинирана, защото от тук нататък повечето от горните субекти ще започнат да се топят и изчезват от псевдополитическата сцена. Лично ще се постарая!

Освен това имам вече легитимно право да се съюзявам с всеки доскорошен мой враг, в името на България. Нали така стана модерно да се казва! А доколкото зная моите врагове са достатъчно могъщи, за да компенсират евентуалните ми немощи и слабости. Те от своя страна пък са повечето ресурсни, а не толкова интелектуални или други подобни.

И така. Аз признавам победата на фалшификатите и загубата на всички лоялни български граждани, все още пълнокръвни, които бойкотираха изборите на Херо. Да, това беше нейна игра, а всички участници в нея бяха пешки на шахматната дъска. А когато партия или личност се поставя в услуга да бъдат пешки, той няма право да скача повече. Вие бяхте дотук! Обещавам.

Въобще не ме интересува кой какъв артист може да бъде и докъде си мисли, че може да стигне с тези свои лековати маниери.

Имаме факт, че 2/3 от българските граждани за високосъзнателни същества, неподаващи се на партийни манипулации и най-важно живи! Благодаря на Бог, че ги има! Благодаря и на тях лично, защото те ще бъдат проверените и доказали се в боя войници на Истината, на Духа и на Честта. Те останаха верни на своите български инстинкти и могат да тържествуват, че са значителната част от българския народ – живата невронна мрежа на миналото, настоящето и бъдещето.

Не се страхувайте!

Скоро ще видите труповете на враговете ни да плуват по течението на най-чистите ни планински потоци. И независимо, че днешните избори са законни, ЗАПОМНЕТЕ МОЛЯ, те не са легитимни! Не може президентът да е легитимен с 15% легитимна подкрепа на българските граждани! А е точно така.

На най-високият пост в държавата може да бъде легитимен само човек, който е избран с повече от 50% ог имащите право на глас. Затова ви казвам: Румен Радев е фалшив герой – президент по силата на несправедлив закон, но е нелегитимен по силата на здравия разум!!!

Поздравявам палачите си, но повярвайте, другари – всичко истинско предстои.

Николай Марков

Коментар

• КУХИ ЛЕЙКИ

„ПО-СЕРИОЗНА ПОБЕДА едва ли може да има.“
      Илиана ЙОТОВА

–––––––

Тук новината не е победата, а зейналата пропаст между политиците и народа.

Пропаст, която застрашително расте ……

Слепи ли сте, глухи ли сте, господа политици, от всички партийни цветове?!

Стела Банкова

Бележка на АФЕРА: А „синергичният с дневния ред на САЩ“ Радев вика, че „народа бил уморен от избори и че имало голяма разлика в полза за тях в първия тур и народа си казал – ааа, то всичко е ясно…“. Затуй нищожна била частта от народа, която гласувала за тях.

Кухи лейки. Ама кухи, че дрънкат.

Да, за радост на Херо Мустафа наредения мач сработи, а този болестно комплексиран на тема власт човечец, спечели. Е, и? И, е? На огромна част от народа през кура му е и оттатък Радев и президентската му партия. Огромната част са отвратени И от тях. И предстои времето в което ще им го покажат. Най-изненадващо за тях. А, разбира се, и за Херо Мустафа.
      https://afera.bg

Коментар

• ЖАЛКА ПОЗОРНА „ПОБЕДА“ НА РАДЕВ ПРИ УБИЙСТВЕНО НИСКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ! ИЗБРАХА ГО 15% ОТ ВСИЧКИ ИМАЩИ ПРАВО НА ГЛАС! ДА ЧЕСТИТИМ НА ОНЕЗИ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ ПОМЕТЕНИ!
        Click image for larger version

Name:	HERO978-1.jpg
Views:	1
Size:	65.0 КБ
ID:	3833009

Каква жалка позорна „победа“ има тоя, дето бил с вас, едва с 15%, айде да са и 20%, от общия брой на гласоподавателите! Позорно фиаско в наредения мач от Херо Мустафа с пуснат срещу него УМИШЛЕНО „втора Цецка Цачева“. Инстинктът на народа проработи и този път, както с ваксините, и той отказа да участва в това режисирано „соаре“.

При убийствено ниска избирателна активност – 25%, балотажа за избор на президент доведе до следните резултати:

1. Румен Радев 63%

2. Анастас Герджиков 33%

Както и миналата неделя, така и сега – и то с още по-категоричен отказ да гласува – българският народ в огромното си мнозинство показа, че е отвратен от всички, начело с Румен Радев.

Избраха го всъщност смешните 15% от всички имащи право на глас в България.

Което означава тотален шамар на взелия се насериозно солташак на Херо Мустафа, решил, че като разбие де що има партия, създаде пластмасов политически продукт на харвардските измамници, предаде де който се сетите, стане пак президент с цената на всичко, за да служи на „синергията с дневния ред на САЩ“ е хванал Господ за шлифера.

Сега пак всякакви дежурни „спец“-ове /мало/умни ще се питат – аууу, защо тоя народ не гласува, просто защото по телевизиите де що кретен има – него го пускат да „анализира“.

А истината е простичка: ОГРОМНА ЧАСТ ОТ НАРОДА Е ОМЕРЗЕН, ОТВРАТЕН И НЕ ЖЕЛАЕ НИКОЙ ОТ ТИЯ „ПОБЕДИТЕЛИ“ ДА ГО УПРАВЛЯВА. ОТВРАТЕН Е И ОТ РУМЕН РАДЕ

Но не вижда никой нов играч, достатъчно честен, за да му повярва, за да излезе и да гласува.

Целия НАРЕДЕН МАЧ ОТ ХЕРО МУСТАФА И КОМПАНИЯ тепърва ще доведе зловещ цирк, чийто край ще свърши след няколкото месеца с камъне и дърве.

Да честитим на онези, които ще бъдат пометени.

https://afera.bg/жалка-позорна-победа-на-радев-при-у/

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Бойко Рашков нищо не може да разследва.Хора опомнете се най накрая
          .. Хайдеее, и от право започна да разбираш. Леонардо ряпа да яде.

Коментар

• Ама много ми е КЕФ, как Румен Радев размаза гербаджията. Не че Радев положи някакви изключителни усилия.... Хората мразят корумпираната грберска шайка. Това е ! Друго няма.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• В моята секция 37% активност. И 68,2% за Румен Радев. Това разбира се не е показателно. При нас почти няма турци. Но там, в турските секции, активността беше дори по-ниска отколкото прогнозирах. Поне така ми се струва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Пука ми на патката кой какво е спечелил и кой какво е загубил. Ще си го преместя в другия крачол и ще продължа да си гледам кефа. Жал ми е само за народа и за най-бедната част от него, която скоро ще я докара до просешка тояга.
                Ауууу, милионер сиромахомил!
                Било му жал за бедняците. Такива като теб са най-гнусни!
                Ами раздели с тях милионите си бе! Отвори в Габрово един приют за бедни и бездомни и го издържай. Подслон и храна. И ти плащай разноските.
                И без това милионите ти са корупционни, както и втората диплома и дипломата на сина ти. Ако направиш това, може би Бог ще ти прости прегрешенията?

Коментар

• Матеев личи си че изпълняваш поръчките на баце за плашене у форума и си слуга на тиквата. Заръчано е на бизнесмени, производители, ресторантьори, магазинери да вдигат цените. Хляба вече гони 2 лева и затова не е виновен киро харварда или радвв. Виновен е бойко който действа срещу народа си от омраза. Когато бедните хора матейчо не могат да си платят тока и им спрат парното повярвай ми къшата в банкя и сарая на доан няма вече да ги има. Доан баце и дебелян заедно с лакейте си целят криза но ги чака много голяма тесла. За 30 минути може да бъде превзет зайчарника. Това го чака мутрата ако продължава да прави кризи. С него е свършено както скоро ще е свършено с доган пеефски каскета и цацата. А ти като техен защитник ще си понесеш последвята и ще се види колко честен биЗнесмен си

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Пешо, ти на прост ли се правиш? Естествено, че МВР може да разследва. Само дето се нарича ДОЗНАНИЕ. И резултатите отиват при прокурор. И ако дознанието е установило извършени престъпления, а прокурорът не предяви обвинение и не започне наказателно преследване, го чака обвинение за престъпление против правосъдието.
                    Това разбира се може да се игнорира, ако главният прокурор нареди. Ама ако бъде сменен главният прокурор с някой, който ще спазва закона, то всички тези дознания могат да се превърнат в разследвания и после, ако има престъпление да има и обвинения.
                    Така че полицията не е толкова безсилна, но властта на главния прокурор е просто безгранична, та може да блокира всякакво правосъдие.
                    Да ама румънката каза, че вече иска сигнали и от полицията, така че може да се окаже, че касета е излишен при повдигане на обвинения особено, ако се касае за Евро пари.

Коментар

След няколко месеца думите мутрата крадец бойко борисов ще бъде заменена с Радев а киро Харварда с новия спасител и вкарвач в затвора.

Глупости. Фантазии на гербераст. А бе ти така и не разбра, че народът ВЕЧЕ мрази Боко банкянската Тиква?

Коментар

Бойко Рашков нищо не може да разследва.Хора опомнете се най накрая
                        Пешо, ти на прост ли се правиш? Естествено, че МВР може да разследва. Само дето се нарича ДОЗНАНИЕ. И резултатите отиват при прокурор. И ако дознанието е установило извършени престъпления, а прокурорът не предяви обвинение и не започне наказателно преследване, го чака обвинение за престъпление против правосъдието.
                        Това разбира се може да се игнорира, ако главният прокурор нареди. Ама ако бъде сменен главният прокурор с някой, който ще спазва закона, то всички тези дознания могат да се превърнат в разследвания и после, ако има престъпление да има и обвинения.
                        Така че полицията не е толкова безсилна, но властта на главния прокурор е просто безгранична, та може да блокира всякакво правосъдие.

Коментар

• Обаче много ме кефи оная, полковничката, вицепрезидентката на Герджиков като я видях на пресконференцията. Амчи тя беше разплакана! Явно е вярвала, че може да спечелят. Само като си спомня как СИЯЕШЕ в неземна радост, когато я издигнаха за вицепрезидент.
                          А бе тая що е полковник, като е толкоз глупава?
                          Амчи аз съм само майор, ама почти познах резултата. 35% активност и 63 на 37% за Радев. Това предрекох преди 4 дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Сега, че Радев има трески за дялане, има. ГЕРБ са си виновни, обаче. Липсата на по-адекватен и читав кандидат. От двамата, победи по-добрият.
                            Много грешиш драги. Много. Голямото мнозинство от българския народ МРАЗИ Тиквун. Гербаджиите не можаха да платят на циганите и това е резултатът. Не че двеста хиляди платени гласа щаха да променят резултата драстично.
                            Та който и да бяха изкарали на избори почитателите на банкянската Тиква, то Радев щеше да ги спечели безапелационно. Професорът не е виновен, както преди не беше виновна Цецка Цачева.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

След изборите напролет Радев го чака импийчмънт.
                              Матеев, затова пак ли си толкова сигурен, колкото че Р.Радев няма да спечели втори мандат, та се покри и не се хвана на предложения бас за мижавите за такъв значим бизнесмен като теб 1000 лв?

Да хванем ли един бас за 1000 лв, че на пролет Радев няма да бъде импийчнат, ами ще си продължи мандата и след като мине пролетта?

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                                Новата цена на тока е изцяло резултат от неадекватните действия на корумпето от Банкя и на крадливата му корумпирана партия - гроп, които предадоха българската енергетика в ръцете на олигарси и борсови спекуланти.
                                Само че населението в България вече се усети и ви би шута от властта. Този път - завинаги.

Матеев, 12% от вашите гербаджии са гласували за Радев... ха-ха-ха-ха.... Що така бе?!
                                Радев ви размаза и ви разгроми тотално за трети път.
                                След изборите напролет Радев го чака импийчмънт.

Колкото до тока - ако си прав, ще видим Киро и Кокорчо как ще ги намалят ....
                                Щото народът и на тях няма да прости, когато си види новогодишните сметки ....

Коментар

Working...
                                X