Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеАз пък ще се опитам още веднъж да обясня, но по-бавно. Държавата е казала: Превеждам на Фирма Х 60 млн. лв. по договор Еди-кой си. Честито, фирмата вече има 60 млн. лв. Пенчо е представител на Фирма Х, упълномощен да се разпорежда по всякакъв начин с фирмените сметки. Отива Пенчо в банката и си тегли парите. Ако искаше можеше да си ги преведе на друга сметка или да направи каквото си иска. Може би ДАНС трябва да отиде при Пенчо и да му каже да не пипа парите, докато не си завърши обекта? Или да сложат по една каска, да отидат на строителния обект и да преценят дали Пенчо има право да изтегли тези пари?
Айде стига простотии! И в пътната агенция и те ли са невинни?
Няма ТАКАВА държава в целия свят, където да се краде така! А някои и той от страната на окрадените да оправдава крадците.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
А истината дали колата му е крадена ще се установи много лесно. Производителят има документи автомобилът с този номер къде е произведен, на кой кораб е натоварен, къде е бил доставен, с кой номер камион е транспортиран, до кое представителство. И там на кого е бил продаден. До един месец ще стане ясно.
Коментар
-
Изслушайте звуковия файл..
dunavmost.com
Д-р Михайлов: Борисов е дълбок културен дефект, направо казано срам за нацията!
Коментар
-
А бе Матросов, как да не е престъпление да изтеглиш парите, които са ти преведени под условие да свършиш някаква работа, а ти да си ги ПРИСВОИШ? Тези пари не са на личността Някойси, те са на фирмата. Това е чиста проба присвояване. А работата на ДАНС, респ. на Финансовото разузнаване е да предотвратяват такива присвоявания. Затуй са ЗАДЪЛЖЕНИ да проверят с каква цел са ЗАЯВЕНИ за поличаване КЕШ такива средства. Агентите трябва да го чакат тоя в банката и да го пипнат в момента на вземане на чувала! След туй да му хвърлят един бой в участъка и да си признае на кого ги носи.
И повече не възнамерявам да отговарям на подобни тъпотии.
Коментар
-
В сигнала става дума за натиск върху бизнесмен за придобиване на част от капитала на търговско дружество от страна на главния прокурор
novini.bg
Правосъдният министър: Сигналът срещу Гешев е потвърден, има документи с подписи - Политика -
Коментар
-
И още нещо по казуса "Горанов".
Той си е купил "Тойота ленд крузър" от "Мото Пфое", които продават само фордове. Ама те го били купили от "Тойота" в Германия....
Там сигурно Тойота ленд крузър са много еФтини, щото са го продали на Горанов на цена с 8000 лева по-евтино от базовия модел. И са спечелили нещо? А тия 8000 лв по-малко са без никакви екстри. Сигурно бедния Горанов не е искал никакви екстри. Как не си е купил една "Лада" на старо, чак не ми е ясно. Той бедняка живее с трите си деца в апартамент на кръстника си и ползва вила на Витоша със застриена площ колкото футболно игрище пак без пари, щото май била на кумицата.
Де гиди дърво!
А истината дали колата му е крадена ще се установи много лесно. Производителят има документи автомобилът с този номер къде е произведен, на кой кораб е натоварен, къде е бил доставен, с кой номер камион е транспортиран, до кое представителство. И там на кого е бил продаден. До един месец ще стане ясно.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Ще се опитам пак да го напиша. Престъплението и вината не е в това, че някой не е реагирал на теглене на пари на каса. Престъплението е от съвсем друго естество, за което си има компетентни органи. Защо са преведени тези пари (а не защо са изтеглени от притежателя), защо и как са избрани тези фирми, кой е контролирал изпълнението и спазването на договорните условия и т.н.
И повече не възнамерявам да отговарям на подобни тъпотии.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСлед случая на границата със Сърбия
За още новини: www.eurocom.bg/news
eurocom.bg
BIRD: Владислав Горанов не е декларирал джипа си през 2020 година
Автомобилът е бил закупен на лизи
Коментар
-
Глупости! Тези пари са откраднати. НЯМА ГИ! А този, който е наредил да се платят тези пари на тези фирми е извършил ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.
И доколкото една от главните дирекции на ДАНС се нарича "Финансово разузнаване", точно работа е на ДАНС да установи кражбата.
И не ми казвай, че да се раздават държавните пари ей така не е престъпление. Тязи "държавници" ако бяха в САЩ, до сега да са ги тикнали в панделата при чернилките.
И те питам пак!
Не те ли е срам да защитаваш бандитите които крадат твоите и моите пари? Щото само от този лот, тия бандити са откраднали по 10 лв от всеки българин, мъж, жена, дете, пенсионер, болен, умиращ... От всеки.
Коментар
-
“Влади Горанов ми е като дете. Дойде при мен и ми каза: „Шефе, ти си на 55 и оттук нататък само с политика може да се занимаваш. Аз съм на 30, моите колеги станаха милионери, а пък аз стоя в тази зала за 2000 лева и дните ми минават безсмислено. Имам две деца, мисля за трето, как да ги издържам? Ако имаше поне политическа класа у нас, ако имаше смисъл като експерт да стоя в парламента, но сега в парламента няма нищо, свързано с политиката и експертността“
Кой мислите го е казал това?
Бойко Борисов за Влади Горанов и с едно щракване на пръсти го направи от редови опозиционен депутат шеф на Общинска Банка през
2014 г.
Гиди,гиди крадлива пасмина.
- 2 Харесвания
Коментар
-
След случая на границата със Сърбия
За още новини: www.eurocom.bg/news
eurocom.bg
BIRD: Владислав Горанов не е декларирал джипа си през 2020 година
Автомобилът е бил закупен на лизи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКато слушам как ДАНС са си правели оглушки за теглени на ръка милиони ( а всъщност са прикривали престъпление), не се учудвам защо КАТ не са открили, че джипа на Влади Горанов се издирва от Интерпол. 5-10 хилядарки са затворили устата на катаджията.
А всъщност може ли някой да ми обясни, КАК си купуваш джип БМВ от "Мото-Пфое"????? Да не би въпросното БМВ Х7 да е изпаднало от ауспуха на някой Форд?
И още нещо. Тоя тиквеник, герберския министър на финансите, толкоз ли не му остана някой милион от тези дето ги даваше Божков, та не си купи нормален автомобил, а взе краден? Или е отчитал на Боко Тиквата всичко, а оня е бил такава скръндза, та не му е бутнал нищо от милионите?
Коментар
Коментар