IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron
    Значи на българина не му стигат 45 години социализъм
    и 35 години "преход", иска още ...
    Така му се пада
    При тази изборна активност наистина така ни се пада

Коментар

• Макрон е изправен пред съкрушително поражение на евроизборите от партията на Льо Пен

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Шефовете и - защото, колкото и нагла и безцеремонна да е, тя си има шефове - където решат, че трябва да се развали нещо, я пращат и и дават думата. Още едно време, доде се мъдреше из БСП, ТАМ, ВЪТРЕ, и казваха "Поразяващата Уста" и ето, доказа си репутацията. Само как съм стискал зъби, додето тя глаголеше и изсипваше кофата си с ненужни клишета и самохваления на пресконференцията а после, когато аз взех думата, това нещо, ме бута да съм бил спрял... Късмет че, аз съм долу-горе възпитан човек и имаше публика, иначе, минимум, щях да напусна. Та, ТОВА НЕЩО, по думите на мои приятели, с които говорих след това, ни било "изгонило поне 60% от всички потенциални гласове.
        Тъй че, не "отровна", ами не знам, нямам точните думи.
        Извинявай за личния въпрос, ама защо се цени за листа на СБ, след като тя е единия съпредседател?

Коментар

• За всеки разумен човек е ясно, че прокуратурата е тайният съдружник на политическата корпорация ГЕРБ - ДПС.
          Свидетелствата в тази посока са красноречиви:
          • Сарафов на практика овладя Министерството на правосъдието в служебния кабинет "Главчев"
          • Публичните действия на прокуратурата са открито насочени срещу представители на ПП-ДБ или свързани с тях фигури
          • В същото време разследвания за Борисов се потулват
          • Всевъзможни прокурори се изказаха пред медиите в синхрон с ГЕРБ и ДПС срещу предприетите действия от редовния кабинет за реформиране на съдебната власт.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Pyramid, жена ти гласува ли за теб, иначе само с един глас ще си останеш
            Теб какво те интересува?? Нали знаеш че такива неща са секретни. Търси протоколи от секциите и пусни тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
              Шефовете и - защото, колкото и нагла и безцеремонна да е, тя си има шефове - където решат, че трябва да се развали нещо, я пращат и и дават думата. Още едно време, доде се мъдреше из БСП, ТАМ, ВЪТРЕ, и казваха "Поразяващата Уста" и ето, доказа си репутацията. Само как съм стискал зъби, додето тя глаголеше и изсипваше кофата си с ненужни клишета и самохваления на пресконференцията а после, когато аз взех думата, това нещо, ме бута да съм бил спрял... Късмет че, аз съм долу-горе възпитан човек и имаше публика, иначе, минимум, щях да напусна. Та, ТОВА НЕЩО, по думите на мои приятели, с които говорих след това, ни било "изгонило поне 60% от всички потенциални гласове.
              Pyramid, жена ти гласува ли за теб, иначе само с един глас ще си останеш

Коментар

• Ами итн са нагоре, пп са надолу. За възраждане мисля че и те са нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                  Не разбирам защо в България гласувате с чаршафи и машини
                  Във Франция е много по-просто - 1 бюлетинка, 1 пликче, 1 запечатана урна с брояч

https://x.com/GuillaumeRozier/status...125437/video/1
                  До тук добре, но преди това??

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                    Мая Манолова успя да удави дори Ваня Григорова. Истинска Отровна Айви.
                    Last edited by Pyramid; 09.06.2024, 21:25.

Коментар

• Коментар

• Коментар

• Last edited by barbaron; 09.06.2024, 20:43.

Коментар

• Не разбирам защо в България гласувате с чаршафи и машини
                            Във Франция е много по-просто - 1 бюлетинка, 1 пликче, 1 запечатана урна с брояч

https://x.com/GuillaumeRozier/status...125437/video/1

Коментар

• Мая Манолова успя да удави дори Ваня Григорова. Истинска Отровна Айви.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                Всичко е толкова ясно и не иска много интелект:
                                Българския капиталов пазар до 2021г.:

Български капиталов пазар след 2021г.:

Тези неща, както и ниво на инвестиции, наваксване на доходи спрямо средните за ЕСи т н. ги гледа в най- добрия случай 1/3 от обществото, другите 2/3 са тотал щета, а най- смешното е че после същите се чудят защо сме най- бедната и корумпирана страна в Европа

Коментар

Working...
                                X