IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Давам й два месеца живот на тая "сглобка". Ще зависи изцяло от Доган като златен пръст, а за целта ще трябва да махне всички хора на Славчов от властта, което няма как да стане, защото той е навсякъде.
    Напротив-това правителство ще изкара дълго време. Досега единствената пречка пред съюз БСП ГЕРБ беше Нинова.Славчо си е патерица на ГЕРБ, а Доган ще подкрепи всяко правителство, в което не участва ДПС на Пеевски.

Коментар

Давам й два месеца живот на тая "сглобка". Ще зависи изцяло от Доган като златен пръст, а за целта ще трябва да махне всички хора на Славчов от властта, което няма как да стане, защото той е навсякъде.
      За тая сглобка не знам но, Цоциалистите, приключват. Факт.

Коментар

• България ще спасява Молдова с електроенергия и газ след отказа на Кишинев да плаща на Русия

Ние спасяваме всички, дори неспасяемите, очаквайте още по висок ток

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
          С вицепремиер и четирима министри: БСП ще участва в правителство на ГЕРБ-СДС

https://nova.bg/news/view/2025/01/12...1%D0%B4%D1%81/

Със 102 гласа "За" Националният съвет на БСП даде мандат за подписване на Споразумение за управление на държавата. С това новата коалиция вече е на 1 боя разстояние от това да управлява безпроблемно страната в следващите 4 години

Коментар

• С вицепремиер и четирима министри: БСП ще участва в правителство на ГЕРБ-СДС

https://nova.bg/news/view/2025/01/12...1%D0%B4%D1%81/

Със 102 гласа "За" Националният съвет на БСП даде мандат за подписване на Споразумение за управление на държавата. С това новата коалиция вече е на 1 боя разстояние от това да управлява безпроблемно страната в следващите 4 години

Коментар

Сега я втасахме ...

САЩ наложиха санкции върху фирми и лица, сред които са мажоритарният собственик на „Лукойл” – Юсуф Алекперов и главният изпълнителен директор Вадим Воробьов, който се занимава с целия бизнес извън Русия, включително и нашата рафинерия „Нефтохим” в Бургас. Това означава, че от 27 февруари фирми от България не могат да правят бизнес с „Лукойл”, докато Аликперов е собственик, а Воробьов е директор. Рафинерията трябва или по-бързо да се национализира от България, или да си намери друг собственик и Изпълнителен Директор.
              А утре от къде ще заредиш колите, ами пак от бензина на лукойл

Коментар

Нали се сещаш, че така се самооправдават провалилите се в живота хора - всички крадат освен мене, и затова аз съм беден, но затова пък съм честен ...

Има и продължение - освен че съм честен, съм и най-добрия политолог, най-добрия вирусолог, най-добрия трейдер, най-добрия футболен експерт, най-добрия изобретател и въобще - най-умния човек във форума.
                Надявам се че не се отнасят нещата изброени по горе за теб

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                  Той гордо хвана кръста -- с мирис на ракия
                  Два мазни попски пръста му дадоха благословия
                  Не го разбирам това стихотворение, но карай, кой е с мирис на ракия, и как пръстите са мазни, ако е сменял маслото на колата , да, но иначе си мисля че е невъзможно.

Барби мога ли да напсувам сега фактчекърите във фейсбук

Коментар

• Сега я втасахме ...

САЩ наложиха санкции върху фирми и лица, сред които са мажоритарният собственик на „Лукойл” – Юсуф Алекперов и главният изпълнителен директор Вадим Воробьов, който се занимава с целия бизнес извън Русия, включително и нашата рафинерия „Нефтохим” в Бургас. Това означава, че от 27 февруари фирми от България не могат да правят бизнес с „Лукойл”, докато Аликперов е собственик, а Воробьов е директор. Рафинерията трябва или по-бързо да се национализира от България, или да си намери друг собственик и Изпълнителен Директор.
                    Last edited by Mateev; 12.01.2025, 08:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Всяка империя пада сама отвътре. Либерастите си отиват. Мъск ще смени Сорос, национализмът ще смени интернационализма. А дали занапред ще има свобода на словото - това не е много ясно.
                      Тиберий, ще смени
                      Август

Калигула , ще смени
                      Тиберий

Клавдий, ще смени
                      Калигула

Нерон , ще смени
                      Клавдий

Те така де , да се знае после да нема изненади.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                        Снощи имало видеоразговор разговор между Мъск и лидера на Алтернатива за Германия.

Както и да е, не съм го гледал и сигурно няма да го гледам. Днес гледам много медии си пускат версии пречупени през техните редакционни политики.

Най-интересната част обаче е че ЕС комисията казала, че ще ангажира до 150 експерти да следят този разговор дали няма да наруши някоя регулация на ЕС.

https://www.politico.eu/article/elon...ch-regulation/

A team of up to 150 European Commission officials in Brussels and Seville will help scrutinize whether Musk’s social media site plays by the European Union’s tech rules. They wield far-reaching investigative powers that allow them to visit X’s offices and request access to its algorithm and internal correspondence.

Това е повече от Гестапо, Щази, КГБ и ДС взети заедно бе. И после Свобода на Словото, Човешки права - има ги само когато отърва на брюкселските зелки. И накрая Путин виновен че ЕС се клати. И за капак всичко това финансирано от данъци на същите хора, за които тези са се загрижили.

Сериозни реформи и сериозно орязване на бюрокрацията си требе, иначе ЕС ще се разпадне.
                        Всяка империя пада сама отвътре. Либерастите си отиват. Мъск ще смени Сорос, национализмът ще смени интернационализма. А дали занапред ще има свобода на словото - това не е много ясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          И "шоколад" ще има
                          За "бизнесмените" милионери, които знаят къде да близнат
                          Нали се сещаш, че така се самооправдават провалилите се в живота хора - всички крадат освен мене, и затова аз съм беден, но затова пък съм честен ...

Има и продължение - освен че съм честен, съм и най-добрия политолог, най-добрия вирусолог, най-добрия трейдер, най-добрия футболен експерт, най-добрия изобретател и въобще - най-умния човек във форума.
                          Last edited by Mateev; 12.01.2025, 00:42.

Коментар

По всичко изглежда, че този път ще имаме редовно правителство с тройна коалиция - ГЕРБ, БСП и ИТН. Липсващите гласове до 121 ще ги осигурява Ахмед Доган, без да участва в управлението, но вероятно ще участва в разпределението на баницата. ПП-ДБ се правиха на големи тарикати, но този път ще останат зад борда, а след 4 години вече ще сме ги забравили и никой повече няма да гласува за тях.

Та дотук бяха Просто Киро и Кокорчо - просто им се изчерпа просто тарикатлъка и историята просто ги изхвърли на бунището в просто забвение. И сега ще са щастливци, ако просто не попаднат в затвора, където всъщност им е мястото.
                            Ами ако кумънизите и ИТН са толкова глупави, сега може и да влязат в кабинет с ГЕРБ, и да си приключат кариерите. Нормална процедура, като за негодници.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                              Унгария изгуби възможността да получи 1 млрд. евро от Европейския съюз заради неспазване на стандартите на ЕС за демокрация
                              Двойно и тройно ще изкара от добрите си отношения с БРИКС, вместо да цалива либерастки подлоги, няма страшно.

Коментар

Ей сега вече ще потекат реките от мед и масло по улиците.

Бойко, Доган, Слави и Гергов - квартет-мечта.

ПП-ДБ най-много да извлекат полза, като стоят настрана от тоя ужас, който се готви
                                .
                                И "шоколад" ще има
                                За "бизнесмените" милионери, които знаят къде да близнат

Коментар

Working...
                                X