Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ха ха
така наречените траки - тракия е римска област и НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ТРАКИ а са чисти БЪЛГАРИ са имали БОГ ХЕРОС на конницата.
Викаш бог са си измислели ака ИЗДИГНАЛИ СА В КУЛТ КОННИЦАТА на НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ неща !?!?!?!?
Чувал ли си за св. Героги ПОБЕДОНОСЕЦ. Сигурно налъми е яхнал.
А за мадарския конник. как па им е дошло да го издялат като е нямало конница. Що не са издялали динозавър или летящ дракон
А напоследък е пълно с фантастики как българи е имало още по времето на Троянската война, Ахил бил българин и тем подобни. Това е фантастика и нищо повече.
Траките са били претопени за 600-700 години сред римляните. Българите са дошли от днешна Украйна и Южна Русия. Всичко друго е измислица.Last edited by mirodes; 20.03.2025, 12:24.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Това е тезата за произхода на българите от траките. Губят й се само 600 години,за да свърже траките с българите и да каже как така през тия 600 години българите необезпокоени са живеели в границите на Римската империя, а после Източно римската империя. Което я прави недостоверна.
В"Именника на българските ханове "е посочен като първи владетел Авитохол, втори Ирник.Учудващо съвпадение с Атила и синът му Ирник.След смъртта на Атила в средата на 5-и век хуните са разгромени от готите и се преместват в степите на територията на днешна Украйна и Русия, където в началото на 7-и век Кубрат създава Велика България. Около 160-170 годити по-късно.Освен това българите са прочути с конницата са,както и хуните, а траките не са имали такава конница.
така наречените траки - тракия е римска област и НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ТРАКИ а са чисти БЪЛГАРИ са имали БОГ ХЕРОС на конницата.
Викаш бог са си измислели ака ИЗДИГНАЛИ СА В КУЛТ КОННИЦАТА на НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ неща !?!?!?!?
Чувал ли си за св. Героги ПОБЕДОНОСЕЦ. Сигурно налъми е яхнал.
А за мадарския конник. как па им е дошло да го издялат като е нямало конница. Що не са издялали динозавър или летящ драконLast edited by bota156; 20.03.2025, 12:10.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Днес, 09:20 Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
...въпросът не е дали сме татари или не,а че се използва в обиден смисъл. И е лъжа.
Иначе аз имам високо мнение за монголите, наричани татари, щото тия хора са завладели половината свят и не са го завладели целия единствено заради вътрешните борби.
540:40
Last edited by RUBLA; Днес, 11:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
пиленце, нима макетата са ни виновни че официалните историци ни търсят корените на пичковци. То не е сибир, памир, урал, и хилядите имена на разни степи и блата.
А сме били основно в едно блато - долното течение и делтата на ДУНАВ наричан от БЪЛГАРИТЕ истър от 5000г поне
В"Именника на българските ханове "е посочен като първи владетел Авитохол, втори Ирник.Учудващо съвпадение с Атила и синът му Ирник.След смъртта на Атила в средата на 5-и век хуните са разгромени от готите и се преместват в степите на територията на днешна Украйна и Русия, където в началото на 7-и век Кубрат създава Велика България. Около 160-170 годити по-късно.Освен това българите са прочути с конницата са,както и хуните, а траките не са имали такава конница.Last edited by mirodes; 20.03.2025, 11:34.
Коментар
-
Какви работи пишат в нета, хареса ми подредбата на приоритетите!!!
Представете си Тръмп да ни е президент:
-Ще ни върне Северна Македония веднага
-Ще окупира Босфора /Панамски канал/
-Ще изведе България на три морета
-Никакво евро и Европа
-Средиземно море ще се казва-Гълф оф Булгерия
-Пиене на белина ще стане задължителен аперитив
-Тесла ще започне производство в Стара Загора
-Румъния ще стане Северна България
-Румен Радев ще хвърли червеният комунистически билет и ще влезе в партията на Доган
Всичкото горе е само сън в лятна нощ!
Коментар
-
Боко е отървал пандиза като протеже на Луканов: https://www.dunavmost.com/novini/bor...oogle_vignette
Пейчевски е понечил да завземе оръжейния бизнес на Гебрев: https://www.dunavmost.com/novini/fro...red-gru-gebrevLast edited by Кисимов; 20.03.2025, 12:20.
Коментар
-
Като не щат мира, има секира.Писна ми тия цървули да ни наричат татари.
А сме били основно в едно блато - долното течение и делтата на ДУНАВ наричан от БЪЛГАРИТЕ истър от 5000г понеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
...въпросът не е дали сме татари или не,а че се използва в обиден смисъл. И е лъжа.
Иначе аз имам високо мнение за монголите, наричани татари, щото тия хора са завладели половината свят и не са го завладели целия единствено заради вътрешните борби.Last edited by RUBLA; 20.03.2025, 10:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Да бяха достоен опонент, да се засягам. Аз имам приятел от техникума, истински татарин. Не мога да се оплача по никакъв начин, абсолютно читав човек е. Сега, като се замисля...май той би трябвало - ако влиза тук - да се засяга от идиотски изявления като твоето.
Иначе аз имам високо мнение за монголите, наричани татари, щото тия хора са завладели половината свят и не са го завладели целия единствено заради вътрешните борби.
Коментар
-
Пред Съдебната палата протестират в борбата за свобода и справедливост:- Васил Божков-Черепа, с 19 обвинения, три дела за убийства, за неплащане на данъци и за рекет;
- Джейхан Ибрямов, заловен при приемане на 100 000 лева подкуп на паркинг;
- Лена Бориславова с обвинение за документна измама и свален имнитет;
- Кирил Петков с две обвинения и свалени два имунитета за незаконен арест и за заплахи и изнудване на министър;
- Божидар Божанов с обвинение за изнудване на министър и манипулиране на обществени поръчки;
- Руди Гела, обвинеяем по висящо в съда дело за изнудване на народен представител…
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеКато не щат мира, има секира.Писна ми тия цървули да ни наричат татари.Last edited by Pyramid; 19.03.2025, 21:20.
- 1 like
Коментар
-
Естествено. Те добротата я приемат за слабост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАха. И, като действаш враждебно, казваш, ше победиш?
Коментар
Коментар