Първоначално изпратено от barbaron
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Шефовете и - защото, колкото и нагла и безцеремонна да е, тя си има шефове - където решат, че трябва да се развали нещо, я пращат и и дават думата. Още едно време, доде се мъдреше из БСП, ТАМ, ВЪТРЕ, и казваха "Поразяващата Уста" и ето, доказа си репутацията. Само как съм стискал зъби, додето тя глаголеше и изсипваше кофата си с ненужни клишета и самохваления на пресконференцията а после, когато аз взех думата, това нещо, ме бута да съм бил спрял... Късмет че, аз съм долу-горе възпитан човек и имаше публика, иначе, минимум, щях да напусна. Та, ТОВА НЕЩО, по думите на мои приятели, с които говорих след това, ни било "изгонило поне 60% от всички потенциални гласове.
Тъй че, не "отровна", ами не знам, нямам точните думи.
Коментар
-
За всеки разумен човек е ясно, че прокуратурата е тайният съдружник на политическата корпорация ГЕРБ - ДПС.
Свидетелствата в тази посока са красноречиви:- Сарафов на практика овладя Министерството на правосъдието в служебния кабинет "Главчев"
- Публичните действия на прокуратурата са открито насочени срещу представители на ПП-ДБ или свързани с тях фигури
- В същото време разследвания за Борисов се потулват
- Всевъзможни прокурори се изказаха пред медиите в синхрон с ГЕРБ и ДПС срещу предприетите действия от редовния кабинет за реформиране на съдебната власт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеPyramid, жена ти гласува ли за теб, иначе само с един глас ще си останеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеШефовете и - защото, колкото и нагла и безцеремонна да е, тя си има шефове - където решат, че трябва да се развали нещо, я пращат и и дават думата. Още едно време, доде се мъдреше из БСП, ТАМ, ВЪТРЕ, и казваха "Поразяващата Уста" и ето, доказа си репутацията. Само как съм стискал зъби, додето тя глаголеше и изсипваше кофата си с ненужни клишета и самохваления на пресконференцията а после, когато аз взех думата, това нещо, ме бута да съм бил спрял... Късмет че, аз съм долу-горе възпитан човек и имаше публика, иначе, минимум, щях да напусна. Та, ТОВА НЕЩО, по думите на мои приятели, с които говорих след това, ни било "изгонило поне 60% от всички потенциални гласове.
Тъй че, не "отровна", ами не знам, нямам точните думи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеНе разбирам защо в България гласувате с чаршафи и машини
Във Франция е много по-просто - 1 бюлетинка, 1 пликче, 1 запечатана урна с брояч
https://x.com/GuillaumeRozier/status...125437/video/1
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеМая Манолова успя да удави дори Ваня Григорова. Истинска Отровна Айви.
Тъй че, не "отровна", ами не знам, нямам точните думи.Last edited by Pyramid; 09.06.2024, 21:25.
Коментар
-
Не разбирам защо в България гласувате с чаршафи и машини
Във Франция е много по-просто - 1 бюлетинка, 1 пликче, 1 запечатана урна с брояч
https://x.com/GuillaumeRozier/status...125437/video/1
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВсичко е толкова ясно и не иска много интелект:
Българския капиталов пазар до 2021г.:
Български капиталов пазар след 2021г.:
- 1 like
Коментар
Коментар