IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

И още нещо по казуса "Горанов".
    Той си е купил "Тойота ленд крузър" от "Мото Пфое", които продават само фордове. Ама те го били купили от "Тойота" в Германия....
    Там сигурно Тойота ленд крузър са много еФтини, щото са го продали на Горанов на цена с 8000 лева по-евтино от базовия модел. И са спечелили нещо? А тия 8000 лв по-малко са без никакви екстри. Сигурно бедния Горанов не е искал никакви екстри. Как не си е купил една "Лада" на старо, чак не ми е ясно. Той бедняка живее с трите си деца в апартамент на кръстника си и ползва вила на Витоша със застриена площ колкото футболно игрище пак без пари, щото май била на кумицата.
    Де гиди дърво!
    .
    Най вероятно колата е върната от някой който си е взел форд, тоест не е чисто нова, може би на няколко месеца или година. . За цената не знам, но ако е както аз предполагам, то е нормално цената да е по ниска. Мой приятел върна ауди 3 и си купи пежо 3008. Цената която първоначално са му предложили е била 13000 евро доплащане, след малко пазарлък цената е свалена на около 9000, може би малко повече

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
      Аз пък ще се опитам още веднъж да обясня, но по-бавно. Държавата е казала: Превеждам на Фирма Х 60 млн. лв. по договор Еди-кой си. Честито, фирмата вече има 60 млн. лв. Пенчо е представител на Фирма Х, упълномощен да се разпорежда по всякакъв начин с фирмените сметки. Отива Пенчо в банката и си тегли парите. Ако искаше можеше да си ги преведе на друга сметка или да направи каквото си иска. Може би ДАНС трябва да отиде при Пенчо и да му каже да не пипа парите, докато не си завърши обекта? Или да сложат по една каска, да отидат на строителния обект и да преценят дали Пенчо има право да изтегли тези пари?
      Как така ще може да прави с парите каквото си иска бе! С тези пари трябва да СТРОИ. А намерението да ги изтегли КЕШ и после да закрие фирмата е КРАЖБА. Точно това трябва да предотврати ДАНС. За къв чеп вземат заплати? Да си клатят краката?
      Айде стига простотии! И в пътната агенция и те ли са невинни?

Няма ТАКАВА държава в целия свят, където да се краде така! А някои и той от страната на окрадените да оправдава крадците.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

А истината дали колата му е крадена ще се установи много лесно. Производителят има документи автомобилът с този номер къде е произведен, на кой кораб е натоварен, къде е бил доставен, с кой номер камион е транспортиран, до кое представителство. И там на кого е бил продаден. До един месец ще стане ясно.
        Успех в разследванего!

Коментар

• Изслушайте звуковия файл..

dunavmost.com
          Д-р Михайлов: Борисов е дълбок културен дефект, направо казано срам за нацията!

Коментар

А бе Матросов, как да не е престъпление да изтеглиш парите, които са ти преведени под условие да свършиш някаква работа, а ти да си ги ПРИСВОИШ? Тези пари не са на личността Някойси, те са на фирмата. Това е чиста проба присвояване. А работата на ДАНС, респ. на Финансовото разузнаване е да предотвратяват такива присвоявания. Затуй са ЗАДЪЛЖЕНИ да проверят с каква цел са ЗАЯВЕНИ за поличаване КЕШ такива средства. Агентите трябва да го чакат тоя в банката и да го пипнат в момента на вземане на чувала! След туй да му хвърлят един бой в участъка и да си признае на кого ги носи.

И повече не възнамерявам да отговарям на подобни тъпотии.
            Аз пък ще се опитам още веднъж да обясня, но по-бавно. Държавата е казала: Превеждам на Фирма Х 60 млн. лв. по договор Еди-кой си. Честито, фирмата вече има 60 млн. лв. Пенчо е представител на Фирма Х, упълномощен да се разпорежда по всякакъв начин с фирмените сметки. Отива Пенчо в банката и си тегли парите. Ако искаше можеше да си ги преведе на друга сметка или да направи каквото си иска. Може би ДАНС трябва да отиде при Пенчо и да му каже да не пипа парите, докато не си завърши обекта? Или да сложат по една каска, да отидат на строителния обект и да преценят дали Пенчо има право да изтегли тези пари?

Коментар

• В сигнала става дума за натиск върху бизнесмен за придобиване на част от капитала на търговско дружество от страна на главния прокурор

novini.bg
              Правосъдният министър: Сигналът срещу Гешев е потвърден, има документи с подписи - Политика -

Коментар

• И още нещо по казуса "Горанов".
                Той си е купил "Тойота ленд крузър" от "Мото Пфое", които продават само фордове. Ама те го били купили от "Тойота" в Германия....
                Там сигурно Тойота ленд крузър са много еФтини, щото са го продали на Горанов на цена с 8000 лева по-евтино от базовия модел. И са спечелили нещо? А тия 8000 лв по-малко са без никакви екстри. Сигурно бедния Горанов не е искал никакви екстри. Как не си е купил една "Лада" на старо, чак не ми е ясно. Той бедняка живее с трите си деца в апартамент на кръстника си и ползва вила на Витоша със застриена площ колкото футболно игрище пак без пари, щото май била на кумицата.
                Де гиди дърво!

А истината дали колата му е крадена ще се установи много лесно. Производителят има документи автомобилът с този номер къде е произведен, на кой кораб е натоварен, къде е бил доставен, с кой номер камион е транспортиран, до кое представителство. И там на кого е бил продаден. До един месец ще стане ясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

Ще се опитам пак да го напиша. Престъплението и вината не е в това, че някой не е реагирал на теглене на пари на каса. Престъплението е от съвсем друго естество, за което си има компетентни органи. Защо са преведени тези пари (а не защо са изтеглени от притежателя), защо и как са избрани тези фирми, кой е контролирал изпълнението и спазването на договорните условия и т.н.
                  А бе Матросов, как да не е престъпление да изтеглиш парите, които са ти преведени под условие да свършиш някаква работа, а ти да си ги ПРИСВОИШ? Тези пари не са на личността Някойси, те са на фирмата. Това е чиста проба присвояване. А работата на ДАНС, респ. на Финансовото разузнаване е да предотвратяват такива присвоявания. Затуй са ЗАДЪЛЖЕНИ да проверят с каква цел са ЗАЯВЕНИ за поличаване КЕШ такива средства. Агентите трябва да го чакат тоя в банката и да го пипнат в момента на вземане на чувала! След туй да му хвърлят един бой в участъка и да си признае на кого ги носи.

И повече не възнамерявам да отговарям на подобни тъпотии.

Коментар

• Джипът не е бил негова собственост към момента на декларацията. Става негова собственост, когато си изплати лизинга. Съответно трябва да се декларира в графата за ползване на чужди превозни средства, само че кой ще докаже, че той е обичайният ползвател, а не някой роднина/приятел/съсед? Така че тези декларации... както и да е.

Коментар

Глупости! Тези пари са откраднати. НЯМА ГИ! А този, който е наредил да се платят тези пари на тези фирми е извършил ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.
                      И доколкото една от главните дирекции на ДАНС се нарича "Финансово разузнаване", точно работа е на ДАНС да установи кражбата.

И не ми казвай, че да се раздават държавните пари ей така не е престъпление. Тязи "държавници" ако бяха в САЩ, до сега да са ги тикнали в панделата при чернилките.

И те питам пак!

Не те ли е срам да защитаваш бандитите които крадат твоите и моите пари? Щото само от този лот, тия бандити са откраднали по 10 лв от всеки българин, мъж, жена, дете, пенсионер, болен, умиращ... От всеки.
                      Ще се опитам пак да го напиша. Престъплението и вината не е в това, че някой не е реагирал на теглене на пари на каса. Престъплението е от съвсем друго естество, за което си има компетентни органи. Защо са преведени тези пари (а не защо са изтеглени от притежателя), защо и как са избрани тези фирми, кой е контролирал изпълнението и спазването на договорните условия и т.н.

Коментар

• “Влади Горанов ми е като дете. Дойде при мен и ми каза: „Шефе, ти си на 55 и оттук нататък само с политика може да се занимаваш. Аз съм на 30, моите колеги станаха милионери, а пък аз стоя в тази зала за 2000 лева и дните ми минават безсмислено. Имам две деца, мисля за трето, как да ги издържам? Ако имаше поне политическа класа у нас, ако имаше смисъл като експерт да стоя в парламента, но сега в парламента няма нищо, свързано с политиката и експертността“

Кой мислите го е казал това?

Бойко Борисов за Влади Горанов и с едно щракване на пръсти го направи от редови опозиционен депутат шеф на Общинска Банка през

2014 г.

Гиди,гиди крадлива пасмина.

Коментар

• След случая на границата със Сърбия
                          За още новини: www.eurocom.bg/news

eurocom.bg
                          BIRD: Владислав Горанов не е декларирал джипа си през 2020 година
                          Автомобилът е бил закупен на лизи

Коментар

Като слушам как ДАНС са си правели оглушки за теглени на ръка милиони ( а всъщност са прикривали престъпление), не се учудвам защо КАТ не са открили, че джипа на Влади Горанов се издирва от Интерпол. 5-10 хилядарки са затворили устата на катаджията.

А всъщност може ли някой да ми обясни, КАК си купуваш джип БМВ от "Мото-Пфое"????? Да не би въпросното БМВ Х7 да е изпаднало от ауспуха на някой Форд?

И още нещо. Тоя тиквеник, герберския министър на финансите, толкоз ли не му остана някой милион от тези дето ги даваше Божков, та не си купи нормален автомобил, а взе краден? Или е отчитал на Боко Тиквата всичко, а оня е бил такава скръндза, та не му е бутнал нищо от милионите?
                            Гигов ти не познаваш народопсихологията в Долни Дъбник.Там основен поминък е кражбата.Аз съм работил с дъбничани крадци от класа...Питам го един днес кво открадна а той ми вика нищо ма сега като мина покрай комшията ше си Фърла шапката у тех и ше откъсна три китки за жената...Те така се раждат хайдуци...А и ви разказвах как тоя се е докопал до София....

Коментар

• frognews.bg
                              „Беглецът“ ексминистър Горанов е невинен, а вие какво си помислихте...

Коментар

• Сега последно Влади Горанов с нова Тойота ли е опитал да мине границата, с лизингова ли, от Тойота ли, от Мото Пфое ли ...

... аз се обърквам вече коя кола е нова и коя компания коя марка продава ...

Коментар

Working...
                                X