Първоначално изпратено от Tepix
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Давам й два месеца живот на тая "сглобка". Ще зависи изцяло от Доган като златен пръст, а за целта ще трябва да махне всички хора на Славчов от властта, което няма как да стане, защото той е навсякъде.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеС вицепремиер и четирима министри: БСП ще участва в правителство на ГЕРБ-СДС
https://nova.bg/news/view/2025/01/12...1%D0%B4%D1%81/
Със 102 гласа "За" Националният съвет на БСП даде мандат за подписване на Споразумение за управление на държавата. С това новата коалиция вече е на 1 боя разстояние от това да управлява безпроблемно страната в следващите 4 години
- 1 like
Коментар
-
С вицепремиер и четирима министри: БСП ще участва в правителство на ГЕРБ-СДС
https://nova.bg/news/view/2025/01/12...1%D0%B4%D1%81/
Със 102 гласа "За" Националният съвет на БСП даде мандат за подписване на Споразумение за управление на държавата. С това новата коалиция вече е на 1 боя разстояние от това да управлява безпроблемно страната в следващите 4 години
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеСега я втасахме ...
САЩ наложиха санкции върху фирми и лица, сред които са мажоритарният собственик на „Лукойл” – Юсуф Алекперов и главният изпълнителен директор Вадим Воробьов, който се занимава с целия бизнес извън Русия, включително и нашата рафинерия „Нефтохим” в Бургас. Това означава, че от 27 февруари фирми от България не могат да правят бизнес с „Лукойл”, докато Аликперов е собственик, а Воробьов е директор. Рафинерията трябва или по-бързо да се национализира от България, или да си намери друг собственик и Изпълнителен Директор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Нали се сещаш, че така се самооправдават провалилите се в живота хора - всички крадат освен мене, и затова аз съм беден, но затова пък съм честен ...
Има и продължение - освен че съм честен, съм и най-добрия политолог, най-добрия вирусолог, най-добрия трейдер, най-добрия футболен експерт, най-добрия изобретател и въобще - най-умния човек във форума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеТой гордо хвана кръста -- с мирис на ракия
Два мазни попски пръста му дадоха благословия
Барби мога ли да напсувам сега фактчекърите във фейсбук
Коментар
-
Сега я втасахме ...
САЩ наложиха санкции върху фирми и лица, сред които са мажоритарният собственик на „Лукойл” – Юсуф Алекперов и главният изпълнителен директор Вадим Воробьов, който се занимава с целия бизнес извън Русия, включително и нашата рафинерия „Нефтохим” в Бургас. Това означава, че от 27 февруари фирми от България не могат да правят бизнес с „Лукойл”, докато Аликперов е собственик, а Воробьов е директор. Рафинерията трябва или по-бързо да се национализира от България, или да си намери друг собственик и Изпълнителен Директор.Last edited by Mateev; 12.01.2025, 08:09.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Всяка империя пада сама отвътре. Либерастите си отиват. Мъск ще смени Сорос, национализмът ще смени интернационализма. А дали занапред ще има свобода на словото - това не е много ясно.
Август
Калигула , ще смени
Тиберий
Клавдий, ще смени
Калигула
Нерон , ще смени
Клавдий
Те така де , да се знае после да нема изненади.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеСнощи имало видеоразговор разговор между Мъск и лидера на Алтернатива за Германия.
Както и да е, не съм го гледал и сигурно няма да го гледам. Днес гледам много медии си пускат версии пречупени през техните редакционни политики.
Най-интересната част обаче е че ЕС комисията казала, че ще ангажира до 150 експерти да следят този разговор дали няма да наруши някоя регулация на ЕС.
https://www.politico.eu/article/elon...ch-regulation/
A team of up to 150 European Commission officials in Brussels and Seville will help scrutinize whether Musk’s social media site plays by the European Union’s tech rules. They wield far-reaching investigative powers that allow them to visit X’s offices and request access to its algorithm and internal correspondence.
Това е повече от Гестапо, Щази, КГБ и ДС взети заедно бе. И после Свобода на Словото, Човешки права - има ги само когато отърва на брюкселските зелки. И накрая Путин виновен че ЕС се клати. И за капак всичко това финансирано от данъци на същите хора, за които тези са се загрижили.
Сериозни реформи и сериозно орязване на бюрокрацията си требе, иначе ЕС ще се разпадне.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИ "шоколад" ще има
За "бизнесмените" милионери, които знаят къде да близнат
Има и продължение - освен че съм честен, съм и най-добрия политолог, най-добрия вирусолог, най-добрия трейдер, най-добрия футболен експерт, най-добрия изобретател и въобще - най-умния човек във форума.Last edited by Mateev; 12.01.2025, 00:42.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПо всичко изглежда, че този път ще имаме редовно правителство с тройна коалиция - ГЕРБ, БСП и ИТН. Липсващите гласове до 121 ще ги осигурява Ахмед Доган, без да участва в управлението, но вероятно ще участва в разпределението на баницата. ПП-ДБ се правиха на големи тарикати, но този път ще останат зад борда, а след 4 години вече ще сме ги забравили и никой повече няма да гласува за тях.
Та дотук бяха Просто Киро и Кокорчо - просто им се изчерпа просто тарикатлъка и историята просто ги изхвърли на бунището в просто забвение. И сега ще са щастливци, ако просто не попаднат в затвора, където всъщност им е мястото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеУнгария изгуби възможността да получи 1 млрд. евро от Европейския съюз заради неспазване на стандартите на ЕС за демокрация
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеЕй сега вече ще потекат реките от мед и масло по улиците.
Бойко, Доган, Слави и Гергов - квартет-мечта.
ПП-ДБ най-много да извлекат полза, като стоят настрана от тоя ужас, който се готви.
За "бизнесмените" милионери, които знаят къде да близнат
- 1 like
Коментар
Коментар